Adanalı Genç Kavga İçin 2.Katdan Atladı! Video İzle

2.katda oturduğu yerden kavga izleyen ve canı çeken çocuk, 2.katdan minibüsün üstüne atlayarak şöföre saldırdı ancak yediği yumruk ile kendini bir anda yerde buldu. İşte adana'da bir delikanlılık komedisinin haberi...


Adam dövmek için 2. kattan atladıDüğün organizatörlüğü yanan Şemsettin Tağaş ile kardeşi 40 yaşındaki İbrahim Tağaş 15 Eylül'de işyerine giderken plakası açıklanmayan minibüsle, ara sokakta aniden yola çıkan ilkokul öğrencisi M.S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile dengesini kaybedip minibüsün altına giren çocuk yaralandı. Tağaş ile kardeşi yaralanan çocuğa yardım etmek için minibüsten indi. Bu sırada 112 Acil Servis'i arayıp ambulans istedi.

Sokaktaki bir güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedilen kazadan sonraki koşuşturma sırasında Hızır Taşçı ile oğlu Ergün Taşçı, minibüs sürücüsü ile kardeşine saldırdı. Tekmeli yumruklu saldırıya uğrayan Şemsettin Tağaş ile kardeşi İbrahim Tağaş, kaçmak istese de kalabalığın arasından kurtulamadı. Ağaç parçalarıyla dövülen Şemsettin Tağaş'ın sol kolu kırıldı. Bazı vatandaşların yardım ettiği Tağaş kardeşler minibüslerine bindirilerek olay yerinden gönderilmek istendi.

Ancak öfkeli grup bu kez minibüse sopalarla saldırdı. Bu sırada bir genç 2'nci kattaki evlerinin balkonundan minibüsün üzerine atlayıp, pencereden kardeşleri yumrukladı. Öfkeli grubun arasından güçlükle çıkan Tağaş kardeşler Adana Devlet Hastanesi'ne gitti. Kolu kırılan Şemsettin Tağaş, ameliyat edildi.

Küçük çocuk da götürüldüğü hastanede ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Gözaltına alınan Hızır Taşçı ile oğlu Ergün Taşçı da ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, savcılık soruşturma açtı.

Koluna platin takılan Tağaş, "Bana saldıranlar da çarptığım çocuk da komşum. Üstelik çocuk aile dostumuzun oğlu. Ben ona çarpmadım, o bisikleti ile gelip aracın altına girdi. Yardım etmek için durunca da saldırıya uğradık. Meydan dayağı yedik, hepsinden şikayetçiyim" dedi.

SirinLer 2 Türce dublaj izle Hd 2013



SirinLer 2 filmi izle
Gösterim tarihi: 01 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.0/10
IMDB puanı: 5.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Jayma Mays, Katy Perry, Neil Patrick Harris
Tür: Animasyon, Komedi, Aile, Fantastik
Senaryo: J. David Stem
Yönetmen: Raja Gosnell
Orijinal İsim: The Smurfs 2 
Film Konusu : Şirinler'in başının belası olan kötü kalpli büyücü Gargamel, Naughties (Yaramazlar) adlı Şirinlere benzer bir grup yaratık yaratır. Yine tek amacı kendisini çok güçlü yapacak Şirin özüne ulaşmaktır. Fakat yapay değil, ancak gerçek bir Şirin'in özünün işine yarayacağını fark eder.  Kendisini her zaman diğer şirinlerden farklı hisseden Şirine, Yaramazlar Vexy ve Hackus ile yeni bir bağ kurabilecek midir yoksa Şirinler ona olan sevgilerinin gerçek olduğuna Şirine’yi ikna edebilecek midir.. 
Film Etiketler : şirinler 2 full izle, şirinler 2 hd izle, şirinler 2 izle, şirinler 2 türkçe dublaj izle şirinler 2 tek parça dublaj izle, şirinler 2 tek parça izle, şirinler 2 tek parça türkçe dublaj izle, şirinler 2 türkçe dublaj full hd izle 

Koğus Akademisi hd izle 2013



Grip ve Soğuk Algınlığını Geçiren Bitkisel Karışım Tarifi ...

Soğukların başlaması ile birlikte soğuk algınlığı salgın haline gelmeye başlayacak, önleminizi erkenden almanız halinde bu kış daha az hastalık yaşabilirsiniz. Soğuk Algınlığına yakalanacağınızı anladığınız anda ve hasta olduğunuzda alt kısımda anlatılan bitkisel karışımı kullanabilirsiniz.


Soğuk algınlığından korunmak için zencefil, limon ve bal üçlüsünü deneyebilirsiniz. İşte doğal takviye olan karışımın tarifi...

Malzemeler:
1 adet orta boy kavanoz
Kavanozun yarısını dolduracak kadar taze zencefil
1 limon (dilimlenmiş)
Yeteri kadar bal

Zencefilin kabuklarını soyun ve incecik (jülyen doğrama) dilimleyin. Kavanoza yerleştirin ve limonları da ilave edin. Üzerine balı ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabına kaldırın. Kullanırken; bir çay bardağına 1 dilim limon, zencefil şurubundan bir ya da iki yemek kaşığı koyun ve üzerine sıcak su ekleyerek karıştırıp için. Sıcak olarak içtiğiniz gibi aynı miktardaki karışıma soğuk su ya da soda ekleyerek de içebilirsiniz.

Karışım buzdolabında 2-3 ay bekleyebilir. Sonbaharla birlikte gribal hastalıklarda evlerin baş köşesine yerleşmeye başladı bile. Ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı derken ardından gelen öksürüğü kesmek en uzun süreçtir. Hazırlayacağınız şurubu soğuk algınlığına yakalanmadan önce çay gibi ailece günde bir fincan içebilirseniz koruyucu özelliğinden yararlanır, sonrasında ise öksürüğe karşı doğal tedavi olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca araç tutmasından ya da mide üşütmelerinden kaynaklanan bulantılara karşı da çok etkili.

Yumurtanın Taze veya Bayat Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Yunurtaların taze olup olmadığını nasıl analşılır?

Yumurtaların taze olduğu nasıl anlaşılırEvde bulunan yumurtalarınızın artık taze olup, olmadığını anlamanız çok kolay. Bunun için;

Bir kaseyi ağzına kadar su ile doldurun, tazeliğini kontrol edeceğiniz yumurtayı yavaşça suyun içine bırakın. Eğer yumurta kasenin dibine çökerse, bu taze olduğunu gösterir. Bu durumda, yumurtayı sudan çıkardığınız zaman, kabuğunun içine sıkışan havadan dolayı ağırlığının arttığını hissedeceksiniz.

Eğer yumurtanız, suyun üstünde yüzüyorsa, bu bayat olduğunu gösterir çünkü yumurta bekledikçe kamuğunun içinde daha çok hava birikir ve bu hava da yumurtanın suyun üzerinde yüzmesini sağlar. Bu durumda yumurtanızı çöpe atmanızı tavsiye ederiz.

Hamileyken Sigara İçmenin, Bebeklere Zararları Nelerdir?

Hamilelikte sigara içmenin karnınızdaki bebeğe ne kadar zarar verdiğini biliyormusunuz?


Hamilelikte sigara içmenin bebeğe zararlarıKadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Yakut hamilelikte sigara içmenin bebeğe en önemli 10 zararını derledi.

Hamilelikte sigara tüketimi bebek ve hamilelik üzerine son derce olumsuz etkilere sebep olur. Sigaranın içerdiği zift, nikotin, karbon monoksit ve diğer zehirli birçok madde üst solunum yollarına, buradan bronşlara ve kana geçer, böylece de solunum sistemi, kalp ve damarlar olmak üzere vücudun tüm organ sistemlerine zarar verir.

Hamilelik esnasında göbek kordonu yoluyla anne bebek kanı alışveriş halindedir. Annenin sigara ile aldığı tüm zehirli maddeler bu alışverişte bebeğe direkt geçer.

Nikotin kuvvetli bir damar büzücü ajandır. Rahme giden kan akımını azaltır. Karbon monoksit hücrelere zarar vererek gelişme geriliğine neden olabilir, ayrıca kanın oksijen taşıma yeteneğini azaltır. Anne kanında oksijen azalınca bebeğe giden oksijen miktarı ve diğer besin maddeleri de azalacaktır.

Sigaranın bebek üzerindeki bu olumsuz etkilerini 10 başlıkta toplarsak:

- Erken doğum eylemine neden olur. Zamanında gebelik haftası 38 – 40 hafta olarak kabul edilir. 38 haftadan çok daha önce doğumun gerçekleşmesine neden olur.

- Erken membran rüptürü: Doğum eylemi esnasında açılması gereken su kesesinin olması gereken zamandan çok önce açılması, bebeğin gelişimini tamamlamadan doğum yoluna girmesine neden olur.

- İntrauterin gelişme geriliği: Sigara bebeğe giden kandaki oksijen ve besin maddelerinde azalmaya neden olarak, anne karnında bebeğin gelişiminin geri kalmasına neden olmasıdır.

- İntrauerin exitus: Bebeğin anne rahminde ani ölmesidir.

- Preaklampsi: Tansiyon yükselmesi, idrarda protein çıkması, vücutta aşırı ödem, görme bulanıklığı ile giden gebelik zehirlenmesi tablosudur. Anne ve bebek hayatı için risk söz konusudur.

- Hipertansiyon: Nikotinin damar büzücü, daraltıcı etkisi ile gebedeki tansiyon yükselmesidir. Bu durumda bebeğin beslenmesi üzerine olumsuz etki yapacaktır.

- Dekolman Plasenta: Plasentanın erken ayrılmasıdır. Normal şartlarda doğum eylemi esnasında bebeğin doğumunu takiben plasenta ayrılır. Dekolman plasentada ise bebek anne rahminde iken plasentanın zamansız ayrılması ve tehlikeli boyutlarda kanamanın olmasıdır.

- Respiratuar Distres sendromu: Doğum sonrası bebeğin solunum sıkıntısı olmasıdır. Prematür dediğimiz erken doğan bebeklerde akciğerlerin gelişmemesi sonucu ölümcül olabilen solunum sıkıntısı sigara içilen gebeliklerde daha sık gözlenmektedir.

- Süt miktarının azalması: Lohusalık döneminde süt miktarının azalmasına neden olmaktadır.

- Yine lohusalık döneminde sütün C vitamini seviyesinde ve besleyici etkisinin azalmasında rol oynamaktadır.

Cicişler Saçlarını Boyattı, Ceyda'nın Esmer Hali...

Ciciş kardeşler bu sefer saçlarını boyattı. Ne Yalan söyleyeyim,ben bu resimi cicişlere benzetemedim :)

Ciciş kardeşler olarak bilinen Türkiye'nin skandal kraliçelerinden Ceyda, imaj değiştirdi.  Yeni projeleri için imaj değiştiren Ciciş Ceyda, esmer haliyle herkesi şaşırttı.

ESMER HALİ DE BEĞENİLDİ
Ceyda Ersoy Twitter'dan yeni fotoğrafını paylaştı. Siyah saçlarıyla dikkat çeken Ceyda'nın yeni imajı büyük beğeni topladı.

Tuğba Ekinci, Erkek Dediğin Kamyon Gibi Olacak...

Tuğba Ekinci'den inciler...

Yeni şarkısı Hadi Kızım'ın klibi Youtube'da 405 bin kez izlenen Tuğba Ekinci, erkeklerle ilgili düşüncelerini anlattı. Habertürk'e özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ekinci, sevgilisi olacak adamın özelliklerini sıraladı.

İşte Ekinci'nin açıklamaları;

KENDİNİ KULLANDIRMAMIŞ TEK KADINIM
Erkek dediğin bakımlı olacak bence. Ben Türkiye'nin en zevkli kadınıyım. Zengin erkektense kendine bakan erkek seviyorum. Assolist olup da kendini kullandırtmamış tek kadınım.

ERKEK DEDİĞİN KAMYON GİBİ OLACAK
Benim hayatıma bakımsız bir erkek giremez. Ya sporcu ya oyuncu olmak zorunda. Kasları olmayan bir erkeğe erkek demiyorum. Erkek dediğin kamyon gibi olacak.