Asgari Ücretle Çalışanlar Bu Müjdeyi Bekliyor!

Asgari ücretle çalışanların maaşları artabilir!

paraAK Parti’nin Kızılcahamam Kampı’nda asgari ücret konusu da gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yeni Anayasa’da uzlaşılan maddeleri anlatırken Başbakan Erdoğan’a “Asgari ücret vergi dışı kalacak. Asgari ücreti vergiden muaf tutan maddeyi uzlaşılan maddeler arasına koyduk” dedi. Erdoğan da asgari ücretlileri sevindirecek değerlendirmeyi yaptı: “İyi yapmışsınız.”

12 MİLYAR TL VERGİ KAYBI
Düzenleme hayata geçerse asgari ücretlilerden 205 liralık kesinti yapılmayacak. Ancak ekonomi yönetimi, devletin yıllık 12 milyar liralık vergi kaybı yaşayacağını belirterek bu düzenlemeye karşı çıkıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kampta, yeni Anayasa’da uzlaşılan ekonomiyle ilgili 6 maddenin 70 milyar yatırım yapılmasını gerektirdiğini ancak bütçede 40 milyar TL yatırım öngörüldüğünü belirterek, “Bu durum siyaseten ilerde sıkıntı yaratabilir. Bu sınırsızlık komünist rejimin sınırsız kaynak anlayışına götürür. Ekonomi Anayasa ile düzenlenmez” diye konuştu. Mehmet Ali Şahin ise “Bu anlamda düşünüldüğü kadar sıkıntı yaratacak bir durum yok” dedi.

Aziz Yıldırım Tekrar Başkan Seçildi! Oylama Sonuçları...

Fenerbahçeli taraftarlar her ne kadar Aziz Yıldırım'ın başkan olmasını istemesede yine Aziz yıldırım başkanlığa seçildi. Artık Melih Gökçek yalnız değil!...


Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında Aziz Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede, oy verme işleminin sona ermesinin ardından 23 sandıkta önce başkan adaylarının oyları sayıldı.

Kongre Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, başkan adaylarının oylarının sayımının tamamlanmasından sonra sonuçları açıkladı. Konuşmasına "Kazanan Fenerbahçe oldu, kazanan Aziz Yıldırım oldu" diye başlayan Küçük, daha sonra kongrede toplam 9 bin 380 oyun kullandığını, Aziz Yıldırım'ın 6 bin 821 oy, Mehmet Ali Aydınlar'ın 2 bin 383 oy aldığını, 176 oyun ise geçersiz sayıldığını kaydetti.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ OYLAMASI
Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı sona erdi. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık seçiminin sonuçlarının ardından yönetim kurulu aday listelerinin aldığı oylar da açıklandı. Yönetim kurulu aday listeleri için toplam 9 bin 370 oy kullanılırken, 184 oy geçersiz sayıldı. Yıldırım'ın listesi 6 bin 824, Aydınlar'ın listesi ise 2 bin 362 oy aldı.

TARİHİ KONGRE
Aziz Yıldırım'ın, Mehmet Ali Aydınlar karşısında 6 bin 821 oyla kazandığı seçim, kulüp tarihinin en geniş katılımlı kongresi oldu. İki adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulda toplam 9 bin 380 oy kullanıldığı açıklanırken, bu rakam kulüp tarihine geçti.

Seçimde 2 bin 383 oy alan Mehmet Ali Aydınlar karşısında, yarışı 6 bin 821 oy alan Aziz Yıldırım, 11. kongresinde en yüksek oya ulaştı. Aziz Yıldırım, seçim yarışına tek aday olarak girdiği 19-20 Mayıs 2012'deki olağan genel kurulda 5 bin 269 oy almıştı.

Bu arada, genel kurulda, sandıklarda sayım işlemi başladıktan sonra, Vefa Küçük'ün daveti üzerine kongre divan başkanlığı masasına giden iki başkan adayı burada çay içip bir süre oturduktan sonra, sayımı takip için kendi yönetim kurulu adaylarının yanlarına gittiler.

YILDIRIM, ZAFERİNİ KUTLADI
Kongre Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, başkanlık oy sayımının tamamlanmasının ardından resmi sonuçları kürsüye gelerek açıkladı. Aziz Yıldırım'ın aldığı oyları önce eksik söyleyen Küçük, hemen düzelterek kazanan Yıldırım'ı kürsüye davet etti.

Üyelerin tezahüratları eşliğinde kürsüye gelen Yıldırım, konuşmasını yaptıktan sonra salonda Fenerbahçe marşı çalındı. Aziz Yıldırım, kendisine verilen atkıyı sallayarak, seçim zaferini kendisini destekleyenlerle beraber kutladı.

Aziz Yıldırım'ı destekleyen kongre üyeleri "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye tezahürat da yaptı.

KONGREDEN NOTLAR
Mehmet Ali Aydınlar, tribünden kalkıp, yanındakilerle beraber kongre divan başkanlığına giderken, bazı kongre üyeleri yuhaladı. Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde yer alan adaylar ve kongre divan başkanı Vefa Küçük, hemen üyeleri uyararak, yuhalamamalarını istedi. Daha sonra üyeler, "Her zaman her yerde en büyük Fener" diye tezahürat yaptı. İki rakip yönetim kurulu birbirleriyle kuçaklaşırken, tribünde bulunan Aziz Yıldırım'ı destekleyen üyeler bu tabloyu alkışladılar.

İki başkan adayının başkanlık divanında bir araya geldiği buluşma sırasında basın mensupları görüntü almak için divan başkanlık platformuna çıkınca kongre divan kurulu başkanı Vefa Küçük, "Sayın basın mensupları platform sallanıyor, Fenerbahçe'yi kimse çökertemedi, çökerten siz olmayın sakın" diye espri yaptı.

Bu arada, seçim sonuçları açıklanmadan Yıldırım'ı destekleyen üyeler tribünde ayağa kalkıp, alkışlayarak "Aziz Yıldırım" diye tempo tuttu. Vefa Küçük, seçimin sonucunun açıklanmadığını belirterek, üyeleri uyardı.

Dragon City Altın Kazanma

Sevilen facebook oyunlarının, sevilen ödülleri ile karşınızdayız  arkadaşlar. Facebook oyun ödülleri siteniz bonusgala her gün sizlerle ve en büyük yardımcınız. Yapmanız gerekeni artık biliyorsunuz aşağıdaki resme/linke tıklayın ve ödülleri kapın ve bizleri çevrenize tanıtın.



TIKLA AL ALTIN ÖDÜLÜ


DAHA FAZLA ÖDÜL İÇİN TIKLA 




DAHA FAZLA HİLE İÇİN TIKLA 

Candy Crush Saga Can Bonusu

Candy Crush Saga şüphesiz facebook oyunları içerisinde en çok oynanan oyun. Şekerlemeleri, alt alta , çapraz ve yan şekilde bir araya getirip eşleştirdiğiniz mantığı çok basit fakat oynaması seviyeniz ilerledikçe oldukça zorlaşan bir zeka oyunu. Tüm dünyayı tesiri altına almış bu harika oyunda malesef 5 can hakkınızı tükettikten sonra beklemeniz gerekmekte. Bonusgala size beklemeyi değil , can sağlayarak devam etmeyi vaad ediyor. Aşağıdaki canlara tıklayın ve beklemek yerine oyuna son sürat devam edin.


Not : Canınız azaldığında ya da bittiğinde ödüllere tıklayın. 

Okey Plus 50.000 Chip Bonusu

İnanılmaz ama gerçek. Sizleri çok mutlu etmeye devam ediyoruz arkadaşlar. 101 Yüzbir Plus Okey de ilk 5.000 kişi arasına girin ve 50.000 çip ödülünü almaya hak kazanın.  Yanlış okumadınız tam 50.000 çip sizlerin. 

TIKLA AL 50.000 CHİP

DAHA FAZLA ÖDÜL İÇİN TIKLA 




DAHA FAZLA HİLE İÇİN TIKLA 

Dağ filmi full izle



Dağ  yerli film izle
Gösterim tarihi: 16 Kasım 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Çağlar Ertuğrul, Fırat Doğruloğlu, Ufuk Bayraktar
Tür: Macera, Dram
Senaryo: Alper Çağlar
Yönetmen: Alper Çağlar 
Film Konusu : İstanbullu Oğuz bedelli askerliği tercih etmek yerine vatani görevinini kısa dönem olarak bölüğünde yerine getirmeyi tercih eder. Keçiörenli Bedir ise ne askerlerle ne komutanlarla iyi geçinebilen, başlı başına arıza bir uzun dönem erdir. Asiliğinden dolayı aldığı cezalarla da askerliği iki sene uzamıştır. Oğuz ile sürekli dalaşan ve ona ters giden Bedir, "poşetsin sen" diye küçümsediği dönemdaşıyla omuz omuza mücadeleye gireceğinden de habersizdir.Bu bölükten bir ekip, bir iletişim anteninin tamiri için görevlendirilir, Fakat habersiz biçimde teröristlerin pususuna düşerler. Ekipten sadece Oğuz ve Bedir hayatta kalır. Bozuk bir telsiz onları ne kadra hayatta tutabilir bilinmez ancak şarjörlerinde kalan az sayıda mermi de onları güvende hissettirmeyecektir.. 
Film Etiketler :  Dağ filmi full izle, Dağ filmi full izle -hd film, Dağ filmi kesintisiz izle, Dağ filmi reklamsız izle, Dağ hd izle, film, film izle, hd film izle, kesintisiz film, reklamsız film, reklamsız film izle, 

Dragon City Yeni Ejderha Hilesi

Dragon City



Merhaba Arkadaşlar Yeni Ejderha  Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Yeni Ejderha  Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Program : TIKLA

Not : Video’yu İzleyiniz.

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Dragon City Sonsuz Gold Hilesi

Dragon City 
Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Gold Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Program : TIKLA

Not : Gold ve Exp 10 Tıklamadan Sonra Felan bi 15-20 Dakka Ara Verin Yoksa Ban Yersiniz.

Not 2 : Video’yu İzleyiniz.

Bu hile www.trgala.com'dan alintidir.

Ninja Zet %100 Kritik Sonsuz Sp ve Can Hilesi

Ninja Zet 

Merhaba Arkadaşlar %100 Kritik Sonsuz Sp ve Can Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bu Oyun Yeni Açılan Bir Oyundur Fazla Kullanıcısı Olmamasına Rağmen Oyun Güzel Bir Oyundur. My Ninja Tarzı ama Bundaki Özellikler My Ninjanın 2 Katı Daha İyidir Yani Bu Oyunda Daha Güzel Özellikler Vardır. Biz ise Güzel Bir Hile Veriyoruz Kolay Gelsin..

( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA

Gerekli Dosya : TIKLA

Not : Video’yu İzleyiniz.

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül İçin TIKLA

Daha Fazla Hile İçin TIKLA

Dragon City Gold Exp ve 50 Gems Hilesi

Dragon City

Merhaba Arkadaşlar Gold Exp ve 50 Gems Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Gold Exp ve 50 Gems Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Site : TIKLA

Not : Arkadaşlar 50 Gems Chrome’de Olmazsa Mozilladan Yapın Olmassa Modeme Felan Reset Atın Tekrar Deneyin.

Not 2 : Gold ve Exp 10 Tıklamadan Sonra Felan bi 15-20 Dakka Ara Verin Yoksa Ban Yersiniz.

Not 3 : Video’yu İzleyiniz Notlar Var.

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül İçin TIKLA

Daha Fazla Hile için TIKLA



The King Of Towers Süper Kule Hiles

The King Of Towers 
Merhaba Arkadaşlar Super Kule ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar The King Of Towers Güzel Oyundur. Yeni Açılmasına Rağmen Kullanıcısı Hergün Artmaktadır. Biz Bu Güzel Oyunda Birçok Çeşit Hile Verdik Şimdi ise Super Kule Hilesini Göstereceğiz. Güzel Bir Hiledir Kapanmadan Yapın. Kolay Gelsin.

( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA

Gerekli Dosya : TIKLA


Not : Video’yu İzleyiniz.

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül İçin TIKLA

Daha Fazla Hile için TIKLA




War of mercenaries gizemli hediye hilesi

warofmercenaries-trgala 
Selam arkadaşlar sizlere güzel bir hile sunuyoruz.
Bu hile ile tüm dünya reklamları sizlere sunulacak.Bu sayede hızlıca reklam izleyerek sürekli ödül toplayacaksınız. Bazen altın dahi verdiği görülüyor. Bir günlük deneme sonucunda yüz binlerce kaynak, altın, hatta özel savaşçı kazanmak mümkün.


Dikkat:  Gerekli programlar video içerisinde ve videonun altında yer almaktadır. Videoda gösterilen programı googlede aratınız.
Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.
Daha Fazla Ödül İçin TIKLA
Daha Fazla Hile İçin TIKLA


Samsung Cep Telefonlarına Format Nasıl Atılır?

Artık Nokia'nın üstünlüğü sona erdi ve Samsung, İphone yarışı başladı. Son aylarda ise Samsung'un İphone'a göre daha uygun fiyata satılması samsung telefonlarını ilk sıraya taşıdı. Samsung marka cep telefonunuza format için burada ki yazımızı okuyabilirsiniz.

Samsung Galaxy Format Nasıl Atılır?

Samsung Galaxy Android işletim sistemli telefonunuza format atmak için 3 yöntem bulunmaktadır.

1-Menü–> Ayarlar –> Gizlilik –> Fabrika ayarlarını Sıfırla bölümünden telefonunuzu ilk günkü haline getirebilirsiniz.

2- Telefonunuzun arama bölümüne gelip *2767*3855# tuşlayarak arama yaptığınızda telefonunuza format atabilirsiniz.

3- Telefonunuzu kapalı konumuna getirip ortadaki tuşa basıp sonrasında açma / kapama tuşuna basarak telefonunuzu açın ve karşınıza çıkan ekranda wipe data/ seçeneğinden /factory reset seçilir ve reboot now ile format atarak telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Samsung Galaxy Android işletim sistemli telefonunuzu yukarıdaki 3 yöntemle format atabilir ilk günkü haline getirebilirsiniz.

Dikkat etmeniz bir konu var oda format atarsanız telefon hafızasındaki tüm bilgiler silinecektir. Resimler,Videolar,Telefon Rehberi vs.