A.Ş.K Dizisi Yeni Fragmanı İzle!

Hazal Kaya'nın Yeni Dizisinin Fragmanı Çıktı (Video)Yeni yayın döneminde Kanal D'de ekrana gelecek olan "A.Ş.K." dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yeni yayın döneminde Kanal D'de ekrana gelecek ve başrollerini Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştıkları, “A.Ş.K” adlı dizinin dün akşam ilk kez yayınlanan tanıtım fragmanı izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Eyvah Eyvah 3 Çekimlerine Başlandı!

Film severlere müjde Eyvah Eyvah 3'ün çekimlerine başlandı.

Ünlü komedyen Ata Demirer Twitter'daki takipçilerine hoş bir sürpriz yaptı. Twitter'dan 'Eyvah Eyvah 3' setinden bir fotoğraf paylaşarak 'Vira bismillah' dedi. Takipçileri fotoğrafı retweet ederek olumlu mesajlar yolladı.

Açık Öğretim Fakültesi Öğrencilerinin Bütünleme Sınavı İsyanı!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4qN6wtnzuxpR6g6qpBaNy07SOAeo49HSdgd8_VX2n0CF0RxnZSZXqjaNZulf-t0NBobeqFFAo6OjoqnyY5X6GPOEfzwkl09vFRyOb5p5WHFJw4e_cRsivdgG8Zd0g6yxWKlnYW919I70/s1600/aofpuanhesaplama.jpgTürk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, açıköğretimli öğrencilerin sorunlarının bir an evvel çözülerek bütünleme sınav ve muafiyet hakkı verilmesini istedi.

Yokuş, yaptığı yazılı açıklamada, Açıköğretim Fakültesi Mağdurları Platformu'nun Abdi İpekçi Parkı'nda 3 günlük açlık grevine başladığını ve kendilerinin de mücadelelerine destek verdiklerini belirtti.

On binlerce memurun, Açıköğretim Fakültesinde okuduğunu vurgulayan Yokuş, "Burada büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. Biz Türkiye Kamu-Sen ve Türk Büro-Sen olarak Açıköğretim Fakültesinde öğrenimini devam ettirenlere hep destek verdik. Çünkü onlar gerçekten mağdur edildi. Bütünleme sınav hakları ve muafiyet hakları ellerinden alındı" ifadesini kullandı.

Yokuş, Ankara başta olmak üzere 12 ilde eylem düzenlediklerini ve binlerce dilekçe toplayarak YÖK'e yolladıklarını bildirerek, "YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya'yı, Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ile ziyaret ederek mağduriyetleri anlattık. Açıköğretim öğrencileri sadece adalet ve eşitlik istiyor. Son çare olarak açlık grevini seçmişler ve seslerini Cumhurbaşkanı'na duyurmayı umut ediyorlar. Açıköğretimlilerin sorunları bir an evvel çözülmeli, bütünleme sınav ve muafiyet hakkı en kısa zamanda verilmedir" değerlendirmesinde bulundu.

Hain Evlada Miras Kalmasın Diye Satılık Ev!

Memleket'ten ilginç haberler gelmeye devam ediyor. İşte Bir babanın Evini satma nedeni...Bu arada haber sitelerinde yayınlanan bu resimlerle babanın telefonu susmuyordur ancak fiyat biraz yüksek gibi :)

ŞANLIURFA’da, öfkeli bir kişi çocuklarına miras bırakmamak için 480 metrekarelik dubleks dairesini balkona astığı ilginç afişle satılığa çıkardı. ’Hain ve şerefsiz evlada miras bırakılmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dubleks daire’ afişi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Vatandaşın hayrete düşüren hareketleri

Hamidiye Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı Koç Apartmanı’nın son katında bulunan dubleks daire adı açıklanmayan ev sahibi tarafından satılığa çıkarıldı. 800 bin liraya satılığa çıkartılan dairenin balkonuna ilginç satılık afişi asıldı. Üzerinde ’Hain ve şerefsiz evlada miras bırakılmasın diye satılık kelepir 480 metrekare dubleks daire’ yazılı afişi gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Fenerbahçe - Arsenal Maçı Bilgileri!


Fenerbahçe Arsenal İle Şampiyonlar ligi Maçında Karşılaşıyor.

Fenerbahçe ile İngiliz temsilcisi Arsenal arasında 21 Ağustos Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçını İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.
Saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Elenito Di Liberatore ve Gianluca Cariolato yardımcı hakem olarak görev yapacak. Alessandro Giallatini'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mauro Bergonzi ve Andrea Gervasoni.

İtalyan hakem Sarı Lacivertli temsilcimize yabancı değil. Rocchi, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Viktoria Plzen'le oynadığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmada düdük çalmıştı.

Fenerbahçe - Arsenal Maçı Hangi Kanal'da Öğrenmek İçin Tıkla!

Leyla İle Mecnun Dizisi Yayından Kaldırıldı!

Leyla ile Mecnun Yayından KaldırıldıSiyasete Bulaşmak Leyla İle Mecnu'nu bitirdi.

TRT'nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun yayından kaldırıldı.
Leyla ile Mecnun dizisi oyuncuları daha önce Gezi Parkı eylemlerine destek vermişti. Oyuncular Gezi Parkı'nda çektikleri bir videoyu internet üzerinden izleyicileri ile paylaşmıştı.

Öte yandan dizinin yapımcısı film şirketi Facebook sayfasından şu açıklamayı yaptı:

"Yapımcılığını üstlendiğimiz Leyla ile Mecnun adlı dizinin yayından kaldırıldığı TRT yönetimi tarafından şirketimize bildirilmiştir. Emeği geçen herkese; özellikle de seyircilerimize herşey için çok teşekkür ederiz."