Düğün Müzikleri, Düğünleriniz İçin Yabancı Fon Müzikleri...

Evlilik arefesindesin ve düğün için müzik seçiyorsunuz... İşte size Düğünlerinizde fon müziği olarak hatta dans içinde kullanabileceğiniz Düğün Müzikleri...

Song for you
Bir çok kişi tarafından seslendirilen 'Song for you', ilk kez 1971 yılında Leon Rusell tarafından bestelenip seslendirilmişti. Joe Cocker, Aretha Franklin, Ray Charles, Whitney Houston, Simply Red ve daha kimler kimler kendilerine has yorumlarıyla bu 'duygu yüklü' şarkıyı yorumladı. Son dönemlerin parlayan yıldızı Micheal Buble'nin seslendirdiği bu versiyonu sadece New York Madison Square Garden değil, bilgisayar başındaki sizlerin de tüylerini rahatlıkla diken diken yapacak derecede duygusal. Oldukça romantik bir düğün şarkısı olabilir doğrusu...
Endless LoveSonu olmayan bir aşk ile sonsuza dek bağlanmaya hazırlanan gelin ve damat adayları için birbaşka duygu yüklü ve iyimser melodiler barındıran şarkı da Endless Love. Diana Ross ve Lionel Richie düetiyle karşımızda. Lionel Richie'nin bu unutulmaz şarkısı, tüm hayatınız boyunca sizin için de ayrı bir anlama sahip olabilir.
You're so beautifulTüyleri diken diken eden bir başka parça daha... Seven bir adam, başka ne ister ki? Sevdiği ve tüm hayatını paylaşacağı, gelecekte çocuklarının annesi olacak bu özel kadının gözlerinin içine bakıp, 'benim için çok güzelsin' demek... Tüm davetlilerin gözlerinin önünde dans ederken tabii...
Just The Way You AreBilly Joel'in unutulmaz parçası 'Just the way you are', birini olduğu gibi sevenler için çok daha fazla anlam taşıyor olsa gerek... Birlikte geçireceğiniz iyi ve kötü zamanlar olacak, şu an yanınızdaki kişiyi her ne olursa olsun, olduğu gibi sevmeye hazırsanız, bu şarkı da düğün şarkınız olmak için hazır...
As time goes byAşka hala inananlardansanız, bu şarkı çaldığında içinizde bir şeylerin hala kıpır kıpır olduğunu kolaylıkla hissedebilirsiniz. 1942 yılında çevrilen Casablanca filminin unutulmaz parçası 'As time goes by', düğün şarkınız için çok uygun...
Can't help falling in loveElvis Presley ne de güzel seslendirmiş parçayı, öyle değil mi? Efsanevi sanatçının 1961 yılındaki Blue Hawaii filmiyle ünlenen şarkı, eminiz ki şimdiye kadar birçok çiftin 'bizim şarkımız' diye nitelendirdiği, oldukça özel bir şarkı. Tüm bakışlar sizin üzerinizdeyken, sımsıkı sarılıp tüm düğün hazırlıklarının fiziksel ve duygusal yorgunluğunu bir anda atabilir, yeni hayatınızın ilk dansını bu güzel şarkının eşliğinde yapabilirsiniz...
Nothing gonna change my love for youSiz de hiçbir şeyin sevgilinize beslediğiniz sevgiyi değiştirmeyeceğine inananlardansanız, düğün dansınızda bu şarkıya yer vermelisiniz. özellikle 80'li yıllarda Glenn Medeiros'un sade ve etkileyici vokaliyle aklımızda yer eden bu muhteşem parça, iyi bir seçim olabilir..
Aretha Franklin - ThinkHareketli tarzı ile dans ettikten sonra özgürce oynayabilmeniz için "Aretha Franklin'den Think parçası doğru bir seçim olabilir.
I Will SurviveDüğünün ilerleyen dakikalarında sizi havalara uçuracak şekilde eğlendirecek olan "I will survive" parçası bizce doğru bir tercih!
José Feliciano - Moliendo CaféSıra pastaya geldiğinde canlı ve bir o kadar da heyacanlı tarzıyla "Moliendo Café" parçası size eşlik edebilir.
I've got you under my skin1936 yılında yazılmış ve en iyi şarkı Oscar'ı kazanmış bir şarkı olan 'I've got you under my skin', Frank Sinatra ile birlikte iyice ünlenmişti. Siz de yakında evleneceğiniz nişanlınızı derinizin altında ve kalbinizin derinliklerinde hissediyorsanız, bu hislerinizi dj'e bu şarkıyı çaldırıp herkesle paylaşabilirsiniz.
Daft Punk - Get LuckyHem eğlenceli hem hareketli bir düğün müziği tercihiniz ise "Daft Punk- Get Lucky" hareketli ve yumuşak tarzı ile sizi eğlendirirken yormadan ve rahat hareketlerine eşlik ederek dinlendirecektir...
You're the First, the Last, My EverythingHem romantik hem eğlenceli bir düğün müziği arıyorsanız tutku dolu, güçlü bir sese sahip Barry White'ın 'You're the First, the Last, My Everything' şarkısını da tercih edebilirsiniz. Bu şarkı için özel bir koreografi de hazırlanabilir. Davetliler için de hoş bir sürpriz yaratmış olabilirsiniz. Ne dersiniz?

Football Manager 2014 - FM 2014 İndir


FM 2014 geliştirilmiş oyun fonksiyonlarıyla menajerlik oyunlarını severler için harika özelliklerle beraber Türkçe dil desteğine sahip. Transferler ve parasal olaylar daha gerçekçi olmuş. Herkesin sabırsızlıkla beklediği Football Manager 2014 oyununu sizlerle paylaşacağız.

Football Manager 2014 PC Sistem Gereksinimleri


İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8
İşlemci: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Intel GMA X3100 128MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
İnternet Gereksinimi: Geniş Bant İnternet Bağlantısı
Sabit Disk Alanı: 3 GB 





Koruma Memuru Olma Şartları, Kimler Koruma Memuru Olabilecek!

Korumu Memuru olmak isteyen gençler için; Koruma memuru olma şartları belli olmaya başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde koruma memurları için yeni bir birim kurulacak. Konuyla ilgili hazırlanan kanunun TBMM'den kısa sürede geçmesinin beklendiğini bildiren yetkililer, kademeli olarak her dönem 3 bin kişi olmak üzere toplam 30 bin koruma memuru alınacağını belirtti.

İşte koruma memurlarının şartları:

25 YAŞINDAN KÜÇÜK OLMA ŞARTI
Koruma memuru olmak isteyenlerde, en az lise mezunu olmak, sağlık şartlarının yeterli olması, beden eğitimi sınavlarından başarılı olmak ve KPSS lise puan türünden de 40-60 puan alma şartları aranacak. Fiziki yeterliliğin önemsendiğini belirten yetkililer, erkek adayların en az 1,72 metre, kız adayların ise 1,68 metre boyunda ve 25 yaşından küçük olmaları gerektiğini kaydetti. Açıköğretim lisesi mezunları da ön lisans ve üniversite mezunları da koruma memurluğu için başvurabilecek.

6 YIL SONRA POLİS OLABİLECEKLER
Koruma memurları, 6 yıl görev yaptıktan sonra 'kıdemli koruma memuru' olacak ve isterlerse 7. yılda sınavla polisliğe geçebilecek. Polisliğe koruma memurlarının yüzde 10'u kabul edilecek ve polis olduktan sonra polislerin bütün terfi koşullarından yararlanabilecek.

Adaylar, her dönem 3 bin kişilik gruplar halinde polis okullarında 4 aylık eğitim aldıktan sonra kadrolu olarak göreve başlayacak. Özel, siyah renkli üniforma giyecek koruma memurları silahlı olarak görev yapacak.

ACİL DURUMLARDA MÜDAHALE EDECEKLER
Tüm koruma hizmetlerinin bu memurların görev alanı içinde olduğunu aktaran yetkililer, TBMM, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve bakanlıklarda görev koruma memuru bulunmayacağını söyledi. Uygulamayla koruma memurları stadyumlar ve üniversiteler ile öğrenci yurtlarında güvenliği sağlayacak.

Koruma memurları, polisler gibi acil bir durum karşısında müdahalede bulunabilecek ve gerekli delilleri toplama yetkisine sahip olacak. Olay yerlerinin yetkisi, polisler gelene kadar koruma memurlarında bulunacak. Koruma memurlarının özlük hakları da polislere yakın koşullarda ayarlanacak.

Adet Gecikmesinin 10 Nedeni!

Hamile kalmaya çalışmıyorsanız, hiçbir şey sizi, adetinizin gecikmesi kadar korkutamaz. Ve adetiniz geciktiğinde aklınıza hemen hamile miyim sorusu gelir. Peki adetinizin gecikmesinin tek sebebi hamilelik midir? İşte adet olmamanızın ya da gecikmesinin en sık görülen 10 sebebi:


1. Stres
Stres hayatınızdaki birçok şeyi etkileyebilir ve buna adet düzeniniz de dahildir. Bazen o kadar çok stres ve gerginlik yaşarız ki vücudumuz GnRH adı verilen bir hormonun (cinsiyet hormonlarının salınmasını uyaran hormon) seviyesini azaltır. Bu hormonun azalması yumurtlamamaya ya da adet olmamaya neden olur. Yeniden eski düzeninize dönebilmeniz için rahatlamanız ve gevşemeniz gerekir. Bu durumda, doktorunuzla konuşmak ve stresinizi azaltmak için birlikte çalışmak faydalı olacaktır.

2. Hastalık
Geçirdiğiniz ani, kısa ya da uzun süreli bir hastalık, adetinizin gecikmesine neden olabilir. Bu durum genellikle geçicidir. Hastalığınız iyileştikten sonra, adetleriniz eski düzenine girecektir.

3. Günlük programınızdaki değişimler
Rutin ve düzenli programınızda değişiklik yapmak, biyolojik saatinizi etkileyebilir. Adetinizin gecikmesinin nedeni, çok uzun saatlerinizi iş yerinde geçirerek, uykusuz kalmanız olabilir.

4. Kullandığınız İlaçlar
Yeni ve farklı bir ilaç kullanmaya başlamanız, adetinizin gecikmesine ya da gelmemesine sebep olabilir. Doktorunuzla kullandığınız ilaçların bu yan etkisi hakkında konuşun. Bu, bazı doğum kontrol yöntemlerinde sık görülen bir durumdur.

5. Fazla kilolu olmak
Çok fazla kilonuzun olması, hormonsal olarak adet döngünüzü değiştirebilir ya da tamamen durmasına sebep olabilir. Birçok kadın biraz kilo verdiklerinde normal döngülerine ve doğurganlıklarına geri döner.

6. Fazla zayıf olmak
Vücudunuzdaki yağ oranı yeterli düzeyde değilse, düzenli adet olamayabilirsiniz ya da adet döngünüz tamamen durabilir. Bu duruma amenore adı verilir. Genellikle biraz kilo almak adet düzeninizin eskiye dönmesini sağlar. Bu durum, aşırı derecede spor yapan ya da profesyonel sporcu olan kadınların yaşadığı adet gecikmesinin en sık görülen nedenidir.

7. Yanlış hesaplama
Adet döngüsü kadından kadına farklılık gösterebilir. Ortalama adet döngüsünün 28 gün olduğu söylense de bu her kadın için geçerli değildir. Bazen adetinizin geciktiğini sandığınız zamanlarda yalnızca yanlış hesap yaptığınızı fark edebilirsiniz. Adet döngünüz düzensizse ve ne zaman yumurtladığınızı biliyorsanız, yumurtladığınız günden iki hafta sonrasında adetinizin gelmesini beklemelisiniz. Bu şekilde adet döngünüzü daha kolay takip edebilirsiniz.

8. Perimenopoz (menopoza geçiş dönemi)
Perimenopoz, üreme döneminden, üretken olmadığınız döneme geçiş yaptığınız zamana verilen isimdir. Bu dönemde adetiniz daha az ya da daha çok gelebilir veya daha sık ya da daha seyrek adet olabilirsiniz. Eğer hamile kalmak istemiyorsanız, bir doğum kontrol yöntemi kullanmaya devam etmenizde fayda vardır. Çünkü bu dönemde doğurganlığınız hala devam etmektedir.

9. Menopoz
Menopoz, artık yumurtlamayacağınız ve adet görmeyeceğiniz bir dönemdir. Menopoza doğal bir şekilde girebilirsiniz. Ancak bu durum, hiserektomi (rahmin alınması) gibi cerrahi olarak ya da kemoterapi gibi kimyasal yollarla da gerçekleşmiş olabilir.

10. Hamilelik
Nihayet! Evet, adetinizin gecikmesinin sebebi hamile kalmış olmanız olabilir. Basit bir gebelik testi adetinizin gecikmesinin nedeninin, hamilelik olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacaktır. Gebeliğin öğrenilmesi için yapılan idrar ve kan testleri vücudunuzda hCG hormonu (gebelik hormonu) olup olmadığını kontrol eder.

Peki bundan sonra ne yapmalısınız?
Eğer hamileyseniz hemen doktorunuzu ya da ebenizi arayıp bir doğum öncesi (prenatal) randevusu almalısınız. Sizi muayenehaneye çağırmaları biraz zaman alabileceğinden, onları hemen aramanız sizin için faydalı olacaktır.

Gebelik testiniz negatif çıktıysa, birçok test bir hafta bekleyip yeniden gebelik testi yapmanızı tavsiye eder. İkinci test de negatifse ve neden adetinizin geciktiği hakkında bir fikriniz yoksa fiziksel muayene için hemen doktorunuzu arayın. Doktorunuz size birkaç kan testi yapabilir ya da bazen Provera gibi, gecikmiş adetin gelmesine yardımcı olan bir ilaç verebilir.

lanet – sinister türkce dublaj izle hd



lanet – sinister  full izle
Gösterim tarihi: 23 Eylül 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.0/10
IMDB puanı: 6.7/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Ethan Hawke, James Ransone, Juliet Rylance
Tür: Korku, Gerilim
Senaryo: Scott Derrickson
Yönetmen: Scott Derrickson
Film Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları dairede daha önce yaşayan tüm hane halkı öldürülmüştür. Ellison evin tavan arasında gizemli bir kutu bulur. Bulduğu bu kutunun içinden bir adet projektör ve onlarca video kaseti çıkar. Yönetmenliğini Scott Derrickson’ın üstlendiği filmin başrolünde Ethan Hawke yer alıyor.
Film etiketler : Lanet filmini izle, Lanet turkce dublaj izle, sinister filmini hd izle, sinister turkce dublaj izle

Bitik Şehir türkçe dublaj izle hd


Bitik Şehir film full izle
Gösterim tarihi: 18 Ocak 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
IMDB puanı: 6.1/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Barry Pepper, Catherine Zeta-Jones, Jeffrey Wright, Mark Wahlberg, Russell Crowe
Tür: Gerilim, Suç
Senaryo: Brian Tucker
Yönetmen: Allen Hughes
Orijinal İsim: Broken City 
Film Konusu : Eski bir polis memuru olan ve kurumdan uzaklaştırıldıktan sonra özel dedektif olarak çalışmaya devam eden Billy Taggart, New York şehrinin belediye başkanı Nicholas Hostetle tarafından kendisine gittikçe yabancılaşan karısı Emily Barlow'u takip etmesi için görevlendirilir. Taggert yaptığı araştırmalar ve incelemeler sonrasında kendini esrarengiz durumların içerisinde bulur. Başkanın iş ve özel yaşamını mercek altına alan Taggart gün geçtikçi dişli düşmanlar edineceği büyük bir skandalın eşiğine doğru sürüklenme yolundadır. 
Film Etiketler :  Bitik Şehir Filmini izle, Bitik Şehir Full izle, Bitik Şehir Hd izle, Bitik Şehir izle, Bitik Şehir izle 720p Hd izle, Bitik Şehir Türkçe Altyazılı izle