Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede Full İzle

İlk film olan Çakallarla Dans filmi sonunda işledikleri suçlar nedeniyle hapishaneye giren Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Del Piero Hikmet ve Köfte Necmi zor günler geçirmektedirler. Ayrıca çok sevdikleri ve para kazandıkları futbolu ve mahalledeki arkadaşları ile yakınlarını özlemektedirler. Hapishanede bulundukları esnada yapılacak olan tıbbi bir deney için kobay olmaya razı olurlar. Böylece hapishaneden de şartlı tahliye olabileceklerdir. Şartlı tahliyeleleri yapılan film kahramanları suç önleyen ilaçları kullanmaya başlarlar. Dışarı çıktıklarında kendi aralarında artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ancak unuttukları asıl mesele ise çakal olmak değil de, çakallarla dans edebilmenin zorluğudur.









Adobe Photoshop Cs4 Portable Full Tek Link İndir



Merhaba arkadaşlar bu hepinizin bildiği Adobe Ps cs4 versiyonudur. Şimdi diyeceksiniz ki bu program normalde 700-800 Mb buda nasıl oluyor diyebilirsiniz. Arkadaşlar bu indireceğiniz programın tüm gereksiz eklentileri silinmiştir sizin kullanımınız için en sade haliyle size sunulmuştur. Şimdi yine bir şey diyeceksiniz bu benim işeme yarar mı diye ben bunla photoshop çalışması yapabilecekmiyim diye sorabilirsiniz dilediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Bilgisayarınızı yormaz üstelik kullanımı çok kolay.

Dosya boyutu: 64 Mb
İndirme linki:

Facebook Mesajları Toplu Silme



Facebook'ta zaman tüneline geçildikten itibaren mesaj bölümünde değişiklikler olmaya basladı ve bu vereceğimiz program sayesinde facebook'ta toplu mesaj silebileceksiniz. Kenardaki x işaretine tıklayınca arşiv bölümüne eklemekten bu program sayesinde kurtulacaksınız sizleri fazla bekletmeden hemen anlatıma geçmek istiyorum ilk olarak birinci bölümden başlıyoruz.

1- Buraya tıklayarak eklenti sayfasına gidin.

2- Sağ üst kösede chrome ekle yazacaktır yazıya tıklayarak programı kurun ve facebook'tan Delete All tuşuna tıklayarak tüm mesajlarınızı kolayca silebilirsiniz.

Ask Fm Otomatik Soru Sordurma Hilesi

Merhabalar arkadaslar bildiginiz gibi ask.fm son zamanlardan beri sosyal medyada çok popüler. Fakat kendi profiline soru sordurmak isteyen kisiler de cok oluyor imdadınıza ben yetisdim yapmanız gereken önce ask.fm hesabınıza giriş yapıp sonrada vereceğim siteye girip ''Devam et'' Butonuna Tıklamak.

Buyrun deneyin :)
Siteye Git

Adobe Photoshop CS6 Türkçe Full İndir!


Photoshop’un 6. Versiyonu piyasaya çıktı. Yeni sürümde Photoshop’un yapımcısı olan Adobe firması ciddi derecede üzerinde çalışarak eski sürümlere oranlar daha kullanışlı ve ergonomik bir arayüz ortaya çıkarmış. Daha önceki sürümlerde pek de ortalıkta olmayan bazı araçların ön planda tutulduğu bu sürümde ;
  • Smudge Tool” yani “Bulaştırma aracı” artık daha kolay kullanılabiliyor. 

  • Dekupe adı verilen karışık görselleri düzenleme işlevini kolay seçimler sayesinde basitleştirebilmek mümkün. 

  • Fotoğraflarımız üzerindeki değişiklik ve boyamaları hem daha kolay hem de daha gerçekçi olarak ayarlayabilmek mümkün. 

  • Maskeleme uygulamasının da daha basit bir hale getirildiğini belirtmekte fayda var. 

  • Bir çok fotoğrafçı tarafından kullanılan HDR fotoğraf efektini de artık daha kolay yapabiliyorsunuz. 

  • Hem performans hem de sürat noktasında son derece kaliteli ve üzerinde çalışılmış bir sürüm bizi bekliyor. 
Minimum Sistem Gereksinimleri: 
  • İntel Pentium 4 ya da AMD Athlon 64 işlemci 

  • Windows XP SP 3, Windows 7 SP 1 

  • 1 Gb ram 

  • 16 Bit 1024 x 768 ekran 

  • 256 Mb Vram OpenGL özelliği taşıyan bir sistem 

Yandex Disk Link:
http://bc.vc/Sb3oVp

Colurful Blogger Teması


Blogunuz için çok şık ve kullanışlı Colorful Blogger Teması 


Yazar Olun




Demek Lazım olarak her gün büyüyoruz sizde bu büyümeye katkıda bulunmak isterseniz Demek Lazım’da yazar olabilirsiniz. Bunun yanında bizlere misafir yazınızı da yollayarak sitemizin büyümesine yardımcı ola bilirsiniz.

 Yazar Olmanın Faydaları
-Blogunuzu ve kendinizi demek lazım üzerinde tanıta bilirsiniz.
-Sosyal çevrenizi geliştirin.
Yazar Olmak İçin Yapmanız Gerekenler….
Yazar olmak için iletişim sayfasından bizlere yazar olmanızı istediğinizi belirtmeniz yeterli.
 yazar olmak için iletişim sayfasından bize ulaşmanız yeterli
İletişim Sayfasına gitmek için buraya tıklayın…