Yeni Burç Takvimini Açıkladılar! İşte Yeni Burç Takvimi...

Antik çağdaki gökbilimciler, burç hesabı yaparken dünya yörüngesindeki kaymaları hesaba almadılar. Alman bilim adamlarının hesabına göre 6.7 milyar insanın burcu değişti.Gökbilimciler, yüzyıllardır kullanılan burç sisteminin hatalı olabileceğini ve her gün gazetede okuduğunuz burcunuzun aslında size ait olmayabileceğini ortaya koydu. Bugün kullanılan burçlar kuşağı, yaklaşık 2200 yıl önce dünyadan bakıldığında dünyadan görünen güneşin 12 takımyıldızına göre yer aldığı konuma göre hesaplanıyordu. Doğum gününde güneş hangi yıldız kümesiyle (boğa, aslan ve terazi gibi) aynı çizgide yer alıyorsa burç da buna göre belirleniyordu. Ancak antik astrologlara göre güneş dünyanın çevresinde dönüyordu. Yani teorileri daha baştan hatalıydı. Dünyanın yörüngesinde her yıl meydana gelen değişiklikleri de hesaba katmaları o günkü bilgileriyle mümkün değildi. Alman bilim adamlarına göre işte bu bilgi eksikliği, burç sisteminin baştan hatalı olduğu anlamına geliyor.
Dusseldorf Üniversitesi'ne göre Güneş'in burçlar için "sıfır" noktası sayılan 21 Mart'taki ilkbahar noktası, yörüngedeki değişiklik nedeniyle her yıl hafif hafif batıya doğru kayıyor. Bu da yeni bir burç haritasının varlığını ortaya çıkarıyor.

Yörüngedeki bu hareketle yüzyıllar içerisinde dünyanın dönüşünde 36 derecelik bir sapma gerçekleşti. Burçlar da 2200 yıl öncesine göre 10'da bir oranında yani yaklaşık bir burç kaydı. Bu hemen hemen herkesin burcunun kaydığı anlamına geliyor. Yani 220 yıl önce 27 Kasım'da doğan biriyle 1960 yılında 27 Kasım'ında doğan birinin burcu aynı değil. 29 Kasım ve 17 Aralık arasında doğanlar da sıralamaya sonradan giren 13'üncü takımyıldız Ophiuchus (Yılan) burcuna giriyor.

İşte yeni burç takvimi 
Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat
Kova: 16 Şubat-11 Mart
Balık: 11 Mart-18 Nisan
Koç: 19 Nisan-13 Mayıs
Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran
İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz
Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos
Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül
Başak: 16 Eylül-30 Ekim
Terazi: 30 Ekim-23 Kasım
Akrep: 23 Kasım-29 Kasım
Yay: 17 Aralık-20 Ocak
*Yılan: 29 Kasım-17 Aralık

Alerjik Nezle Problemi Olanlara Sevindirici Tedavi Yöntemi..

Alerjik nezle sorunu yaşayanlar burun damlası kullansa dahi bu rahatsızlıklarını gideremiyorlar. İşte alerjik nezle sorunu yaşayanlar için sevindirici bir haber..


Alerjik nezleye çözüm!Op. Dr. Mustafa Özman ve Op. Dr. Gültekin Kızılbulut, burun tıkanıklığı, akıntı, hapşırma yapan ve tedaviye rağmen iyileşmeyen alerjik nezlede ışık tedavisinin iyi sonuç verebileceğini söyledi.

Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanları Op. Dr. Mustafa Özman ve Op. Dr. Gültekin Kızılbulut, alerjik nezle tedavisinde kullanılan Işık tedavisi Rhinolight cihazını tanıttı. Cihazın, Batman'da bir ilk olduğunu söyleyen Op. Dr. Mustafa Özman, ışık tedavisi, yani Rhinolight'ın özel dalga boylarında, yüksek yoğunluklu ışık içerdiğini ve hem mevsimsel hem tüm yıl süren alerjik nezle tedavisinde kullanılabileceğini dile getirdi.

Op. Dr. Özman, "Rhinolight, burunda kaşıntı, akıntı, tıkanma, hapşırık gibi her türlü şikayeti azaltan ve yok eden, etkinliği dünya çapında bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış bir sistemdir ve alerjik vakalarında etkilidir." dedi.

Yöntemin, 14 yaşın üzerinde alerjik nezlesi olan bütün hastalarda kullanılabileceğini belirten Op Dr. Özman, "Sadece hekim kontrolünde güvenle kullanılan Rhinolight tedavisi, birbirini takip eden 2 hafta içinde uygulanan 4-8 seansta gerçekleştirilir. Uygulama süresi oldukça kısa ve her bir burun deliği için 2-3 dakikadır. Rhinolight uygulanan bölgelerin yüzeyinde ne ısı ne de acı hissedilir. Özel mekanizması sayesinde, dokulara hiçbir şekilde zarar vermez. Bu nedenle alerjik nezlesi olan hastalarda uzun dönemli tedavide dahi güvenle kullanılabilir. 1-2 seans sonrasında bile iyileşmeler gözlenebilir, ancak kesin yanıt için mutlaka tedavi sonuna kadar beklenmelidir." diye konuştu.

Cihazın bölgede nadir olduğunu, ancak Batman'da bir ilk olduğunu belirten Op. Dr. Mustafa Özman ve Op. Dr. Gültekin Kızılbulut, yöntemin bir yan etkisinin olmadığını, hamile bayanlar dahil alerjik nezle ile ilgili şikayetler burun spreyleri ve ağızdan alınan alerji ilaçları ile kontrol edilemediği hastalarda, standart tedavilerin şikayetleri azaltmadığı hastalar ile uzun dönem ilaç kullanmaktan bıkan hastalarda uygulandığını belirtti.

Nejat İşler'in Sağlık Durumu...

Yakışıklı oyuncu Nejat İşler, Aşırı olarak tükettiği Alkol nedeniyle sağlığından oldu, Arkadaşlarının tedavi olması ve alkolü bırakması isteğine Genç ölmek istediğini bu yüzden içmeye devam edeceğini söyleyen, yakışıklı oyuncu, umarız iş işten geçtiğinde pişman olmaz...

"İntikam" dizisinden ani bir kararla ayrılan Nejat İşler'in karaciğerinin iflas ettiği söyleniyor.

Nejat İşler'in durumu kötü!Vücudunda kırmızı lekeler çıkmaya başlayan Nejat İşler’in “İntikam” dizisinden ayrılmasının nedeninin de rahatsızlığı olduğu öne sürülüyor.

Milliyet'in haberine göre, arkadaşlarının uyarılarına kulak asmayan oyuncu, “Genç öleyim, cesedim yakışıklı olsun” diyor.

İddialara göre, yaşadığı Gümüşlük’te bütün gün içen Nejat İşler, günde yalnızca iki saat uyuyor.

“Öleceksin, kendine dikkat et” diyen arkadaşlarını dinlemeyen ve tedaviyi reddeden İşler, “Ben böyle iyiyim. Bana dokunmayın. Zaten yaşayacağım kadar yaşadım. Genç öleyim, cesedim yakışıklı olsun” diyor.

Let's Fish Seri Balık Hilesi

Let's Fish
Let's Fish


Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya : TIKLA

The Last Stand Dead Zone tek Atoşta Öldürme Hilesi

The Last Stand Dead Zone
The Last Stand Dead Zone


Gerekli Program Cheat Engine 
Gerekli Dosya : TIKLA


Emeklilere, Bankalardan Komik Promosyon Teklifi!

Emeklilere promosyon ödemesi adeta yılan hikayesine döndü. Çalışve ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın açıkladığına göre İşçi ve Memur emeklilerine yılda 70 tl gibi bir rakam promosyon olarak dağıtılacak! Devlete prim borcu ödeyen ve vergi veren Bağkur emeklileri ise 70 tl dahi alamayacak! İşte Emekli'nin içler acısı haberi...

Emeklilere promosyon ödenmesi konusunda kamu bankalarıyla yapılan görüşmelerde bankalar kişi başına 70 lira ödemeyi kabul ederken, pazarlık sürüyor.Emeklilere promosyon ödenmesi konusunda kamu bankalarıyla yapılan görüşmelerde bankalar kişi başına 70 lira ödemeyi kabul ederken, pazarlık sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Burada bir şey çıkacak, bir şey çıkaracağım" dedi ancak bir maaş tutarında promosyonun söz konusu olamayacağını, çünkü 10 milyon emekli bulunduğunu söyledi.

Bakan Çelik'in sayıları on milyon kişiye yaklaşan emeklilerin merakla beklediği maaş promosyonu konusunda kamu bankalarının genel müdürleriyle yapılan görüşmelerde ilerleme sağlandı. Yaptıkları görüşmelerde önemli mesafe aldıklarını belirten Çelik, bankaların 1 milyon 900 bin memur emeklisine promosyon ödemeyi kabul ettiklerini ifade etti.

Çelik, "Bankalar memur emeklisine promosyona sıcak bakıyor. Memur emeklisiyle ilgili olsa çok kolay olacak. 1.9 milyon memur emeklisi var. Büyük çoğunluğu oluşturan işçi emeklileri 8 milyon civarında. Biz ise işçi ve memur emeklileri arasında ayrıma sıcak bakmıyoruz" diye konuştu.

"BEKLENTİ YÜKSELTİLMESİN"

"Burada bir şey çıkacak, bir şey çıkaracağım" diyen Bakan Çelik, promosyon konusunda sonuç alınacağını ancak beklentinin çok yükseltilmemesi gerektiğini söyledi. Çelik, "Vakıfbank azami 60-70 lira civarında verebileceğini belirtti. Ziraat Bankası daha çok emekliye maaş ödediği için biraz daha fazla, ama öyle bir maaş tutarında promosyon falan söz konusu değil. Bir maaş mümkün değil çünkü 10 milyon kişiden söz ediyoruz" dedi.

Banka yöneticilerinin, memur emeklilerinin maaşlarını hemen çekmeyip bankada bırakması ve kredi, mevduat gibi diğer bankacılık hizmetlerinden de yararlanması nedeniyle bu kesime promosyon ödemeye sıcak baktığı belirtildi.

Aylıkları daha düşük olan işçi emeklilerinin ise ay başında hemen paralarını çektikleri için promosyon bakımından bankalara cazip gelmediği kaydedildi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) her ay emeklilere 9.5 milyar lira dolayında aylık ödüyor. Yıllık 120 milyar lirayı bulan paralar her ay başında bankalara yatırılıyor. Maaş ödeme gününe kadar paralar bankada bekliyor.

8 Ball Pool Uzun Menzil Hilesi V16




Gerekli Program Cheat Engine
Gerekli Dosya : TIKLA

Facebook The Smurfs Co: SpellBound 500 Mavi Mantar Ödülü 03.10.2013


KOD= 0JH0-I6G0-18AP-X9LC