After Party Türkçe Dublaj izle



Gösterim tarihi: 06 Nisan 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 4.5/10
IMDB puanı: 3.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Alicia Sanz, Lucho Fernández, Rocío León
Tür: Korku
Senaryo: Fernando Sancristóbal Zurita, Miguel Larraya
Yönetmen: Miguel Larraya
Film Konusu :  Ülkenin hit yapmış dizilerinden olan El Capi, Mystery Camp dizisinde rol alan Carlos ülkenin genleri tarafından çok sevilen bir karakterdir. Ülkede yapmış olduğu ün ü iyi değerlendiren Carlos bir party davetini geri çevirmez. Party sıradışı bir şekilde geçmektedir bolca içkinin ve uyuşturucu madde tükenildiği bir ortamdır. Carlos gece sonu kaldığı eve döner. Uyuşturucu ve içkinin etkisi ile zor toparlanan Carlos sabah uyandığında yanında geceden tanıştığı üç kızla birlikte olduğunu görür. Carlos yaşadıklarını hatırlamaya çalışırken televizyonun ekranında bir görüntü belirir. Görüntüde Carlosun filmdeki karakteri tarzında ki giyinmiş bir adamın yaşattığı dehşet anları gösterilmektedir. Dört genç tanık oldukları şeyden sonra bir an önce evden çıkmaya karar verirler, ancak kapılar bir anda kapanır ve ev tüm ilginçlerikleriyle gençleri içine hapseder.
film etiketler: After Party Türkçe Dublaj izle, After Party izle, After Party filmi izle, After Party tek parca izle, After Party hd izle, After Party full izle, 720p filmizle, filmizle, hd filmizle, online filmizle

İGO Primo 2.4 v9.6.29.329069 Android APK İndir

İGO Primo Android APK İndirMerhaba arkadaşlar çok kullanışlı bir navigasyon uygulaması olan İGO Primo Android APK olarak sitemizde indirebilirsiniz. İGO Primo 2.4 v9.6.29.329069 uygulamasını android işletim sistemli telefonlarınızda yada tabletinizde kullanabilirsiniz. Program dili ve seslendirmeler tamamen Türkçe'dir. İGO Primo 2.4 v9.6.29.329069 uygulamasını aşağıdaki linkten APK olarak indirebilirsiniz.





İnternet Download Manager 6.18 Build 7 Full İndir

İnternet Download Manager 6.18 Build 7 Full İndirİnternet hızlı dosya indirirmeye ve izlediğiniz videonun bilgisayarınıza kaydetmeye yarayan İnternet Download Manager 6.18 Build 7 programını full sürümünü sizlerle paylaşıyoruz. İdm 6.18 programı full sürüm olduğu için serial key yazma derdi yoktur.


Programın Özellikleri

1- Hızlı dosya indirme
2- Yarıda kalan indirmelerinizi kaldığı yerden devam ettirme.
3- İnternette izlediğiniz videoyu bilgisayarınıza kaydetme

Tüm windows sürümlerinde çalışmaktadır
Boyut: 7 mb


İnternet Download Manager 6.18 Son Sürüm programını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.


Bedelli Askerlik Bekleyenleri Üzecek Haber!

Bedellide gözler YAŞ'a çevrildiMilli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ne bedelli ne de askerliğin süresini indirmeye yönelik çalışmalarının olmadığını bildirdi.

Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bedelli askerlik konusunda Milli Savunma Bakanlığı ile görüştüğünü ve bu konuda çalışma yapılmadığını öğrendiğini söyledi.

Numan Kurtulmuş, gazetecilerin, bedelli askerlikle ilgili sözlerini hatırlatması üzerine, söylediklerinin şahsi düşüncesi olduğunu belirtti.

Expo 2020 Dubai ' de Olacak!

Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olarak kabul edilen EXPO 2020 için yapılan oylamada Sao Paulo'nun ardından İzmir de elendi. İzmir ikinci tur oylamasında 36 oy aldı .


İzmir elendi, kalbimiz kırıldı! EXPO 2020 DUBAİ'NİN

EXPO 2020 oylamasında üçüncü turda 116 oy alan Dubai kazandı.

BAKAN YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, EXPO 2020 oylamasının son turunda Ekaterinburg'u destekleyeceklerini belirterek, "Eğer son tura biz kalsaydık Rusya bizi destekleyecekti. Ancak son tura az bir farklı Rusya kaldı. Biz sözümüzün arkasındayız. Son oylamada İzmir'i desteleyen tüm adaylara çağrımız Rusya tarafında oylarını vermeleridir" dedi.

Yıldırım, Paris'teki oylamada İzmir'in elenmesinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

EXPO için 1,5 yıl boyunca çalışma yapanlara teşekkür ettiğini belirten Yıldırım, İzmir'den sivil toplum kuruluşları, iş alemi, yerel yönetim, vali ve belediye başkanının ekip ruhuyla çalıştığını anlattı.

Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ama burada bir şeye şahit olduk ki dürüst çalışmak yetmiyor. Bunu açık şekilde gördük eğer şehirleri müktesebatıyla, tarihiyle, tabiatıyla, doğal yapısıyla zenginlikleriyle karşılaştırırsanız İzmir hepsinin önünde gelecek bir şehirdir. Bu hakkı herkes teslim ediyor ve İzmir'e çok büyük şans tanıyorlar ama son anda bazı etik olmayan faaliyetler sonucu İzmir maalesef yarış dışı kaldı. Kısa süre önce Başbakanımız ile Putin görüşmesinde bir karar alınmıştı. 'Son turda elenen aday diğerini destekleyecek' diye. Eğer son tura biz kalsaydık Rusya bizi destekleyecekti. Ancak son tura az bir farklı Rusya kaldı. Biz sözümüzün arkasındayız. Son oylamada İzmir'i desteleyen tüm adaylara çağrımız Rusya tarafında oylarını vermeleridir. Bunu bekliyoruz."