Karanlık oda filmi full izle



Karanlik oda türkçe altyazı izle
Gösterim tarihi: 03 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 4.1/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Christian Campbell, Elisabeth Röhm, Kaylee DeFer
Tür: Gerilim
Senaryo: Michaelbrent Collings
Yönetmen: Britt Napier
Orijinal İsim: Darkroom
Film Konusu : Bir sapık,katil,Janet Templeton’un aile çiftliğinde geçmektedir. Janet’in kız kardeşinin, acımasız bir şekilde öldürüldüğü zaman, onun erkek arkadaşı ve onun ailesi, katilin psikozlusu ve tutkulu saldırganlığının hedefleri olur.Konaktaki üç psikopat kardeşle işler hiç de kolay gitmeyecektir.
Film Etiketler : karanlıl oda filmi izle, karanlık oda filmi full izle, karanlık oda türkçe altyazı izle, karanlık oda filmi hd izle, karanlık oda tek parca izle, karanlık oda hd izle, karanlık oda film izle,

Bir canta dolusu şapşal filmi izle



Bir canta dolusu sapsal  full izle
Gösterim tarihi: 12 Mart 2011
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 6.1/10
Yapım: 2011
Oyuncular: Chandler Canterbury, Jake Sandvig, Jason Ritter
Tür: Komedi
Senaryo: Brian Crano, Jake Sandvig
Yönetmen: Brian Crano
Orijinal İsim: A Bag of Hammers
Film Konusu : İki Cok Yakın Arkadaşın Orataya Cıkan Cocukla Birlikte Yaşamak istedikleri aile ortamı anlatan bir komedi filmi.
Film Etiketler : Bir Çanta Dolusu Şapşal Full HD indir , Bir Çanta Dolusu Şapşal Türkçe Dublaj indir , Bir Çanta Dolusu Şapşal Türkçe Dublaj izle , Bir Çanta Dolusu Şapşal Türkçe HD izle

Dövüş Gecesi filmi full izle



Dövüş Gecesi türkçe dublaj izle
Gösterim tarihi: 24 Kasım 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.6/10
IMDB puanı: 5.4/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Chad Ortis, Kurt Hanover, Rebecca Neuenswander
Tür: Aksiyon, Macera, Suç
Senaryo: Ian Shorr
Yönetmen: Jonathan Dillon
Orijinal İsim: Rigged, Fight Night
Film Konusu : Michael Dublin yer altı dünyasında boks orginazatörlüğü yapmaktadır ve bir çok mafya grubuyla başı belaya girmiştir. Bir gün Michael, ölümle burun buruna gelen Katherine Parker’ın hayatını kurtarır. Genç ve güzel Katherine aynı zamanda demir gibi yumruklara sahip olan bir boksördür. aynı zamanda demir gibi yumruklara sahip bir boksördür. Zor tanışmanın ardından birlikte çalışma kararır alırlar.
Film Etiketler : Dövüş Gecesi İzle, Dövüş Gecesi, Dövüş Gecesi full izle, Dövüş Gecesi filmini izle, Dövüş Gecesi Dublaj izle,  Dövüş Gecesi 720p HD izle, Dövüş Gecesi full izle, Dövüş Gecesi izle, Dövüş Gecesi Tek Parça izle, Dövüş Gecesi Tek Parça izle - Türkçe Dublaj, Dövüş Gecesi Türkçe Dublaj izle, Fight Night izle - Dövüş Gecesi

Mahserin Dört Atlisi Filmini İzle



Mahserin Dört Atlisi izle full
Gösterim tarihi: 20 Mart 2009
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
IMDB puanı: 5.5/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Dennis Quaid, Lou Taylor Pucci, Ziyi Zhang
Tür: Suç, Dram, Gizem
Senaryo: Dave Callaham
Yönetmen: Jonas Åkerlund
Orijinal İsim: The Horsemen
Film Konusu : Aidan, eşinin ölümünden sonra oğulları Alex ve Sean’dan uzaklaşmış, katı bir polis dedektifidir. Kendisini İncil’de geçen Mahşerin Dört Atlısı’nı temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur Kızıl Atlı; dengesiz ama daima bir adım ileride, insanları yönlendiren ve karanlık bir tiran olan Kara Atlı ve ölümü bir cerrah titizliğiyle yaymaya kararlı, karşı konulmaz güce sahip Solgun Atlı. Breslin davada açığa çıkan her yeni bilgiyle boğuşurken, yavaş yavaş kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı keşfeder.
Film Etiketler : mahşerin dört atlısı divx izle, mahşerin dört atlısı full hd izle, mahşerin dört atlısı hd izle, the horsemen hemen izle, the horsemen tek part izle

Yem bait filmi full izle



Yem bait izle hd
Gösterim tarihi: 30 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.9/10
IMDB puanı: 5.2/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Chris Betts, Richard Brancatisano, Xavier Samuel
Tür: Aksiyon, Korku, Bilim Kurgu, Gerilim
Senaryo: Shayne Armstrong
Yönetmen: Kimble Rendall
Orijinal İsim: Bait
Film Konusu : Sakin bir Avustralya sahil kasabasında yaşayan yerli halk, tüm şehri yerle bir eden bir felaketle sarsılır. Kasabalarını yıkım uğratan felaket tsunamidir ve sonuç hem maddi hem de manevi altından kalkılabilecek gibi değildir. İlk devasa dalganın ardından hayatta kalan Josh, Kyle, Heather, Jaime ve Ryan kendilerini bir marketin içerisinde savunmasız bir halde bulur. Kendilerini tehdit eden şey ise marketin taşması riskidir.Kaplan köpekbalığı türündeki vahşi hayvanlar ve bir grup soyguncu markette kısılı kalan ahaliye zor anlar yaşatıyor.
Film Etiketler : yem baıt izle, yem baıt türçe dublaj izle, yem baıt filmi izle, yem full izle, yem tekparca izle, yem filmi full izle, yem film izle, yem baıt full izle, yem bait hd izle, yem bait hd full izle,

Koah Hastalığı Belirtileri, Koah Hastalığının Tehlikeleri Nelerdir?

Koah hastalığın belirtileri nelerdir, Koah hastalığı tedavi ile düzelirmi, Koah hastalığı ile ilgili bilmeniz gerekenleri bu haberde okuyabilirsiniz.

Öksürük, balgam hırıltı ve nefes darlığı KOAH hastalığına işaret ediyor olabilir. Sigara içen her 5 kişiden 1'inde görülebilen KOAH, ancak erken teşhisle tedavi.edilmekte ve hızlı gidişatı durdurulabilmektedir. Memorial Hizmet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü'nden Uz. Dr. Yelda Turgut Çelen, 20 Kasım Dünya KOAH Günü" öncesinde "KOAH hastalığı ve korunma yolları" hakkında bilgi verdi.


Koah Dünya sıralamasında 4. ölüm sebebi

"Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı"nın baş harflerinden oluşan "KOAH" tam olarak geri dönüşümü olmayan ilerleyici havayolu kısıtlanması ile karakterize bir hastalıktır. Dünya Sağlık Örgütü'ne verilerine göre, KOAH, kalp-damar hastalıkları, zatürre ve AIDS'ten sonra dünyada en yaygın görülen 4. ölüm nedenidir ve her yıl 2.7 milyon kişinin ölümüne neden olmaktadır.


Öksürük ve balgama dikkat!

KOAH, genellikle öksürük ve balgam yakınmaları ile başlayıp hareketle gelen nefes darlığı ile sürmektedir. Kısa süren öksürük şikayetleri ilk planda enfeksiyonu düşündürürken, 3 haftadan daha uzun süre devam eden öksürük, alt solunum yolları ile ilgili KOAH veya astım gibi kronik hastalıkları akla getirmektedir. Sigara kullanımının devamı ile giderek artan nefes darlığı, kişinin yaşam kalitesini Bozan, iş gücü kaybına neden olan ve kendi bakımını bile gerçekleştiremeyecek hale getirebilen bir yakınmadır.


KOAH sıklığına (%20) karşın hastalık yeterince bilinmemekte, tanı almamakta ve tedavi edilmemektedir. KOAH hastalarının sadece %8'i tanı alıp tedavi kullanmaktadırlar. Yani ülkemizde bulunan yaklaşık 3.5 milyon KOAH olgusunun sadece 300-500000i kendisinde KOAH olduğunu bilmektedir.


Sigarayı mutlaka bırakın

KOAH'ın en önemli nedeni sigara kullanımıdır. Bu hastalığın yüzde 80'nin nedeni sigaradır. Değişik sigara çeşitlerinin (ince, düşük nikotinli) veya tütün kullanma şeklinin (nargile) bu riski azaltmadığı bilinmektedir. Sigara dışında bazı mesleki faktörler (madencilik, fırın ya da tahılişçiliği, çiftçilik), genetik faktörler ve hava kirliliği de KOAH'a neden olmaktadır. Pasif olarak sigara dumanına maruz kalanlarda da hiç maruz kalmamış olanlara göre KOAH gelişme riski %50 artmıştır.


Erken teşhis için vakit kaybetmeden doktora başvurun

KOAH, nefes darlığı, kronik öksürük ve balgam çıkarma yakınması ile ortaya çıkar, zamanla dudaklarda-ellerde morarma, boyun damarlarında genişleme, iştahsızlık, kilo kaybı, kaslarda erime, sık sık uyuklamalar ve kalp yetmezliğine neden olmaktadır. KOAH tanısı solunum fonksiyon testi ile konulmaktadır. Sigara kullanan kişiler geç kalmadan doktora başvurup bu testi yaptırmalıdır. Hastalığın tedavisi ve aşamaları kişiden kişiye göre değişmektedir. Kontrollerden sonra doktor hasta için en uygun tedaviyi seçmektedir.


Tanıda gecikilmesinin en önemli sebebi, sigara içenlerin öksürüğü ve balgamı 'normal' kabul etmeleridir. KOAH'lı kişiler, öksürük ve balgamı sigara nedeniyle olduğunu düşünüp yakınmaları iyice artana kadardoktora başvurmayı düşünmemektedirler. KOAH belirtileri görülen bir hastanın sigarayı bırakması ile hastalığın ilerlemesi yavaşlatılmaktadır. Diğer yandan sigara bırakılmaz ise hastalık çok hızlı ilerlemektedir.

KOAH tedavisinde başarılı olabilmek için uyulması gereken kuralları
Hastalık konusunda bilinçli olmak,

Erken tanı,

Sigaranın bırakılması,

Tozlu ve Dumanlı ortamlarda bulunmaktan kaçınmak,

Düzenli ilaç tedavisi.

Fatih Terim'in Milli Takım'da Ki Maaşı Dudak Uçuklatıyor!

Fatih Terim Milli Takım'dan kaç Milyon Dolar Alacak?
1996 yılında Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğuna yıllık 850 bin dolar karşılığında oturan Fatih Terim'in maaşı, 17 yıl sonra 4.7 milyon dolara ulaştı. Türkiye Futbol Federasyonu ile yıllık 4.7 milyon dolar karşılığında sözleşme imzalayan Terim, Türk futbolunun en çok kazanan teknik direktörü oldu.

7 YILDA 33 MİLYON DOLAR
Hürriyet'ten Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu(Tff) Başkanı Yıldırım Demirören ile 7 yıllık anlaşmaya imza atan Fatih Terim, Türk futbol tarihinin en çok kazanan teknik direktörü oldu. Yıllık 3.5 milyon Euro'dan 7 yılda 25 milyon Euro (33 milyon dolar) kazanacak olan Terim, 1996 yılından bu yana her gittiği takımda ücretini arttırmayı başardı. Son 17 yılda 4 farklı takımın teknik direktörlük kolutğuna oturan Terim, 3'üncü Milli Takım döneminde rekor gelire ulaşmayı başardı.

GALATASARAY'DAN 15 MİLYON DOLAR KAZANDI 
Galatasaray'da toplamda 8 sezon görev yapan Fatih Terim'in bugüne kadar sarı-kırmızılılardan 15 milyon dolara yakın para kazandığı tahmin ediliyor. Terim, Galatasaray ile yaptığı sözleşme gereği, Avrupa maçları ve Süper Lig'de elde ettiği başarılara göre ekstra gelir elde ediyordu.

İTALYA'DA ARADIĞINI BULAMADI 
Fatih Terim, İtalyan takımlarından da önemli bir gelir sağladı. UEFA Kupası'nı kazandıktan sonra İtalya'nın yolunu tutan Terim, 2000-2001 döneminde İtalya'nın Fiorentina takımını çalıştırdı. Fiorentina'ya 1.2 milyon dolara imza atan Terim, daha sonra Milan'dan da yıllık 1.8 milyon dolar ücret aldı.

Düğün Dernek Sinema Filmi, Düğün Dernek Fragmanı İzle

Çalgı Çengi ile ün kazanan ve İşler Güçler dizisi ile ününe ün katan Ekipten yeni bir film daha geldi.Yine komedisi ile sizi güldürmeyi amaçlayan film ilgi toplayacağa benziyor.

Düğün Dernek filmi fragmanı yayınlandı. Düğün Dernek filmi Çalgı Çengi ekibinin çalışması. Düğün Dernek filmi Sivas'ta bir köy düğününde gelişen olayları konu alıyor.

Çalgı Çengi filmi ekibinden bomba gibi bir film. Düğün Dernek filmi Sivas'ta bir köy düğününde gelişen olayları konu alıyor. Dört yakın arkadaşın kafa kafaya verip imece usülü bir düğün yapmaya çalışması ve bu süreçte beklenmedik durumlarla karşılaşmasını konu alan BKM yapımı Düğün Dernek komedi filminin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait. Başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer alıyor.

Düğün Dernek Filmi İzle