FarmVille 2 Harika Sonsuz Hile

Arkadaşlar hilemiz güncellendiği için sizlere Sonsuz Hile Botu Linkini güncelleyip sunuyoruz. Harika bir oyun olan FarmVille 2 oyununda harika bir hile sunuyoruz.sizlere. Hemen herşeyi sonsuz yapmayahazırsanız aşağıdaki basamakların tamamını uygulayın ve videomuzu izleyin. Keyifli oyunlar Çiftlikçiler.
Gerekli Program Cheat Engine İNDİR
Gerekli Sonsuz Hile Botu İNDİR
Arkadaşlar yukarıda verdiğim iki linkide indirip bilgisayarınıza kurun. Ve Botunuzu çalıştırın.Karşınıza gelecek ekran bu şekilde olacak.
farmville2-bonusgala4

Please select a processor kısmından oyunu açtığınız tarayıcıyı seçin ve Attach to the written processorbutonuna tıklayın.
farmville2-bonusgala2
farmville2-bonusgala3

Attach dedikten sonra karşınıza çıkacak ekran bu şekilde. Her biri farkı bir hileyi simgelemekte.
farmville2-bonusgala5

Make Cash İtems to Cost Coins : Markette Cash ile satılan herşeyi Altın ile almanızı sağlar.
Make Cash Animals To Cost Coins : Markette Cash ile satılan hayvanları Altın ile almanızı sağlar.
Make instant reedem, Buildings without parts :  İnşa etmek istediğiniz her ne olursa olsun ,komşularınızdan yardım alarak parçalar beklemeden , bir anda yapmanızı sağlar.
Harvest İnstantly Hen, Well, Fuel, Furnace : Fırın, Kümesler, Kuyu gibi herşeyi ard arda toplamanızı sağlar.
Enable Water Hack + Crafting Power : Suyunuz hiç tükenmeden, Mutfak , atöyle gibi yerlerde sınırsız üretim yapmanızı sağlar.
Get 300.000 Exp From Playsing Hay Wagon/ Poll : Saman arabası ve ya havuz aldıp, her yerleştirdiğinizde 300.000 exp kazanıp , 1 seviye atlamanızı sağlar.
Buy for 0 and Sell Manor 8.000.000 coins : Harvestate Malikanesi alıp (ücretsizdir), sattığınızda 8.000.000 altın kazanırsınız. Bu da sizlerin sınırsız altına sahip olmanızı sağlar.
Ask’s And Post’s Will Be Ready in 5 minutes: Ödülle hayvanları 5 dakikada bir toplamanızı sağlar ve arkadaşlarınıza 5 dakikada bir ödül, istek ve hediyeler göndermenizi sağlar.
Plant 1 Crop Harvest 300x and Blue Mastery : Topladığınız ekinleri bir seferinde 300 kez toplamış sayılırsınız.
Remove All Rock Wood (Visiting Neighbours) : Bu seçineği aktif edip bir komşunuza ziyarete gidiniz. Döndüğünüzde tarlanızda tüm tahta, kaya, taş vs.. temizlenmiş olacaktır.
Packs 15, 25 , 30 Will Be 300 x : Her 15li 20 li ve 30 lu paketi 300lü paket haline getirir.

Kod Bölümü hakkında açıklama
Programın üst kısmında yer alan kodları kullanınız arkadaşlar. Aramak istediğiniz kodu CODE 1 kısmına, Değiştirmek istediğiniz kodu da CODE 2 yazan yere yapıştırıp, REPLACE diyorsunuz. Eğer işleminiz başarı ile gerçekleştiyse karşınıza DONE yazısı çıkacak.

Gördüğünüz gibi hilenin sizlere kazandırdıkları tüm sarf malzemeleri, altını, suyu, hayvanları vs.. herşeyi sonsuzluğa kavuşturması, Cash ile satılan herşeyi ücretsiz sahip olmanız, tek seferde çok daha fazla ürün elde etmeniz gibi saymakla bitmeyecek güzellikleri bulunmakta. Videomuzu dikkatli izleyiniz. Herhangi bir sorunuz olursa bizlere ulaşınız. Keyifli oyunlar arkadaşlar.
 www.bonusgala.com adresinden alındır.

Dragon City Gold HACK

Minik yumurtacıkları geliştirip onları harika birer dragon haline getirmek için altına ihtiyaç duyacaksınız. Geliştirmeleri yapmak, yaşam alanları oluşturmak , Dragon City keyfini çıkartmak için çok zengin olmanız gerekmekte. Bizlerde sizlere harika bir altın ödülü sunuyoruz. Sadece aşağıdaki resme tıklayın ve altınınızı kapın. Unutmayın fazla altın göz çıkarmaz.
Not : Altın levelinize göre verilmektedir.
Dragon City Hile ve Ödülleri için TIKLA 
dragon-city-altın-bonusgala

Pepper Panic Saga Hamle ve Puan Hilesi

Merhaba sevgili oyun arkadaşlarım kesinlikle içinizde Pepper Panic Saga oynayan arkadaşlarım mevcuttur. Oyun hayvan ve biber figürleri ile süslenmiş , renkli ve görüntü kalitesi yüksek, eğlenceli bir eşleştirme oyunu. Yaklaşık 1milyon kişilik oyuncu kitlesine sahip oyunda sizlere Hamle ve Puan Hilesi sunuyoruz. Oldukça kolay yapabileceğiniz bir hile arkadaşlar. Aşağıdaki basamakları harfiyen uygulayın ve videoyu dikkatlice izleyin. Keyifli oyunlar arkadaşlar.
Daha fazla Hile için : TIKLA
Pepper Panik Saga OYNA
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Arkadaşlar Pepper Panic Saga oyununu ve Cheat Engine Programını açın. Başlangıç hamle sayınızı yazıp, First Scana tıklayın. Bir kaç kez hamle yapıp kalan hamle sayısını yazın ve Next Scan yapın. Çıkan sonuç ya da sonuçları aşağıya alıp Value kısmına ihtiyaç duyduğunuz hamle sayısını yazın. Fakat hamle sayısını abartmıyoruz. Sonrasında hamle sayınızın değiştiğini göreceksiniz. Tekrar yukarıya var olan puan sayınızı yazın ve New Scan , First Scan diyoruz. Ve bir kaç hamle yapıp elde ettiğimiz yeni puanı da yazıp Next Scan yazıyoruz. Kalan sonuç ya da sonuçları aşağıya alıp Value kısmına ihtiyaç duyduğunuz puanı yazın. Yine çok abartılı bir değer girmeyin lütfen. Hileniz gerçekleşti. Farklı bir bölüme geçtiğinizde aşağıya alıp değiştirdiğiniz o sonuçları tekrar aratmadan üzerinde değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki video da detaylı anlatım bulunmaktadır. Keyifli Oyunlar arkadaşlar.

Criminal Case Seri Bölüm Bitirme Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Seri Bölüm Bitirme Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar  Oyunu Dedektif Oyunlarını Sevenin Kesinlikle Oynaması Gerekiyor Önerdiğimiz Bir Oyunlardandır. Criminal Case Facebookta Kısa Sürede En Çok Oynanan Oyunlar Arasında Yer Almıştır. Biz ise Bu Oyunda Seri Bölüm Bitirme Hilesini Göstericeğiz Kolay Gelsin.
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
32 Bit İçin : TIKLA
64 Bit İçin : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza 
www.trgala.com adresinden alıntıdır.


Street Race Hilesi

Selam arkadaşlar sizlere ayın ilk hilesini trgala olarak taktim ediyorum.
Oyunumuzda istediğiniz güçte olun tüm haritaları kolaylıkla bitireceksiniz. Hile trgala.com dan alınır.
Dikkat: Hile programı charlestir. Lütfen facebook hesap ayarlarından güvenlik kısmından güvenli gezinmeyi kapatınız. Ve tarayıcının başında https:// çıkarsa orayı siliniz.
Gerekli Program Charles : TIKLA
Charles Defult 443 Hatası Alanlar İçin : TIKLA

My Ninja Damage Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Güzel Bir Oyunda Güzel Bir Hile ile Karşınızdayız.
My Ninja Oyunu Güzel Ve Eğlenceli Bir Oyundur. Kendinize Özel Silahlar Alarak Rakiplerinizi Kolayca Yenebilirsiniz. Ben Yeni Başlamış Olmama Rağmen, Hiç Sıkılmadım. Sizinde Eğleneceğinizi Düşünüyorum. Her Neyse Arkadaşlar, Bu Hile Sayesinde Asla Yenilmeyeceksiniz. İyi Eğlenceler…
( CHEAT ENGİNE BİLGİSAYARINIZDA YÜKLÜ OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Not : Videoyu İzleyiniz.
Admin : Maystro

Candy Crush Saga Sonsuz Puan Hamle ve Can Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Puan Hamle ve Can Hilesi ile Karşınıdayız.
ArkadaşlarOyununu Herkes Biliyor Diyebilirim Kısacası. Candy Crush Saga 100 Milyon Oyunucuya Sahip Facebook’un En Çok Oynanan Bir Oyunudur. Zaten En Çok Oynanan Oyunların Sıralamasını Vermiştik. Rakiplerine Fark Atarak 100 Milyon Oyuncuyla 1. Olmuştur. Şimdi Bu Popüler Oyunda Sonsuz Puan Hamle ve Can Hilesini Göstereceğiz Kolay Gelsin.
(CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALİSMAZ)
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
32 Bit İçin : TIKLA
64 Bit İçin : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz
Admin : Hamza
www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Social Empires Sonsuz Gold ve Cash Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold ve Cash Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Social Empires Oyunu Strateji Savaş Oyunu Tarzı Sevenlerin Oynayabileceği Bir Oyundur Bizimde Önerebileceğimiz Bir Oyun Tarzıdır. Facebookta Genellikle Tanınan Bir Oyundur Aynı Şirket Yapımcısının Birde Wars Oyunu Vardır. Biz ise Şimdi Social Empiresde Gold ve Cash Vereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA 
Önemli Not : Arkadaşlar UserKey Bulmak İçin Mozilladan Yapın.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza
www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Social Wars Sonsuz Gold Cash Wood Oil Xp Steel

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold Cash Wood Oil Xp Steel Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar  Oyunu Strateji Savaş Oyunu Tarzı Sevenlerin Oynayabileceği Bir Oyundur Bizimde Önerebileceğimiz Bir Oyun Tarzıdır. Facebookta Genellikle Tanınan Bir Oyundur Aynı Şirket Yapımcısının Birde Empires Oyunu Vardır. Biz ise Şimdi Social Wars’da Güzel Bir Hile Göstereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Önemli Not : Arkadaşlar Site Fazla Dayanmayacaktır Hemen Yapın Kapanmışsa Demekki Hile Fixlenmiş Demektir ve Hile Olmazsa Moziladan Yapın.
Önemli Not 2 : Arkadaşlar User Key İçin Mozilladan Yapmanız Gerekmektedir Aynı Dragon City Gibi User Key Bulmak İçin Oyunun Sağ Boş Tarafına Sağ Tıklıyoruz Geçerli Çerceve ve Çerceve Kaynağını Göster ctrl+f  Basarak Userkey Yazıyoruz ve User Key’imizide Almış Oluyoruz.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza
bu hile www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Led Ampuller Ne Kadar Tasarruf Sağlıyor?

Led ampuller müthiş tasarrufu ile cep dolduruyor!

LED ampuller, günlük 10 saat kullanımla, 5 yılda sadece 65 liralık elektrik harcıyor.

TEKNOLOJİNİN faydalarından aydınlatma sistemleri de yararlanıyor. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin de üretmeye başladığı LED ampuller, hem elektrik tüketimi hem de uzun ömürleriyle dikkat çekiyor. Her ne kadar LED ampuller geleneksel akkor ampullerden yüksek fiyat etiketine sahip olsa da LED ampulerin 5 yıllık kullanım bedeli toplamda 65 liraya denk geliyor. Bu rakam akkor ampullerde ise 400 lirayı geçiyor.

20 TL'DEN BAŞLIYOR
Light Emitting Diode (LED) televizyonlardan otomotiv sektörüne kadar birçok alanda kullanılıyor. Artık LED teknolojisi evlerimizin olmazsa olmazlarından biri olan ampullerde de kullanılmaya başlıyor. LED ampuller, düşük elektrik tüketimi, uzun ömür ve kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Türkiye'de şu anda satışta bulunan markalar arasında Toshiba, Philips, Osram, Vestel, Hizmark, Müller ve Tek-İş gibi yerli ve yabancı üreticiler bulunuyor. Ampullerin fiyatları ise ortalama 20 liradan başlıyor, modeline ve aydınlatma gücüne göre 50 liraya kadar çıkıyor. Söz konusu fiyat aralığını geleneksel ampullerle kıyaslandığında yüksek gibi görünebilir. Ancak LED ampullerin düşük elektrik tüketimi ve kullanım ömrü aradaki farkı kapatıp, kullanıcılara tasarruf ettiriyor.
Aynı aydınlatma gücüne sahip olan üç farklı ampul modelini kıyasladığımızda LED ampuller 40 bin saatlik ömrüyle dikkat çekiyor. Bu rakam geleneksel akkor ampullerde 750 saat, tasarruflu ampullerde ise 6 bin saat olarak belirtiliyor. Bu yüzden LED ampuller günlük ortalama 10 saatlik kullanımla 5 yıllık ömre sahip olurken akkor ampullerdeyse bu rakam 1 yıldan az bir süreye denk geliyor. Elektrik tüketiminde en cimrisi yine LED ampuller. 5 yıl toplamında 126 Kw'lık enerji harcayan LED ampullere karışılık akkor ampuller 1095 Kw, tasarruflu ampuller 256 Kw harcıyor. LED ampullerin günlük 10 saatlik ortalamayla kullanılması, tüketicilere 5 yılın sonunda yaklaşık 65 liraya mal oluyor. Bu rakam tasarruflu ampullerde 170 lira, akkor ampullerde ise 430 lira olarak belirtiliyor. Bir evde ortalama yedi ampul olacağını varsaydığımızda ise akkor ampul kullanımında toplam tutar binlerce liraya kadar ulaşabiliyor.

DARBELERE DAYANIKLI
TEKNOLOJİSİ gereği geleneksel ampulerden farklı olan LED ampuller, cam bir muhafaza kullanmıyor. Bu ampullerin muhafazası plastik malzeme ile yapıldığı için darbelere dayanıklı durumda. Bu yüzden ampul değiştirirken yere düşürüp kırmak mümkün değil.

Rüzgar Erkoçlar Fırıncıda Çalışmaya Başladı!


Güzel ve seksi bir kızken erkek olmaya karar veren ve cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar Fırıncıda çalışmaya başladı.

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar'ın cinsiyet değişimi ameliyatından sonra yeni hayatında işini de değiştirdiği geçtiğimiz günlerde medyada yer almıştı. Uzun süredir ekrandan uzak olan ve bu dönemde Şişli'deki küçük bir pastanede çırak olarak çalışmaya başlayan Erkoçlar, önceki akşam işbaşında görüntülendi. Hürriyet'in ulaştığı o fotoğraflarda Erkoçlar, beyaz önlüğü ile müşterilere siparişlerini hazırlıyor.