Atatürk'ü Siyasetine Karıştırdı!

Instagram'da hesap açan Esad'ın paylaştığı ilk fotoğraflardan biri 'Atatürk portresi' olunca sosyal medyada tartışma başladıTürkiye'deki grupların bir kısmının Atatürk üzerinden bir kısmının ise Din üzerinden siyaset yapmasına alışmıştık. Ancak bu sefer Suriye başkanı Esad Twitter hesabında paylaştığı Atatürk resmi ile bir anda Atatürkçülerin desteğini kazandı!

Suriye Devlet Başkanı Besar Esad’ın, geçtiğimiz hafta fotoğraf paylaşım sitesi Instagram’da açtığı hesapta kendisine hediye edilen bir Atatürk portresini paylaşması sosyal medyada ilginç bir tartışma başlattı.

Esad’ın en çok yorum alan paylaşımlarında biri olan fotoğrafın yorum bölümünde karşılıklı tartışan Türk kullanıcıların çoğu Esad’a destek verirken, hükümeti de sert dille eleştirdi. Bazı kullanıcılar ise hem Esad’a hem de bu kullanıcılara tepki göstererek hükümete destek verdi.

Kullanıcılardan bazıları şu yorumları yaptı: “Sizi seviyoruz”, “2 aya kalmaz gider dediler,3 yıl oldu.Diren Esad”, “İşte bu yüzden sana düşman bunlar”, “Tayyip'e diktatör diyenler kendi halkını katleden Esad'ı yalama yarışına girmişler”

Facebook ve twitter ’da da benzer bir tartışma başlatan fotoğraf bu yılın Nisan ayında Ulusal Kanal’ın Suriye’de yaptığı röportaj sırasında Esad’a hediye edilmişti.

Instagram'da hesap açan Esad'ın paylaştığı ilk fotoğraflardan biri 'Atatürk portresi' olunca sosyal medyada tartışma başladı

GTA San Andreas Türkiye Modu

Arkadaşlar ülkemizde çok sevilenerek oynanan GTA San Andreas Türkiye Modu nu paylaşıyoruz. Yama ile birlikte oyunda her şey değiştirilmiş; tabelalar, arabalar, menüler...
Araba olarak, Türk arabalarının yanı sıra yabancı arabalarda bulunmaktadır. Yama oyuna güzel bir hava katmış. Bu yamayı kurunca oyundan hiç sıkılmayacaksınız, çünkü oyunda aklınıza gelen her yer değişmiş. Resmen yeni bir oyun kurulmuş. İşte resimler
GTA San Andreas Turkiye Modu 2013






Salzburg - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşacakFenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşıyor... Fenerbahçe Salzburg maçını Dsmart platformunda yayın yapan Smart Spor kanalı canlı yayınlayacak.

RED BULL SALZBURG  MAÇINA FENERBAHÇE SAHAYA BU KADRO İLE ÇIKACAK.

RED BULL SALZBURG - FENERBAHÇE

STAT: Red Bull Arena
HAKEMLER: Duarte Gomes (Portekiz)
SAAT: 21:30
YAYIN: Smart Spor

FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Emre, Alper, Kuyt, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

2013 Kpss Sonuçları Açıklandı!

KPSS sonuçları açıklandıÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 6-7 Temmuz'da yapılan KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı ile 14 Temmuz'da yapılan 2013-Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) Sınavı'nın değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Cep Telefonu Hattı, Kendi Üzerine Olmayanlar Dikkat!

http://im.haberturk.com/2013/07/31/865352_detay.jpg?1375280851Kendi adlarına abonelik sözleşmesi olmadan başkalarının adına açılmış cep telefonu hatlarını kullananlara BTK'dan uyarı geldi. Cep hattı başkasının adına olanlara 1 Ekim tarihine kadar süre verdi.Ancak benim anlamadığım şu, Ben babamın üzerine olan bir hattı kullanıyorsam Btk bunu nereden bilebilir ve hattı kapatabilir:)

Cep telefonu hattı başkasının adına açılmış kullanıcılara uyarı... Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), kendi adlarına abonelik sözleşmesi olmadan başkalarının adına açılmış cep telefonu hatlarını kullananlara, kullandıkları hatları üzerlerine almaları için 1 Ekim 2013'e kadar süre verildiğini açıkladı.

666 BİN ABONE KENDİ ÜSTÜNE ALDI
BTK, 'Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar' konulu düzenlemenin hayata geçirildiği geçen eylül ayından buyana toplam 666 bin 748 abonenin, kullandığı cep telefonu hattını üzerine kaydettirdiğini bildirdi.