Genclik Plaji türkce dublaj izle



Gösterim tarihi: 19 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.1/10
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Grace Phipps, Maia Mitchell, Ross Lynch
Tür: Aile, Müzikal
Senaryo: Vince Marcello
Yönetmen: Jeffrey Hornaday
Orijinal İsim: Teen Beach Movie 
film konusu : gençlik plajı iki tane aşık olan gencin hikayesini anlatan film brady ve mcKenzie ana karakterlerdir. hayatlarını sürdükdükleri yerde denize yakın olması onları sörf yapmaya ve yeteneklerini geliştirmesi yolunda büyük birr avantaj olmuştur. denizde bir gün yine sörf yaparken kuvvetli bir dalganın gelmesi sonucunda onların çok başka bir hayatın içine düşürecek müzik dolu eğlenceli bir hayatları olacaktır Plajın sahibi olma mücadelesine ortak olan genç sevgililer motorcular ile kıyasıya bir mücadele içerisine giriyor ancak bu mücadele tahmin ettikleri kadar kolay bir mücadele değil ve eğer geri dönmek isterlerse filmin biteceğini de çok iyi biliyorlar.. 
film etiketler : Gençlik Plajı Filmi ,Gençlik Plajı Filmi donmadan izle ,Gençlik Plajı Filmi filmi izle ,plajda film tek parça izle ,plajda filmi izle tek parça ,plajda filmi izle tek part ,plajda filmi tek parça izle

Dünya Gezegeninden Kacis tükce dublaj izle



Dünya Gezegeninden Kacıs full izle
Gösterim tarihi: 12 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 5.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular: 
Tür: Animasyon, Macera, Komedi
Senaryo: 
Yönetmen: 
Orijinal İsim: Escape from Planet Earth 
film konusu : Dünya dışı bir gezegende yaşayan Baab, yaşadığı gezende astronot Scorch Supernova ulusal bir kahramandır. Pek çok görevi başarıyla tamamlamış yetenekli bir astronottur. Kardeşi Gary ise teknoloji ustası bir uzaylıdır. İkisi bir araya geldiklerinde maceralarla dolu bir serüven onları beklemektedir  Kurtarma operasyonlarının vazgeçilmez isimlerinden biri olan ünlü astronotumuz, yetenekli kardeşi ile ekip olmayı seçer ve Gary ile birlikte güçlerini birleştirerek daha büyük projelere imza atarlar. Yakın zamanda meydana gelecek olan saldırıyı engellemek ve halkı koruma ise bu ikilinin en büyük görevidir.. 
film etiketler : Dünya Gezegeninden Kaçış izle, Dünya Gezegeninden Kaçış türkçe dublaj izle, Dünya Gezegeninden Kaçış – Escape from Planet Earth 2013 Türkçe dublaj izle izle, Dünya Gezegeninden Kaçış – Escape from Planet Earth 2013 Türkçe dublaj izle online izle 

Dolandırıcıların Son Yöntemi 444 Lü Hatlar!

Dolandırıcılar sınır tanımıyor normal telefon numaralarından artık insanları dolandıramayan dolandırıcılar! 444 lü hatlarıda yapmış oldukları şerefsizliklere alet eder oldu. Artık 444 lü numaralara da pek güvenmeyin. Hatta 155 den arayan olursa da güvenmeyin.

444'lü numaradan gelen çağrılara dikkat!İşte Dolandırıcıların yaptığı Kurnazlık...

Fatih'te, kendilerini bankacı olarak tanıtan zanlılar, normal cep telefonu numarasıyla kandıramadıkları bir kişiyi 444'lü bir numaradan arayarak 40 bin TL dolandırdı. Parayı çekmek için bankaya giden dolandırıcılar güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

İddiaya göre, İsa G. (43) ve Adem G. (35) isimli zanlılar Dilaver Y. isimli bir vatandaşı normal bir telefon hattından arayarak, "Şu an kredi kartınızdan 2 bin TL çekilmektedir. Bu işlemi iptal etmek için internet şifreniz lazım" dedi. Zanlıların aradığı telefon numarasının normal bir hat olmasından şüphelenen Dilaver Y. ise şahıslara, "Madem bankadan arıyorsunuz, 444'lü numaradan arayın" diyerek telefonu kapattı. Bunun üzerine aynı şahsı başında 444 bulunan bir numaradan arayan zanlılar, Dilaver Y.'yi ikna ederek, internet bankacılığı şifresini aldı. İddialara göre İsa G. ve Adem G., Dilaver Y.'ye ait aldıkları internet şifresi ile yaklaşık 40 bin TL parayı kendi hesaplarına aktardılar.

Bu süre içerisinde hesabındaki para hareketlerini inceleyen Dilaver Y., hesabından para çekildiğinin farkına vararak banka yetkililerine haber verdi. Hesap hareketlerini araştıran banka yetkilileri paranın aktarıldığı hesabı tespit edip, zanlıların para çekmek için özel bir bankanın Bahçekapı şubesine geldiklerini belirterek durumu polise bildirdi. Bunun üzerine çevrede devriye gezen güven timleri İsa G. ve Adem G. isimli zanlıları bankada kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alındıktan sonra ifadeleri alınmak üzere Sirkeci Karakolu'na getirilen zanlılar, buradaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İHA

Kötülük Tohumu – Dark Feed izle



Kötülük Tohumu – Dark Feed türkce dublaj izle
Gösterim tarihi: 04 Aralık 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 3.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Evalena Marie, Mark DeAngelis, Victoria Nugent
Tür: Korku
Senaryo: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Yönetmen: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Orijinal İsim: Dark Fed 
Film Konusu : Film çekmeye bir hayli hevesli olan bir grup genç, mekan seçiminde kararsız kalmış ve ani bir kararla akıl hastanesini tercih etmişlerdir. Akıl hastanesi korku filmi için en uygun mekanlardan bir tanesii ancak bu akıl hastanesi onların sonu olabilir ufak bütçeli film cekerler. 
film etiketler: film izle, Hd Film İzle, Kötülük Tohumu Film 720p izle, Kötülük Tohumu Film full hd izle, Kötülük Tohumu Film izle, Kötülük Tohumu Film izle 2013, Kötülük Tohumu Film partlı izle, Kötülük Tohumu Film tek parça izle, Kötülük Tohumu Film tek part izle, Kötülük Tohumu Film türkçe dublaj izle, online film izle

Ramiz Dayıyı Kaybettik! Tuncel Kurtiz Kimdir?

Dayıyı da kaybettik. Türk Sinemasının belkide yaşayan en iyi oyuncularından birisiydi, Tuncel Kurtiz. En son Magazin haberlerinde görmüştüm haberini Toplu taşıma aracını kullanıyordu. Otobüsü kaçırmamak için koşuyordu. Toplu taşıma aracını kullanmayı sevdiğini söylüyordu. Dayı...

Usta sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz, 77 yaşında vefat etti. Tuncel Kurtiz'in spor yaptıktan sonra geldiği evinde düşüp başını yere vurarak hayatını kaybettiği iddia edildi. Ünlü sanatçının kesin ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Tuncel Kurtiz'in sahneye çıkması 1958 yılına kadar uzanıyor. Usta oyuncunun ömrüne sığdırdığı birçok film ve oyun var. Kurtiz ardında birçok eser bıraktı.

KOMŞUSU O ANLARI ANLATTI

Ünlü sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz'in vefat haberini alan yakınları ve oyuncu arkadaşları Kurtiz'in evine koştu. Ölümünün ardından evine giren Kurtiz'in komşusu ise o anları anlattı.

Beşiktaş Etiler, Ovun Sokak'ta bulunan Boğaziçi Apartmanın 2. Katında oturan ünlü sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz, bu sabah 10:00 sıralarında evinde ölü bulundu. Edinilen ilk bilgiye göre evde kimsenin bulunmadığı bir sırada kahvaltı yapan Kurtiz, oturduğu sandalyeden düşerek kafasını duvara çarptı. Bu sırada dışarıda olan eşi Mened Kurtiz eve gelince ünlü oyuncunun yerde hareketsiz yattığını gördü. Menend Kurtiz'in çığlıkları üzerine apartman görevlisi ve komşuları Kurtiz'in evine koştu. Komşuları hemen durumu 112 acil servise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Kurtiz'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini olan Timur Savcı, Burçin Terzioğlu , Tarık Akan, Cansu Dere, Ozan Güven, Meltem Cumbul gibi isimler ünlü sanatçının evine koştu.

"KURTİZ'İN BAHÇEDE SPOR YAPTIĞINI GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ"

Tuncel Kurtiz'in evine kapıcıyla birlikte ilk giren komşularından Fikri Elgüzel, “Sabah kapıcı gelip haber verdi Kurtiz ölmüş diye. Kapıcıyla birlikte içeriye girdik. Kahvaltı yaparken sol tarafa düşmüş kafasını da duvara vurmuş. Kalp krizi mi bilemiyorum. Sonra 155 polis imdatı aradık. Kapıcının hanımı sabah 7.30'da Kurtiz'in bahçede spor yaptığını gördüğünü söyledi. Evde tekmiş, hanımı dışardaymış, hanımı kapıyı açınca görmüş" diye konuştu.

EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Etiler'deki evinde hayatını kaybeden usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in ani ölümü, eşi Menend Kurtiz'i yasa boğdu. Ayakta güçlükle durabildiği gözlenen Kurtiz, taziye için gelen yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü. Ünlü sanatçının cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, Etiler'deki evlerinden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bu sırada evden çıkan Tuncel Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz de, ayakta durmakta güçlük çekti. Yakınlarının koluna girmesiyle otomobile doğru ilerleyen Kurtiz, taziye için gelen yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü.

"TÜRK SİNEMASININ EN ÖNEMLİ İNSANINI KAYBETTİK"

Olayın duyulmasının ardından Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı'yla birlikte Kurtiz'in evine geldi. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, “Hepimizin başı sağolsun. Çok üzüntülüyüz. Türk sinemasının en önemli insanını kaybettik. Özelliği, kişiliği, karakteri ve verdikleriyle bizleri devamlı geleceğe yönelik baktırabilen bir insanı kaybettik bugün. Üzüntümüz sonsuzdur. Doktorlarımız ve emniyetimiz içeride gerekli değerlendirmeleri yapıyorlar. İlerleyen süreçte neticeyi size bildirirler. Detayları şuan söylemem olmaz ancak spor yaparken düştüğü yönünde bilgi var ama daha sonra doktor raporlarıyla açıklanır" dedi. Öte yandan Kurtiz'in ölümüyle ilgili olay yeri inceleme ekipleri de evde incelemelerde bulundu.

Muhbir türkce dublaj izle



Muhbir full izle
Gösterim tarihi: 14 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 6.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Dwayne Johnson, Jon Bernthal, Susan Sarandon
Tür: Aksiyon, Gerilim
Senaryo: Justin Haythe, Ric Roman Waugh
Yönetmen: Ric Roman Waugh
Orijinal İsim: Snitch 
Film Konusu : Üniversite öğrencisi genç oğlu, yanlış bir suçlamayla uyuşturucu satıcılığından 20 yıl hapis cezası alınca, düzenli ve sakin bir aile hayatı süren babasının yapacak tek bir şeyi alır: polisle iş birliği yaparak kılık değiştirecek ve uyuşturucu çetesinin en tepesindeki adama ulaşmaya çalışacaktır. Kendi hayatını da riske attığı için eşiyle arası bozulacak olsa da, Oğlunun suçsuz olduğunu bilen ve bunu kanıtlamak için elinden gelenin daha fazlasını yapan John, eşiyle bozulan arasını da düzeltmek için elinden geleni yapacaktır. 
Film etiketler: Muhbir 1080p izle, Muhbir 720p izle, Muhbir hd izle, Muhbir Türkçe Dublaj izle, Snitch 1080p izle, Snitch 720p izle, Snitch hd izle, Snitch Türkçe Dublaj izle

The Smurfs& Co: Spellbound Mavi Mantar Hilesi

KOD = YG9K-VMKR-2QN7-514B

Felekten Bir Gece 3 türkce dublaj izle




Gösterim tarihi: 31 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis
Tür: Komedi
Senaryo: Craig Mazin, Todd Phillips
Yönetmen: Todd Phillips
Orijinal İsim: The Hangover Part III,The Hangover 3 
Film Konusu : Felekten Bir Gece filmi Bangkok’ta geçmektedir. Kurt sürüsünün şehri alt üst etmesinin ardından iki sene geçtikten sonra sürüde bulunan üç erkek Phil, Stu ve Doug normal yaşamlarına devam etmektedirler. Kendi evlerinde sorunsuz olarak yaşayan kahramanlar eski olayları unutmuşlardır. Ama bu durum Alan’ın hiç hoşuna gitmemektedir. Alan oldukça kötü geceler yaşamıştır ve bu gecelerin sonunda ilaçlarını kullanmamaya başlamıştır. Bu durum onun yeniden kendi doğasına geri dönmesine neden olacaktır. 
film etiketler : Felekten Bir Gece 3 izle , The Hangover 3 izle , Felekten Bir Gece 3 Full izle , Felekten Bir Gece 3 HD izle , Felekten Bir Gece 3 Altyazılı izle , Felekten Bir Gece 3 Filmini izle , The Hangover 3 Online izle , The Hangover 3 Seyret

Baseball Heroes Oyun Kazanma Hilesi



Gerekli Program: Cheat Engine 
Gerekli Dosya: TIKLA

My Ninja Kritik Hilesi V4



Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya : TIKLA

http://trhackgala.blogspot.com/p/hile-programlar.html

Mutant: Genetic Gladiators Oyun Ödülü

Dragon City Sonsuz EXP Hilesi Yeni!!!


Gerekli Site :  TIKLA
Not : Hileyi yapabilmek için en az 1 adet kristal inşa etmiş olmanız gerekmektedir.
Önemli Not : Hileyi ard arda çok defa yapmaya çalışırsanız 1 saatlik giriş ban yersiniz. 

Dragon City Sonsuz Altın Hilesi V4


Gerekli Site : TIKLA

Spot The Difference 2 Süre Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine