Dragon City Yemek Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Yemek Hilesi ile Karşınızdayız.
22.11.2013 Tarihiyle Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Yemek Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Not : 2 Site Verilmesinin Sebebi Yedek Sitelerin Olması İyi Olur Yani Eğer 1. Si Kapanırsa 2. Sinden Yapın 3′ünü Birden Açıp Yapmaya Kalkmayın Ban Yersiniz.
Not : Video’yu İzleyiniz Notlar Var.
Admin : Hamza

Dragon City

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Altın ve Xp Hilesi ile Karşınızdayız.
21.11.2013 Tarihiyle Denenmiş ve Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Altın ve Xp Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Önemli Not : Exp’in Olması İçin Gold’unuzun Olması Gerekiyor İlk Gold Sonra Exp Yapın.
Önemli Not 2 : Arkadaşlar Hile Olmazssa Google Chrome’den Yapın Hile Sitesini Ayrı Tarayıcıda Açın Oyunu Google Chrome’de Açın.
Not : Video’yu İzleyiniz Notlar Var.
Admin : Hamza

Pearl’s Peril Seri Nesne Bulma Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Seri Nesne Bulma Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Pearl’s Peril Oyunu Güzel ve Önerebileciğimiz Bir Oyunlardan Biridir. Bu Oyun Dedektiflik Üzerine Kurulmuş ama Bunda Daha Fazla ve Güzel Ayrıntı Eklenmiş Üstelik Yeni Açılmasına Rağmen %100 Türkçedir Sizi Sürükler Yani Oyun. Biz ise Şimdi Kolay Nesne Bulma Hilesini Göstereceğiz Kolay Gelsin.
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
32 Bit İçin : TIKLA
64 Bit İçin : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza

Baseball Heroes Yenme Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Kolay Yenme Hilesi ile Karşınızdayız.
Facebook’un en iyi beyzbol oyunu olan Baseball Heroes’in oyuncu sayısı her gün artmaya devam ediyor. Oyunda amaç size gelen maçları oynayarak takımınızı birinci yapmaktır. Bizde bu oyunda size kolaylık sağlayacak Yenme Hilesini paylaşıyoruz.
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
32 Bit İçin : TIKLA
64 Bit İçin : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza


Kitchen Scramble Bahşiş Kalp Ve Hizli Yemek Pişirme Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Bahşiş Kalp Ve Hizli Yemek Pişirme Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar  Oyunu Çok Zevkli Bir Oyunlardan Biridir. Yemek Oyunlarını Seven Yemek Yapmayı Oyunlarda Zevkli Bulan Kişilerin Kesinlikle Tercih Edip Oynayacağı Bir Oyun Tarzıdır. Facebookta 5 Milyon Kullanıcıya Sahiptir. Şimdi Sizlere Bu Güzel Oyunda Bahşiş Kalp Ve Hizli Yemek Pişirme Hilesini Göstereceğiz Kolay Gelsin.
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Maystro

Let’s Fish Hizli Ve Seri Balik Çekme Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Hizli Ve Seri Balik Çekme Hilesi İle Karşınızdayız.
Arkadaşlar Let’s Fish Oyununu Kimileri Bilir Kimileri Bilmez Güzel Bir Oyundur Balık İşini Türünü Sevenlerin Oyunudur. Tabi O Oyunda Güzel Bir Hile Paylaşıyoruz Hizli Ve Seri Balik Çekme Hilesi ile Kolayca Balık Tutabilirsiniz ve Leveliniz Artar Rakiplerinize Fark Bile Takabilirsiniz. Neyse Arkadaşlar Bu Hileyi Kaçırmayın Kolay Gelsin
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Not : Videoyu izleyiniz.
Admin : Maystro

My Ninja Kritik Vurma Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Güzel Bir Oyunda Güzel Bir Hile ile Karşınızdayız.
My Ninja Oyunu Güzel Ve Eğlenceli Bir Oyundur. Kendinize Özel Silahlar Alarak Rakiplerinizi Kolayca Yenebilirsiniz. Ben Yeni Başlamış Olmama Rağmen, Hiç Sıkılmadım. Sizinde Eğleneceğinizi Düşünüyorum. Her Neyse Arkadaşlar, Bu Hile Sayesinde Asla Yenilmeyeceksiniz. İyi Eğlenceler…
( CHEAT ENGİNE BİLGİSAYARINIZDA YÜKLÜ OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Not : Videoyu İzleyiniz.
Admin : Maystro

Bizim Çiftlik Tohum Kupası Tamamlama Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Tohum Kupası Tamamlama Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bizim Çiftlik Oyunu Çiftlik Tarzı Oyunları Seven Kişilerin Zevkle Oynayabileceği Bir Oyundur. Farmville 2 Tarzı Oyunlardandır Üstelik Adındanda Anlaşılacağı Üzere %100 Türkçedir. Bu Güzel Oyunda Birçok Hile Verdik Şimdi ise Tohum Kupası Tamamlama Hilesini Vereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Program Charles : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.

Bizim Çiftlik Altın Oil Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Altın Oil Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bizim Çiftlik Oyunu Çiftlik Tarzı Oyunları Seven Kişilerin Zevkle Oynayabileceği Bir Oyundur. Farmville 2 Tarzı Oyunlardandır Üstelik Adındanda Anlaşılacağı Üzere %100 Türkçedir. Bu Güzel Oyunda Birçok Hile Verdik Şimdi ise Altın Oil Hilesini Vereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Program Charles : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.

Candy Crush Saga Hamle Ve Puan Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Hamle Ve Puan Hilesi ile Karşınıdayız.
Arkadaşlar  Oyununu Herkes Biliyor Diyebilirim Kısacası. Candy Crush Saga 100 Milyon Oyunucuya Sahip Facebook’un En Çok Oynanan Bir Oyunudur. Zaten En Çok Oynanan Oyunların Sıralamasını Vermiştik. Rakiplerine Fark Atarak 100 Milyon Oyuncuyla 1. Olmuştur. Şimdi Bu Popüler Oyunda Hamle Ve Puan Hilesini Göstereceğiz Kolay Gelsin.
(CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALİSMAZ)
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Not : Videoyu İzleyiniz
Admin : Maystro

Bir hayalimiz vardi filmi izle 2013



Bir hayalimiz vardi full izle
Gösterim tarihi: 06 Eylül 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.1/10
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Alice Englert, Annette Bening, Elle Fanning
Tür: Dram
Senaryo: Sally Potter
Yönetmen: Sally Potter
film Orijinal İsim: Ginger & Rosa
Film Konusu : Ginger and Rosa, 1960'ların İngilteresinde Soğuk Savaş sırasında ölüm korkusu giderek artan iki genç kızın birbirine olan bağlılığın anlatan. rtık ölüm korkusu herkesi sarmaya başlamış ve iki kızın bir birine dahada sıkı kenetlenmesine sebep olmuştur.
Film etiketler : Bir hayalimiz vardı filmi izle, Bir hayalimiz vardı izle, Bir hayalimiz vardı 2013 filmi izle, Bir hayalimiz vardı filmi full izle, Bir hayalimiz vardı hd izle, Bir hayalimiz vardı tek parca izle, Bir hayalimiz vardı full hd izle, filmizle, hd film izle, online film izle,

Kutsal Motorlar türkçe dublaj izle



Kutsal Motorlar  filmi izle
Gösterim tarihi: 02 Ağustos 2013
IMDB puanı: 7.0/10
filmizlesene-vk.blogspot.com  puanı: 4.1/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Denis Lavant, Edith Scob, Eva Mendes
Tür: Fantastik
Senaryo: Leos Carax
Yönetmen: Leos Carax
Filmin Orijinal İsim: Holy Motors
Film Konusu : Cesar o gün her sabah yaptığı gibi işe gitmek için elinde çantası, yaşadığı görkemli malikaneden çıkar, beyaz limuzinine doğru yürür. Çevresindeki korumalar ona eşlik ederken, şoförü Celine kendisine kapıyı açar ve yol boyunca o gün tamamlamaları gerekan randevularından konuşurlar. Oscar bir işadamı. Çok zengin ve gizemli bir adam tarafından tuhaf bir iş için görevlendiriliyor. Bir limuzinin içinde kılıktan kılığa girerek çeşitli randevulara gidecek. Bazen bir dilenci, bazen yeğenine veda eden yaşlı bir adam ya da bir cambaz olacak.
Etiketler: Kutsal Motorlar filmini full hd izle, Kutsal Motorlar Full HD Film, Kutsal Motorlar türkçe altyazılı hd izle, Kutsal Motorlar türkçe dublaj hd izle 

Thor türkçe altyazı izle 2013



thor 2 hd izle
BURDAN ORJİNAL DİLDE İZLEYEBİLİRSİNİZ    İZLE 
IMDB Puanı: 7.7
Yapımı : 2013, ABD
Tür : Aksiyon , Fantastik , Macera
Süre : 130 Dk.
Oyuncular : Chris Hemsworth , Natalie Portman , Tom Hiddleston , Anthony Hopkins , Zachary Levi
Film Konusu : Tanrıların dünyanın ötesindeki mücadelesi devam ediyor. İlk filmde babası tarafından güçleri elinden alınarak dünyaya sürgün edilen Thor, kendisini yenilmez yapan çekicini yeniden kullanmaya ve kendi hükümdarlığı olan Asgard’a geri dönmeye hak kazanmıştı. Ölümsüz Thor, Buz Devleriyle işbirliği yapan ve hükümdarlığı ele geçirmeye çalışan kardeşi Loki'den sonra şimdi de antik Dark Elves güçleriyle çarpışacak. Evreni tekrar karanlığa boğmak isteyen kötü güçlere karşı Thor’un birşeyler yapması gerekiyor fakat bununla tek başına mücadele edemeyeceği için kardeşi Loki’den yardım alması gerekti.. Film Etiketler : Thor 2 izle, Thor 2 filmi izle, Thor 2 full izle, Thor 2 hd izle, Thor 2 türkçe altyazı izle, Thor 2 filmi full izle, Thor 2 tek parca izle, Thor 2 hd full izle, Thor 2 filmi hd izle,    

Halil Sezai Canlı Yayında Evlenme Teklifi Etti! Video İzle

Halil Sezai'den Canlı Yayında Romantik Evlilik TeklifiBeyaz Show'un bu akşamki konukları arasında Özge Ulusoy, Ziynet Sali ve Erkek Tarafı filmi oyuncuları Mert Fırat, Emre Karayel ve Timur bulunuyor.

SENİNLE YAŞLANMAK İSTİYORUM

Programın devam ettiği sıralarda Beyazıt Öztürk'ün "bu gece şarkılarımızı Halil Sezai'den dinleyeceğiz anonsu üzerine" stüdyonun balkonundan şarkılarını söylemeye başlayan Halil Sezai, duygusal bir konuşma yaparak sevgilisi Kübra Doğan'a canlı yayında evlenme teklif etti ve beraber yaşlanmak istediğini söyledi

Erkek Tarafı : Testosteron Sinema Filmi !

5 YENİ FİLM VİZYONDA (22 KASIM 2013)
Yeni vizyona girecek olan Erkek Tarafı : Testosteron dizisi ilgi çekeğece benziyor.

ERKEK TARAFI: TESTOSTERON

İlksen Başarır’ın yönettiği Erkek Tarafı: Testosteron’un oyuncu kadrosu Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar ile Onur Ünsal’dan oluşuyor.

Her şey nikâh salonunda evlenmek üzere olan gelinin salondaki konuklardan biriyle öpüşmesiyle başlar. Nikâh salonu savaş alanına döner. Ortalık yatışınca kavganın tarafları olan 7 adam ünlü gelinin neden bir bilim adamıyla olan ilişkisini nikâh salonunda bitirmeye çalıştığını tartışır. Gece boyunca “kadınlar” üzerinden konuşurlar.