Ülker, Mısırda ki Fabrikasında Üretimi Durdurdu!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Mısır'daki sokağa çıkma yasağına uymak, çalışanlarımızı korumak için üretime ara verdik. Ama hadisenin akılalmaz boyutu karşısında çaresiziz!" ifadesini kullandı.

Ülker Mısır'da Hi Food bisküvi fabrikası ile Ortadoğu, Kuzey ve Batı Afrika ülkelerine yönelik bisküvi ve kek üretimi ve satışını yapıyor

Son yıllarda karşılıklı iş ilişkilerinin hızla geliştiği Mısır'da yaklaşık 250 Türk şirketinin yatırımı bulunuyor. Bunlar arasında Mavi Jeans, Colin's, De Facto, Flo, Sarar, Evyap, Hayat Kimya, Betek Boya, Kipaş, LcWaikiki gibi firmalar da yer alıyor.

Türkiye ilk yedi ayda Mısır'a 2 milyar dolar ihracat yaparken, geçen senenin toplamında bu rakam 3.6 milyar dolara ulaşmıştı.

Doksanlar Dizisi 'Biz Sokaklarda Oynayan Son Çocuklardık' Şarkı Sözü

http://www.fulldiziizleyelim.com/xmlrpc/images/doksanlar-2-bolum.jpgAtv'de yayınlanan 90 lar dizisinde ki Biz Sokaklarda Oynayan Son Çocuklardık şarkısının sözlerini burada bulabilirsiniz.

Dünya Eskidikçe Yeniledik Kendimizi

Renkler Fosforlandı Belki

Aslında Eski eski mavi

Arabalarda hızlandıkça kalp sızısı azaldı mı ne

Ne ne Ne Ne Ne

Oh Ye Oh Ye Oh Ye

Biz Sokaklarda Oynayan Dertsiz Son Çocuklardık,

Bakkalda Kalan En Son Horoz Şekeri Aldık,

Pembe Dizilerle Pembe Pembe Hayaller Kurardık,

Biz Sokaklarda Oynayan Dertsiz Son Çocuklardık

Biz Sokaklarda Oynayan Dertsiz Son Çocuklardık,

Bakkalda Kalan En Son Horoz Şekeri Aldık,

Pembe Dizilerle Pembe Pembe Hayaller Kurardık,

Biz Sokaklarda Oynayan Dertsiz Son Çocuklardık

Hamilelikte Kaç Kilo Alınır?

ABD Ulusal Sağlık Enstitüsü hamilelikte kaç kilo alınması gerektiği konusundaki bilgileri güncelledi.

Söz konusu yönlendirmeler Vücut Kitle Endeksi göz önünde bulundurularak düzenleniyor.

Verilen bilgilere göre sağlıklı bir vücuda sahip hamilelerin önceden 11-13 kilo alması gerektiği söylenmektedir. Yeni düzenlemelere göre bu rakam 11-15 kilo aralığı olarak değişti.

Her hamilelik birbirinden farklı olduğu için en doğru kararın doktor tarafından verileceği de vurgulanıyor. Ancak gereğinden fazla kilo almak erken doğum başta olmak üzere pek çok sağlık sorununu beraberinde getiriyor.