Show Tv Kelime Oyunu Başvurusu, Kelime Oyununa Başvuru Nasıl Yapılıyor?

Bloomberg HT'nin izlenme rekorları kıran, tiryakilik yaratan yarışması "Kelime Oyunu", artık hafta içi her akşam 18.00'de Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor.Bloomberg HT'nin izlenme rekorları kıran, tiryakilik yaratan yarışması "Kelime Oyunu", artık hafta içi her akşam 18.00'de Show TV'de izleyicileriyle buluşuyor.

Adı yarışmayla özdeşleşen Ali İhsan Varol'un sunduğu, Türkçe'ye katkılarından dolayı Türk Dil Kurumu da dahil olmak üzere birçok kurumdan ödül alan yarışma, canlı olarak ekrana gelecek. Bugüne kadar bin 200'den fazla bölümde 5 binden fazla yarışmacının yarıştığı, bulmaca keyfini ekrana taşıyan, sadece ekrana bakmak değil, aynı zamanda yarışmak da isteyenlerin tercihi olan yarışma, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için de yine hafta içi her gün saat 00.30'da tekrarlarıyla Show ekranındaki yerini alacak.

Show Tv kanalında yayınlanan ve herkesin beğenisini alan Kelime Oyunu yarışma programına katılmak istiyorsanız

Size vereceğimiz mail adresine bilgilerinizi eksiksiz göndermeniz gerekmektedir.
- Özgeçmişinizi yazınız
- 1 Adet fotoğrafınız ile kelimeoyunu@bloomberght.com adresine göndermeniz yeterli olacaktır.

Şuanda Show Tv'ye geçtiği Mail adresi değişiklik gösterebilir. İlerleyen zamanda güncelleme yapılacaktır.

Minecraft 1.6.2 İndir


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Minecraft 1.6.2 sürümünü paylaşıyoruz. Oyun sorunsuz bir şekilde çalıştı. Diğer sürümlerinden farklı olarak oyuna at özelliği gelmiş bu özellik ile oyun daha da eğlenceli bir hale gelmiş. Oyundaki Türkçe karakterler sorunsuz çalışıyor.  


Bedava Organik Hit Programı İndir


Merhaba arkadaşlar sitenizi bu program sayesinde Organik Hit Kazanacaksınız. Programın hiçbir kötü yanı olmamasıyla beraber siteniz için çok faydalı olacak. Programın kullanımı oldukça basittir.Tek yapmanız gereken site adresinizi ve tıklanacak konuyu yazmanız. Doğru şekilde yaptıkdan sonra programı açık bırakın ne kadar açık tutarsanız o kadar hit kazanırsınız.. haydi kolay gelsin :)