Sağ salim 2 filmi izle 2013



Sağ salim 2 izleGösterim Tarihi: 20 Aralık 2013
Yapımı : 2013
2013 - Türkiye
Tür : Komedi ,  Macera
Yönetmen : Ersoy Güler
Oyuncular : Ezgi Asaroğlu ,  Murat Akkoyunlu ,  Metin Yıldız ,  Hüseyin Avni Danyal ,  Nazlı Tosunoğlu
Senaryo : Ersoy Güler ,  Korhan Uğur ,  Alper Erze ,  Şeyda Delibaşı
Yapımcı : Ersoy Güler
Film Konusu : Salim macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Başı beladan kurtulmayan kahramanımız yine oldukça talihsiz bir şekilde bütün olayların içinde. Beğeniyle karşılanan Sağ Salim 2 filminin devam filmi olan yapıtta ölümden ve ölülerden çok korkan ancak işi gereği zamanını bu korkuyla geçiren Salim'in hikayesi devam ediyor. Taşımak zorunda olduğu cenazeyle yola çıkan Salim bu yolculuk sırasında türlü aksilikler sonrasında karşılaştığı kişilerin ölümüne sebep olur ve kaçak durumuna düşer. 
Film Etiketler : sağ salim 2 izle, sağ salim 2 filmi full izle, sağ salim 2  hd izle, sağ salim 2 fragman izle, sağ salim 2 full izle, sağ salim 2  yerli film izle, sağ salim 2 tek parca izle, sağ salim 2 filmi izle, sağ salim 2 full hd izle, sağ salim 2 sinema izle,

Borsaya Saldırı izle 2013



Borsaya Saldiri full izle
Tür: 2013 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Gerilim Filmleri
Yapım: 2013 Amerika
IMDB Puanı: 6,0/10
Yönetmen: Uwe Boll
Oyuncular: Dominic Purcell, Erin Karpluk, Edward Furlong
Film Konusu : Borsaya Saldırı filmi 2012 yılında gösterime girmiş olan dram türündeki, Kanada yapımı bir filmdir. 98 dakika süren filmi Uwe Boll tarafından  yönetilmiştir. IMDB Puanı 6 olan bir filmdir. Ekonomik krizle birlikte, her şeyini kaybetmeden önce; oldukça iyi bir işi ve çok iyi bir eşi olan Jim’in her şeyini kaybettikten sonra bir anda hayatı 180 derece değişir. iyi maaşlı bir işi olan sıradan bir New York’ludur. Ancak ekonomi çökünce Jim her şeyini kaybediyor ve hayatı tamamen değişiyor. Öfkeden deliye dönen Jim ellerinden alınan hayatın intikamını almak için uçlara gidecektir. Film Etiketler : Borsaya Saldırı full izle Borsaya Saldırı hd izle Borsaya Saldırı tek parça izle Borsaya Saldırı 720p izle Borsaya Saldırı izle,


Nejat Uygur'u Vefat Etti! Nejat Uygur Kimdir?

Nejat Uygur'u Kaybettik!

Bir süredir kaldırıldığı hastanede tedavi gören sanatçı Nejat Uygur hayatını kaybetti.
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nejat Uygur, rahatsızlığı sebebiyle Medistate Kavacık Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Tedavi gördüğü hastaneden gelen bilgi doğrultusunda Nejat Uygur'un hayatını kaybettiği öğrenildi.

NEJAT UYGUR KİMDİR?

Öğretmen bir annenin ve subay bir babanın üç çocuğundan ortancası olan Nejat Uygur, Kilisli sanatçı İsmail Dümbüllü tarafından keşfedilip meşhur edilmişti. Eğitimini Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde tamamladı. İlkokulu Siirt, Ezine ve İntepe'de okumuş ve bu dönemde tiyatroya müsamerelerle başladı. Sarıyer, Çanakkale ve Manisa'da ortaokulu tamamladıktan sonra Güzel Sanatlar Akademisi'nin Heykel bölümüne giren Nejat Uygur mezun olamadı.

1943 yılında Sarıyer Halkevi'nde başladığı boksla beraber spora karşı ilgisi artmıştır. Atletizm ve su topu dışında iyi de bir at binicisiydi. 1950 yılında Necla Uygur ile hayatını birleştirdi.

13 yıl süren Anadolu turneleri sürecinde sırasıyla Ahmet, ikiz kardeş olan Süheyl ile Süha, Kemal, Behzat adlı beş erkek çocukları dünyaya geldi. Süheyl ve Behzat babalarının deyimiyle "armut ağacının dibine düşmüş" ve tiyatrocu oldu.

Nejat Uygur, 1998 yılında Kültür Bakanlığı'nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını aldı. Uygur, 10 Eylül 2007'de beyin damarlarında oluşan bir tıkanıklık nedeniyle vücudun sol tarafında kısmî felç geçirmişti.

Hamile Kalmak İsteyen Bayanlara Tavsiyeler!


Hamile kalmak istiyorsanız bunlara dikkat!Hamile kalmak istiyorsanız, bu uyarıları ve tavsiyeleri dikkate alınız.

  • Hormon dengenizi kontrol ettirin
  • Kanda şeker, insülin, D vitamini, B 12 vitamini, demir, folik asit gibi değerlerinizi ölçtürün
  • Tahlil sonucuna göre yeni bir beslenme programı çıkarın. Gerekirse besin takviyesi alın
  • Detoks yapın
  • Omega 3 açısından zengin yiyecekler döllenme ihtimalinizi güçlendirir, bol bol balık yiyin
  • Şekerli gıdalardan uzak durun
  • Yürüyüş yapın, kaslarınızı güçlendirin
  • Yoga ve platesle vücudunuzun esnekliğini artırın
  • Düzenli kahvaltı edin
  • Kafeinli içeceklerden uzak durun
  • Erkeğin yumurtalıkları etrafındaki ısı spermler için problem yaratıyor. Bu sebeple eşinizden bol, vücuduna oturmayan, pamuklu iç çamaşırı giymesini rica edin.
  • Diyet Yapmayı Bırakın, kalori alımını düşürdüğünüzde üreme hormonlarındaki seviye de düşebilir
  • Sigara ve alkolü bırakın
  • Kullandığınız ilaçlar varsa önce doktorunuzla konuşun. Bu ilaçların hangilerini kullanmaya devam edebilirsiniz hangilerini kesmeniz lazım ve hamile kalmadan ne kadar zaman önce kesmeniz lazım öğrenin
  • Doktorunuza danışmadan ağrı kesici kullanmayın Birtakım ağrı kesiciler yumurtlama döneminde kullanıldığında kadın vücudundaki prostaglandin hormonu baskılanır.
  • Uzun süredir çabalıyor ve hamile kalamıyorsanız eşinizle birlikte mutlaka doktorunuza görünün

Rüzgarlı Sokak Dizisi Bilgileri, Oyuncuları, Resimleri...

"Rüzgarlı Sokak" çok yakında başlıyor!Ciner Grubunun satın alması ile hareketlenen Show Tv ekranları,son yıllarda reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran günlük dizilere yöneldi. Evet artık Show Tv'nin de bir günlük dizisi var.


İşte Show Tv'de yeni başlayacak olan Rüzgarlı Sokak isimli dizinin haberi,

Kim Bunlar Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Show TV ekranlarında günlük dizi olarak yayınlanacak "Rüzgarlı Sokak" kadın izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

Güzelliğin On Par' Etmez filmi full izle



Güzelliğin On Par' Etmez izle
Gösterim tarihi: 17 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 7.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Abdulkadir Tuncer, Lale Yavaş, Nazmi Kırık
Tür: Dram
Senaryo: Hüseyin Tabak
Yönetmen: Hüseyin Tabak
Orijinal İsim: Deine Schönheit ist nichts wert
Film Konusu : Güzelliğin On Par'Etmez Oniki yaşındaki Veysel ve ailesi ülkelerini terk etmek zorunda kalırlar. Yeni bir hayata başlayacakları Avusturya'ya göç eden aile buradaki yaşam dinamiklerine ayak uydurmakta bir hayli zorlanırlar. Bu yeni ülke, yeni dil ve yeni kültür özellikle küçük Veysel için büyük sıkıntılar doğurur. Buradaki yeni okuluna başlayan Veysel, sınıfındaki Ana’ya aşık olmuştur. Bütün gün onu hayalleriyle yaşar, sınıfında da ondan gözlerini ayıramaz. Yeni arkadaşı olan Cem’inde yardımlarıyla Ana’ya açılmaya karar verir.
Film Etiketler : Güzelliğin On Par' Etmez filmi full izle, Güzelliğin On Par' Etmez  izle, Güzelliğin On Par' Etmez hd izle, Güzelliğin On Par' Etmez  filmi izle, Güzelliğin On Par' Etmez  yerli film izle, Güzelliğin On Par' Etmez  tek parça izle, Güzelliğin On Par' Etmez  tek part izle, Güzelliğin On Par' Etmez  full izle