2014'de Harçlar ve Vergiler Artacak! Zam Oranları ...

Yeni yılda vergi ve harçlar yüzde 3,93 oranında artacak. En düşük motorlu taşıtlar vergisi 537 liraya, pasaport harcı 131 liraya yükselecek.

Motorlu taşıtlar vergisine zam! En düşük vergi ne kadar olacak?Ekim ayı enflasyon verileri sonrasında vergilerin artışında kullanılacak yeniden değerleme oranı 2013 yılında yüzde 3,93 olacak.

Vergi Usulü Kanunu'na göre, TÜİK tarafından açıklanan Ekim ayı Üretici Fiyatları Endeksi'nin (ÜFE) 12 aylık ortalamaları dikkate alınarak belirlenen yeniden değerleme oranında, çeşitli vergiler, harçlar ve cezalar ile geçici vergi dönemleri itibariyle yapılacak değerlemeler esas alınıyor.

Yeniden değerleme oranı doğrultusunda, çevre temizlik vergisi dışında kalan taşıt vergileri, harçlar, damga vergisi, cezalar ve değerli kağıtlar ile defter tutma hadleri yüzde 3,93 artırılacak.

Bu oranı Bakanlar Kurulu'nun değiştirme yetkisi bulunuyor. Bu durumda araçlar için uygulanan motorlu taşıtlar vergisinden, emlak vergisine tabi değerlere ve pasaportlara kadar birçok mal ve hizmette, belirlenen oranda vergi artışı olacak.

2014 TAŞIT VERGİSİ NE KADAR?
Bu durumda 1-3 yaş grubunda yer alan ve motor silindir hacmi 1300 cm3’e kadar olan otomobillerin halen 517 lira olan motorlu taşıtlar vergisi, yılbaşında 537 liraya çıkacak. Motor silindir hacmi 1301 cm3 ile 1600 cm3 arasındaki otomobillerin vergisi de 828 liradan 860 liraya yükselecek.

2014 PASAPORT NE KADAR?
Harçların da aynı oranda zam görmesiyle birlikte 1 yıllık pasaport harcı yeni yılda 126,77 liradan 131,75 liraya çıkacak.

2014 EHLİYET HARCI NE KADAR?
Ehhiyet alımlarındaki harç da artacak. B sınıfı sürücü belgesi harcı 325 lira olacak. Çevre temizlik vergisi ise yeniden değerleme oranının yarısı kadar ve yüzde 1.9 artırılacak.

Dragon City Sonsuz Gold Hilesi


Dragon City 
Merhaba Arkadaşlar Gold Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sınırsız Altın Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Kullanıcı Adı : đảo rồng

Şifre : 125570

Gold Kodu : vàng

Gerekli Site 1  : TIKLA

Gerekli Site 2 : TIKLA

Gerekli Site 3 : TIKLA

( Arkadaşlar 3′ünden Birini Açın Yapın 3′ünü Birden Açıp Kassın Diye Uğraşmayın Ban Yersiniz. 1. Çalışmazsa 2. Ye 2. Olmazsa 3. Ye Girin )

Turbobit’ten Dosya İndirme Nasıl Olur : 
Arkadaşlar Turbobitten Dosya İndirmek İçin İndirme Yeri Gelince Normal İndirmeye Basıyoruz Gelen Yerde Güvenlik Kodu Yazmamızı İstiyecektir. Resimin İçindeki Kodu O Boş Yere Yazıyoruz ve  Download Tuşuna Basıyoruz ve 1 Dakika Geçtikten Sonra Dosyayı İndir Butonu Geldikten Sonra Ona Basıyoruz ve Dosya İnmeye Başlıyor.

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül . TIKLA

Daha Fazla Hile TIKLA

8 Ball Pool Otomatik Turnuva Kazanma Hilesi


8-ball-multiplayer-Hack-Cheat 
Merhaba Arkadaşlar Otomatik Turnuva Kazanma Hilesi ile karşinizdayiz.

Arkadaşlar 8 Ball Pool Oyununu Genellikle Herkes Bilir. Bu Bir Bilardo Oyunudur Zaman Geçirmek İçin Sıkıldıgınız Zaman Oynamak İçin En İdeal ve Önerdiğimiz Oyunlardan Birdir. Bilardoyu Sevenler Zaten Bu Oyunu Oynuyorlardır. Facebooktada Popüler Bir Şekilde Yerini Almıştır. Sizlere ise Bu Oyunda Güzel Bir Hile Sunacağız Takipten Ayrılmayın..

Gerekli Program Cheat Engine : Tıkla

Aratilcak Kod : 1100

Değiştirilcek Kod : -3

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül . TIKLA

Daha Fazla Hile TIKLA 

Dragon City Hallowen Frankie Ejderha Hilesi GÜNCEL

Dragon City 
 Merhaba Arkadaşlar Hallowen Frankie Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Hallowen Frankie Ejderha Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Program : TIKLA

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül . TIKLA

Daha Fazla Hile TIKLA 

Criminal Case Hizli Bölüm Bitirme Ve Puan Hilesi

criminal-case-trgala
Merhaba Arkadaşlar Hızlı Bölüm Bitirme Ve Puan Hilesi İle Karşınızdayız

Arkadaşlar Crımınal Case Oyunu Güzel Vakit Geçirmek İçin İdeal Bir Oyundur Oyunun Amacı Gizli Nesneleri Bulmaktır Biz bu Nesneleri kolayca Bulmak İçin Sizlere Harika Bi Hile Hazırladık İsterseniz Gelin Hepberaber Bu Güzel Oyunun Hilesini İzleyelim İyi Seyirler…

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA


Gerekli Kod :
Aobscan(HiddenObjectScene,46 ?? ?? ?? 12 ?? ?? 00 d0 2a)
Aobscan(TimeAttackScene,46 ?? ?? ?? 12 ?? ?? 00 d0 66 ?? ??)
Aobscan(PuzzleScenes1,46 ?? ?? ?? 12 ?? ?? 00 d1 26 4f)
Aobscan(PuzzleScenes2,46 ?? ?? ?? 12 ?? ?? 00 d0 66 ?? ?? 26 4f)
Aobscan(SpotTheDifferences,00 29 62 07 76 12 ?? 00 00 d0)
HiddenObjectScene+5:
db 00 00
TimeAttackScene+5:
db 00 00
PuzzleScenes1+5:
db 00
PuzzleScenes2+5:
db 00
SpotTheDifferences+6:
db 00 00

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül . TIKLA

Daha Fazla Hile TIKLA 

Vector Para Hilesi

vector hile 

 


Vector beni yedin vectorrrr.

Merhaba Vector ailesi. Harika bir oyun neden bu kadar zor olur? Para kazanmak ciddi anlamda bir dert. Diyorsnaız Sait Kaya  arkadaşımızın hilesi tam size göre. Vector para hilesi
Tek yapmanız gereken doğru programı kullanarak videoyu izlemek. Gerisi sonsuz hile sizlerin.

Gerekli Program: TIKLA

Bu hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül . TIKLA

Daha Fazla Hile TIKLA


Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Kucak Dansı Skandalı! Video İzle

Yetenek Sizsiniz'de erotik şov!Star Tv'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasında şok eden bir gösteri yapıldı. Gösterinin şok kısmı,kucak dansı yapan göstericilerin sansürlenmesiydi. Programda her yarışmacının hangi showu yapacağı daha önceden biliniyor ve provaları izleniyordu. Ancak star tv hem yarışmacılara kucak dansı yapma imkanı verdi hemde sansür koyarak reyting kapma yarışı içine girdi!


Star TV, o iki yarışmacının bulunduğu bölümü blurlayınca ortaya tuhaf bir görüntü çıktı. Acun Ilıcalı'nın görüntüleri izlerken yüzünü kapattı!

DANS GRUBU İPİN UCUNU KAÇIRDI

Sahneye çıkan bir dans grubu performansını sergilerken bir anda gruptan iki yarışmacı kucak dansı yapmaya başladı.

ACUN TEKRARLATTI
Hülya Avşar dans gösterisi için X'ya basarken, Acun Ilıcalı aynı dansı tekrarlattı. Star Tv ise her iki performansta da erotik bölümü blurladı.

Acun Ilıcalı, performansı yorumlarken, "ben eğlendim" deyip dans grubuna övgüler yağdırdı.

ACUN "EVET", HÜLYA "HAYIR" DEDİ
Acun performansa "evet" derken, Hülya Avşar "Hayır" demeyi tercih etti. Eser ise oyunu "evet"ten yana kullandı.

Porshe'nin Yeni Modeli Otoshow Fuarında Sergilendi...

Porsche'nin sadece 911 adet ürettiği 911 modelinin fiyatı trilyon değerinde.!

İşte Porsche'un yeni kaplanı!Porsche'nin, 911 modelinin 50'nci yılı nedeniyle ürettiği ve eylül ayında piyasaya çıkan özel modelinin lansmanı, Bursa'da yapıldı.

Doğuş Otomotiv Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan Oğul, Bursa 8. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda (Bursa Otoshow 2013)" gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarda sergilenen Porsche 911'in, modelin 50'inci yılına özel olarak üretildiğini belirtti. Oğul, araca ilişkin şu bilgileri verdi:

"Porsche, bu sene 911'in 50. yılı sebebiyle özel bir model yaptı. 1963 yılında ilk kez dünyada Frankfurt'ta lansmanı yapılmıştı. Carrera S üzerine kurgulandırmış ve daha güçlü 430 beygir gücünde. Dünyada sadece 911 adet üretecek, Türkiye'ye de 1 adet gelecek ve Türkiye'de ilk kez Bursa'da, Otoshow'da sergilediğimiz bir araç bu. Aracın 387 bin avro liste fiyatı var, fuara özel fiyatı ise; 911 bin TL."