İmparator – Emperor 2012 filmi izle



İmparator – Emperor 2012 türkçe dublaj izle
Gösterim tarihi: 01 Eylül 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.9/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Colin Moy, Matthew Fox, Tommy Lee Jones
Tür: Tarihi, Savaş
Senaryo: Vera Blasi
Yönetmen: Peter Webber
Orijinal İsim: Emperor
Film Konusu :  Uzun bir mucadelenin ardından General MacArthur, Japonya ülkesine karşı başlatmış oldukları savaşta galip olmuşlardır. Savaşı kazanmalarının ardından imparatorun yerine geçer ve onu yargılamak için çareler aramaktadır.
Film Etiketler : İmparator – Emperor 2012 filmi izle,  İmparator – Emperor 2012 full izle,  İmparator – Emperor 2012 izle,  İmparator – Emperor 2012 türkçe dublaj izle,  İmparator – Emperor 2012 hd izle, filmizle, film izle, hd film izle, online film izle,

Oğuzhan Koç Ben Hala Aynı Rüyada Albümü Dinle

Çok güzel hareketler bunlar ile tanınan ve Giden günlerim oldu , Gülki sevgilim şarkılar ile kendinden söz ettiren Oğuzhan Koç ilk albümü ile müzik piyasasına merhaba dedi.

2.5 yıl süren çalışmaların ardından yayınlanan, müzik direktörlüğü ve aranjörlüğünü Alper Erinç'in üstlendiği "Ben Hala Rüyada" albümünde, Ozan Doğulu'nun da iki düzenlemesi yer alıyor. Pop tarzında hazırlanan albümde, pek çok değerli müzisyen bir araya geldi.

Ayy (Ben Hala Rüyada), Bu Yol Uzar, Gitsem Diyorum, Her Aşk Bir Gün Biter, Bitmedi Elem, Neşeli Ayrılık Şarkısı, Al Ahını, Yanımda Olsan şarkılarının yanı sıra "Yüzük" parçasında Oğuzhan Koç'a yakın dostları Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak eşlik ediyor.

Oğuzhan Koç Yeni Şarkıları Dinle

 

Oğuzhan Koç Yeni Şarkıları

Ayy (Ben Hala Rüyada)
Bu Yol Uzar
Gitsem Diyorum
Her Aşk Bir Gün Biter
Bitmedi Elem
Yüzük
Neşeli Ayrılık Şarkısı
Al Ahını
Yanımda Olsan
Erzincan

Kutsal Toprak türkce dublaj izle



Gösterim tarihi: 28 Ocak 2011
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.0/10
IMDB puanı: 4.5/10
Yapım: 2011
Oyuncular: Chelcie Ross, Gale Harold, Leisha Hailey
Tür: Korku
Senaryo: Adam Gierasch, Jace Anderson
Yönetmen: Adam Gierasch
Orijinal İsim: Fertile Ground
Film Konusu :  and Nate Weaver Şehirdeki evlerinden rahatsızdırlar ve şehir dışında başka bi eve tanışınıp orada yaşamaya başlarlar. Bir zaman sonra Emiliy korkunç görüntülere şahit olmaya başlar.Bu eski evin hayaletli oldugunu farkederle..
Film Etiketler : kutsal toprak filmi izle, kutsal toprak izle, kutsal toprak hd izle, kutsal toprak full izle, kutsal toprak türkçe dublaj izle, kutsal toprak filmi hd izle,