Cinderella türkce dublaj izle



Gösterim tarihi: 16 Nisan 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 3.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Alexandra Lamy, Antoine de Caunes, Yolande Moreau
Tür: Animasyon
Senaryo: Pascal Hérold
Yönetmen: Pascal Hérold
Orijinal İsim: Cendrillon au Far West 
Film Konusu : Eski bir boksör olan James J. Braddock 1929 yılında tüm dünyayı etkileyen ekonomik buhranda sahip olduklarını tümüyle kaybetmiştir. Açlık ve sefaletin kol gezdigi bir ortamda ailesini bir arada tutmak için bulabildigi her işte çalışan Braddock'un kapısını bir gün eski menajeri ve dostu Joe calar.Yalnızca korsanları yenilgiye uğrattığı takdirde prensine kavuşup aşık olabilecektir.Külkedisi masalının modern bir uyarlaması olan animasyon türündeki filmde kahramanımıza yeni arkadaşlarından kurulu bir kadro eşlik ediyor. 
Film Etiketler :  Cinderella Man 720 p izle , Cinderella Man Filmi izle , Cinderella Man HD izle , Cinderella Man Tek parça izle , Cinderella Man Tek part izle , Cinderella Man Türkçe altyazılı izle , Cinderella Man Türkçe dublaj izle 

İnternetten Sabıka Kaydı Nasıl Alınır? Online Adli Sicil Kaydı Almak!

İşe başlarken, bir yere üye olurken vs. istenen adli sicil kaydı için adliye binalarına gitmemiz sıraya girmemiz ve bir ücret ödememiz karşılığında adli sicil belgesi yani sabıka kaydı alabiliyorduk.Artık internet üzerinden hiçbir ücret ödemeden E-Devlet şifresi ile sabıka kaydını çıktı olarak alabiliyoruz. Bunun için öncelikle E-Devlet şifreniz yoksa size en yakın Ptt şubesinden 1TL karşılığında E-Devlet şifresini alıyorsunuz ve E-Devlet sitesine yani Türkiye.Gov.Tr adresine giriş yapıyorsunuz.

"İnternetten Sabıka Kaydı Nasıl Alınır?"

Site içerisinde şu adımları takip edin..

  • Üst kısımda, arama çubuğunun hemen solunda yer alan e-hizmetler kısmına geliyorsunuz.
  • Bakanlıkların sunduğu e-hizmetler listelenmiş olarak karşımıza gelmekte. Zaten alfabetik sırayla dizili olduğu için hemen karşımızda Adalet Bakanlığı’nın sunduğu e-hizmetleri göreceksiniz. Buradan “Adli Sicil Kaydı Sorgulama” kısmına giriş yapıyorsunuz.
  • Karşımıza bir uyarı yazısı çıkacak bu yazıyı dikkatlice okuyoruz ve beyan edip devam butonuna basıyoruz.
  • Sonraki sayfada sabıka kaydını hangi sebeple aldığınızı ve bu adli sicil belgesini nereye vereceğinizi bildirmeniz gerekmekte.
  • Hepsi bu kadar sabıka kaydınız ekrana geliyor bunu ister bilgisayararınıza kaydedebilir, istersenizde çıktı olarak alabilirsiniz.

7.Birim filmi türkce dublaj izle hd



7.Birim filmi full izle
Gösterim tarihi: 04 Nisan 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Andrés Blanco, Inmaculada Alcántara, Javier Berger
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
Senaryo: Rafael Cobos
Yönetmen: Alberto Rodríguez
Orijinal İsim: Grupo 7
Film Konusu : Şehrin en tehlikeli uyuşturucu kaçakçılığı ağları temizlemek ve sokaklarda ele almıştır aşındırıcı güç bir son vermek için: UNIT 7 zor bir görev vardır. Dört bir detay, birim Ángel (Mario Casas), dedektif isteyen genç bir subay, ve Rafael (Antonio de la Torre), şiddetli bir, kibirli ama etkili polis tarafından yönetiliyor.Görevlerinde ilerledikçe, grubu yöneten iki polis karşı karşıya gelir. Angel hırs ve şiddet yolunu seçerken, Rafael güzel ve anlaşılması zor Lucia’ya hissettiği duygular nedeniyle değişmeye, suçla savaşta yöntemlerini değiştirmeye başlar.
Film EtiketLer : 7.Birim, 7.Birim bedava izle, 7.Birim hd izle, 7.Birim izle, 7.Birim tel parça izle