Sergen Yalçın Antep'teki Görevini Bırakıyor!

Sergen Yalçın yine sürpriz bir karar aldı!


Gaziantepspor ile Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 4 maçı kazanarak 4'te 4 yapan Sergen Yalçın dün herkesi şoke etti ve devre arasında görevi bırakacağını açıkladı.

VERİLEN SÖZLER TUTULMAMIŞ
Gaziantepspor'da göreve geldikten sonra adeta fırtına gibi esen Sergen Yalçın, kırmızı siyahlı takımdan ayrılacağını açıkladı. Gaziantepspor'da kısa zaman sonra yapılacak olan kongrede gelecek olan yönetimin önünü açmak için istifa kararı alabileceğini ifade eden Sergen Yalçın, verilen sözlerin de yerine getirilmediğini ifade etti.

Eurosport'un haberine göre, Sergen Yalçın'ın istifasının altında yatan sebeplerin ise sadece kongre ile ilişkili olmadığı, takımda ciddi ekonomik krizin belirdiği ifade edildi. Sergen Yalçın'ın devre arasında takıma transfer yapamayacak olmasının yanı sıra verilen ekonomik sözlerin yerine getirilmediği de belirtildi.

Ayrıca oyuncuların takımı alacaklarının ödenmemesi sebebiyle TFF'ye şikayet ederek bonservis ödenmeden ayrılma ihtimalleri Yalçın'ı bu karara itti. Başta Cenk Tosun ve Turgut Doğan gibi yerli oyuncuların takımdan ayrılmak üzere oldukları ifade edildi.

Ali Ağaoğlu'nun Gözaltına Alındıktan Sonraki İlk Fotoğrafları!

İşte gözaltındaki isimler
Ali Ağaoğlu Yaptı Oldu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınan Ali Ağaoğlu ve diğer bazı şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi.


Sabah saat 06.30 sıralarında polis minibüsüyle Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilen şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından tekrar Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı!

CHP,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu,Mansur YavaşMhp tarafından partiden uzaklaştırılan Mansur Yavaş, Siyasete chp'den devam edebilir.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Genel Merkezi'nde Mansur Yavaş ile görüştü. Bir araya gelen Kılıçdaroğlu ile Yavaş, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Kılıçdaroğlu görüşme sonrası Mansur Yavaş'ın CHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olduğunu belirtti.

Muhammed Ali'nin En Büyük Dövüşü Türkçe Dublaj izle




Tür: 2013 Filmleri, Dram
Yapım: 2013 Fransa
IMDB Puanı: 7.0
Yönetmen: Stephen Frears
Oyuncular: Christopher Plummer, Ed Begley Jr., Frank Langella
Film Konusu : ünlü boksör muhammed ali'nin hayatını anlatıyor. Abd Birleşik devletlerden askerlik yapmayı, ret eden muhammed ali abd karşı hukuk savaşı icine girer.. güzel hazırlanmış bir film..
Etiketler: Muhammed Ali’nin En Büyük Dövüşü full izle, Muhammed Ali’nin En Büyük Dövüşü hd izle, Muhammed Ali’nin En Büyük Dövüşü izle, Muhammed Ali’nin En Büyük Dövüşü türkçe dublaj izle