Dark Warriors Sonsuz Gems Altın Yemek ve Exp Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gems Altın Yemek ve Exp Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Dark Warriors Oyunu Zevkli ve Güzel Oyunlardan Biridir. Bu Oyunda Kendi Adamınızı Oluşturuyorsunuz ve Güçlendiriyorsunuz Başka Yaratıklarla Savaşıyorsunuz. Tabi Adamınızı Güçleştirirken Gems Altın Yemek ve Exp  Önemlidir Bunu Sonsuz Yapmayı Göstereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Önemli Not : Site Kapanmadan Hemen Yapın Eğer Olmazsa Google Chrome’de Deneyin.
Not : Hileyi Yapamayanlar Video’yu İzlesin.
Admin : Hamza

Dragon City Sonsuz Gold Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Gold Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Gerekli Site 3 : TIKLA
Gerekli Site 4 : TIKLA
Önemli Not : Bu Hile Sayesinde Direk 50m Goldunuz Olacak. Kapanmadan Yapın ve Mozilladan Yapmanızı Tavsiye Ederiz.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza

İran Uzaya Maymun Gönderdi! İşte Tarihe Geçen Maymun!

İran uzaya maymun gönderdiğini ve bu görevin başarı ile gerçekleştirildiğini iddia etti.

İran'ın uzaya maymun gönderip ilk kez sağ olarak yere indirdirmeyi başardığını açıklamasının ardından ABD'den tepki gelmişti. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Victoria Nuland, "Zavallı küçük maymunun uzaya gitmeye hazırlandığı fotoğrafları gördüm. Ama ne maymunu, ne herhangi bir fırlatmayı, ne de maymun fırlatıldığını doğrulayabilirim" demişti. Bunun üzerine İran ikinci maymununu da uzaya gönderdiğini açıkladı.

İKİNCİ MAYMUN SAĞ SALİM GERİ DÖNDÜ
İran haber ajansının haberine göre bu sabah Kavoşger uzay aracı ile uzaya gönderilen maymun sağ salim yere döndü.15 dakikalık bir görev için uzaya fırlatılan İran'ın ikinci maymun astronotu görevini başarıyla tamamladı. Bir de fotoğraf paylaşıldı.

Sinan Akçıl, Harun Tan'dan Dayak Yedimi!

Harun Tan ve Sinan Akçıl yumruk yumruğa girdiManken Ebru Şallı, İstinye'de oturan eski eşi Harun Tan'a oğlu Beren'i almaya gitti. Otomobilde 3 aydır aşk yaşadığı müzisyen Sinan Akçıl da vardı. Harun Tan, Sinan Akçıl'ı evin camından görünce sinirlenip aşağıya indi ve üzerine yürüdü. Yumruk yumruğa kavgaya giren ikiliyi sitenin güvenlikçileri güçlükle ayırdı.


'DÖVÜLECEK BİRİLERİ VAR'
Uzakdoğu sporlarına başlayan Harun Tan "Bu sporu yapıyorum çünkü dövülecek birileri var" demişti.

HARUN TAN RESTİ ÇEKMİŞTİ
Sinan Akçıl'la sık sık yurt dışına gittiği için eski eşinin 3 yaşındaki oğlunu ihmal ettiğini düşünen sosyetik işadamı, Ebru Şallı'ya 'Aşkından çok oğlunla ilgilensen iyi olur. Yoksa tıpkı Beren gibi Pars'ın da velayetini alırım' diye sert bir uyarıda bulunmuştu.

Halam Geldi Filmi , Müzikleri İle Ses Getirecek!

Halam Geldi isimli film ocakta izleyici ile buluşuyor.Filmden önce ise müzikleri film tanıtılmaya başlanacak.

Gazeteci Evrim Kanpolat'ın bizzat şahit olduğu gerçek bir olaydan yola çıkarak senaryosunu yazdığı, yapımcılığını Sami Dündar'ın yönetmenliğini ise Erhan Kozan'ın üstlendiği "Halam Geldi" sinema filmi 03 Ocak 2014'te sinemalarda olacak. Vizyona girmek için gün sayan "Halam Geldi", yürekleri yakan hikayesinin yanı sıra müzikleri ile de çok konuşulacak.

MÜZİKLERİYLE ÇOK KONUŞULACAK
7 ünlü solist ve 2 ünlü bestecinin bir araya geldiği soundtrack albümde, her biri kendi alanında fenomen olan ve çok sevilen isimler; Işın Karaca, Sabahat Akkiraz, Kubat, Rojda, Fuat, Ozbi ve Buzuki Orhan sesleriyle, Ercüment Vural ve dünyaca ünlü besteci Samuel Barber da besteleri ile filmin müziklerinde yer alacak. Soundtrack albümü, film vizyona girmeden önce piyasada olacak.

Albümün içeriğinde Türkçe şarkıların yanı sıra, Rojda'nın Kürtçe, Fuat'ın Almanca söylediği şarkılar da yer alıyor. 3 dilde şarkıların yer aldığı "Halam Geldi Film Müzikleri" albümü yurt dışında da satışa sunulacak.

Dizimag'dan Artık Dizi İzleyemeyeceğiz! DiziMag Neden Kapatıldı!

Bildiğiniz üzere Türkiye'nin en büyük online dizi izleme sitelerinden olan Dizimag, geçtiğimiz günlerde yayın hayatına son verilerek mahkeme kararıyla erişime kapatılmıştı.

Dizimag'ın mahkeme kararı ile kapatılmasından sonra Dizimag1 ve Dizimag2 şeklinde 2 farklı alanadları (domain) altında yayına devam eden ve Dizimag 9'a kadar domain isimleri hazırlayan site artık tamamen bitmiş durumda.

WARNER BROSS'UN AVUKATLARI EVDEN ALDI
Şarkıcı Umut Akyürek'in kardeşi Ogün Genco Akyürek'e ait olan site mahkeme kararına rağmen farklı domainlerle yayına devam edince dünyaca ünlü yapım şirketi Warner Bross'un avukatları kapıya dayandı.

Avukatlar, Akyürek'in evini telif hakları ile ilgilenen savcılığın aldığı arama kararı ile arayıp suç aletlerine el koydurdu. Warner şirketinin avukatları site yayını yapan cihazlara da el koydurunca sitenin yayını bitti.

Telifsiz olarak dizileri yayınlayan Ogün Genc Akyürek'in mahkeme kararına ısrarla aykırı hareket ettiği için alacağı cezanın ertelenmeyeceği ve paraya çevrilmeyeceği söyleniyor.

DİGİTURK DE OPERASYONUN İÇİNDE
Sabahın erken saatlerinde Teknolojioku.com'a özel olarak Digiturk üst yetkililerinden yeni bir açıklama daha geldi.

Açıklamaya göre geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kapatılmanın ardında Türkiye bazlı olarak Digiturk rol oynuyordu. Warner Bros cephesinden gelen avukatların da Digiturk ile beraber bu operasyonda yer aldığı açıklamaya göre, elde edilen binlerce haksız kazanç, ihlal edilen binlerce telif hakkı sitenin kurucusu sanatçı Umut Akyürek'in kardeşi Ogün Genco Akyürek'in hapis cezası istemiyle tutuklanmasına sebep oldu.

Yakın zaman içinde gerçekleşen tutuklamada film stüdyolarının yetkisini alan Digiturk avukatları ve Warners Bros cephesinden gelen isimler, Ogün Akyürek'in suç teşkil eden özel bilgisayar ve site bileşenlerine delil olarak el koydu ve sitenin yayın hayatına şuan için son verdi. Tekrar açılması söz konusu olmayacağı anlaşılan site için Genco Akyürek büyük bir soruşturmanın için çekildi.

BU SİTEYE GİRİŞLER DE YASAKLANDI
Türkiye'de porno içerikli internet sitelerine erişim bilindiği gibi yasak. Bu sitelere erişim için kullanılan aracı sitelerde artık tek tek kapatılıyor. Son örnek bu...

DARPHANE GİBİ PARA BASIYORDU
İnternet sitelerinin kullanım oranlarını takip eden Alexa ratinglerine göre dünya klasmanında 1904.cü sırada yer alan Dizimag'ın takribi değeri 8.500.000.-TL olarak belirtilmişti.

Günde 536.000 kişinin tıkladığı sitenin günlük gelirinin 7000.- Dolar civarında olduğu tahmin ediliyordu.

Mahkeme kararıyla bitirilen Dizimag artık olmayacak, bu siteden ücretsiz dizi izleyenlerin bu eksikliklerini paralı servis veren yer ve platformlardan sağlaması gerekiyor.