Samsung S4 Mini Özellikleri, Telefon İle İlgili Yorumlar

Samsung İphone'den aldığı Akıllı Telefon pazarında ki liderlik ile yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor.
En son Samsung S4 ün minisini piyasaya süren Samsung İphone ile arasındaki farkı yavaş yavaş açıyor.
İşte Samsung S4 Mini ile ilgili haber;

Ülkemizde 1200 TL fiyatla satışa sunulan Galaxy S4 Mini, GSM operatörlerinden kontratlı ya da peşin ödemeli olarak satın alınabiliyor

Samsung Galaxy S4 ile yeni bir telefon satışa sürmenin yanı sıra benimsediği yeni anlayışı da ortaya koydu. Firma yıllardır Apple’ı onun kurallarıyla yenmeye çalışıyordu ancak Galaxy S3 ile farklılaşmanın tohumlarını atmayı başardı; en nihayetinde Galaxy S4 de dönüm noktası oldu. Daha da önemlisi, Galaxy S4 tek bir cihazı değil bir cihaz ailesini temsil ediyor: Galaxy S4 (Standart), Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Active ve Galaxy S4 Mini. Bunlar arasından satışa çıkan yalnızca bir tane cihaz var, o da Galaxy S4 Mini. Ve en sonunda Türkiye’de de satışa sunuldu.



Ülkemizde 1200 TL fiyatla satışa sunulan Galaxy S4 Mini, GSM operatörlerinden kontratlı ya da peşin ödemeli olarak satın alınabiliyor. Galaxy S4 Mini ismi cihazın basit bir telefon olduğunu düşündürebilir. Hayır, telefon Galaxy S4′ten daha basit özelliklere sahip olsa da, pazardaki birçok ileri seviye akıllı telefonla rekabet edebilecek seviyede.

Ekranı 4,3 inç boyutunda olan ve qHD çözünürlük sunan S4 Mini, 1,7 GHz’lik çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemciye, Adreno 305 GPU’ya, 1,5 GB RAM’e ve 8 GB dahili depolama alanına sahip. Bu alan microSD kart ile artırılabiliyor. Son olarak 8 MP kamerası bulunan cihaz, en güncel Android sürümü 4.2.2 Jelly Bean ile çalışıyor.

Şuan 1200 tl olan satış fiyatının bir kaç ay içerisinde 1000 tl'nin altına düşeceği düşünülüyor.

Zemzem Suyunun Faydaları


Japon bilim adamı Dr. Masaru Emoto Zemzem suyu ile ilgili yaptığı araştırmayı açıkladı.

Zemzem suyunun ezan okunduğunda berraklaştığını ifade eden Japon bilim adamı Dr. Masaru Emoto, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor.

Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" dedi. Edinilen bilgiye göre Ren Nehri'nin suyundan içen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer, bir miktar zemzem bulup içti. 35 dakika sonra da rahatladığını hisseden Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştı.

Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eden Dr. Pfeiffer, "Su her şart altında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Hepsi zemzeme dönüşmüş. Zemzem'de büyük bir enerji var. Başkasını değiştirir ama kendi değişmez" dedi.

Japon bilim adamı Dr. Masaru Emoto ise, zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceledi. Suyun kristal düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını gören Dr. Masaru Emoto zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark etti. İncelemede her bir kristalin Kâbe-i Muazzama'ya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin kristallerinin çan sesinde karardığı, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığı ve netleştiği anlaşıldı. Dr. Masaru Emoto, zemzemin fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı olduğunu belirterek, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" şeklinde konuştu.