Dünya Yeni Bir Başlangic filmi izle



Dünya  Yeni Bir Başlangic full izle
Gösterim tarihi: 28 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.9/10
IMDB puanı: 4.8/10
Yapım: 2013
Oyuncular: David Denman, Jaden Smith, Will Smith
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu
Senaryo: Gary Whitta
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Orijinal İsim: After Earth
Film Konusu : İnsanlar dünyayı terk ettikten 1000 yıl kadar sonra yaptıkları bir yolculuk sırasında uzay gemileri arızalanan küçük Kitai ve babası Cypher dünyaya gitmek zorunda kalırlar , Cypher ciddi anlamda yaralanmıştır ve terk edilmiş dünyada , tuhaf yaratıklar ve korku dolu tehlikeli olaylarla mücadele etmek zorunda kalırlar
‘Altıncı His’ ile gerilim türüne yeni ve öncül bir yorum getiren ve ardından çektiği yapıtlarla kendi ekolünü oluşturan M. Night Shyamalan imzalı filmin başrollerinde Will Smith ve oğlu Jaden Smith yer alıyor.
Film etiketler : Dünya  Yeni Bir Başlangic filmi izle, Dünya  Yeni Bir Başlangic film full izle, Dünya  Yeni Bir Başlangic hd izle, Dünya  Yeni Bir Başlangic izle,

Adnan Menderes'in İdam Edilişi ve Son Anlarını Görüntüleyen Fotoğrafcı!

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in idam edilişinin  yıl dönümünde Adnan Menderes ile ilgili haberler yayınlandı. En iç acıtan haber ve görüntü ise Adnan Menderes'in idamı sırasında fotoğraflarını çeken fotografcıdan geldi. Alttaki fotograftan'da görüldüğü üzere Adnan Menderes idama götürürken Fotografcı fotograflarını çekiyor ve Adnan Menderes'in yüzündeki o acı ve üzgün ifade yürekleri burkuyor.


İşte O Fotoğrafcının Söyledikleri ve Çektiği resimler;

İnfazı fotoğraflama görevi o dönem İstanbul Foto Film Merkezi'nde görevli astsubay İsmail Şenyüz'e verildi. Şenyüz, o acı sahnelerini Akşam'dan Erhan Seven'e şu şekilde aktardı:

"Beni adaya götürdüler. Kahvaltısını yapmış ve odasında çay içiyordu. Odasında çektiğim resimde biraz bitik bir hali vardı. Aslında Menderes perişan haldeydi. Beni görünce, 'fotoğraf çekilmek istemiyorum. Beni bu halimle çekmeyin' dedi. Muhafızları, 'Efendim evden sizi merak ediyorlar, çoluk çocuğunuz sizleri merak ediyor. Fotoğrafları onlara göndereceğiz' deyince razı oldu "

Menderes, kendisine idam edilebilmesi için sağlam raporu veren doktorlara çok nazik davrandı. Hatta koltuk altına ateşini ölçmek için konulan dereceyi bile silerek verdi. Şenyüz o anları şöyle ifade etti: "Doktorlar geçmiş olsun dedikten sonra odadan çıktık ve ada komutanı bana 'hazır ol, hemen İmralı'ya gidiyorsun' dedi. Tabii ben bu sözü duyunca şoke oldum. İmralı'ya gitmek demek idam demekti çünkü. İmamla görüşmek isteyip istemediği soruldu. Beş dakika görüşeceğini söyledi.

Beyaz infaz gömleğini giydirdiler. İmam telkinlerde bulundu. İdam sehpasına doğru yüründü."
Başbakan sehpaya çok rahat çıktı. İlmeği geçirirken resim çektim. O günden beri yatarken, uyanıkken, gözümün önünden o bakışları hiç gitmiyor.


2000 lerin Oyunu GTA'nın Yenisi Çıktı! GTA V İle İlgili Bilgiler...

Çocukken saatlerce İnternet kafelerde bu oyunu oynardık. Zaman geçti şimdi GTA Oyununun 5 i çıktı. Tahmin edeceğiniz gibi eskiden oynadığımız GTA'nın çok çok daha iyisi. GTA 5 ile ilgili haberimizi yazının devamında okuyabilirsiniz.

Rockstar Games, beş yıl aradan sonra eski günlerine geri dönmesini sağlayacak kozu GTA V'i dün Amazon gibi online perakende sitelerinde satışa sundu.Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One'un satışa çıkmasından iki ay önce sunulması kafaları karıştırsa da, 2013'ün ikinci çeyreğinde 61.9 milyon dolar zarar açıklayan Rockstar, erken bir hamleyle oyun piyasında patlama yapmayı hedefliyor.

Analistlerden tam puan alan oyunun, GTA IV'ün beş yılda elde ettiği başarıya sadece birkaç ayda ulaşması bekleniyor. GTA IV, 5.5 yıl içinde 25 milyon satarken, GTA V'in altı ay içinde 16-20 milyon satması bekleniyor.Oyun sitesi IGN, GTA V'e 10 puan verirken, 'şimdiye dek yapılmış en iyi oyunlardan biri' yorumunu yaptı. Metacritic'te ise oyunu yüzde 98 seviyesinde puanladı.





ÜÇ KARAKTER SEÇİMİ
GTA III'ten bu yana oyunculara fazlasıyla ortalıkta koşturma, trafikte kovalamacaya karışma ve ortalığı birbirine katma imkanı sunan GTA, yeni oyununda araba çalmak gibi faaliyetlerden daha zor görevler içerecek.

Dahası, oyun kontrollerinin geliştirilmesi ve bir yerine üç karakter eklenmesiyle oyun keyfi fazlasıyla artacak.

MALİYETİ 270 MİLYON DOLAR
AFP'ye açıklama yapan computerandvideogames.com dijital müdürü John Houlihan, 'GTA V'in aksiyon filmlerini yanında önemsiz bırakan bir atmofer sunduğunu' belirtti. Houlihan, yapım maliyeti 270 milyon dolara yaklaşan oyun için, "GTA gerçek bir kültürel fenomen. Günlerce bu oyun için sıraya giren, oyunu keşfetmek için haftalarını harcayan ve hakkında konuşan insanlar göreceksiniz" dedi.

GTA V, beklenen ilgiyi görürse, Nisan 2008'de piyasaya sürüldüğü hafta içinde 500 milyon dolar gelir sağlayan GTA V'ün rekorunu da kırabilir.

Toki Sayesinde, 10.000 Liraya Ev Sahibi Olabilirsiniz!

Ev almak isteyenler için müjdemiz var. Ankara Eskişehir yolu üzerinde bulunan Yapracık'ta Toki ev yapıyor. 10.000 tl si peşin olmak üzere ayda yaklaşık 400 tl gibi bir rakam ile ev sahibi olabilirsiniz. Haber ile ilgili ayrıntıları yazının devamında bulabilirsiniz....

toki satılık evlerBaşbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara’nın yeni uydu kenti Yapracık'ta inşa ettiği konutlardan 298'ini "ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre, konut seçme ve alma olanağı" ile satacak.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın yeni uydu kenti Yapracık'ta inşa ettiği konutlardan 298'ini "ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre, konut seçme ve alma olanağı" ile satacak.

Türkiye'deki konut açığını, farklı gelir grubuna yönelik nitelikli yapılarla karşılayan TOKİ, sosyal donatılarıyla inşa ettiği uydu kent projeleriyle yeni yaşam alanları oluşturuyor.

TOKİ, Ankara'da Eryaman'dan sonra en büyük ikinci uydu kenti şehrin batısında, Eskişehir karayolundaki Yapracık'ta inşa etti.

Kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulan projede, 10 bin lira peşin 180 ay vadeyle konut sahibi olunabilecek. Konutların peşin fiyatları 78 bin liradan, aylık taksitleri ise 383 liradan başlayacak.

"Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı" ile satılacak dairelerden ilk gelen istediğini alabilecek. Konutlar için başvurular Ziraat Bankasının tüm şubeleri tarafından 19-30 Eylül tarihlerinde kabul edilecek.

Kadınlar Neden Aldatır? 17 Madde'de Aldatma Nedenleri!

Kadınlar Neden Aldatır? Bu sorunun cevabı şüphesizki kişiden kişiye değişir. İnsaların karakterleride bu sorunun cevabı olabilir. Ancak bir haber sitesi Kadınlar Neden Aldatır? şeklinde bir yazı paylaşmış. İşte Kadınların Erkekleri Aldatmasına neden olan 17 madde..

"Erkek aldatır, kadın aldatmaz" inanışı günümüzde değer kaybetti. Eskiden tabu olan "aldatma" son zamanlarda kadınlar tarafından da yaşanır hale geldi. Peki, kadınlar hangi durumlarda aldatmaya meyilli olurlar?

  1. - Aile baskısıyla, gönülsüz evliliklerde
  2. - Kalabalık aile ortamlarında eşiyle yeterince baş başa kalamama durumlarında
  3. - Pasif, güvensiz ve sorumluluk almayan erkekle evli olanlar
  4. - Eleştiren, aşağılayan, fiziksel şiddete sık sık başvuran bir eşle evli olunca
  5. - Sevgi ve saygı göstermeyen, özel günlere önem vermeyen eşlerle olunca
  6. - Aile çatışmalarında her halükarda ailesini tutan eşlerle olunca
  7. - Eşi tarafından aldatılmışsa
  8. - Kocanın sürekli alkol ya da başka bağımlılık yapıcı madde kullanması, kumar, kahve internet, pornografi bağımlılığının olması, aşırı kıskançlığın olmas
  9. - Erkeğin uzun süre evden ayrı kalması. Askerlik, iş yaşamı gereği yurt içi ve yurt dışında çalışması durumu bazı kadınları aldatmaya itebilir.
  10. - Erkeğin başka kadınlara ilgi-sevgi gösterip eşine göstermemesi
  11. - Erkeğin öz bakımına dikkat etmemesi (Ağız kokusu, ter, tırnak kiri, iyi giyinmeme.)
  12. - Erkeğin cinsellikte bencil davranması (Romantizm ve aşk oyunlarının olmayışı.)
  13. - Uzun süre baskı altında kalan kadının, ekonomik ve statü olarak yükselmesi durumlarında
  14. - Etrafında eşini, sevgilisini aldatan arkadaşlarının olması
  15. - Ruhsal hastalıklar döneminde
  16. - Gençliğinde karşı cinsle hiç flört etmemiş ve ilk flörtü veya aşkı eşi olan kadınların bir kısmı
  17. - Cinsel açıdan tatminsizlik, sürekli erkeğin eve geç gelmesi

Ask Simdi filmi Türkce dublaj izle



Ask Simdi izle  Gösterim tarihi: 05 Nisan 2013
 filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.4/10
 IMDB puanı: 6.8/10
 Yapım: 2012
 Oyuncular: Dakota Fanning, Jeremy Irvine, Josef Altin
 Tür: Dram, Romantik
 Senaryo: Jenny Downham
 Yönetmen: Ol Parker
 Orijinal İsim: Now Is Good 
 Film Konusu : güzel bir aşk hikayesi hasta olan tessa tedavi görmekyi bırakıp sevdiklerinle vakit gecirmeyi tercih ediyor, Lösemi’nin pençesinde bir kadın… Kemoterapi tedavisi işe yaramaz ve artık doktorlar yolun sonuna geldiğini söyler… Tessa, hayat dolu karakteri ile karşımıza çıkıyor ancak hayat tüm acımasızlığı ile onu yok etmeye hazır fakat Tessa hastanede kalmak yerine dış dünyaya koşmak istiyor. Sevdikleri ile güzel vakit geçirebilmek için son günlerini dostları ile paylaşıyor ve yapmak istediği her şeyi gerçekleştiriyor.
 
Film Etiketler : Aşk Şimdi filmi izle, Aşk Şimdi filmi full izle, Aşk  Şimdi türkçe dublaj izle,  Aşk  Şimdi izle,  Aşk  Şimdi hd izle,  Aşk  Şimdi online izle,  Aşk  Şimdi tekparca izle,  Aşk  Şimdi film izle,  Aşk  Şimdi online film izle,