Dragon City Gems Habitat Ada Taşıma Ejderha Hilesi

 Dragon City

Merhaba Arkadaşlar Ejderha Ada Taşıma Habitat ve Gems Hilesi ile Karşınızdayız.

01.12.2013 Tarihiyle Güncellenmiştir ve Çalışmaktadır.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Ejderha Ada Taşıma Habitat ve Gems Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Gerekli Site 3 : TIKLA
Gerekli Site 4 : TIKLA ( 4 Siteden 1′İnde Yapın )

Load information failure Hatası Alanlar İçinArkadaşlar Load information failure Bu Hatayı Alma Sebepiniz Bilgilerinizi Yanlış Girmenizdir Yani Facebook İd’inizi Aldınız Örnek 1000591231 Gibi Kopyaladınız Sitede Facebook İd Yerine Yapıştırdınız Yapıştı Ama Yanında 5-10 Satır Boşluk Kalıyor ve Yazma İmleci İlerde Oluyor O Boşluğu Silmeden Session’u Alıyorsunuz Ve Ondada Aynı Hatayı Yapıyorsunuz. Eğer Arkadaşlar Bu Hatayı Hala Alırsanız Modeminizi ve Bilgisayarınızı Resetleyin İp Değiştirin Öyle Yapın İp Değiştirme Sitemizde Programlar Bölümünde Var. Hile Güncel Bir Şekilde Çalışmaktadır.


Önemli Not adf.ly Hakkında : Arkadaşlar Gerekli Siteye Gidince Site Otomatik Adf.ly Reklamı Atıyor ve Bazı Arkadaşlarımızda Lütfen Yazısında Kalıyor Arkadaşlar Bunun Çözümü İçin http://adf.ly/5040720/www.toolfree.byethost33.com/dragonfree/?ti=1385656070 Tıkla Diyince Böyle Yere Yönlendiriyor Lütfen Yazısında Kalan Arkadaşlar İçin Yukarda Ben Mavi Yazıyla Gösterecem O Gösterdiğim Yeri Silin Enter’e Basın ve Gelen Uyarıya Evet Diyin Siteye Girecektir.

Önemli Not 3 : Bazı Arkadaşlar Bu Siteleri Görünce Eski Konuların Sitelerin Yedirip Yedirip Bize Paylaşılıyor Zannediyor Öyle Bir Şey Yok Biz Sizlere En Güncel ve Çalışan Hileleri Atıyoruz Biz Kimseye Yalan ve Çalışmayan Bir Hile Paylaşmayız Fix Yiyebilir Ama Çalışmayan Bir Hile Asla Siteye Konmaz ve Bu Hile Önceki Hilenin Bir Güncel Versiyonudur.

Bu Hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Dragon City 50 Gems Hilesi

Dragon City
Merhaba Arkadaşlar 50 Gems Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse 50 Gems Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Site : TIKLA

Charles Programı İçin : TIKLA ( HİLE CHARLES OLMADAN OLMUYOR )

443 Hatası Alanlar İçin : TIKLA

Önemli Not : Arkadaşlar Video’yu Kesinlikle İzleyin Çünkü %80′Niniz Hileyi Yapamıyacak Kesinlikle Video’yu İzleyin İzlemeden Yapan Kendi Başına Yapan Arkadaşlarımız %95 Ban Yiyecektir Hile Yapılışı Gerçekten Zordur. Tam Tamına 10 Kere Denedim 10. Da Oldu Video’da Herşey Vardır Video’nun Uzun Olmasına Bakmayın İzleyin.

Önemli Not 2 : Arkadaşlar %60 Oranında Ban Riski Vardır ve Ban 30-60 Dakka Arası Sürebilir veya 48 Saat Sürebilir ve Hileyi Mozilladan Yapın Kesinlikle.

Önemli Not 3 : 30 Saniye Saymaya Başladıktan Sonra 2. Saniyede 30. Saniyeye Geri Dönmezse Die Session Hatası Verirse Oyunu Yenileyin ve Tekrar Hileyi Baştan Yapın Charlesle ve Arkadaşlar Charlesle Yapmayıp Direk Facebook İd ve Session İd Yazıp Butona Basarsanız Hata Alırsınız Charles Hileyi Yaparken ŞART !

Bu Hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Social Wars Sonsuz Gold Cash Wood Oil Xp Steel Hilesi

social-wars

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold Cash Wood Oil Xp Steel Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Social Wars Oyunu Strateji Savaş Oyunu Tarzı Sevenlerin Oynayabileceği Bir Oyundur Bizimde Önerebileceğimiz Bir Oyun Tarzıdır. Facebookta Genellikle Tanınan Bir Oyundur Aynı Şirket Yapımcısının Birde Empires Oyunu Vardır. Biz ise Şimdi Social Wars’da Güzel Bir Hile Göstereceğiz Kolay Gelsin.

Gerekli Site : TIKLA

Önemli Not : Arkadaşlar Site Fazla Dayanmayacaktır Hemen Yapın Kapanmışsa Demekki Hile Fixlenmiş Demektir ve Hile Olmazsa Moziladan Yapın.

Önemli Not 2 : Arkadaşlar User Key İçin Mozilladan Yapmanız Gerekmektedir Aynı Dragon City Gibi User Key Bulmak İçin Oyunun Sağ Boş Tarafına Sağ Tıklıyoruz Geçerli Çerceve ve Çerceve Kaynağını Göster ctrl+f  Basarak Userkey Yazıyoruz ve User Key’imizide Almış Oluyoruz.

Bu Hile www.trgala.com adresinden alintidir.


Car Town 50 Blue Para

car town

Bu Hile www.trgala.com Adresinden Alintidir!

Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere vereceğimiz kodu oyunun üstünde bulunan “Promosyon Kodu Kullan” butonuna tıklayarak karşınıza geren boşluğa yazınız.
50 Blue Para94B7-99E4-D07A-3B38
car town promosyon kodu

Grip - Gamgi 2013 filmi izle



Grip - Gamgi  türkçe altyazi izleGösterim tarihi: 15 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.9/10
IMDB puanı: 6.9/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Andrew William Brand, Hyuk Jang, Soo Ae
Tür: Aksiyon, Dram
Senaryo: Yeong-jong Lee
Yönetmen: Sung-su Kim
Orijinal İsim: Gamgi
Film Konusu : Bilenmeyen bir hastalık aniden baş gösterir, bölgesel yıkımlara sebep olur. Hastalık solunum yoluyla bulaşmaktadır ve hastalığı kaptıktan 36 saat sonra ölüm gerçekleşmektedir. Salgını kontrol altına alabilmek için bireyler çaresizlik içinde mücadele ederler. Film Etiketler :  film, film izle, grip 2013 720p izle, grip 2013 türkçe dublaj izle, grip filmi izle, grip izle, grip türkçe altyazılı izle, izle

New Star Soccer Para Hilesi İndir

New Star Soccer Para Hilesi indir
New Star Soccer çok güzel bir futbol oyunudur. Oyundaki amaç bir karakter yaratıp bu karakteri futbol yıldızı yapmak için uğraşıyorsunuz. 
New Star Soccer para hilesi günceldir ve halen çalışmaktadır. Hileyi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.