Suriye'ye Askeri Müdahale Başladı İddası!

Ölü sayısı 1300'den fazla kişi hayatını kaybettiFransız Le Figaro Gazetesi, Şam'da Esad karşıtı askeri operasyon başladığını flaş gelişme olarak duyurdu.

Gazetenin internet sayfasında yayımlanan haberde, kimyasal katliamın ardından Esad karşıtı operasyonun başladığı öne sürüldü.

Gazetenin internet sitesinde “Esad karşıtı operasyon başladı” başlığıyla son dakika gelişmesi olarak yayınlanan haberde, Amerikan, İsrail ve Ürdün komandolarının da destek verdiği Hür Suriye Ordusu’na bağlı birliklerin başkent Şam’a doğru ilerlediği ifade edildi.

Le Figaro’nun askeri kaynaklara dayandırdığı haberine göre, CIA ajanlarının yanı sıra, İsrail ve Ürdün komandoları tarafından eğitilen ağır silahlı 300 kişilik ilk grup 17 Ağustos’ta Dera bölgesinden sınırı geçerek Şam’a yöneldi.

İkinci grup ise 19 Ağustos’ta aynı bölgeden harekete geçti. Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail’in sofistike silahların Suriyeli radikal grupların eline geçmesinden endişe ettiği için gönüllülerden oluşan özel birlikler kurmayı tercih ettiği kaydedildi.

Beşiktaş Turu İstanbul'a Bıraktı, Trabzonspor Avantaj Yakaladı!

http://im.htspor.com/2013/08/22/871230_detay.jpg?1377202481Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Tromsö'ye 2-1 yenilip avantaj kaybetti. Almeida ile öne geçen Kara Kartal; Bendiksen (p) ve Pritchard'ın gollerine engel olamadı. Galatasaray da 2005'te Tromsö'ye deplasmanda 1-0 yenilmişti.

Trabzonspor ise deplasmanda Kukesi 2 golle yenerek rövanş için büyük avantaj yakaladı.

22.08.2013 Tromsö - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, Tromsö'ye konuk oluyorTromsö-Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, Tromsö'ye konuk oluyor. Karşılaşma Digiturk'ten canlı olarak yayınlacak. Beşiktaşın maça çıkacağı kadroda açıklandı.

TROMSÖ-BEŞİKTAŞ

STAT: Alfheim Stadı
SAAT: 21:00
HAKEM: Alan Kelly
YAYIN: Digiturk Salon 3

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Hutchinson, Veli, Fernandes, Olcay, Dentinho, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

Fatih Terim Milli Takım'ın Başında 4 Maça Çıkacak!

Fatih Terim, Milli Takım'da...TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mete Düren, Fatih Terim ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sezon sonuna kadar hem Galatasaray'ı hem Milli Takım'ı çalıştıracak. Buna göre Fatih Terim; 2014 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde kalan 4 maçta A Milli Takım'ın başında yer alacak.

Fatih Terim'in imza töreni TFF'nin İstinye'deki binasında bu akşam saat 20.30'da gerçekleştirilecek.

Terim, sezon sonuna kadar A Milli Takım'ın oynayacağı, 6 Eylül'deki Türkiye-Andorra, 10 Eylül'deki Romanya-Türkiye, 11 Ekim'deki Estonya-Türkiye ve 15 Ekim'deki Türkiye-Hollanda maçlarında milli takımın başında görev yapacak.

Türkiye, eğer bu 4 maçını kazanır ve Romanya ile Macaristan'ı geride bırakarak play-off oynama şansını elde ederse Terim o maçlarda da takımın başında görev alacak. A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası Finalleri'ne gitme şansını yakalaması durumunda ise TFF ile Galatasaray ve Terim yeniden görüşerek karar verecek.

TFF'DEN AÇIKLAMA
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için Fatih Terim ile anlaşmaya vardı. TFF'nin İstinye'deki binasında basına açık gerçekleştirilecek imza töreni bu akşam 20.30'da başlayacak

Üniversite'de Burs Kazananlara ve Burs Kazanamayanlara Müjde!

Bakandan Üniversite Öğrencilerine Müjde (Video)Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Habertürk Tv'de gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Kılıç, üniversiteli gençler için 8 milyar lira kaynak sağlandığını, yeni burs kazananların 1 Ocak 2014'te bu hakkı kullanabileceklerini açıkladı.

Yeni eğitim yılında 310 bin kapasiteye ulaşacaklarını kaydeden Kılıç, "Yurtlarda yatakları yeniliyoruz. Buzdolapları yenileniyor. Yeni nevresim takımları takıldı" diye konuştu.

Üniversite Öğrencilerine Yemek Parası Ödenecek Mi?

Kılıç ayrıca, 310 bin gence aylık 210 bin yemek parası ödeyeceklerini söyledi.

Öğrenciler Öğrenim Kredisini Ne Zaman Ödenecek?

Burs alamayanların tamamına öğrenim kredisi ödeyeceklerini belirten Kılıç, "Aileler geri ödemeler için endişe etmesin. Öğrenim kredisi alan gençlerimiz, mezun olduktan sonra işe girdiğinde tahsilatlara başlayacağız. Girmediği sürece tashil edilmeyecek" dedi.

HAREMLİK SELAMLIK TARTIŞMASI

Haremlik selamlık tartışmalarına da değinen Kılıç, "Haremlik selamlık diye birşey söz konusu değil. Kız erkek yurtları karma olduğunda, hem erkek hem kadın görevliler istihdam edilmesi lazım. Bu da şu an mümkün değil. Kız-erkek ayrıldığında fiziksel olarak açılamayan bir çok yer faaliyete açılacak" diye konuştu.

Hiç 3 Boyutlu Dövme Gördünüz mü ?

İngiltere'nin Birgminham kentinde yaşayan 33 yaşındaki Mathew Whelan için tam bir dövme hastası diyebiliriz.
Mathew İngiltere'nin en dövmeli adamı ve adını 'ROYAL MAJEST Y BODY ART' ( kraliyetin görkemli vücut sanatçısı) olarak değiştirdi.

Bütün dövme tutkunlarından farklı olarak onun son aşamada geldiği nokta ise vücut boyama sanatında 3 boyutlu dövme tekniği.

Çeşitli dişçi araç gereçleri ile bedene yakma tekniği ile kazınan bu dövme, yapım aşamasında kişiye çok fazla acı veriyor ama Mathew Whelan'ın bu tutkusundan vazgeçmeye niyeti yok.

33 yaşında eski bir güreşçi olan Mathew yerli kabinelerden ilham alarak yaptırdığı dövme kaplı bedeninin öldüğünde müze konulmasını istiyor.  Bunun bir kültür bir sanat olduğunu ve ne zaman ona bakan çocuk görse onlarla konuşup dövmelerinin anlamlarını açıklamak istediğini söylüyor.

Dövmelerinin görenlere abartılı geldiğini düşünen Mathew Whelan 'Biliyorum aşırı ama ben buyum ve bu benim yaşam tarzım kendimi ifade yolum. Bunu seviyorum.' diyor.