Criminal Case Hile Programı

Arkadaşlar Criminal Case oyununda hızlı obje bulma, Combo yaparak hızlı puan kasma , Bölüm bitirme hilesi göstereceğim sizlere. Aşağıdaki linklerden bilgisayarınıza uygun olanı seçip indirin arkadaşlar.
Gerekli Program 32 bit İNDİR
Gerekli Program 64 Bit İNDİR
Bu hile www.bonusgala.com adrsinden alıntıdır.
Gerekli Hile Videosu

Dragon City food hilesi

Merhaba arkadaşlar sevilen Dragon City oyununda food hilesi ile karşınızdayız. Hilemiz oldukça basit arkadaşlar. Gerekli siteye gidip Facebook ıd kısmına user ıdnizi, User key kısmına session ıdnizi yazın ve sitede herhangi bir aksilik olmadığı müddetce 1.500 1.500 food kasacaktır. kendi kendine.
Gerekli Sİte : TIKLA
Daha fazla hile için TIKLA
Açılacak olan sayfa bu şekilde olacak.
dragoncityfood
www.bonusgala.com adresinden alıntıdır.


Hile yardımcı Videosu

Dragon City Olimpos Adası Görev Tamamlama Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Olimpos Adası Görev Tamamlama Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Olimpos Adası Görevi Tamamlama Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA (2 Sinden 1′inde Yapın )
Proxy Listesi : TIKLA
Güncel Çalışan Proxy Portlar :
173.9.238.104:8080
164.68.120.104:8080
Bu Hile Sayesinde Alabilecekleriniz : 
Olimpos Habitatı
Poseidon Ejderhası
Hades Ejderhası
Atlas Ejderhası
Önemli  Not : Die Session Hatası Alanlar Mozilladan Yapsın Bilgisayarı Modemi Resetlesin ve Session İd’si İle Proxy’si Sağlam Olsun.
Not : Yapamayanlar Video’yu İzlesin.
Admin : Hamza
www.trgala.com


Dark Warriors Sonsuz Gems Altın Yemek ve Exp Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gems Altın Yemek ve Exp Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Dark Warriors Oyunu Zevkli ve Güzel Oyunlardan Biridir. Bu Oyunda Kendi Adamınızı Oluşturuyorsunuz ve Güçlendiriyorsunuz Başka Yaratıklarla Savaşıyorsunuz. Tabi Adamınızı Güçleştirirken Gems Altın Yemek ve Exp  Önemlidir Bunu Sonsuz Yapmayı Göstereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Önemli Not : Site Kapanmadan Hemen Yapın Eğer Olmazsa Google Chrome’de Deneyin.
Not : Hileyi Yapamayanlar Video’yu İzlesin.
Admin : Hamza

Dragon City Güncel Food Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Güncel Food Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Güncel Food Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Proxy Listesi  : TIKLA
Önemli Not : Eğer Proxy Yazdınız Olmadıysa Yani Food Vermediyse Proxy Hiçbişe Yazmayın Öyle Yapın Proxy Ban Yememeniz İçin Önemlidir.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza
www.trgala.com adrsinden alıntıdır.

8 Ball Pool Menzil Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Muhteşem Menzil Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar 8 Ball Pool Oyununu Genellikle Herkes Bilir. Bu Bir Bilardo Oyunudur Zaman Geçirmek İçin Sıkıldıgınız Zaman Oynamak İçin En İdeal ve Önerdiğimiz Oyunlardan Birdir. Bilardoyu Sevenler Zaten Bu Oyunu Oynuyorlardır. Facebooktada Popüler Bir Şekilde Yerini Almıştır. Sizlere ise Bu Oyunda Güzel Bir Hile Sunacağız Takipten Ayrılmayın..
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Önemli Not : Arkadaşlar İndirdiğiniz Dosyaya Direk Tıklayıp Açmayın İlk Cheat Engine Açın ve O Dosyayı Tutup Cheat Engine O Beyaz Yere Atın Altına Yani Sonra Tarayıcı Seçip İşaretleyin Mozillada Yapın.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza


War Of Mercenaries Saldırı Engelleme Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Saldırı Engelleme Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar War Of Mercenaries Genellikle Bilinen ve Zevkle Oynanan Oyunların Arasındadır. Hilesi Bekleniyordu ve Beklenen Hile Geldi. Saldırı Engelleme Hilesini Göstereceğiz Bugün. Bu Hileyi Kaçırmayın Kolay Gelsin.
Aratılacak Kod : D0 30 D0 D1 D2 49 02 47 00 00 B1 97 01 00
Değiştirilecek Kod: D0 47 D0 D1 D2 49 02 47 00 00 B1 97 01 00
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
(NOT: Bu Hileyi Yaptıktan Sonra Sayfayı Yenileyin Aksi Taktirde Birine Saldıramassınız.)
www.trgala.com dan alıntıdır.
Admin: Hackperest

Fatih Harbiye Dizisi Show Tv'ye Transfer Oldu!

Fatih Harbiye SHOW TV'deBaşrollerini Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün paylaştığı ekranların en sevilen dizilerinden Fatih Harbiye, 21 Aralık Cumartesi saat 20.00'den itibaren SHOW TV'de hayranlarıyla buluşacak...


İZLENME REKORLARI KIRAN DİZİ 

Macit ile Neriman'ın aşkı artık SHOW TV'de! Türk edebiyatının dev isimlerinden Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan ve izlenme rekorları kıran FATİH HARBİYE, yeni bölümleriyle 21 Aralık Cumartesi gününden itibaren SHOW TV'de izleyicilerle buluşacak. Başrollerini Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün paylaştığı dizide Fatihli genç bir kızın yaşamı anlatılıyor.

ROMANTİK SAHNEYE SEZEN ŞARKISI

Fatih Harbiye'nin SHOW TV'deki ilk bölümüne Kadir Doğulu'nun canlandırdığı Macit ile Neslihan Atagül'ün oynadığı Neriman'ın Bolu Kartepe'de çekilen romantik buluşma sahnesi damga vuracak.

İki aşığın muhteşem kar manzaraları eşliğinde ilk kez başbaşa kaldıkları sahnede Sezen Aksu'nun Ben Sende Tutuklu Kaldım şarkısı romantik anlara eşlik edecek.

2014'de Üniversite Öğrenci Bursları Kaç Lira Olacak?

Öğrenci bursları 2014 yılında kaç lira olacak?


Başbakan Tayyip Erdoğan KepezBaşbakan Tayyip Erdoğan, Kepez'de toplu açılış töreni ile 10 bin kişilik spor salonunun temel atma töreninde konuştu. Öğrencilere müjde veren Erdoğan, 1 Ocak 2014 itibarıyla 1 milyon 452 bin öğrenciye burs ya da kredi verileceğini belirtti. Başbakan, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verilen burs ve kredileri artıracaklarını söyledi.

Göreve geldiklerinde 451 bin öğrencinin burs veya kredi alabildiğini belirten Erdoğan,"Kredi miktarı 45 liracıktı. Bu üç aydan üç aya öğrencilerimize ödeniyordu. Şuan itibariyle Türkiye genelide burs ve kredi alan öğrenci sayımız 1 milyon 340 bin oldu. Aylık 280 lira alıyorlar, Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalanlara 200 lira da beslenme yardımı veriyoruz, 480 lira. Mastır öğrencilerine 560 lira veriyoruz. Doktora öğrencilerine 840 lira veriyoruz. 1 Ocak 2014 itibariyle gençlerimize vereceğimize burs ve kredi miktarlarını açıklıyorum. Türkiye genelinde 1 milyon 452 bin 363 öğrencimize burs ya da kredi vereceğiz. Değerli kardeşlerim, lisans öğrencileri için aylık 280 lira olan yüksek öğrenim kredi veya burs miktarını 1 Ocak 2014'ten itibaren 300 liraya yükseltiyoruz. Yüksek lisans öğrencilerin aylık 560 lira olan burs veya kredilerini aylık 600 liraya yükseltiyoruz. Doktora öğrencilerini aylık 840 lira olan burs veya kredi miktarlarını da aylık 900 liraya yükseltiyoruz. 2002'ye göre lisan öğrencilerinin kredi ve bur miktarlarını böylece yüzde 567 oranında arttırmış oluyoruz. Bitmedi, Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan öğrencilerimize şuanda aylık 201 lira yemek katkısı ödüyoruz, 1 Ocak'tan itibaren bunu da 220 liraya çıkarıyoruz. Lisan öğrencisi böylece 520 lira almış oluyor" dedi.

Burs ve kredi miktarının ne kadar arttığının ortada olduğunu vurgulayan Erdoğan, yeni yapılan yurtlarla ranza sisteminden karyola sistemine geçildiğini, her odada üç öğrencinin bulunduğunu, mini bar, banyo ve tuvaletin odalarda olduğunu belirtti, yurtları beş yıldızlı otellere benzetti.