Dragon City Exp ve Gold Hilesi


Merhaba Arkadaşlar Exp ve Gold Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Exp ve Gold Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Proxy List : TIKLA
Gerekli Site : TIKLA
Not 2 : Arkadaşlar Proxy Portları Yapın En Net Çekeni Alın ve Proxy İp ve Port Yerine Yazın.
Not : Video’yu İzleyiniz Ban Yememeniz İçin Notlar Var.



Dragon City Ejderha Hilesi



Merhaba Arkadaşlar Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Ejderha Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA



Dragon City Gold Hilesi Güncel




Selam Arkadaşlar Güncel Gold Hilesi ile Karşınızdayız.
09.11.2013 Tarihiyle Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Güncel Gold Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Program : TIKLA
Önemli Not : Arkadaşlar Bad User Key Gibi Hata Verirse Mozilladan Yapmanızı Öneriyoruz. Eğer Hala Verirse Modemi Felan Resetleyin veya Herşeyden Çıkın Tarayıcınızın Geçmişini Silin Muhakkak Çalışacaktır.
Not  : Gold ve Exp 5-10 Tıklamadan Sonra Felan bi 20-25 Dakka Ara Verin Yoksa Ban Yersiniz.
Not 2 : Video’yu İzleyiniz.



Pttcell Faturalı,Faturasız Paket Ücretleri ve Bilgileri...

Son zamanlarda bazı şirketler, Gsm firmalarının alt yapılarını kullanarak ucuz hat yarışına girdi. Bimcell den sonra şimdide Pttcell gsm sektörüne girdi.

Peki nedir bu Pttcell nasıl ve hangi Gsm şirketinin alt yapısını kullanıyor? 

Öncelikle Pttcell'e nasıl geçebileceğinizi anlatalım. Size en yakın Ptt şubesine Kimliğiniz ile birlikte gitmeniz ve oradaki formu doldurmanız yeterli. Ptt şubesinden size yeni bir sim kart veriliyor ve Pttcell'e geçmiş oluyorsunuz. Bu kadar kolay bir şekilde Pttcell'li olabilirsiniz.Bu hizmet Avea tarafından sunulmakta olup,
tüketici memnuniyetine ilişkin her türlü husustan Avea sorumludur.

Pttcell'de ne gibi kampanyalı paketler var ve ücretleri nasıl?
Pttcell'de Faturalı ve faturasız hatlar mevcut. Sizde durumunuza göre bu paketlerden birini tercih edebilirsiniz.

Pttcell Faturalı Tarifeler ve Ücretlendirmesi
Pttcell’den hesaplı 14’lük tarife...(kdv dahil 14 TL)
Pttcell Faturalılarla 3500 dakika
Yurtiçi Her Yöne 200 dakikaYurtiçi Her Yöne SMS 250 SMS
Yurtiçi Data Paketi Sınırsız*
Pttcell’den rakipsiz 24’lük tarife … Üstelik taahhüt yok !(kdv dahil 24 TL)
Pttcell Faturalılarla 3500 dakikaYurtiçi Her Yöne 500 dakikaYurtiçi Her Yöne SMS250 SMSYurtiçi Data Paketi Sınırsız*
Pttcell’den konuşturan 44’lük tarife... Üstelik taahhüt yok ! (kdv dahil 44 TL)Pttcell Faturalılarla 3500 dakikaYurt içi her yöne1500 dakikaYurtiçi Her Yöne SM S250 SMSYurtiçi Data Paketi Sınırsız*
Bu paketlerde Kota Aşımı ücretleri
SMS 30 Kuruş/Adet
Kota Aşımı Konuşma 30 Kuruş/Dakika

Faturasız bir Pttcell almak istiyorsanızda

Pttcell’li olun; Pttcell faturasızlarla bedava, her yöne hesaplı konuşunPttcell Faturasızlarla 3000 dakikaYurt içi her yöne 5 dakikası 30 Kuruş + İlk dakikası 10 kuruşÜcretlendirme :Aylık tek seferde en az 20 TL yükleme ile yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.
Faturasız hattınıza internet,sms ve konuşma gibi paketleride ekleyebiliyorsunuz.
Her yöne 2000 SMS aylık sadece 9 TL! 2000 yazıp 1788’e gönderin.
1GB İnternet paketi aylık sadece 14,5 TL! 1GB yazıp 1788'e SMS gönderin.
Her yöne 300 dakika aylık sadece 15 TL!SES 300 yazıp 1788’e gönderin
Pttcell hattınızın fatura ödemelerini tüm PTT iş yerlerinden ve Pttmatik’lerden yapabilirsiniz. Pttcell hattınızdan 788’i, diğer hatlardan ise 444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri’ni arayınız.

Metro Fm Aragaz Programı Ne Zaman, Aragaz Programı Dinle...

Sabahları işe - okula giderken abuk subuk bir radyo programı ile karşılaşmak istiyorsanız Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma yaptığı programı dinleyebilirsiniz.Program biraz Bel altı espirilerle dolu olsada sardımı iyi sarıyor. Dinlemenizi tavsiye ederim.


Gönüllerde taht kuran Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma ve Türkiye'nin önemli radyocularından usta programcı Kadir Çöpdemir hafta için her gün 06:30 - 09:20 saatleri arasında sevenlerine Metro FM aracılığıyla sesleniyorlar.

Aragaz isimli pragramdan 2dk'lık bir bölümü burada dinleyebilirsiniz.

Savaş Ay Vefat Etti! Savaş Ay'ın Hastalığı Neydi?

A Takımı ile özdeşleşen Duayen gazeteci Savaş Ay, hayatını kaybetti. Savaş Ay, 13 yıldır kanserle mücadele ediyordu.

Basının acı kaybı!SAVAŞ AY: "DİNLEDİĞİM ŞİİRLER BANA İLAÇ OLDU"
Doktor Murat Baş, dün Facebook adresinden bu mesajı paylaşmıştı...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde bir buçuk ay radyoterapi seansına giren Savaş Ay, her seans için kendi sesiyle şiir kasetleri hazırlamış. Kendi doldurduğu bu şiir kasetleri, seansların daha hızlı bir şekilde geçmesini sağlamış. Kendi bulduğu bu yöntemle, tedavi dönemini daha rahat geçirmiş. "Bir musibet olursa döner durur illaki beni bulur, o yüzden bu belalara sabretmeye alıştım, kanserle bir gün buluşacağımızı biliyordum diyen Ay; kanserle savaşan binlerce insan arasına böylece katılmış.

"GIRTLAĞINIZI KONTROL ETTİRİN, KANSER OLABİLİRSİNİZ"
SAVAŞ AY'ın kanser teşhisi tesadüfen konulmuş. 1998 yılında programdan hemen sonra arayan doktor izleyicisi "Gırtlağınızı bir kontrol ettirin, kanser olabilirsiniz" demiş. Bu uyarının ardından hastaneye giden Savaş AY, testlerden sonra kanser olduğu gerçeğini öğrenmiş. Teşhisten sonra hemen tedavilere başlanmış. Tedavi sırasında sigarayı zoraki bırakmış. Ayrıca bir müddet konuşması bile yasaklanmış. Parasını sesiyle kazanan birisi için bu çok zor olsa gerek. Bu yasaklara uymadığı durumda gırtlağının alına bileceğini ve bir daha belki hiç konuşamayacağı gerçeği söylendiğinde üzüntüsünü ağlayarak değil belli bir noktaya bakarak belli etmiş.
Önceleri program nasıl devam edecek diye düşünen sanatçı, her hafta birisinin sunması için ünlü dostlarına rica etmiş. Hepsi teklife sıcak bakarak kabul etmiş ancak daha sonra buna gerek kalmamış.

HASTANEDE HEP MORAL KAYNAĞI OLDUM
Tedavi safhasında zorlandığını belirten Savaş Ay, “Acı vermiyordu desem yalan olur ama hastanede insanların hep moral kaynağı oldum” diyor. Cerrahi müdahalenin yerine, radyoterapi tedavisine başlamaya karar veren ünlü sunucu, İstanbul Tıp Fakültesi'nde radyoterapi başlamış.

"HER TERAPİDE ÜNLÜ BİR KİŞİ YANIMDA HAZIR BULUNUYORDU"
Radyoterapi tedavileri yaklaşık on dakika sürüyormuş. Bu süre bana bir ömür gibi geliyor diyen Ay, evde üç dakikalık şiir kasetleri hazırlamış. Kendi sesinden okuduğu şiirleri seansa girerken kulağına takıp tedavinin bitmesini bekliyormuş. Her terapiye bir ünlü de Savaş Ay’ın yanında refakatçi olarak hazır bulunuyormuş

Ölümsüz polisler r.i.p.d izle 2013



Ölümsüz polisler r.i.p.d  full izle
Gösterim tarihi: 06 Eylül 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
IMDB puanı: 5.5/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Jeff Bridges, Mary-Louise Parker, Ryan Reynolds
Tür: Aksiyon, Komedi, Suç, Fantastik
Senaryo: Phil Hay
Yönetmen: Robert Schwentke 
Film Konusu : Nick Walker henüz hayatını kaybetmiş bir polistir ve ölümünde sonra gittiği dünyada mesleğini devam ettirecek olmanın şokunu yaşamaktadır. 'Rest in Peace' isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yüzyıllar önce ölen bir ajanla çalışmak üzere görevlendirilir.Mucizevi bir iş başarmak için kolları sıvayan bu ikili harika bir başarıya imza atarak kulüpteki saygınlıklarını daha üst noktaya taşımayı en iyi şekilde başarıyorlar. 
Film Etiketler :  Ölümsüz Polisler filmini izle, Ölümsüz Polisler full izle, Ölümsüz Polisler izle, Ölümsüz Polisler R.I.P.D, Ölümsüz Polisler R.I.P.D full izle, Ölümsüz Polisler R.I.P.D Tek part izle, Ölümsüz Polisler Türkçe dublaj izle

Korku gecesi 2 - yeni kan izle hd



Korku gecesi 2 - yeni kan full izle
Gösterim tarihi: 01 Ekim 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 4.2/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Jaime Murray, Sean Power, Will Payne
Tür: Komedi, Korku
Senaryo: Matt Venne
Yönetmen: Eduardo Rodriguez
Orijinal İsim: Fright Night 2: New Blood 
Film Konusu : Gündüzleri seksi bir profesör olan Gerri Dandridge geceleri vampire dönüşmektedir. Bir geup öğrenci Romanya’ya gelince, Gerri’nin planını önlemek ve Amy’i ölümden daha beter bir kadere mahkum etmemek için ‘Korku Gecesi’ adındaki reality showun vampir avcısı sunucusu Peter Vincent’in yardımını isterler. 
Film Etiketler :  Korku Gecesi 2 izle, Korku Gecesi 2 Yeni Kan 720p HD izle, Korku Gecesi 2 Yeni Kan Filmini izle, Korku Gecesi 2 Yeni Kan Full izle, Korku Gecesi 2 Yeni Kan Hd izle, Korku Gecesi 2 Yeni Kan Tek Parça izle, Korku Gecesi 2 Yeni Kan Türkçe Dublaj izle 

Yerde Bulunanan Parayı Alıp Harcamak Caizmidir?

Diyanet, bulunan paranın sahibine verilmek üzere çevreden şahit tutularak alınabileceğini kaydetti.
Yerde bulduğunuz para ve benzeri eşyalar haram mıdır?

Diyanet İşleri Başkanlığı, yerde ya da başka bir alanda bulunan paranın hangi koşulda bulana ait olabileceğine açıklık getirdi. Öncelikle "Başkanlarının rızası olmadan mallarını ellerinden almak caiz olmadığı gibi, kaybettikleri mal ya da eşyaları alıp sahiplenmek de caiz değildir" açıklaması getiren Diyanet, bulunan paranın sahibine verilmek üzere çevreden şahit tutularak alınabileceğini kaydetti.


Diyanet, "Kendine mal edinmek üzere alınması, başkasının malını gasp etmek hükmündedir" ifadesini kullandı. Diyanet, buluntu para konusunda takip edilecek yöntemi, "Bulunduğu yerde bırakıldığı takdirde telef olmasından korkulan bir şeyi sahibine vermek üzere almak vacip; telef olmayacak şeyleri almak ise mubahtır" sözleriyle açıkladı.

"Bulunan paranın sahibi çıkar ve kendisine ait olduğunu ispat ederse teslim alır" diyen Diyanet, bu nedenle bulunan paranın, sahibine verilmek üzere alanın yanında 'emanet' durumunda olduğunu vurguladı.
Diyanet, "Bulunan parayı elinde bulunduran kimse bunu bir süre ilan eder ve bekler" dedi.

Diyanet, devamındaki süreci ise şöyle bildirdi:
"Sahibi çıkmazsa yoksullara paranın sahibi adına sadaka olarak verir. Kendisi muhtaçsa kullanabilir. Ancak sahibi daha sonra çıkarsa geri vermek zorundadır. Sahibinin aramayacağı düşük değerli şeyler ise beklemeye gerek kalmaksızın ihtiyaç sahiplerine verilebilir; bulanın ihtiyacı varsa o da kullanabilir."