Sevimli canavarlar üniversitesi izle hd



Sevimli canavarlar üniversitesi filmi full izle
Gösterim tarihi: 21 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.7/00
IMDB puanı: 7.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi
Tür: Animasyon, Macera, Komedi, Aile, Fantastik
Senaryo: Dan Scanlon
Yönetmen: Dan Scanlon
Orijinal İsim: Monsters University 
Film Konusu : Mike ve Sully Sevimli Canavarlar'dan (Monsters, Inc.) sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir! Bu sefer maceranın öncesine, ikilinin üniversite günlerine dönüyoruz. İkilinin henüz sıkı dost olmadığı ve hatta ilk tanıştıklarında aslında çok da iyi anlaşamıyor olduklarına tanık oluyoruz filmin başında fakat daha sonra bu sıkı dostluğun nasıl başladığına , birbirlerinin farkılıklarına nasıl tahammül ederek bunların üstesinden geldiklerini görüyoruz. Daha sonra bu sıkı dostluğun nasıl başladığını, birbirlerinin farkılıklarına tahammül ederek bunların üstesinden nasıl geldiklerini görüyoruz. Film Etiketler :  Monsters University 720p izle, Sevimli Canavarlar Üniversitesi 720p izle, monsters university 720p izle, monsters university 720p türkçe dublaj, monsters university altyazılı izle, monsters university hd izle, monsters university imdb, monsters university izle, monsters university tek parça, monsters university tek part, sevimli canavarlar 1, sevimli canavarlar 2, sevimli canavarlar 2 izle türkçe dublaj, sevimli canavarlar full izle, sevimli canavarlar izle, sevimli canavarlar üniversitesi 720p izle, sevimli canavarlar üniversitesi 720p tek parça, sevimli canavarlar üniversitesi altyazılı izle,

İntihar dükkani türkce dublaj izle



intahar dükkanı full izle
Gösterim tarihi: 26 Ekim 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.0/20
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Bernard Alane, Isabelle Spade, Kacey Mottet Klein
Tür: Animasyon, Komedi
Senaryo: Jean Teulé, Patrice Leconte
Yönetmen: Patrice Leconte
Orijinal İsim: Le magasin des suicides 
Film Konusu : İki çocuklu Tuvanche ailesinin çok iyi işleyen bir dükkanları var. İntihar etmek için ne gerekiyorsa bu dükkanda satılıyor. Üstelik hizmet de kusursuz. İşlerinin hakkını sonuna kadar veren bir karı-koca olan kahramanlarımız, müşterilere ihtiyaç duydukları karanlık dünyayı sunarken, onları yeni intihar tarzlarıyla sınırları aşmaları için cesaretlendiriyorlar.Kara mizah animasyonunun ustası Leconte, bu filminde hem stili hem de hicviyle kendini bile aşmış. Bu müzikalde öyle nefes kesen sahneler var ki, sanatın en yüksek biçimi animasyon olmalı dedirtiyor. Film Etiketler :  İntihar Dükkanı direk izle, İntihar Dükkanı filmini izle, İntihar Dükkanı full izle, İntihar Dükkanı hd izle, İntihar Dükkanı seyret, İntihar Dükkanı tek parça izle, İntihar Dükkanı türkçe dublaj izle, The Suicide Shop – İntihar Dükkanı Full izle film izle The Suicide Shop – İntihar Dükkanı Full izle full The Suicide Shop – İntihar Dükkanı Full izle hd izle The Suicide Shop – İntihar Dükkanı Full izle türkçe izle The Suicide Shop, İntihar Dükkanı Full

Bende Özledim Dizi Müziği Dinle !

Leyla ile Mecnun dizisinin sona ermesiyle Bende Özledim dizisi Star Tv'de yayınlanmaya başladı. Leyla ile Mecnun dizisinin müzikleri oldukça güzeldi. Şimdi de Bende Özledim dizisinin müziklerini beğeninize sunuyoruz.

Bende Özledim Dizisi Müziği

İç Cephe Taş Duvar Kaplama Modelleri - Uygulamaları...

Evinizin o soğuk görünümlü duvarlarını, sıcak bir görünüme döndürmek çok kolay.. Duvarlarınıza iç cephe Taş döşemek istiyorsanız ve bunun için bazı örnekleri incelemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Doğal taşlarla döşenmiş duvar resimlerini burada bulabilirsiniz. İç cephelerde Özellikle ince ve Küçük boyutlu taşlar çok hoş bir görünüme sahip oluyor.

Taş Duvar Modelleri - Uygulama Örnekleri


Youtube'da Müzik Dinlemek Ücretlimi Oluyor?

Para kazanma hırsı internet sitelerinin sonunu getirir mi bilemiyoruz ancak Youtube'da müzik dinlemek özelliklede akıllı telefonlardan müzik dinlemek ücrete tabi olabilir!


YouTube'da müzik dinlemek paralı olacakSpotify gibi müzik servislerinin başarısını kıskanan YouTube'un kendi müzik servisini hazırladığı ve servisin ücretli olacağı ortaya çıktı .

MOBİL CİHAZA ÜCRET UYGULANACAK
Buna göre, kullanıcılar mobil cihazları üzerinden YouTube'da müzik dinlemek istediklerinde, video kanalına geçmeden ve video streaming trafiğine katlanmak zorunda kalmadan, YouTube müzik kanalından istedikleri şarkıyı dinleyebilecekler. YouTube'un bazı gelişmiş özellikler için abonelik ücreti isteyeceği bekleniyor. Asıl garip olansa, kullanıcıların video kanalında hala aynı şarkıların video kliplerini ücretsiz olarak seyredebilecek olmaları. Böylece, aslında insanların ücretsiz olarak ulaşabildikleri bir içerik için YouTube'un başka bir kanalda para isteyecek olması herkesin aklını karıştırdı.

RAKİPLERİNE KARŞI DURACAK
Fakat, özellikle mobil kullanıcıların, YouTube üzerinden müzik dinlemek istediklerinde, video indirmenin maliyetine katlanmadan sadece ses dosyası indirebilecekleri bir müzik servisini anlamlı bulacakları düşünülüyor. YouTube konu hakkında henüz açıklama yapmış değil ancak gittikçe yükselen Spotify veya Grooveshark gibi müzik servislerinin başarısını gören Google'ın ileride kendisine rakip olacak başka isimlere izin vermemek adına YouTube'daki dev gücünü kullanarak rakip müzik servislerini bastırması bekleniyor.

Askerden Kaçmanın Cezası Kaç Lira?

Asker kaçaklarına para cezası gündemde...

Milli Savunma Bakanı asker kaçaklarını son kez uyardıMilli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bazı açılış ve temel atma programlara katılmak üzere sabah saatlerinde karayolu ile Sivas'a geldi. Askerlik süresini 15 aydan 12 aya indirdiklerini hatırlatan Bakan Yılmaz, şöyle dedi:

'Bunu güçlü devlet yapar. Devlet diyor ki, 'Bana 3 ay daha az çalış.' Yani bunun başka ifadesi; '3 ay daha kendine çalış.' Dolayısıyla devlet güçlendikçe vatandaşına daha çok hizmet verecek, daha çok vatandaş kendisine hizmet etmesini isteyecek. Devlette vatandaştan topladığını, aldığını vatandaşına hizmet olarak verecek.'

ASKER KAÇAKLARINA PARA CEZASI
Asker kaçaklarına idari para cezası uygulanacağını belirten Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

'Artık idari para cezası uygulaması keyfiyetini getirdik. Jandarma Genel Komutanlığı'nca Eylül ayından başlamak üzere ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nce de Ekim ayından başlamak üzere artık yoklama kaçağı ve bakayaların yurt genelinde aranması işlemeleri başlatıldı. Yoklama kaçağı ve bakayalara uygulanan idari para cezaları işlenen fiilin süresine göre de artmaktadır. Yani bu suçu işledikten sonra bile kendisi gelip, 'Bu görevi yapmak istiyorum' dediğinde, o zaman idari para cezası çok az. Eğer sen değil de jandarmada ya da polisteki kardeşim seni bir şekilde getirmişse o zaman bu çok daha fazla hatta 3'e katlandığı olmaktadır.

NE KADAR CEZA ÖDENECEK
Mesela 2 yıla kadar yoklama kaçağı olan bir kardeşim işlemlerini kendiliğinden tamamladıysa 593 TL idari para cezası ödüyor. Ancak eğer ki güvenlik güçlerince yakalanıp getirilmişse 2 bin 376 TL idari para cezası ödüyor. Birisi 593 TL diğeri ise 2 bin 376 TL. Bu süre uzadıkça bu daha da artıyor. Bir yıldan fazla yoklama kaçağı ve bakaya suçlarından kesinleşmiş idari para cezası bulunanlar da mahkemeye sevk ediliyor. Dolayısıyla da hiç bir vatandaşımızın gerek idari para cezasına, gerekse de hiç bir hapis cezasına muhatap olmasını istemeyiz. Ve askerlik işlemlerinde zamanında yaptırmaları vatandaşlık görevi ve kendisi açısından da çok daha önemlidir diye düşünüyoruz.'