Bankalar Emeklileri Gözüne Kestirdi! Bankalardan Son Kampanyalar...

Bankalar emeklileri gözüne kestirdi.

Bankaların Gözü Emeklinin Maaşında!SGK emeklilere her ay yatırdığı yaklaşık 10 milyar liralık maaştan pay almak isteyen özel bankalar, emeklileri yakın takibe aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile kamu bankaları arasında emeklilere de banka promosyonu verilmesi konusunda anlaşmaya varılmaması özel bankaları harekete geçirdi. Yaklaşık 10 milyon 500 bin emekliye her ay maaş olarak ödenen toplam 10 milyar liralık pastadan pay almak isteyen özel bankalar, (PTT Bank dahil) düzenledikleri çeşitli kampanyalarla emeklileri kendilerine çekmeye çalışıyor.

PTT maaşı kapıya kadar götürüyor

Bu bankalardan Finansbank, en az aylık 500 liralık emekli maaşını 24 ay boyunca bankalarından almak ve kredili mevduat hesabı açmak koşulunu yerine getirenlere "hoş geldin" hediyesi olarak 200 lira verirken, İş Bankası maaşını bankalarına ilk kez taşıyanların kredi kartlarına ilk maaş ödemesini takip eden ay tek seferlik 25 lira puan yüklüyor. Benzer bir uygulamayı bir süre önce Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) da uyguladı. TEB, 20 Mayıs-31 Temmuz arasında emekli maaşını bankalarına taşıyanlara 400 lira puan verdi.

PTT Bank ise kuruluşları aracılığıyla maaşlarını alan emeklilere, talep etmeleri halinde ilave bir ücret ödemeksizin ve hiçbir yaş sınırlaması olmaksızın emekli maaşlarını konutlarına kadar teslim etmeyi taahhüt ediyor.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, yaptığı açıklamada, "Tüm emeklilerimizin maaş promosyonundan faydalanmasını istiyoruz. SGK tarafından emeklilere bu yıl yaklaşık 122 milyar lira ödenecek bu bankacılık için önemli bir miktar. Bu rakam ortadayken, kamu banklarının emeklilere promosyon verilmesi konusunda nazlanmasını anlamıyorum. Çünkü alternatifsiz değiller. Onların eksikliğini özel bankalar doldurabilir."

Bubble Epic Atlantis Yüksek Puan Hilesi

bubble-atlantis 

Merhaba Arkadaşlar Skor Hilesi İle Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bubble Epic Atlantis Oyunu Tıpkı Benzer Diğer Oyunlar Gibi Eğlencelidir Oyun Henüz Yeni Olduğu İçin Oynayanı Azdır Fakat Güzeldir. Biz Bu Oyunda Skor Yapmak İçin Uğraşmayın Diye Sizlere Skor Hilesini Veriyoruz İyi Eğlenceler…

Gerekli Program : TIKLA

bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

daha fazla ödül için TIKLA

daha fazla hile için TIKLA

Farmville2 yeni bot (Sonsuz hile)

Farmville 2 sonsuz hile, gold hilesi, level hilesi 


Merhaba arkadaşlar. Hilenin tek adresi trgala.com a hoşgeldiniz.
Bilindiği gibi bundan önceki botlarımızla farmville2 oyunumuza sonsuz hile yapmıştık. Bu bot ise yenidir. Versiyon hatası vardır. Dikkat edılmesı egreken en önemli husus bot reklam barındırmaktadır. Yani aralıklarla bir site cıkmaktadır.Kapatmanız halinde sorun kalkacaktır.Virüs yoktur. Program içerisinde farmville2 para hilesi, farmville2 level hilesi, farmville 2 bedava item hilesi, farmville2 cash hilesi ve daha fazlası yer almaktadır.

Gerekli Program: INDIR

Program açılmazsa Cheat Engine Yükleyiniz. TIKLA

bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül İçin TIKLA 

Daha Fazla Hile İçin TIKLA

Hadise'den Murat Boz'a Ateşli Öpücük!

Hadise'den, Murat Boz'a Ateşli Öpücük!Hadise'den Murat Boz'a öpücük!

Hadise ve Murat Boz'un önceki programlarda dikkat çeken diyalogları magazin medyasının ilgi odağı olmuştu.
Hadise , Murat Boz'un yanağına kondurduğu öpücükle, o samimi diyalogları adeta taçlandırdı.

Tuğçe isimli yarışmacının 'Sana kırmızı çok yakışıyor' adlı şarkısının ardından yorumlara geçildi. Hadise, Murat Boz'un 'Sana kırmızı çok yakışıyor Hadise' iltifatına, 'İstersen bu kırmızı dudaklarla seni öpebilirim' cevabını verince, ortaya bu görüntü çıktı...

Okeyhane para mgr hilesi

okeyhane-hile 

Selam arkadaşlar bu hile ile sonsuz mgr yapmanız mümkün. Hile için bazı özel durumlar söz konusu.
Örnek verecek olursak charles programını açtığınızda 443 hatası almanız olası. Bu nedenle videoyu iyi izleyiniz. Oyunumuz okey oyunu olup türk kültürünü yansıtmaktadır. Kahvehanede okey oynarken tv den müzik dinlemek gibi bir durumda söz konusu. Bakalım hileli oyuncularımız nekadar zevk alacak.

Gerekli Program Charles : TIKLA

hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül İçin TIKLA

Daha Fazla Hile için TIKLA 


KingsRoad Süper kahraman hilesi

kingsroad_hile 

Selam arkadaşlar işte bir hile ile daha karşınızdayız. Oyunda süpermen olmak ister misiniz? Nasıllllll? Devamını okuyunuz.
Örnek oyuna kaç kişi giriliyor? En fazla 3. Bu üç kişinin yanına yedi kişi daha ekleyin. Etti 10. İşte bu hile ile 10 kaplan gücüne kavuşacaksınız. Yani tek başınızada bölüm geçebileceksiniz. Size bir tavsiye; Oyunda yüksek sevıyesenız tüm becerileri sıfırlayıp sadece pasiflere verin. Bu yolla Kingsroad seri vurma, KingsRoad uzaktan vurma (Tüm herolar ve sadece rakibi uzaktan bile görmeniz yeterli, KingsRoad Hızlı yürüme sızlerle. Bu hile ile çok çabuk oyun bitireceksiniz KingsRoad para hilesi ve KingsRoad gems hileside bu yolla olaya dahil oluyor.

Gerekli Program: INDIR

 Program açılmazsa Cheat Engine Yükleyiniz. TIKLA
 Hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül İçin TIKLA

Daha Fazla Hile İçin TIKLA

Marvel: Avengers Alliance Turnuva Hilesi

   Marvel_AvengersAlliance12


Merhaba Arkadaşlar Turnuva Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Marvel Avengers Alliance Oyunu Güzel Bir Oyundur. Adındanda Anlaşılacağı Üzere Bu Oyun Yenilmezler Takımı Oyunudur. Yenilmezleri Genellikle Herkes Bilir Film’ide Vardır Çizgi Film’ide Bunun Oyunuda Yapıldı. Bizde Çeşitli Güzel Hileler Verdik . Şimdi ise Turnuva Hilesini Gösteriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA

Aratılacak 1. Kod : ?? ?? ?? ?? 11 02 00 00 27 48 ?? ?? ?? 11 e8 ff ff 08 ?? 08 ?? 26 48 00 00 ?? 14 ?? ??

Değiştirilecek 1. Kod : ?? ?? ?? ?? 11 02 00 00 27 48 ?? ?? ?? 11 e8 ff ff 08 ?? 08 ?? 27 48 00 00 ?? 14 ?? ??

Aratılacak 2. Kod : d0 30 20 80 ?? 63 ?? d1 11 02 00 00 20 48 10 0F 01 00 09 d0 ?? 27

Değiştirilecek 2. Kod : d0 30 20 80 ?? 63 ?? d1 11 00 00 00 20 48 10 0F 01 00 09 d0 ?? 27

Not : Video’yu İzleyiniz.



www.trgala.com'dan alintidir.



Daha Fazla Ödül İçin TIKLA

Daha Fazla Hile için TIKLA


Riddick türkce altyazi izle 2013

Riddick  filmi full izle
Gösterim tarihi: 04 Ekim 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.4/10
IMDB puanı: 6.8/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Karl Urban, Katee Sackhoff, Vin Diesel
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Senaryo: David Twohy, Jim Wheat
Yönetmen: David Twohy 
Film Konusu : Kendi insanları tarafından ihanete uğrayan Riddick, kendini yaşamın olmadığı ve güneşin kavurduğu ıssız bir gezegende bulur, kısa bir süre sonra ise gezegenin zannettiği kadar ıssız olmadığını fark eder. İlginç bir uzaylı türünün yaşam alanı olan bu gezegende tuhaf yaratıkların saldırısına uğrar. Düşmanlar karşı koyamayacağı kadar güçlüdür ve bulunduğu tehlikeli bölgeden bir an önce kaçar.Gezegene ulaşan ilk gemi diğerlerinden daha ölümcül ve daha sert olan paralı askerler taşırken, gelen ikinci geminin kaptanı ise Riddick’i daha kişisel bir nedenle arayan biridir. Kimsenin kurtulamayacağı fırtına yaklaşırken, kaptanın avcıları Riddick’in kellesini getirmeden gezegenden ayrılamayacaklardır. 
Film Etiketler :  Riddick 3 720p izle, Riddick 3 türkçe altyazi izle, riddick günlükleri 3 720p izle, Riddick Günlükleri 2 İzle, Riddick Günlükleri 2 Türkçe Düblaj izle, The Chronicles Of Riddick 2 tek part izle,  riddick 2013 filmi hd izle, riddick 2013 türkçe altyazılı izle, riddick 2013 türkçe dublaj izle, riddick 3 720p full izle, riddick 3 türkçe dublaj izle, riddick günlükleri 2013 sinema izle, Vin Diesel filmleri izle

The Wolverine türkce altyazi izle 2013



The Wolverine  full izle
Gösterim tarihi: 26 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: /10
IMDB puanı: 7.1/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Hugh Jackman, Tao Okamoto, Will Yun Lee
Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik
Senaryo: Mark Bomback
Yönetmen: James Mangold
Orijinal İsim: X men Wolverine 
Film Konusu : Jean Grey'in ölümünün ardından büyük bir depresyona sürüklenen ve kimliğinden kurtulmak isteyen Wolverine, yıllar önce hayatını kurtarmış olan bir arkadaşının ortaya çıkıp kendisinden yardım istemesi sonucu Japonya'ya gidip onu görmeye karar verir. Burada kendisine sunulan öneriyi kabul eden Wolverine, bu sayede ölümsüzlük yetisinden kurtulup ölümlü bir canlıya dönüşecektir.İlk kez bu kadar zayıf olan, fiziksel ve duygusal sınırlarını sonsuza dek zorlayan Wolverine sadece ölümcül bir samurayla değil, kendi ölümsüzlüğüne karşı verdiği mücadeleyle de yüzleşiyor. 
Film etiketler :  the wolverine alt yazılı izle, The Wolverine izle, The Wolverine Türkçe dublajlı izle, Wolverine alt yazılı izle, wolverine izle, wolverine Türkçe Altyazı izle

Korku Seansi - The Conjuring türkce dublaj izle



Korku Seansi - The Conjuring  full izle
Gösterim tarihi: 30 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.0/10
IMDB puanı: 7.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Patrick Wilson, Ron Livingston, Vera Farmiga
Tür: Korku, Gerilim
Senaryo: Carey Hayes, Chad Hayes
Yönetmen: James Wan
Orijinal İsim: The Conjuring 
Film Konusu : Konusunu gerçek bir hikayeden alan Korku Seansı, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü bir vakayı ele alır. Ed ve Lorraine Warren bir gün Perron ailesinden bir telefon aldıklarında hayatlarının en korkutucu görevine atıldıklarının farkında değildir. Perron ailesinin gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan filmde, Roger ve Carloyn Perron rolünde Ron Livingston ve Lili Taylor karşımıza çıkıyor. Çiftin çocuklarıyla birlikte yeni taşındıkları çiftlik evinde bir tuhaflık olduğunu fark etmeleri çok zaman almıyor. Korku Seansı, son dönemde korku sinemasının doğa üstü güçler temalı klişesine klasik korku filmi teknikleriyle yaklaşarak, izleyiciye yüksek dozlu gerilimi garantiliyor. 
Film Etiketler :  Korku Seansı filmini izle, Korku Seansı full izle, Korku Seansı izle, Korku Seansı The Conjuring direk izle, Korku Seansı The Conjuring online izle, Korku Seansı Türkçe dublaj  izle