Opel Corsa 1.2 Essentia Fiyatı

İşte marka marka sıfır otomobil kampanyaları!
Opel Corsa 1.2 Essentia Fiyatı

Sıfır kilometre araçlarda yıl içinde yapılan kampanyalar, sene sonu yaklaşırken arttı. Yeni kampanyalarda 3-5 bin lira indirim yapılan modellerin satışları hem tüketicileri hem de bayileri memnun ediyor.

Yılın ilk çeyreğine düşük bir hareketle başlayan sıfır kilometre araç satışları, şirketlerin yaptığı indirim ve kampanyalarla yükseldi. Buna firmaların özel indirimleri ve kredi faizlerindeki düşüşlerin eklenmesi, satışlara olumlu yansıdı.

Opel Corsa 1.2 Essentia  31.485 tl den başlayan fiyata satılıyor.

Bahar tatili türkce dublaj izle 2013



Bahar tatili full izle
Gösterim tarihi: 10 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 6.1/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Ashley Benson, Selena Gomez, Vanessa Hudgens
Tür: Komedi, Dram
Senaryo: Harmony Korine
Yönetmen: Harmony Korine
Orijinal İsim: Spring Breakers 
Film Konusu : Üniversite öğrencisi dört arkadaş bahar tatillerini finanse etmek için uçuk bir plan yaparlar. Bu plan bir mağazayı soymaktır ve bu mağazayı soyarlar. Şimdi ellerinde ise bahar tatili için çok fazla para ve eğlenecek vakitleri vardır. Ama unuttukları bir şey polislerdir. Polisler bu pembe hayalleri bozarlar ve kızları yakalarlar. Bir üniversitenin düzenlediği tatile katılabilmek için çok para gereklidir. O yüzden bu çılgın kızlar bir soygunla işe başlarlar. Not olarak filmde Justin Bieber‘ın sevgilisi Selena Gomez başrollerdedir. 
Film Etiketler :  Bahar Tatili filmini izle, Bahar Tatili full izle, Bahar Tatili izle, Bahar Tatili Spring Breakers full izle, Bahar Tatili Spring Breakers izle, Bahar Tatili Türkçe dublaj izle

Sanal hayatlar disconnect izle 2013



Sanal hayatlar disconnect  full izle
Gösterim tarihi: 26 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspor.com puanı: 7.8/10
IMDB puanı: 7.5/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Haley Ramm, Jason Bateman, Jonah Bobo, Paula Patton
Tür: Dram, Gerilim
Senaryo: Andrew Stern
Yönetmen: Henry Alex Rubin
Orijinal İsim: Disconnect 
Film Konusu : Ailesini aramaya vakit yaratmakta zorlanan işkolik bir avukat, sırları internet ortamına yayılan bir çift, bir sınıf arkadaşına internet üzerinden kabadayılık taslayan çocuğunu yola getirmeye çalışan emekli bir polis memuru ve kariyer peşinde koşan bir bir gazetecinin yetişkin sitelerindeki mücadelesi.İlk gösterimi Venedik Film Festivali´nde yapılan Disconnect, “Defolu ve insan olmaya dair bir aşk mektubu.” Rubin, 2005 yapımı, tekerlekli sandalye rugby´si konulu belgesel Murderball´un da yönetmeni. 
Film Etiketler : disconnect 2013, disconnect izle, sanal hayatlar 2013, sanal hayatlar izle, Disconnect 720 p izle (2013), Disconnect HD izle (2013), Disconnect Tek parça izle (2013) Disconnect Tek part izle (2013), Disconnect Türkçe altyazılı (2013), Disconnect Türkçe dublaj (2013), Sanal hayatlar 720 p izle (2013), Sanal hayatlar HD izle (2013), Sanal hayatlar Tek parça izle (2013) Sanal hayatlar Tek part izle (2013), Sanal hayatlar Türkçe altyazılı (2013), Sanal hayatlar Türkçe dublaj (2013) 

Göçebe Türkçe dublaj izle 2013


Göcebe  filmi full izle
Gösterim tarihi: 29 Mart 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.4/10
IMDB puanı: 5.7/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Diane Kruger, Jhil McEntyre, Rachel Roberts, Saoirse Ronan, Shyaam Karra
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Romantik
Senaryo: Andrew Niccol
Yönetmen: Andrew Niccol
Orijinal İsim: The Host 
Film Konusu : Dünya, gezegenleri daha da iyileştirmek amacıyla oraya yerleşen ruhlar tarafından işgal edilir. Yakalanan insanların içine ruhlar konur ve ruhlar insanları yönetmeye başlar. Fakat bu durum Melanie Stryder için geçerli değildir. İçine yerleştirilmiş olan ruh Göçebe tam olarak Melanie'yi kontrol edememektedir. Melanie'nin kışkırtmasıyla ruh istilasından kaçan Jeb Amca'nın yaptığı sığınağını keşfeder.Melanie yakalanır ve istilacıların eline geçer. Bedeni ve ruhu artık ele geçirilmiştir. Melanie’nin güçlü duygularını ve iradesini kullanarak yeryüzünde yaşayan son insanların yerini tespit etmeye çalışan güçler, genç kıza tam anlamıyla hakim olabilmişler midir. 
Film Etiketler : Göçebe izle filmi hd full, Göçebe izle filmleri, Göçebe izle Seyret, Göçebe izle tamamı, Göçebe izle tek part, Göçebe izle Göçebe türkçe dublaj izle Göçebe full hd izle Göçebe tek part izle Göçebe hd izle Göçebe 720p izle Göçebe online izle Göçebe izle Göçebe full hd izle Göçebe hd izle

Ailem icin türkce dublaj izle



Ailem icin izle full
Gösterim tarihi: 16 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.4/10
IMDB puanı: 5.6/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Dennis Quaid, Kim Dickens, Zac Efron
Tür: Dram, Gerilim, Aksiyon
Senaryo: Ramin Bahrani
Yönetmen: Ramin Bahrani
Orijinal İsim: At Any Price 
Film Konusu : Henry Whipple, sahip olduğu mısır çiftliği sayesinde hatırı sayılır bir servetin sahibi olmuştur. Ne var ki yıllardır rakibi Jim Johnson'ın gerisinde kalmaktan bir türlü kurtulamamıştır. Whipple, artık artan yaşının getirdiği yorgunluğun da etkisiyle emeklilik vaktinin geldiğine karar vermiştir. Böyle bir durumda da daima çiftliğin sorumluluğunu en büyük oğlu Grant'e vermeyi tasarlamıştır. Ancak parasal sıkıntılar yüzünden bu neredeyse imkansız bir hayaldir. Bir yaptıkları işlerle ilgili yasal bir soruşturma başlatılan Henry ve ailesi büyük bir kaosa sürüklenmeye başlarlar. Tüm aileyi etkileyen bu olaylar Henry ve oğlunu beklenmedik olayların içine atar. 
Film Etiketler :  Ailem İçin Filmi 720p HD izle, Ailem İçin Filmi Türkçe Dublaj izle, Ailem İçin Filmini 720p TR Dublaj Tek Parça Full HD izle, Ailem İçin izle, Ailem İçin Tek Parça izle