Beşiktaş Bu Sezon Şampiyon Olabilecek Mi?

Beşiktaş 2013-2014 sezonuna süper bir başlangıç yaparak ilk 4 maçta 4 galibiyet almayı başardı.
İşte Maçın En Dikkat Çeken Olayları,
Zorlu geçeceği düşünülen Bursaspor deplasmanına giden Beşiktaş 3 yabancısı ile bulduğu gollerle Bursaspor'u rahat geçti. Maçta Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup sakatlanarak oyundan çıktı. Maçın son dakikalarında ise ilginç bir olay yaşandı, Bursaspor teknik direktörü Daum soyunma odasına gitti,1 dakidan daha kısa bir süre sonra ise tekrar kulübeye dönen daum oldukça sinirli gözüküyordu.

Maçtan önce Beşiktaşlı futbolcular sahaya çıkarken Bursaspor trübünlerinden tekbir sesleri gelmesi ise günün en ilginç olayı olarak kayıtlara geçti.

Bursaspor bu sezon istenilen performansını gösteremeyince taraftarlarının da protestosuna maruz kaldı.

Pes 2014 Full İndir

Pes 2014 Full Tek Link İndir

Merakla beklenen Pes 2014 oyununu Full tek link olarak sitemizden indirebileceksiniz. Oyunda dikkat çeken oyundaki bazı özelliklerin Fifa 2014 gibi olması. Bakalım bu seneki pes mi yoksa fifa mı rekabetini kim kazanacak?

Minumum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Win Xp 32, Vista, Windows 7

Ekran Kartı: GeForce 510, Radeon HD 5450 512MB
İşlemci: Pentium D 820 2.8GHz, Athlon LE-1640
Bellek: 1 GB
HardDisk: 10 GB
DirectX: 9.0c

Oyundan Görüntüler:




Oyun daha piyasaya sürülmemiştir. Oyun çıktığı gün sitemize hemen eklenecektir bizi takip edin...

Windows 7 Orjinal Yapma - Windows 7 Loader İndir

Merhaba arkadaşlar Windows 7 Loader ile Windows 7 işletim sisteminizi orjinal hale çevirebileceksiniz. Aşağıdaki linkten Windows 7 Loader programını indirebilirsiniz. Bu program ile Windows 7 Orjinal olacaktır. Program tüm sürümleri desteklemektedir.

Windows 7 Loader İndir


The Demented filmi izle (2013)



The Demented full izle
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10Gösterim tarihi: 30 Temmuz 2013
Yapım: 2013
Oyuncular: Ashlee Brian, Kayla Ewell, Richard Kohnke
Tür: Bilim Kurgu, Korku, Gerilim
Senaryo: Christopher Roosevelt
Yönetmen: Christopher Roosevelt 
Film Konusu : Altı üniversiteli arkadaş, hafta sonu tatili için kırsal bölgede gayet lüks bir eve giderler. Onlar eğlencenin dibine vurmakla meşgulken, yakın kasabalardan birine terörist füze saldırısı gerçekleşir. Kasabalıların çoğu ölümcül bir virüsten etkilenerek kuduza benzer belirtiler göstermeye başlar. Gözü dönmüş ve hızlı hareket eden hastalık bulaşmış kasabalılar, gençlerin kaldığı evin etrafını sarar. 
Film Etiketler : The Demented türkçe altyazi izle, The Demented filmi izle, The Demented izle, The Demented filmi full izlei, The Demented film izlei, The Demented tekparca izle, The Demented hd izle, The Demented full izle, The Demented online izle,

Kurban Bayramında Tatil Kaç Gün Olacak?

Kurban Bayramının  yaklaşmasıyla çalışanları  ve öğrencileri şimdiden tatil heyecanı sardı. Bu sene Kurban bayramı ne zaman sorusunun cevabını bilmiyorsanız hemen söyleyelim. Bu sene kurban bayramı 15 Ekimde başlayacak. Arefe günüde tatil olacak ve cumartesi pazar günlerini sayarsakta 9 gün koca bir tatil yapacağız.


Şimdiden söylemekte fayda var 9 günlük tatil sonrasında işinize ve okulunuza ısınamayıp bunalıma girebilirsiniz. :)

Ankara - İstanbul Hızlı Treni Rengini Seçiyoruz!

İstanbul Ankara arası hızlı trenlerin rengini vatandaş seçecek. Renklerin içinde Kırmızı beyaz başta olmak üzere mavi,turkuazd ve sarıda bulunuyor.

İstanbul - Ankara arası kaç saat olacak?
Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Demiryolu Hattı'nın işletmeye açılmasında geri sayım başladı. En geç yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanan hat açıldığında Ankara-İstanbul arası seyahat süresi 3,5 saate inecek.

TCDD ANKET DÜZENLEDİ
TCDD, söz konusu hatta işleyecek YHT setlerinin renginin vatandaşlar tarafından belirlenmesi için anket düzenledi. TCDD'nin "www.tcdd.gov.tr" adresli internet sitesinden yapılan ankete katılmak isteyen vatandaşlar, sitede yer alan 8 değişik YHT renk modelinden tercih ettiklerini işaretleyecek. Vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen YHT renk modeli, Ankara-İstanbul YHT Hattında işletmeye alınacak tren setlerinde kullanılacak.

Ankete katılmak isteyenler, tercihlerini 14-21 Eylül arasında TCDD'nin web sitesinden yapabilecek.

İşte Hızlı Tren için önerilen Renkler..

ankara istanbul hızlı tren fiyatları

Galatarasay - Real Madrid Maçı Hangi Kanal'da?

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak Galatasaray-Real Madrid maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek.

galatasaray real madrid maçı canlı izleTürk Telekom Arena'da 17 Eylül Salı günü saat 21.45'te başlayacak mücadelede Clattenburg'un yardımcılıklarını yine İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Simon Beck ve Stephen Child yapacak.



Michael Mullarkey'in dördüncü hakem olacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliğini ise Lee Probert ile Jonathan Moss üstlenecek.

Galatasaray - Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray - Real Madrid Şampiyonlar Ligi Grup maçı Salı akşamı 21.45'te canlı yayınla Star'da!