Gökhan Özen, Yenİ Dizisi İle Hayranlarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor!

Gökhan Özen MilyonerKastamonu Valiliği tarafından organize edilen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kastamonu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 88. Yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Kastamonu Belediyesi’nin düzenlediği 17. Türk Dünyası Günleri’nde sahne alan ünlü sanatçı Gökhan Özen, dizi setlerine geri döneceğinin sinyalini verdi.

Konser öncesi soruları yanıtlayan sevilen pop sanatçısı Gökhan Özen, Kastamonu Havalimanı’na geldiği kenti tüm gün boyunca gezme imkanı bulduğunu belirterek, “Kastamonu’yu çok beğendim, öncelikle bunu söylemek istiyorum. Yemekleri ve havası çok güzel” dedi.


Kastamonuluların çok sıcakkanlı insanlar olduğunu vurgulayan Özen, “Gerçekten çok cana yakınlar. Çok teşekkür ediyorum Kastamonululara, bugün gezerken onlarla kucaklaştık, bol bol resimler çektirdik. Kastamonu’da huzur bulduk, türbeleri gezdik, çok keyif aldım. Şimdi ise sahneye çıkacağım” diye konuştu.

DİZİ SETLERİNE DÖNÜŞ SİNYALİ
2011 yılında ‘Kaya’ rolüyle başrolünü oynadığı Yıldız Masalı isimli dizinin ardından yaklaşık 3 yıldır dizi setlerinden uzak kalan Gökhan Özen, bu süre zarfından daha çok müziğe konsantre olduğunu ifade ederek, “Şuan daha çok müziğe konsantre oldum. Belki bu dönem değil ama mutlaka olacaktır, doğru bir zamanda doğru bir proje olduğunda mutlaka olacaktır” şeklinde konuştu.

Dizilere dönüş sinyali veren fakat tarih konusunda çekimser davranın Özen, ser verip sır vermezken “Özellikle bu yaz müziğe çok daha fazla konsantre oldum. Belki kış mevsiminde bir dizi projesi olabilir” dedi.

Uluslararası Bağımsız Kuruluş, Kimyasal Saldırıyı Doğruladı!

'İsyancıların kullandığı bir tünelde kimyasal silah bulundu'Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı iddiaları ilk kez uluslararası bağımsız bir kuruluş tarafından doğrulandı.

Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü, salı gecesi Şam’ın 7 mahallesinde kimyasal silah kullanıldığının iddia edildiği gün, Şam’daki hastanelere “nörotoksik semptom” gösteren yaklaşık 3 bin 600 hasta getirildiğinin tespit edildiğini ve bunlardan 355’inin öldüğünü duyurdu. Nörotoksik sendromlar, sinir sistemini etkileyen gazların solunması veya teması halinde rastlanılıyor. Örgütün Operasyonlar Direktörü Bart Janssens, vakaların hepsinin en fazla üç saat içinde hastanelere aktarıldığını belirtti. Bu da vakaların toplu tek bir saldırının ardından ortaya çıktığına kanıt gösteriliyor. Suriye İnsan Hakları Gözlem Örgütü de dün saldırıda ölenlerden 322’sinin dökümünü yayınladı. Buna göre ölenlerin 54’ü çocuk, 82’si ise kadın.

SURİYE REJİMİ İDDİLARI REDDETTİ

Kimyasal saldırının ilk bağımsız görüntüleri İngiliz kanalı ITV’de yayınlandı. Videoda, can veren çok sayıda sivilin yanı sıra, sokaktaki füze veya roket parçaları ve ölen sokak hayvanları da görülüyor. Reuters’ın haberine göre ismi verilmeyen ABD’li ve Avrupalı güvenlik kaynakları, saldırıyı Esad hükümetinin onayıyla Suriye güçlerinin düzenlediğini düşünüyor. Suriye rejimi ise iddiaları bir kez daha reddederken, “terörist grupların kullandığı bir tünelde kimyasal silah bulundu” diyerek karşı tezini yineledi.

Bitki Çayları Zararlımı?

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Esat Karakoç, doping kullanımı ve doping etkisi yapan maddelerin kullanımı konusunda sporcuları bilinçlendirecek önemli uyarılarda bulundu.İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Esat Karakoç, doping kullanımı ve doping etkisi yapan maddelerin kullanımı konusunda sporcuları bilinçlendirecek önemli uyarılarda bulundu.

Bazı bitkisel ürünlerin de yasaklı maddeler içerdiğine değinen Karakoç, "Yasaklı maddeleri içeren bitkiler ve bazı bitki çayları da yasak. Bu nedenle genelde Uzakdoğu kökenli bitkisel çayların kullanılmadan önce ne tip etken madde içerdikleri kontrol edilmeli veya Doping Kontrol Merkezi'ne sorulmalıdır" diye konuştu.
Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından yasaklanmış doping içeren çok sayıda ilaç olduğunu belirten Dr. Esat Karakoç, "Bazı öksürük şurupları, insülinler, anti gribal ilaçlar, idrar söktürücüler, astım ilaçları, kalp ritmini düzenleyen bazı ilaçlar, bazı ağrı kesici ilaçlar, narkotik madde, kafein ve efedrin içeren ilaçları kullanmadan önce sporcular kesinlikle bir doktora danışmalılar" dedi.

HAYATİ RİSK SÖZ KONUSU

Doping maddelerinin hemen hepsinin vücutta kısa ya da uzun süreli yan etkilere neden olduklarını söyleyen Karakoç, "Erkeklik hormonu benzeri maddelerin kalp krizi iyi ve kötü huylu tümör oluşumu, karaciğer fonksiyon bozukluğu, kısırlık gibi rahatsızlıklara neden olduğu bilinmektedir. Bu maddeleri kullanan sporculardan bazılarının sportif yaşamları sırasında ya da sporu bıraktıktan sonra bu maddelerin kullanımı nedeniyle oluşan hastalıklar yüzünden öldüğü bilinmektedir" dedi. Karakoç, diğer doping ve yasaklı maddelerin yan etkileri hakkında da şu bilgileri verdi:

"Uyarıcı kullanımı ile kalp ve diğer hayati organların düzenli çalışması bozulabilir. Ağrıyı hissetmemek için kullanılan narkotiklerin pek çoğu solunum depresyonuna neden olup fiziksel ve psikolojik bağımlılık gibi oldukça tehlikeli yan etkileri bulunmaktadır. Anabolik steroidler hemen hemen vücuttaki tüm organlarda yan etkiler oluşturabilir. Anabolik ajanlar normal hormon fonksiyonunu etkiler.

Anabolik steroidler karaciğer hastalığı riskini artırır kan basıncını yükseltir yüksek yoğunluklu lipidlerin düzeyini yükselterek kardiyovasküler olay riskinin artmasına neden olur. Bu etkilerinin yanı sıra psikolojik etkileri de bulunmaktadır. Diüretiklerin kullanımı dehidratasyona kas zayıflamasına kramplara kan basıncının düşmesine ve elektrolit dengesizliğiyle oluşan kalp düzensizliklerine neden olabilir."

Doping nedir?

Doping, sporcunun yarışma sırasında fiziksel ve zihinsel performansını arttırmak amacı ile Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından yasaklanmış madde veya yöntemlerin sporcu tarafından bilinçli veya bilinçsiz olarak kullanımıdır.

Resul Dindar - Gözlerin Doğuyor Gecelerime Şarkısı Dinle, Şarkı Sözü

http://www.lazhaber.com/images/haberler/resul_dindar_tek_basina_ve_divane_h23379.jpgResul Dindar - Gözlerin Doğuyor Gecelerime şarkısını burada dinleyebilir, Resul Dindar - Gözlerin Doğuyor Gecelerime şarkı sözlerine buradan ulaşabilirsiniz.



Gözlerin Doğuyor Gecelerime Şarkı Sözü
Ne mektup geliyor ne haber senden
Söyle de bileyim bıktın mı benden
Her akşam güneşin battığı yerden
Gözlerin doğuyor gecelerime

Çileli doğmuşum zaten ezelden
Hasrete alıştım ne gelir elden
Yaşlı gözlerime baktığın yerden
Gözlerin doğuyor gecelerime

Geçilmez gurbetin sokaklarından
İçilmez suları pınarlarından
Öptüğüm o ıslak dudaklarından
Sözlerin doğuyor gecelerime

Çileli doğmuşum zaten ezelden
Hasrete alıştım ne gelir elden
Yaşlı gözlerime baktığın yerden
Gözlerin doğuyor gecelerime

Show Tv Ahmet Çakar'la Varmısın Yokmusun Başvurusu!

Reyting rekorları kıran "Var mısın Yok musun" eylülde Show TV'de! Futbol Yorumcusu Ahmet Çakar yine bir program sunma hazırlığında! Acun Ilıcalıdan sonra Asuman Krause ile başarı yakalayamayan yarışmayı Show Tv'nin Ahmet Çakar'a sundurması bakalım reyting kazandırmaya yetecekmi!

En kolay para kazandıran yarışma “Var mısın Yok musun” eylülde Show TV’de başlıyor. Yarışmayı Ahmet Çakar sunacak.

Var mısın Yok musun, Show TV’de eylülde ünlü spor adamı Ahmet Çakar’ın sunumuyla başlıyor. İlk kez canlı yayınlanacak olan dünyanın en kolay para kazandıran yarışması “Var mısın Yok musun” Türkiye’de yayınlandığı 500’e yakın bölüm boyunca, yaklaşık 22 milyon lira ödülü dağıtarak kırılması zor bir rekora imza atmıştı.

EVİNİZDE YARIŞIN

Yeni formatta, www.varmisinyokmusun.com.tr sayfasını canlı yayın sırasında ziyaret edenler televizyon ile aynı anda yarışacak, kazandıkları puanlarla yarışmanın ön elemesine hem öncelikli katılım, hem de sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar. Yapım şirketi Endemol’ün yarışması 14 yıldır 69 ülkede yayınlanıyor.

Mabel Matiz - Zor Değil Şarkısı Dinle, Şarkı Sözleri

Mabel Matiz - Zor Değil isimli şarkısını burada dinleyebilir, Mabel Matiz Zor Değil Şarkı sözlerine buradan ulaşabilirsiniz.


Sallıyorum bol keseden
Sağa sola, zor değil
Atıyorum, tutuyorum
Kâh tutamıyorum, zor değil

Dönüyorum köşeleri
Dört köşeli, zor değil
Vuruyorum dizlerime
Ah pata-küte zor değil

Katıyorum tozu dumana da
Toz değil, toz değil

Biliyorum hepsi havagazı
Söz değil, ah söz değil

Deniyordum seni
Sen seversin bunu
Sevmediysen peki
Sen tamamla sonu

Halk ararsan çık saraydan
Ağlıyorsan dön yolundan
Aşka dair konuşursan
Gerisini sen tamamla

Söz: Mete Özgencil
Müzik: Mabel Matiz & Mete Özgencil