Beşiktaş Taraftarları, Aslan'a Beşiktaş Forması Giydirdi!

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin oynanmasına çok az bir süre kala Beşiktaşlı taraftarlar yine yaptı yapacağını. Aslan'a Beşiktaş forması giydirmişler ...

Haberin Detayı...

MERSİN'de bir grup Beşiktaş taraftarı, pazar günü oynanacak maç öncesi 3 aylık 35 kilogram ağırlığındaki aslana siyah beyazlı formayı giydirerek takımlarına destek verdi.

Galatasaray-Beşiktaş maçına sayılı saatler kala taraftarların da heyecan sardı. Bir grup Beşiktaş taraftarı rutin sağlık kontroller için veterinere getirilen 3 aylık yaklaşık 35 kilogram ağırlığındaki aslana önce Galatasaray forması giydirdi. Aslanı Galatasaray formasında içinde gören çevreden geçenler büyük bir ilgi göstererek beraberindeki cep telefonları ile fotoğraf çektirip görüntü almayı da ihmal etmedi. Daha sonra ise Beşiktaş taraftarları Galatasaray formasını çıkartarak ardından aslana Beşiktaş formasını giydirirken, "Galatasaray formasını aslana giydirerek önce uysallaştırdık. Sonra da Beşiktaş formasını giydirerek terbiye ettik. Yarın akşam sahada Beşiktaş, Galatasaray'a attı gollerle terbiye ederek, üstünlüğünü bir kez daha gösterecektir" dedi.

Aslan'a Beşiktaş Forması Giydirdiler

Medcezir Dizisinde Çalan Şarkı;"Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam" Dinle

Medcezir dizisinin Cuma günleri yeni bölümlerinin yayınlanması ile sürekli yeni videolar sosyal medyada yer alır oldu. Son olarak Medcezir dizisinde bir şarkı ön plana çıktı.

Yaman'ın annesinin hapishanede söylediği, Şu uzun gecenin gecesi olsam türküsünü burada dinleyebilirsiniz.

Saatler Ne Zaman Geri Alınacak? Kış Saatine Uygulamasına Geçiyoruz...

Kış ayının yaklaşmasıyla artık havalar saat 18.00 de kararmaya başladı. Peki saatler ne zaman geri alınacak?
Sorunun cevabını haberiimizde bulabilirsiniz.

Kış saati uygulaması ne zaman başlayacakHer yıl olduğu gibi bu yıl da gün ışığından daha fazla faydalanmak adına saatleri geri alma uygulamasına devam ediliyor.

Gün ışığından daha fazla faydalanmak adına 31 Mart Pazar günü saat 03.00'te geçilen yaz saati uygulaması, 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 04.00'ten itibaren saatlerin 1 saat geri alınmasıyla son bulacak.

Kış Saati uygulaması 27 Ekim 2013 Pazar günü başlayacak.

Teröristler, Emniyet Binasına Saldırdı, Bazı Türkler Mutlu Oldu!

Teröristlerin, Ankara Dikmen'deki Emniyet Müdürlüğü binasına saldırısının ardından, bazı gruplar olaylara üzülmek yerine sevindi. Ne acıdır ki olaylara sevinen ve bir gazete'nin internet sitesine yorumlarda bulunan kişiler Türklerdi! Yani kısacası Acınacak hale geldik, Kim Türk kim düşman artık birbirinden ayıramıyoruz!

Haberin Ayrıntıları ...

Sözcü okurlarının sosyal medya ayıbıDün Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal hizmetler binası olarak kullanılan bir binaya ve polisevine iki adet roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı DHKP-C üyelerinin gerçekleştirdiği öğrenildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı pek çok kesimden tepki gördü.

Ancak bu çirkin olaya tepkisiz kalan hatta destekleyenler de vardı. Özellikle ulusalcılar tarafından takip edilen Sözcü Gazetesi'nin sosyal medya sayfasında, haberin altına yapılan yorumlar dikkat çekiciydi.

'DEVAMI GELSİN' DİYEN BİLE VAR
Sosyal medya sayfasından duyurulan haberin altına yaptıkları 'yapanın ellerine sağlık', 'ne yapalım üzülelim mi' gibi yorumlarla çirkin saldırıyı desteklediler.

GTA Vice City Full Tek Link İndir + Crack


Merhaba arkadaşlar zamanında hepimizin severek oynadığı hatta bağımlısı olduğu GTA Vice City oyununu crack dosyası ile birlikte sizlerle paylaşıyoruz. Oyunu Sitemizden full tek link olarak indirebilirsiniz. Oyunun boyutu 200 Mb

- Oyun Türkçedir.
- Crack dosyası mevcuttur.

Oyun denenmiştir ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Aşağıdaki linkten oyunu indirebilirsiniz.



Zynga Elite Slots 4000 Altın Ödülü


                                                                   ÖDÜL İÇİN TIKLA

Facebook Let's Fish Balık Tutma Hilesi V6


21.09.2013 Güncel hile...
Gerekli Program Cheat Engine  
Gerekli Dosya : TIKLA
Uyarı : Video’yu İzleyiniz.

8 Ball Pool Uzun Menzil Hilesi V10 Yeni



21.09.2013 Güncel hile...
Gerekli Program Cheat Engine
Gerekli Dosya : TIKLA
Önemli Not : Hile Sadece Cheat Engine 6.2 ‘ De Çalışmaktadır Ötekilerde Denemeyin.





Dragon City Gems Hilesi V3


21.09.2013 Güncel hile...
Gerekli Site : TIKLA
Proxy İP : 211.167.64.112 [ Yenisi Çıkınca Güncellenecektir.]
Proxy Port : 8080
Uyarı : Eğer Sitede Submit Butonuna Bastınız Bağlanıyorda Kalırsa 5 – 10 Dakka Bekleyin Siteyi Kapatın Oyunu Yenileyin Gems’iniz Gelmiş Olacaktır.

Uyarı : Bu Hile En Az 5 Gems En Fazla 50 Gems Veriyor Ortalama 20 Veriyor.

Facebook Downhill Snowboard Hilesi


21.09.2013 Güncel hile...
Gerekli Program Cheat Engine 

Kalp Yetmezliği Belirtileri, Kalp Yetmezliği Hastalığı İle İlgili Bilgiler..

Kalp Yetmezliği ile ilgili bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Kalp Yetmezliği Belirtileri, Kalp Yetmezliği Tedavisi

kalp yetmezliği belirtileriGünümüzde artan kalp rahatsızlıkları birçok nedene dayanıyor. Dr. Fatih Çam, çok çabuk yorulmanın kalp yetmezliğinin işareti olabileceğini, bu durumun oldukça ciddi bir rahatsızlık olduğunu söyledi

İnsan vücudu için gerekli oksijen ve besini taşıyan hayati sıvı kanın, kalp sayesinde vücuda dağılıp dokulara ulaştığını kaydeden Dr. Çam, şöyle konuştu:

"Bazı durumlarda kalbin çalışması azalır ve yeterli miktarda kanı dokulara ulaştıramaz. Bu durum kalp yetmezliğidir. Kalp yetmezliğine; kalp damarlarının kısmen ya da tamamen tıkanması, kalp kaslarının hasar görmesi, doğumsal kalp hastalıkları neden olabilir. Ayrıca, böbrek hastalıkları, diyabet, yüksek tansiyon da kalp yetmezliğine neden olabilir."

Kalp yetmezliğinin belirtilerini de sıralayan Dr. Fatih Çam, şunları söyledi:

"Kesik kesik nefes almak, nefes darlığı hissetmek, halsizlik, yorgunluk, çabuk yorulma, ayak bileklerinin şişmesi, göğüste ağrı, kalbin ritminin bozulması ve hızlı kalp atışı, basit hastalıklara (nezle, soğuk algınlığı gibi) direnç gösterememek, iştah azalması nedeni ile kilo kaybı, sık sık idrara çıkmak kalp yetmezliğinin başlıca belirtilerindedir."

Dr. Fatih Çam, kalp yetersizliği şikayetlerini azaltmak için şu tavsiyelerde bulundu: "Sofradan tuzu kaldırmalı, kızartılan ve katı yağ ile pişirilen yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak durulmalı, sigara ve alkol alınmamalı, tüketilen gıdalara dikkat edilmeli; sebze ve meyve ağırlıklı beslenme tarzı tercih edilmeli, haftada 2-3 kez balık tüketilmeli; kırmızı et tercih edilmemeli, fazla kilo verilmeli, düzenli spor yapılmalı, ancak aşırı hareketlerden kaçınılmalı, fazla yorulmamaya ve yeterli dinlenmeye özen gösterilmeli ve stresten uzak durulmalıdır."

Kalp yetmezliği hastalığının tanısı, kardiyolojik muayene, EKG ve ekokardiyografi tetkikleriyle kolaylıkla konulabilir. İlerleyen tıp ve teknolojik gelişmeler sayesinde kalp yetersizliği farklı uygulamalarla tedavi edilebilir. Tedavide amaç; hastalığın ilerlemesini durdurmak, şikâyetleri azaltarak hayat kalitesini artırmak ve mümkünse hastalığı tamamen iyileştirmektir.

Hastalığın tedavisinde öncelikle hastanın yaşam koşullarını değiştirmesi istenir. Kalp yetersizliği görülen birçok kişide de sigara kullanımı, stresli hayat, hareketsiz yaşam ve kilo problemi gözlemlenir. Hastanın öncelikle yaşam koşulları değiştirilerek, tedaviden en iyi şekilde yararlanması ve tedaviden sonra da sağlığını koruması sağlanır. Tedavi genel olarak ilaç ve cerrahi yöntemlerle gerçekleştirilir.

hızlı ve öfkeli 6 türkce dublaj izle




  
Gösterim tarihi: 24 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 8.6/10
IMDB puanı: 7.2/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Paul Walker, Vin Diesel
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Senaryo: Chris Morgan
Yönetmen: Justin Lin
Orijinal İsim: Fast & Furious 6, Fast and Furious 6
Film Konusu : Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.
Film etiketler : hızlı ve öfkeli 6 full izle, hızlı ve öfkeli 6 hd izle, hızlı ve öfkeli 6 izle, hızlı ve öfkeli 6 türkçe dublaj izle, hızlı ve öfkeli 6 hd izle, hızlı ve öfkeli 6 izle, hızlı ve öfkeli 6 türkçe dublaj izle