Hindi Kalabalığı Görünce Ne Demiş? Komik Video İzle

hindi kalabaligi gorunce ne demisSon günlerde bir hindi geyiğidir gidiyor. Hindi Kalabalığı Görünce Nedemiş ? Bu videoyu izlemediyseniz izlemenizi öneriyorum en azından 10 sn yüzünüzde tebessüm oluşacaktır.

Eğer tebessüm oluşmayacak olursa sizi Arabesk şarkılar bölümüne davet ediyorum :)


Askerlikte Kilo Sınırı Kaç? Kilo Fazlalığı Yüzünden Çürük Raporu Almak!

Askerlik çağındaki gençlerin en çok merak ettiği konuların başında Kilo ile Boyunun askerlik yapmaya elverişli olup olmadığıdır. Zayıf ve fit vücuda sahip olanları bu gençlerin arasına almıyorum :)

askerlikte kilo sınırıPeki Kilolu birisi en çok kaç kiloya kadar Askerlikten muaf olabilir yani çürük raporu alabilir. Bu konuyu internette baya bi araştırdım ancak %100 doğru diyeceğim bir bilgiye ulaşamadım. En mantıklı bulduğum bilgiyide sizlerle paylaşıyorum.

Boyunuzun son 2 hanesinden 3 çıkartın: [Örneğin 170]  70 - 3 = 67
Kalan rakama 30 ekleyin: 67 + 30 = 97

97 kg üzerinde iseniz askerlikten muaf olma durumunuz var.  Bunun üzerindeki kilolarda dahiliyecinin görmesi için hastaneye sevk ediliyor ve genel sağlık kontrolü ile birlikte bazen efor testi de yapılarak sağlık kuruluna aktarılıyorsunuz. Kurul muayene işlemini1 yıl sonraya erteler. Bir yıl sonra bir daha aynı kontrolü yapar ve bir yıl daha erteler. 3. kontrolde eğer kilo/boy oranı yine öngörülenin üzerindeyse, muafiyet kesinleşir...

Kilolu insanlar neden askere alınmaz onuda anlamış değilim ama neyse :)

Yılmaz Vural, Azerbaycan Milli Takımına Mı Gidiyor?

Türkiye'de büyük takım çalıştırmak istediğini özelliklede Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini sürekli belirten Yılmaz Vural Azerbaycan Milli takımının başına geçebilir.

Yılmaz Vural'a Milli Teklif
Azerbaycan Milli takımda boşalan teknik adam kadrosu için Yılmaz Vural gündeme geldiği iddia edildi.
Yılmaz Vural 22 Eylül günü Milli Takımın başına geçmek için İlham Aliyev ile görüşmeye gidecek.

Süper Lig'de son olarak Elazığspor'u çalıştıran Yılmaz Vural için yeni bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli teknik adamın Azerbaycan Milli Takımı ve Neftci Bakü takımını aynı anda çalıştıracağı haber merkezlerine son dakika olarak düştü. Eurosport'un ulaştığı Yılmaz Vural, konuya açıklık getirdi.

Vural yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"22 Eylül'de Azerbaycan'ın unutulmaz lideri Haydar Aliyev adına düzenlenecek olan törene davet edildim. Ardından yine Bakü'de açılışı yapılacak olan spor kompleksinin konuğu olacağım. Azerbaycan'da böyle bir kamuoyu oluştuğunun farkındayım. Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı ve bazı vekillerin beni istediğini biliyorum. Ancak benim için resmi bir teklif henüz yok. Ben Azerbaycan'a şimdilik davet üzerine gidiyorum. Eğer bana resmi bir teklif yapacaklarsa orada görüşür konuyu netleştiririm. Anlaştığım ve imza attığım haberleri doğru değil."

Odtü'de En Saçma Yol Açma Formülü!

Öncelikle şunu söylemeliyim Ankara'da Oturan biri olarak Trafiğin yoğun olduğu Eskişehir yolunda hergün en az 2 saat araç içindeyim. Hergün trafik tıkanıklığı olan bu bölgede ODTÜ'nün içerisinden geçecek yolla en azından yarım saat zaman tasarrufumun olacağını düşünüyorum. Ağaç işlerine gelince , ODTÜ'nün çok büyük bir alanı var ne kadarı ağaçlık? Yazın gidin bakın yeşillikten çok kurumuş otları göreceksiniz.

ODTÜ'ye tünel formülü ODTÜ'de ki bazı öğrencilerimiz ve kendini hala öğrenci hisseden insanlarımız bazı siyasi görüşlerinden dolayı eylem yapıyor. Peki yeni yolla vatandaşın, hem yakıttan hem zamandan tasarruf edeceğini bu sayede araçların eksozlarından çıkan zararlı gazların daha az havayı kirleteceğini düşünemiyorlar mı. Çevreyi koruma planlarından zararlı gazlar yok mu?

Şimdi ise birde tünel yapılacağı konuşulmaya başladı. Bu tünelin maliyetide çok büyük bir rakam! Halktan toplanan vergileri bir kesimi memnun etmek için harcamak ne kadar doğrudur? Tüneli yapmak için harcanan o paralar kuru arazilerimizi ağaçlandırma yerine kullanılsa daha doğru olmaz mı? Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte. Birileri memnun olsun yeter ki seslerini çıkartmasınlar. Sesi çıkmayanların paralarıyla akla mantığa sığmayan işler yapılsın!

İşte Odtü'ye Saçma Bir Tünel Yapımı Haberi!

ODTÜ'deki yol tartışmasında yeni bir aşamaya gelindi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ODTÜ arazisinden geçmesi planlanan yollardan 2'ncisinde, ODTÜ yönetiminin 'tünel formülü'nü benimsedi.

TÜNEL FORMÜLÜ
Bakan Erdoğan Bayraktar Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada yolun ODTÜ'nün önerdiği şekilde tünel olarak yapılmasına yeşil ışık yakarak 'bir iki gün içinde onaylanacağını' söyledi.

MALİYET 100 MİLYON TL ARTACAK
Bayraktar, "Bilkent tarafından başlayıp doğu-batı hattında geçiş yapılacak. Planda burası ODTÜ kampüsünü tam ikiye bölüyor gibi görünüyor. Bunu Rektörlüğün isteği doğrultusunda tünel olarak koyuyoruz. Geçiş yeraltından olacak. Kampüsü hiçbir şekilde bozmayacak, hiçbir şekilde ağaç dokusuna zarar vermeyecek. Bu çok maliyetli, yaklaşık 100 milyon. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ODTÜ kampüsü korunsun diye böyle bir fedakarlığa giriyor" dedi.

Kite Flying Skor Hilesi


PTOGRAMSIZDIR.

Let's Fish Hızlı Balık Tutma Hilesi V5


( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya : TIKLA

Dawn Of Defenders Savaş Kazanma Hilesi


Gerekli Program: Cheat Engine

Pool Live Tour Cue Küçük Top Hilesi




Öncelikle aşağıda vermiş olduğumuz programı bilgisayarınıza kurun. Dosya için gereklidir. Virüs bulunmamaktadır.
Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya Tıkla
Öncelike Cheat Engine programını kurun. Sonra oyunumuza giriş yapın ve 2. verdiğim dosyayı çalıştırın. Mozilla firefoxtan açın oyunu ve Flashplayer pluginsi seçin. (2 tane vardır. 2. sıradakini seçiniz.) Daha sonra kutuları işaretleyin ve oyunun keyfini yaşayın.

8 Ball Pool Para Kazanma Hilesi


Oyuna giriyoruz.Cheat enginemiz yüklü olacak.Dosyayı çalıştırıyoruz. Kutuyu işaretliyoruz. (Mozilla firefox flash player pluginsi seçin 2. sıradaki.) Daha sonra 25 puanlık normal maç atın.Bağlanamadı dıyecek.Ve hemen turnuvaya girin.İlk turnuvada hile bazne olmuyor.Ama paranızda gitmiyor. 2. turnuvadan sonra otomatik yenip duracaksınız. Sorun olursa oyuna rest atın ve dosyayı tekrar çalıştırın.
Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya : TIKLA

Ghost Saga Enerji Hilesi


Oyuna başlamak isteyen cesur yürekler TIKLASIN

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Öncelikle oyunu 3 level olana dek oynayın. Leveliniz 3 olduğunda max enerjiniz 14 e yükselecektir. Bu sayıyı elde ettiğinizde Cheat Engine programınızı açın. Tarayıcınıza göre bir seçim yapın. Ben Mozilla Firefox kullandığım için 2. FlashPlayerPlugin i seçtim. Diğer tarayıcıları kullanıyorsanız deneyerek bulabilirsiniz. Daha önce yazılı ve sesli olarak Cheat Engine kullanımı sitemizde defalarca anlatılmıştır. Ben videodakini aynen uygularak denedim sizede bunu tavsiye ederim. Enerji seviyeniz12/14 olduğunda Satın al(Buy) bölümüne tıklayın ve orada 22 enerjinin100 altın(coins) olduğunu göreceksiniz. Tarayıcısını seçili hazır olan Cheat Engine programında Value bölümüne 806 yazıp First scan diyorsunuz. Solda çıkan tüm sonuçları seçin. Bunu yapmak içinde herhangi bir sonuca tıklayın ve Ctrl+A yapın ok işareti ile tüm sonuçları aşağı alıp aynı şekilde aşağıya aldığınız tüm sonuçlarıda seçiyorsunuz. ve sonuçlardan birine tıklayıp Value kısmına 14 yazın. Tekrar oyuna gelip videodaki gibi Energy kısmından Item Kısmına geçip tekrar Energy kısmına tıklayın ve 100 coins olan 22 enerjinin 1 coins olduğunu göreceksiniz. Var olan tüm coinsinize artık enerji alabilirsiniz. Hile yaparken flash hatası verebilir oyunu yenileyip tüm işlemleri baştan yapın. İstediğiniz kadar enerjiyi alıp oyunu yenilediğinizde kalıcı olduğunu göreceksiniz. Aşağıdaki videoda da detaylı bir şekilde anlatıldı. Herkese iyi oyunlar arkadaşlar. Bu kadar bol enerji ile birçok hayalet avlayacağınıza şüphesiz eminim =))

Surgvival Run With Bear Skor Hilesi



İşte oyunumuzu kolaylaştıracakhile de konu içindedir.
Gerekli Program Cheat Engine

Dawn Of Defender Yenilmezlik hilesi


Arkadaşlar Dawn of Defenders Eylül ayının başlamasıyla birlikte Facebook Oyunları listesinde yerini aldı. Şu anda fazla kullanıcısı olmamasına rağmen gelecek için umut veriyor. Özellikle savaş oyunlarını sevenlerin rahatça oynayabilecekleri bir oyun. Biz de size bu yeni oyunda süper bir hile sunuyoruz.
Gerekli Program: Cheat Engine

Dragon City Sonsuz Gold Hilesi


19.09.2013 Tarihiyle Güncellenmiştir.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Hiledir Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 60-65 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Gold Hilesi Veriyoruz Doya Doya Yapın Kolay Gelsin..
Gerekli Program : TIKLA

Lincoln türkce dublaj izle




Gösterim tarihi: 8 Şubat 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 8.0/10
IMDB puanı: 7.7/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Daniel Day-Lewis, David Strathairn, Sally Field
Tür: Biyografi, Dram, Tarih, Savaş
Senaryo: Tony Kushner
Yönetmen: Steven Spielberg 
Film Konusu :  Film, Amerika Birleşik Devletleri'nin 16. Başkanı olan ve kuzey eyaletlerinde 1861-1865 yılları arasında yaşanan iç savaşa öncülük eden Lincoln'un son dönemlerine ışık tutuyor. İç Savaş'ın hararetli günleri geride kalınca, Abraham Lincoln ile kabinesi arasında fikir ayrılıkları da su yüzüne çıkacaktır. En ciddi görüş ayrılığı ise kölelik konusunda yaşanacaktır.ve bu savaşı sonlandırma isteğinin konu edildiği biyografi filmi daha çok diyaloglardan oluşuyor.Abraham Lincoln ile kabinesi arasında fikir ayrılıkları da su yüzüne çıkacaktır. En ciddi görüş ayrılığı ise kölelik konusunda yaşanacaktır...
Film Etiketler :  incoln 1080p izle, Lincoln 720p izle, Lincoln filmini izle, Lincoln hd izle, Lincoln tek parça izle, Lincoln türkçe dublaj izle



Crood'lar – The Croods izle 2013




Crood'lar – The Croods filmi izle
Gösterim tarihi: 12 Nisan 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
IMDB puanı: 7.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Emma Stone, Nicolas Cage, Ryan Reynolds
Tür: Animasyon, Macera, Komedi
Senaryo: Chris Sanders
Yönetmen: Chris Sanders, Kirk De Micco
Orijinal İsim: The Croods 
Film Konusu : rüyalar diyarında yaşayan cok mutlu crod ailesi başına büyük bir felaket gerli büyük bir deprem evleri olan mağarayı cok büyük zarar verir artık kulalınamaz hale gelen mağara crood,ların artık evi yokdur yıkılmış harabeye dönen evleri bu vadi"den taşınmak zorunda kalırlar ailenin lideri ve babası Grug ile beraber uzun bir yolculuğa cıkacaklardır. bulmak istedikleri tek şey yaşayabilcekleri güzel bir evdir. sığınacak bir mekan arıyan crood"lar cıkları bu yolculukda aksiyon gerilim dolu maceralar yaşacakdır daha önce hic görmedikleri bir dünyada gezegende banbaşka bir doğayla karşı karşıya kalmışlardır.  
Film Etiketler : Crood'lar, Crood'lar film izle, Crood'lar filmi izle, Crood'lar Filmini izle, Crood'lar full izle, Crood'lar HD izle, Crood'lar HD seyret, Crood'lar izle, Crood'lar Online izle

Umut Üzümleri izle 2013



Umut Üzümleri filmi izle
Gösterim tarihi: 17 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Ahmet Mekin, Altan Erkekli, Barış Koçak, Yetkin Dikinciler
Tür: Komedi, Dram
Senaryo: Fakir Baykurt, Tunç Okan
Yönetmen: Tunç Okan 
Film Konusu : tatar azınlık köyüne ögretmen olarak gönderilir Rumen toptancı köylülere bir süre önce borc vermişdir köylüler bunu ödemede zorluk cekince rumen toptancı köylülerin topragına göz koyar köyün muktarı köylülerin bu oyna düşmememi icin kolların sıvar en büuük destekcisi'de öğretmen olur ot bitmeyen daglık taşlık bölgede üzüm bağı kurmayı kafaya koyarlar muhtarın inatcı yapısı ögretmenin zekasi sayesinde bağı yaparlar komik bir şekilde anlatılan film yerli filmler arasında en güzel yapımlarda biri olarak dikat cekiyor. 
Film Etiketler : Umut Üzümleri yerli film izle, Umut Üzümleri 2013 filmi izle, Umut Üzümleri filmi full izle, Umut Üzümleri izle, Umut Üzümleri online izle, Umut Üzümleri hd kalitesinde izle, 

Seytanin İni – Red State 2011 Türkce Dublaj izle



Orta Amerika’da yaşayan lise öğrencisi üç genç, internet üzerinde bir grup seks daveti alırlar. Fakat, eğlence olsun diye cevap verdikleri bu çağrı, başlarına hiç beklenmedik belalar açacaktır. Acımasız, oldukça sert, muhafazakar dini bir grup tarafından kaçırılan gençler, küçük çocukların gözleri önünde öldürülünceye kadar farklı işkencelerden geçirilir. Liderleri Abin Cooper adından köktendinci bir vaiz olan ve kendileri dışında kalan onaylamadıkları hayat tarzlarını ayinsel bir biçimde cezalandıran bu dini tarikatın elinden kurtulmak neredeyse mümkün değildir. Polis özel birimleri kaçırılan gençleri tutuldukları binadan kurtarmaya çalıştıkça, şiddetin dozu da artar… 90′lı yıllarda yükselişe geçen Amerikan bağımsız sinemasına Tezgahtarlar (Clerks) serisi ile adını yazdıran Kevin Smith’in son işi olan yapım, yurt dışındaki eleştirmenler tarafından pek beğenilmemekle birlikte – her gün karşımıza çıkabilecek gerçek hikayelerin sinemaya uyarlanması açısından takdir toplamış görünüyor. Filmin başrollerini yakın zamanın genç oyuncularından Michael Angarano, Nicholas Braun, Ronnie Connell, Kaylee DeFer ve usta aktör Michael Parks paylaşıyor iyi seyirler
Film etiketler : Şeytanın İni filmini izle, Şeytanın İni full izle, Şeytanın İni izle, Şeytanın İni Red State filmini izle, Şeytanın İni Red State full izle, Şeytanın İni Red State izle, Şeytanın İni Türkçe Dublaj izle

Star Trek Bilinmeze Doğru filmi izle



Star Trek Bilinmeze Doğru full izle
Gösterim tarihi: 07 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.4/10
IMDB puanı: 8.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu
Senaryo: Alex Kurtzman, Roberto Orci
Yönetmen: J.J. Abrams
Orijinal İsim: Star Trek Into Darkness
Film Konusu : Atılgan’ın mürettebatı eve geri çağrıldığında, kendi organizasyonları içinde durdurulamaz bir terör gücünün donanmayı ve temsil ettiği her şeyi parçaladığını, dünyamızı bir kriz içinde bıraktığını görürler. Bitirmesi gereken şahsi bir kavgası olan Kaptan Kirk, tek kişilik kitle imha silahını yakalamak için savaş alanına doğru özel bir arayış başlatır.
Film Etiketler : Star Trek Bilinmeze Doğru türkçe dublaj izle, Star Trek Bilinmeze Doğru filmi izle, Star Trek Bilinmeze Doğru  izle, Star Trek Bilinmeze Doğru online izle, Star Trek Bilinmeze Doğru full izle, Star Trek Bilinmeze Doğru  hd izle, Star Trek Bilinmeze Doğru  filmi full izle, Star Trek Bilinmeze Doğru 2013 filmi izle, Star Trek Bilinmeze Doğru tekparca izle, Star Trek Bilinmeze Doğru  izle

Sicak Kalpler türkce dublaj filmi izle


Sicak Kalpler filmi izle
Gösterim tarihi: 1 Şubat 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.7/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Analeigh Tipton, John Malkovich, Nicholas Hoult, Teresa Palmer
Tür: Gerilim, Romantik
Senaryo: Jonathan Levine
Yönetmen: Jonathan Levine
Orijinal Adı: – Warm Bodies 
Film Konusu : Zombi filmlerini sevenler için kaliteli bir romantik komedi filmi. Dünyada 8 yıl kadar önce bilinmeyen bir salgınla karşı karşıya kalmıştır. Dünyadaki salgına yakalanan tüm insanlar artık birer zombi olmuşlardır. Ancak bu salgından kurtulanlar halen vardır ve hayatlarına devam etmektedirler. Yüksek duvarların ardında ve sağlam yapılmış evlerinde korkuyla yaşamaya devam eden bir avuç insan halen yaşama devam ederler. Zombi olarak bir havaalanında yaşayan R ismindeki genç zombi, avlanmaya çıktığında kendisini avlamaya çalışan genç kızla karşılaşır bu sürükleyici ve güzel filmi izlemenizi tavsiye ederim. 
Film etiketler : Sıcak Kalpler türkçe dublaj izle, Sıcak Kalpler izle, Sıcak Kalpler filmi izle, Sıcak Kalpler full izle, Sıcak Kalpler filmi hd izle, Sıcak Kalpler online izle, Sıcak Kalpler full film izle, Sıcak Kalpler tekparca izle, Sıcak Kalpler film izle,

Oblivion türkce dublaj izle (2013)



Oblivion filmi izle
Gösterim tarihi: 12 Nisan 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.7/10
IMDB puanı: 7.1/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Andrea Riseborough, Morgan Freeman, Nikolaj Coster-Waldau, Olga Kurylenko, Tom Cruise
Tür: Macera, Aksiyon, Bilim Kurgu
Senaryo: Joseph Kosinski
Yönetmen: Joseph Kosinski
Film Konusu : Tom Cruise ve Morgan Freeman,ın da rol aldığı, Tron’un yönetmeninden muhteşem bir film. Gelecekten gelen bir adamın geçmişle yüz yüze gelmesi ve vereceği büyük savaşı anlatıyor. Tüm insanlığın hayatını kurtarmak için vereceği mücadele oldukça zor olacaktır. Jack Harper Tom Cruise isimli kahramanımız hayatta kalan yalnızca bir kaç insansız uçak tamircisinden bir tanesidir. Scavs tüm insanlığın hayatını tehdit ederken Jack,e çok iş düşmektedir.
Film etiketler : Oblivion türkçe dublaj izle, Oblivion filmi izle, Oblivion izle, Oblivion filmi full izle, Oblivion hd izle, Oblivion tekparca izle, Oblivion online izle, Oblivion full izle