Suriye'ye Müdahale Onayı Çıktı!

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi, Esad'a askeri müdahaleyi öngören tasarıyı onayladı.


Amerikan Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkan Barack Obama'ya Suriye'de askeri güçlerin kullanılması adına yetki verilmesini onayladı.

Bugün gerçekleşen oylamada tasarı 7 red oyuna karşılık 10 kabul oyuyla komiteden geçti.

Yasa tasarısı Başkan Barack Obama'ya 90 güne kadar Suriye'ye askeri müdahale edilmesi yetkisi veriyor. Tasarıda Amerikan birliklerinin karada operasyona çıkmasına müsade edilmiyor.

Tasarının Senato Genel Kurulu'nda önümüzdeki hafta oylanması bekleniyor.

ABD Senatosu'ndan Askeri Müdahaleye Onay

Memurların Görevde Yükselme Sınavında, Sistem Değişti!

Devlet memurlarının yükselmek için girdikleri sınavlarda radikal değişikliklere gidildi.

Memurlar kıdem almak için yazılı sınavın yanında sözlü sınava da girecek Kamuda terfi etmek isteyenler bundan böyle yazılı sınavın yanında, sözlü sınava da girmek zorunda. Ayrıca yazılı sınavlardaki soru sistemi de değişiyor.  Kurumlar kendi konularında sorular hazırlayacak.

Görevde yükselme sınavının ders konuları da değişti. Anayasa, inkılap tarihi, türkçe bilgisi gibi konular zorunlu ders kapsamının dışına çıkartıldı. Yazılı sınava ilişkin konu başlığını da sınavı yapacak kurum belirleyecek. Şube müdürü, müdür ve aynı düzeydeki görevlerde yükselme için yazılı ve sözlü sınavda başarılı olma şartı aranacak.  Müdür dışındaki diğer alt görevlerde ise yazılı sınav yeterli olacak.  Ayrıca avukatlıktan hukuk müşavirliği kadrosuna girmek de, görevde yükselme kapsamı dışına çıkartıldı.

4 Eylül Altın Fiyatları, Altın Şuanda Kaç Lira?

http://finanstek.net/img/2012-altin-fiyatlari.jpgGünlük Altın Fiyatları, Güncel Altın Fiyatları
Çeyrek Altın özellikle Evlenen çiftlere, yeni doğan çocuklara veya Sünnet düğünlerinde çocuğa takıldığından fiyatı sürekli merak edilen değerli bir madendir. Bu nedenle bu sayfada sizler için günlük altın fiyatlarına yer veriyoruz.
Çeyrek Altın Fiyatları, Yarım Altın Fiyatları, Tam Altın Fiyatı, Cumhuriyet altını fiyatı veya Altın Bilezik fiyatlarına Buradan ulaşabilirsiniz
 Güncel Altın Fiyatlarını Öğrenmek İçin Tıklayın!