Kadınlarda İdrar Kaçırma Sorunu Tedavisi...

İdrar kaçırma sorunu yaşayanlar; tedavi ile eski günlerinize dönmeniz mümkün..


Kontinans Derneği'nin Başkanı Prof. Dr. Bedreddin Seçkin, Türkiye'de her 6 kadından birinde idrar kaçırma rahatsızlığının görüldüğünü, bunun Avrupa'daki oranla aynı olduğunu söyledi.İşlevsel üroloji ve kadın ürolojisi alanında eğitim, bilgi birikimi sağlanması gibi amaçlarla kurulan Kontinans Derneği'nin Başkanı Prof. Dr. Bedreddin Seçkin, Türkiye'de her 6 kadından birinde idrar kaçırma rahatsızlığının görüldüğünü, bunun Avrupa'daki oranla aynı olduğunu söyledi.

Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Seçkin, genelde saklama eğilimi gösterilen bu rahatsızlığın birçok çaresi olduğunu, çözüm için yardım alınması gerektiğini hatırlattı. Prof. Dr. Seçkin, Avrupa'da yapılan araştırmalarda her 6 kadından birinde idrar kaçırma rahatsızlığı görüldüğünü, bu oranın Türkiye için de geçerli olduğunu anlattı.

Türkiye'de idrar kaçırma, idrara sıkışma ve idrarla ilgili her türlü problemin yaşla, içilen içeceklerle, doğumla ilişkilendirildiğini anımsatan Prof. Dr. Seçkin, "Yani 'bunlar normal, annemde de büyükannemde de vardı' gibi normal kabul etme eğilimini görüyoruz. Asla normal değil. İdrar kaçırma hiçbir yaşta normal kabul edilemez" dedi.

'İDRAR KAÇIRMA NORMAL DEĞİL'

İdrar kaçırmanın tıbbi olarak davranışsal ya da ilaç ve cerrahi tedavi yollarıyla mutlaka çaresi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Seçkin, "6 insandan birinde var. Ama bu hastaların neredeyse beşte biri ancak müracaat ediyor. İdrar kaçırma normal değildir. Bunun zaten bir algoritması, sıralaması var" diye konuştu.

Prof. Dr. Seçkin, hastalara 'aniden sıkışarak tuvalete gidiyor musunuz, sıkıştığınızda tuvalete yetişmeden idrar kaçırdığınız oluyor mu, geceleri idrara kalkıyor musunuz, sık sık tuvalete gidiyor musunuz, günde 8'den fazla gidiyor musunuz' gibi sorular sorduklarını, bu sorulardan birine ya da birden fazlasına 'evet' cevabı veriliyorsa o kişinin idrar torbasıyla ilgili bir problem bulunduğunu söyledi. Bu problemi çözebildiklerini anlatan Prof. Dr. Seçkin, bunun normal olmadığını bilen herkesin problemin çözümüyle ilgili yardım alması gerektiğini dile getirdi.

HAYAT KALİTESİNİ BOZAR

İdrar kaçırma problemi olup da tedavi olmayanların ilerde başka sorunlarla karşılaşabildiğine dikkati çeken Prof. Dr. Bedreddin Seçkin, "Öyle şeyler oluyor ki hastalar aileleriyle, çocukları, eşleriyle birlikte gülmeleri mümkün olacak televizyon dizilerini, komedi dizilerini utançtan seyretmiyor. Çoğunlukla bu tür ameliyatlar ya da tedaviler sonrası düzelttiğimiz hastalar, en çok bu konuda bize teşekkür eder. Düşünün, bu bile hayat kalitesini ne kadar kötü etkilediğinin örneği" diye konuştu.

KAÇARAK YAŞAMA

İdrar kaçırdığını bildiği halde utanma, sıkılma, çekinme ve normal sanma gibi nedenlerle yardım istemeyenlerin kendilerine göre refleksler geliştirdiklerini aktaran Prof. Dr. Seçkin, bu tür kişilerin evlerinden dışarı çıkmadığına, bütün sosyal ilişkilerini askıya aldığına dikkati çekti.

Kontinans Derneği Başkanı Prof. Dr. Bedreddin Seçkin, bu sorunları olan kişilerin sosyal yaşamını da şöyle anlattı:

"Komşularına dahi gitmezler. Dışarı çıkmaları gerekiyorsa şayet, gidecekleri yerde yol boyunca nerede tuvalet var onu haritalandırır, bilirler. Sinemaya gitseler kapıya en yakın sıra başında otururlar, 'her an dışarı çıkabilirim' korkusuyla. Bir lokantada önce tuvaletin yerini öğrenir, oraya en yakın masada otururlar. İş yerinde keza öyle. Bu insanlar, normalde vücutlarının işleyişi için gerekli olan sıvı alımını evlerinin dışında oldukları saatlerde öylesine azaltır, keserler ki vücudun genel anlamda susuz kalması ve bundan zarar görmesi riskini taşırlar. Yaz kış fark etmez, kaçırma olursa açık renkte belli olmasın diye koyu renk elbiseler giyerler. Terlerler ama su içmezler."

Böylece hayat kalitesinin, sosyal ve cinsel hayatın bozulduğunu kaydeden Prof. Dr. Seçkin, bunların yaşanmasının gerekmediğini, idrar kaçırmanın çaresi olan bir rahatsızlık olduğunu vurguladı.

Metin2 PvP Yeni Efsun Botu İndir Cixcocuk97

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda sizlere oldukça kullanışlı ve halen çalışmakta olan Metin2 PvP efsun Botunu paylaşıyoruz. Hilenin çalışabilmesi için bilgisayarınızda bazı programların kurulu olması gerekmektedir. Eğer programlar bilgisayarınızda kurulu değilse Cixcocuk97 Efsun Botu çalışmayacaktır. Programları aşağıdaki linklerden kurabilirsiniz.

Gerekli Program:

Microsoft Visual Studio 2008

 Cixcocuk97 Metin2 PvP Yeni Efsun Botu Kurulumu

1- Öncelikle aşağıdaki linkten hileyi indirin.
2- Oyuna giriş yapın.
3- İndirdiğimiz dosyalardan ''Cixcocuk97 İnjector.exe'' açıp ''DLL Bul'' tıklayın.
4- Karşımıza gelen pencerede dll seçip çalıştıra tıklayın.
5- Bir hata mesajı gelecek Tamam butonuna tıklayın.

Hile kurulumu tamamlanmıştır iyi eğlenceler.


Pes 2014 Klavye Tuş Ayarları

Merhaba arkadaşlar Pes 2014 oyununu bilgisayara indirip kurduğumuzda klavye ayarları ayarlanmamış oluyor. Bu yazımızda sizlere Pes 2014 Klavye Tuş Ayarları nasıl yapılır onu anlatacağız. Eğer isterseniz hiç uğraşmadan aşağıdaki linkten hazır ayarlanmış olanı indirip oyuna atabilirsiniz.

Pes 2014 Hazır Klavye Tuş Ayarları İndir


Pes 2014 Klavye Tuş Ayarı



Superman Celik Adam Türkce dublaj izle



Superman Celik Adam full izle
Gösterim tarihi: 14 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.9/10
IMDB puanı: 7.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Amy Adams, Henry Cavill, Michael Shannon
Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik
Senaryo: David S. Goyer
Yönetmen: Zack Snyder
Orijinal İsim: Man of Steel
Film Konusu : Gezegen Kripton onun kararsız çekirdek nedeniyle yakın yok, Kripton en tüketen yıllık sonucudur karşı karşıya doğal kaynakların . İktidardaki konseyi, gezegenin askeri komutan tarafından görevden olan Genel Zod bir sırasında ve takipçileri askeri darbe . Bilim adamı Jor-El ve eşi Lara onların yeni doğan oğlu başlatmak Kal-El on a uzay aracı için Dünya bir genetik ile yaptığı hücreleri beslerken after kodeksine tamamının Kripton yarış . Zod'un cinayetler Jor-El sonra, o ve onun takipçileri yakalanır ve sürgün Phantom Bölgesi . Ancak, Kripton sonra patlar, onlar serbest bırakılır.In Kal-El gemisi topraklarda Smallville , küçük bir kasaba Kansas . O, manevi oğlu olarak yükseltilir Jonathan ve Martha Kent ona isim, Clark . Clark'ın Kripton fizyolojisi onu tanıyor insanüstü yeteneklerini başlangıçta onu karışıklık ve dışlanmaya sebep Dünya'da,. Ancak, yavaş yavaş başkalarına yardım için yetkilerini koşum öğrenir. Jonathan o bir olduğunu bir genç Clark ortaya koymaktadır yabancı ve kamuya yetkilerini kullanmak için değil onu tavsiye, toplumun onu reddeder korkarak.
film etiketler : Amy Adams Filmleri izle, Henry Cavill Filmleri izle, Michael Shannon Filmleri izle, superman çelik adam izle, superman çelil adam full izle, suparman izle, çelik adam izle, suparman çelik adam filmi izle

Top Eleven Token Hilesi Güncel Ekim 2013

Merhaba arkadaşlar popüler bir online futbol menejerlik oyunu olan Top Eleven oyununda sizlere Token Hilesi nasıl yapılır ondan bahsedeceğiz. Bildiğimiz üzere oyunda token günde yalnızca 1 kere verilmekte ancak biz hile ile istediğimiz kadar token kazanacağız.

Öncelikle hileyi yapabilmeniz için Facebook'ta 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir eğer 18 yaşından küçükseniz yaşınızı değiştirip hileyi kullanabilirsiniz. Hileyi yapmak için aşağıdaki adımları uygulayın.



1- Facebook hesabınız ile Top Eleven oyununa giriş yapın.
2- Oyunun en üstünde bulunan Token Kazan butonuna tıklayın.
3- Kategoriler bölümünden ''Çevrimiçi Servisler''i seçin
4- CrowdFlower olan komple göreve tıklayın.
5- 10 kredi kazanmak için sayfaya gidin.
bu işlemi 30 dakikada bir yaptığınız zaman hesabımıza yüklü bir miktarda token eklenmiş olacak. Kazandığınız tokenlerle süper futbolcular satın alabileceksiniz.



Galaxy S4 Güncellemesi Çıktı!

Galaxy S4 ün güncellemesi sonunda çıktı.Güncelleme ile birlikte birçok yenilik geliyor.

Galaxy S4 için beklenen güncelleme çıktıEkim ayında S4'ü güncelleyeceğini açıklayan Samsung Almanya'da Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesini kullanıcılara sundu.

Şimdilik sadece Samsung Galaxy S4'ün LTE (GT-I9505) modeline gelen Android 4.3 güncellemesinin, yakın bir zaman içerisinde tüm Avrupa cihazları için de sunulacağı tahmin ediliyor. Android 4.3 ile birçok yazılımsal iyileştirmenin yapıldığı Galaxy S4'e, OpenGL ES 3.0 gibi birçok yeni özellik ekleniyor.

S4'E EKLENEN ÖZELLİKLER
- OpenGL ES 3.0 desteği
- Yenilenmiş kamera yazılımı
- Geliştirilmiş RAM yönetimi
- Samsung Wallet sanal cüzdan
- Galaxy Gear desteği
- Cihazı hızlandıran TRIM desteği
- Samsung KNOX güvenlik entegrasyonu
- ANT+ kablosuz bağlantı desteği
- Hızlandırılmış TouchWiz ana ekran uygulaması
- Yeni Samsung tarayıcısı, Samsung klavyesi, okuma modu

Galaxy S5 Cep Telefonu Ne Zaman Çıkacak?

Akıllı telefon piyasası 2014 yılında yine büyük bir yarışa ve teknoloji savaşına tanık olacak!

Samsung Galaxy S5 geliyorGüney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un gelecek yıl ortaya çıkarması düşünülen, amiral gemisi olacak Galaxy S5'e dair söylentilerin ardı arkası kesilmiyor.

Ocak ayında çıkması beklenen Galaxy S5'in 64 bit işlemcili, parmak izi okuyucu sensörlü ve alüminyum tasarımlı olarak çıkacağı gündeme gelmişti.

SUYA KARŞI DAYANIKLI
Sony’nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Xperia Z ile başlayan su geçirmez telefon macerasına katılacak olan Samsung, diğer akıllı telefon üreticileri ile benzer stratejiler uygulamayı planlıyor olabilir. Suya ve toza karşı dayanıklı olan tek Galaxy modeli şu an Galaxy S4 Active.

HERKES GALAXY F'İ MERAK EDİYOR
Kore merkezli ET’nin yaptığı habere göre Galaxy S5, suya, çamura ve toza karşı dayanıklı yani IP67 sertifikasına sahip olacak. Yeni amiral gemilerini sunduğu Galaxy S ailesi ile ön plana çıkan Samsung'un, öte yandan akıllı telefonlar için Galaxy F adlı 2014 serisi başlatacağı gündeme gelmişti.