Battle of the Year 2013 filmi izle



Battle of the Year  türkçe altyazı izle
Gösterim tarihi: 6 Aralık 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.2/10
IMDB puanı: 3.8/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Josh Holloway, Josh Peck, Laz Alonso
Tür: Müzik
Senaryo: Brin Hill, Chris Parker
Yönetmen: Benson Lee
Film Konusu : Battle of the Year, her sene dünyanın en ünlü 'break dans' yeteneklerinin birbirleriyle yarıştığı büyük bir dans organizasyonudur. Ne var ki Amerika'nın dansçıları yaklaşık onbeş senedir bu önemli turnuvayı kazanamamıştır. Los Angeles'lı yetenekli dansçı Dante, Amerika'yı tekrar birinci sıraya çıkarmaya kararlıdır ve bir arkadaşıyla anlaşarak eski basketbol koçu Blake'i takımı eğitmesi için ikna eder.Amerika’ya getirmesi için bildiği her taktiği kullanır. Film her sene Fransa’da düzenlenen gerçek Dünya şampiyonasından esinlenilerek yapılmıştır.
Film etiketler: Battle of the Year: The Dream Team, Battle of the Year: The Dream Team 2013, Battle of the Year: The Dream Team divxplanet, Battle of the Year: The Dream Team filmi izle, Battle of the Year: The Dream Team full download, Battle of the Year: The Dream Team full vk izle, Battle of the Year: The Dream Team hd izle, Battle of the Year: The Dream Team hemen izle, Battle of the Year: The Dream Team hızlı izle, Battle of the Year: The Dream Team indir, Battle of the Year: The Dream Team izle, Battle of the Year: The Dream Team katph, Battle of the Year  The Dream Team online,

Kent Fedaisi – Urban Fighter 2012 filmi izle



Kent Fedaisi – Urban Fighter  türkçe dublaj izle
Tür: 2012 Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2012 (Germany)
IMDB Puanı: 3.8/10
Yönetmen: Mike Möller
Oyuncular: Mike Möller, Volkram Zschiesche, Oliver Juhrs,Mathis Landwehr,Alister Mazzotti,Nico Sentner
Film Konusu : Bloods” şehrin en korkutucu ve vahşi çetedir.. Kanunsuz bir şehir. Gaddar ve kana susamış katilin Slater onların lideridir.Şehir onun etki alanıdır. o yönetiyor! Böyle Mikey ve arkadaşları gibi çeteleri üyeleri olmayanlar vardır. Mikey cesur ve kavga kavgacı tipdir. Kardeşi Mathis ne pahasına olursa sorun önlemeye çalışır şiddete karşıdır. İntikam Mikey için itici halde kardeşi Mathis kayıp gider ve hiç ugruna ölür. Kardeşinin intikamını almak için Mikey kardeşinin zamansız ölümünden sorumlu olan kişilerle savaşacaktır.  
Film etiketler : Kent Fedaisi – Urban Fighter 2012 izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter türkçe dublaj izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter filmi izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter  filmi full izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter hd izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter  720p izle,

Bora Duran İnsan Dinle, Bora Duran İnsan Şarkı Sözü

Bora Duran yeni şarkısı İnsan ile müzik severlerin karşısına çıktı.

Bora Duran İnsan şarkısını burada dinleyebilir,

Bora Duran İnsan Şarkı Sözlerine ulaşabilirsiniz.


Bora Duran İnsan Dinle

Bora Duran İnsan Şarkı Sözü

Elinden Bir Şey Gelmiyorsa
Aşktan için Yanıpta Sönmüyorsa
Yüzün Eskisi Gibi Gülmüyorsa
Azalıyor insan, Tükeniyor insan
Artık içinde Rüzgar Esmiyorsa
Gönül Telinde Kuşlar  Ötmüyorsa
Aklının Sözünden Çıkmıyorsa
Azalıyor insan, Tükeniyor insan
Geçmişin Üstesinden Gelmiyorsa
Hesabı Kesip Dosttan Saymıyorsa
Vicdanının Sesini Duymuyorsa
Yanılıyor insan Ne Biliyor insan
Ağlıyor Azalıyor Tükeniyor insan

Yanılıyor Azalıyor Ölüyor Aşkran
Yalnız Olmaktan Artık Korkmuyorsa
Gururunu Dost Sanıp Aldanıyorsa
Ne Bekliyorsa Yoktan Olmuyorsa
Azalıyor insan, Tükeniyor insan
Geçmişin Üstesinden Gelmiyorsa
Hesabı Kesip Dosttan Saymıyorsa
Vicdanının Sesini Duymuyorsa
Yanılıyor insan Ne Biliyor insan
Ağlıyor, Azalıyor Tükeniyor insan
Yanılıyor Azalıyor Ölüyor Aşktan

Hazırlıklarınızı Yapın, Kar Yağışı Geliyor!

Kış sonunda geldi, bir çok ilde kar yağışı bekleniyor.


Sıcaklıklar düşüyor, Salı gününe dikkat!, Meteorolojiden flaş açıklama!Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre; Salı günü Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava dalgası nedeniyle; hava sıcaklığının kuzey ve iç bölgeler başta olmak üzere ülkemiz genelinde hissedilir derecede 4 ila 10 derece azalacağı açıklandı.

SALI GÜNÜNE DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın güney ve güneydoğu yönlerden esecek rüzgarla birlikte yurdun genelinde 2 ila 6 derece artacak olan hava sıcaklığının, pazartesi günü de doğu kesimlerde artışını sürdürmesinin beklendiğini açıkladı.

Ancak Salı günü Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava dalgası nedeniyle; hava sıcaklığının kuzey ve iç bölgeler başta olmak üzere ülkemiz genelinde hissedilir derecede (4 ila 10 derece) azalacağının tahmin edildiği belirtildi.

HİSSEDİLİR DERECEDE AZALIYOR!

Rüzgarın salı günü Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Orta ve Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-60 zaman zaman 70-80 km/s) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

Hafta başında kuzey ve iç bölgelerde aralıklarla beklenen yağışların, hava sıcaklığındaki hissedilir derecedeki azalışla birlikte Pazartesi akşam ve gece saatlerinde Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde, Salı günü Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmasının beklindiği belirtildi.

Salı günü kuzey ve iç bölgelerde hissedilir derecede olmak üzere beklenen ani sıcaklık düşüşü, poyraz ve karayel fırtınası, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı  dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Connected2.me Hilesi - Konuşma Sayısını Coğaltma


Son zamanlarda oldukça popüler olan anonim olarak chat yapma imkanı sağlayan connected2.me sitesinin hilesini bulduk. Connected2.me bakılma sayısını çoğaltma hilesi denenmiştir ve çalışmaktadır.
Yöntemin adı bot atma yöntemidir ve hiç bir zararı yoktur. 

Yapılışı

1- Connected2.me hilesini kullanmak için öncelikle bu linke tıklayın.
2- Açılan sitede profil linkimizi yazıp 'Check' butonuna tıklıyoruz.
ve hile başarıyla tamamlanmıştır. konuşma sayısındaki artışı sizlerde fark edeceksiniz. 

Eğer hileyi yapamadıysanız aşağıya yorum olarak profil linkinizi yazın gerisini biz hallederiz.