Şirketlere İnternet Sitesi Zorunluluğu Başlıyor!

Şirketlere internet sitesi zorunluğu başlıyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın bağımsız denetime tabi şirketlere yönelik internet sitesi açma zorunluluğu, 1 Ekim'de başlıyor.

internetYeni Türk Ticaret Kanunundaki düzenlemeler ile ticaret hayatına ilişkin bir dizi yeniliğe imza atan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, bu kapsamda bir yeniliği daha hayata geçiriyor. Bakanlığın 1 Temmuz'da yürürlüğe giren Sermaye Şirketlerinin Açacakları İnternet Sitelerine Dair Yönetmeliği'ne göre, bağımsız denetime tabi şirketlerin internet sitesi açma zorunluluğu yarından itibaren başlayacak.

Yönetmelik, 1 Temmuz'dan sonra kurulan bağımsız denetime tabi şirketlerin, ticaret siciline tescil edildiği tarihten itibaren 3 ay içinde internet sitesi açmaları zorunluluğu getiriyordu. Zorunluluk kapsamına giren ve halihazırda internet sitesi olan şirketler ise belirlenen kurallara göre sitelerini güncelleyecek. Şirketler, bu kapsamda internet sitelerinin bir bölümünü kanunen yapılması gereken ilanların yayımlanması için uyarlayacak.

Şirketler, söz konusu internet sitesi yükümlülüğünü doğrudan kendileri yerine getirebileceği gibi Merkezi Veri Tabanı Hizmet Sağlayıcısı (MTHS) adı verilen özel hukuk tüzel kişilerinden de destek alabilecek. Oluşturulan internet sitesi, şirketlerin MERSİS numarası altında tescil edilecek.

SİTEDE NELER OLACAK?

İnternet sitesinin açılması ile birlikte siteye konacak bilgiler arasında, şirketin MERSİS numarası, merkezi, taahhüt edilen ve ödenen sermaye miktarı ile anonim şirketlerde yönetim kurulu başkan ve üyelerinin, limited şirketlerde müdürlerin, sermayesi paylara bölünmüş komandit şirketlerde ise yöneticilerin isimleri yer alıyor. Ayrıca, şirketin son 3 yılın finansal tabloları ile yıllık faaliyet raporları, gereğinde ara bilançoları ortakların incelemesine sunulmak üzere genel kurul kararından önceki 30 gün içinde internet sitesinde yer alacak.

Öte yandan, şirkete fesih davası açılmış ise davanın açıldığı hususu, sicil gazetesinde yayımlandığı tarihten itibaren en geç 5 gün içinde internet sitesine konacak.

BİLGİLER ARŞİVLENECEK
İnternet sitesinde yayımlanan içerik, ilgili mevzuatta daha uzun bir süre öngörülmedikçe internet sitesindeki yayımının son bulduğu tarihten itibaren 5 yıl süre ile elektronik olarak arşivlenecek.

İnternet sitesinde yer alacak içeriğin arşivlenmesinde güvenli elektronik imza ve zaman damgası kullanılacak, içeriğin MERSİS veya diğer veri tabanlarına bir MTHS aracılığıyla aktarılması bakanlık tarafından zorunlu kılınmışsa bu içerik belirlenen format ve standartlara uygun olarak ilgili veri tabanına aktarılabilecek.

KAPSAM DIŞINDAKİ ŞİRKETLER
Öte yandan, 21 Eylül'deki Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren değişiklikle, doğrudan bağımsız denetim kapsamında olmayan sermaye şirketlerine internet sitesi yükümlülüğü kaldırıldı.

Hidden Shadows İp Ucu Ödülü

Hidden Shadows 10 Enerji Ödülü

My Ninja Kritik Hilesi 30.09.2013




Gerekli Program Cheat Engine  
Gerekli Dosya : TIKLA
Açıklama :  %100 Kritik Vuruş Haricinde Çalışan Yok..

Auto Hustle Görev Geçme Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine

Stick Run XP Hilesi 30.09.2013



Gerekli Program Cheat Engine



Facebook Bubble Bikini Puan Hilesi



Gerekli Program: Cheat Engine

Let's Fish Hızlı Balık Yakalama Hilesi





Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya : TIKLA

The Last Stand: Dead Zone Güncel Hile




Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya : TIKLA

8 Ball Pool Uzun Menzil Hilesi 30.09.2013



Gerekli Program Cheat Engine  
Gerekli Dosya : TIKLA

Facebook Criminal Case Enerji Hilesi



Gerekli Program Cheat Engine

Facebook Stick Run Skin Hilesi 30.09.2013



Gerekli Program Cheat Engine

Facebook Stick Run C.gold Hilesi Yeni!!



Gerekli Program Fiddler 2 Debug



Stick Run İtem Hilesi



Gerekli Program Cheat Engine 
Kodlar;
Aratılacak: grin
Değiştirelecek: goggles
Aratılacak: hahah
Değiştirelecek: gshoes
Aratılacak: boxhead
Değiştirelecek: captaincap
Aratılacak: sombrero
Değiştirelecek: pilgrimhat


Stick Run Afro Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine

Stick Run Diamond Shoes Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine

 

Candy Crush Saga da En Büyük Yardımcınız

Ücretsiz çevrim içi oynama olanağı sunulan harika bir eşleştirme oyunu olan Candy Crush Saga oyununda birbiri ile aynı olan şekerleri eşleştirerek seviye atlamaya çalışıyorsunuz. Tüm dünyayı esiri altına alan bu harika zeka oyununda Candy Crush Saha Hack kullanmak isteyen takipçilerimiz için harika bir facebook oyun hileleri sitesi öneriyoruz. Candy Crush Saga Hileleri ile daha da zevk alacağınız bir oyun olacak.