Tan Taşcı Geçmişler Olsun Dinle, Geçmişler Olsun Şarkı Sözü

http://images.profileengine.com/large/425010637/tan.tasc..2009Tan Taşcı'nın eski şarkıları çok güzel yorumladığını söylemeye gerek yoktur herhalde. Tan Taşcı & Yasin Keleş ile birlikte güzel bir çalışmaya imza attı.

Tan Taşcı'dan Geçmişler Olsun Şarkısını burada dinleyebilirsiniz.
Tan Taşcı Geçmişler Olsun Şarkı Sözlerini Burada Okuyabilirsiniz.




Sen Sevip Öptün Diye Senin Mi Oldu

Çiçekler Taktın Diye Gelin Mi Oldu

En Süslü Yalanlarla Aldattın Onu

Geçmişler Olsun, Geçmişler Olsun

Ara Ara Belki De Bulursun

Gündüz Gece Yalvar Yakar Olursun

Sende Sıra Ne Denir Ki Sana Geçmişler Olsun

Bir Köşede Unuttun Başkası Kaptı

AŞkı Çabuk Öğrettin Çok Canlar Yaktı

Göz Açıp Kapadın Baktın Ki Kaçtı

Geçmişler Olsun, Geçmişler Olsun

Yok Artık Blogcu.Com! Gün Geçtikce Reklamları Sayfayı Kaplıyor!

Eskiden Türkiye'de Blog deyince akıllara ilk gelen sitelerden birisi Blogcu.Com du ancak başarısız yöneticilerinin yenilik adı altında yaptığı değişimler Blogcu.Com a ağır darbeler vurdu. Bende dahil olmak üzere binlerce kullanıcı blogcu.com dan elini ayağını çekti.

Son dönemler girmediğim blogcu bloguma bakmak amaçlı girdiğimde sayfayı aşağı doğru kaydırmamla sayfanın sağ yanındaki reklamların çıkması bir oldu. Üstelik üst üste 2 adet kare reklam sayfanın abartısız yarısını kaplıyordu. Reklamı kaptmak için konulan çarpı işaretine bastığımda ise reklamlar kapandı ancak reklamın kapanmasıyla blogun en üst kısmına gittim. Bu olumsuzlukla Blogcu.Com kimlerin elinde olduğunu tekrar anladım. Başarısızlık üstüne başarısızlık Blogcu.com'un sonunu getirecek benden söylemesi...


Taşeron İşçilerin Hakları Garanti Altına Alınacak Maaşları Artacak!

Günümüzde çoğu kurumda taşeron işçiler tercih ediliyor, Nedeni ise işlerini memurlardan daha iyi yapmaları, işten Kovulma korkusunun olması ve daha düşük maaşlara çalışmaları. Taşeron işçilerin haklarını korumak adına bazı önlemler alınmaya başlayacak diye umut ediyor ve haberin ayrıntılarına geçiyoruz.

Taşeron işçiye kıdem tazminatı Zaman'dan İsa Yazar'ın haberine göre; yeni hazırlanan yasa tasarısı taslağıyla, taşeron işçilerin çalışmaları kıdem tazminatıyla garanti altına alınıyor. Ayrıca taşeron patronun ödemediği ücreti asıl patron ödeyecek.

TAŞERON İŞÇİLERİNE MÜJDE
Çalışma hayatının önemli sorunlarına çözüm bulmayı amaçlayan yeni bir paket, Meclis'in açılmasıyla birlikte yasalaşacak. Pakette taşeron işçilerin sorunlarının çözümünden doğum izninin artırılmasına, memurlar kanununda yapılacak değişiklikten işsizlik ödemelerinin artırılmasına kadar pek çok madde bir arada bulunuyor. Önceki gün Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda (EKK) masaya yatırılan paketle ilgili olarak ayrıntılı müzakere yapıldı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın başkanlığındaki toplantıya ekonomiyle ilgili bakanlar katıldı. Toplantıda yasa tasarısı taslağının ayrıntılarının yanı sıra ekonomiye maliyeti ve doğacak maliyetlerin nasıl karşılanacağı görüşüldü.

AYLIKLAR DÜZENLİ OLARAK ARTACAK
EKK'da paketle ilgili olarak müsteşarlar düzeyinde son bir teknik çalışma yürütülmesi karara bağlandı. Daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak paket, Meclis'in açılmasıyla birlikte yasalaşmak üzere Genel Kurul'a gelecek. Pakette kamudaki taşeron işçilerle 3 veya 5 yıllık sürelerle sözleşme yapılması ve bu yolla işçilerin her yıl girdi çıktı yaptırılarak hak kayıplarının önlenmesi amaçlanıyor. Böylece örneğin bir bakanlıkta taşeron firma işçisi olarak çalışan kişi, her yıl işten çıkarılma korkusu yaşamayacak. Bu durum, ücretlerde de iyileştirme getirecek. Her yıl sözleşmesi yenilenen ve asgari ücret üzerinden maaş verilen işçinin aylığı, düzenli olarak artacak. Taşeron işçilerin maaşlarının garanti altına alınabilmesi için de taşeron patronun ödemediği ücreti asıl patron ödeyecek Her yıl girdi çıktı yaptırılarak kıdem tazminatı ellerinden alınan işçilere bu yolla kıdem tazminatlarını alabilme imkanı verilecek.

Araçların Yaşlarına Göre Belirlenen Hurda Değerleri...

Eski araçlarını vererek hurda değerini almak isteyenler için soru işaretleri ortadan kalktı. Hurda Değeri olarak devletin vereceği para belli oldu.

otomobilHükümetin bir süreden bu yana uygulamaya koymaya hazırlandığı eski araçları trafikten çekme çabalarının parçası olarak hayata geçirilen "hurda teşviki"nde rakamlar belli oldu. 54 Kamuoyunun "hurda teşviki" olarak bilinen eski araçların trafikten çekilmesini yürütme çalışmalarında ayrıntılar netleşmeye başladı. Üç farklı sınıflandırmada uygulanması öngörülen hurda teşviki, 1990-1993 arasında ise 6.500 TL, 1985-1990 arasında 5 bin lira, 1985 öncesi araçlar için 3.500 olarak planlandı.

Milliyet'in haberine göre; Hurda araç teşviki üç farklı sınıflandırmada 2 milyon binek aracının trafikten çekilmesi hedefleniyor. Bu araçlar ortalama 5 bin TL ile desteklenmiş olacak. 1985 model ve öncesi binek araçlar için 3 bin 500 lira teşvik öngörülürken aynı rakam 85-90 yılları arası modellerde 5 bin lira olarak planlandı. Taslak çalışmaya göre 90 ve 93 model arasında bulunan binek araçlardaki destek miktarı ise 6 bin 500 lira olarak öngörüldü.

Önümüzdeki günlerde son kararın verileceği taslak çalışmasına göre yeni araç alımına kredi faiz desteği de paketin içerisinde yer alıyor. Hurda teşviklerinin masaya yatırıldığı teknik düzenlemelerin yer aldığı söz konusu taslakta 20 yaş üstü taşıtını getirip sıfır araç alanlara ÖTV indirimi verilmesi teklifi de bulunuyor.

İNDİRİM GELECEK YIL UYGULAMAYA GİRİYOR

Hurda indiriminin yer aldığı teşvik paketinin 2014 yılında hayata geçirilmesi planlanıyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen çalışmalara ilişkin son karar önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıda masaya yatırılacak. Hurda teşvikine yönelik son karar Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nda (EKK) masaya yatırıldıktan sonra siyasi irade tarafından verilecek.

TÜRKİYE'DE 20 YAŞTAN BÜYÜK 4 MİLYON ARAÇ VAR

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye genelinde 17 milyonun üzerinde araç bulunuyor. 20 yaş üzerindeki araç sayısı ise 4 milyonun üzerinde. 20 yaş üzerindeki araçların yaklaşık 2 milyon adedi binek taşıtlardan oluşuyor. Hurda araç düzenlemesinde sona gelindiğini belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, konuyla ilgili çalışmaların 2014 yılında hayata geçirilerek yerli üretime önem verileceğini açıklamıştı.

Hayelet sirinler: The Legend of Smurfy Hollow izle



Gösterim tarihi: 10 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Fred Armisen, Hank Azaria, Jack Angel
Tür: Animasyon
Senaryo: Todd Berger
Yönetmen: Stephan Franck
Orijinal İsim: Şirinler 
Film Konusu : Hikaye başladığında, iri Sakar ve Paniğe kapılan kırık tekerleği şirin çileği dolu bir sepeti ile gece ormanda dışında. Sakar zaman geçirmek için bir hayalet hikayesi anlatma fikri olduğunda tekerlek düzeltmek için açılamıyor, üçü bir kamp ateşi kavurma şirin çileği etrafında bir araya oturup. Anlatıcı sonra hayalet hikayesi kendi tür anlatmak için üç Şirinler katıldı.Anlatıcı hikayesi olarak, Şirinler en şirin çileği toplamak Şirinler bir madalya verilecektir hangi Smurfberry Hasat yarışma duyurmaktan Şirin Baba için etrafında toplamak. Zeki o da bu yılki madalya kazanmak için gidiyor nasıl haset, son yıllarda kazandı birden fazla madalya giyen toplantıda gösterir.iyi seyirler flimizlesene-vk ailesi. 
Film Etiketler :  Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi filmini izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi full hd izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi full izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi indir, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi onlien izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi Türkçe Dublaj izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow 2013 Türkçe Dublaj izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj full izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj indir, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj izle, Şirinler Hayalet Şirin Efsanesi – The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj onlien izle, The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow 2013 Türkçe Dublaj full izle, The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow 2013 Türkçe Dublaj izle, The Smurfs The Legend of Smurfy Hollow Türkçe Dublaj izle 

Ankara Sakarya Caddesinde Kızlara Sarılmak 1 TL!

"Sarılmak 1 TL" afişi  açana kızlar izdiham yarattı!Ankara'da 2 kız ellerinde ki kartonlara sarılmak 1 tl , Dert dinlenir gibi yazılar yazarak Ankaranın en işlek yerlerinden biri olan sakarya caddesine çıktı. Ancak kızlarımız biraz korkmuş olacak ki görevlerini yerine getirmeden kaçtılar.

 İşte ilginç haberin ayrıntıları...

Ankara'da Sakarya Meydanı’nda iki genç kızın ellerindeki, ‘Sarılmak 1 TL’ ve ‘Dert dinlenir. Tabii ki 1 TL’ yazılı dövizler, görenleri şaşırttı. Etrafta toplananların çoğalması üzerine kızlar meydandan kaçarak, uzaklaştı.

Kısa sürede iki kızın etrafına toplanan kalabalıkta bulunanların bazıları 1 TL uzatarak, sarılmak istedi.

Bazı vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Bu sırada orta yaşlı bir kadın döviz açan kızlara, “Neden böyle yapıyorsunuz? Paraya ihtiyacınız varsa gidin çalışın. En kötü temizlik işi bulursunuz. Çok gençsiniz, bu davranış size yakışıyor mu?” diyerek tepki gösterdi.

Kızlar ise “Haçlık çıkarmaya çalışıyoruz. Ne var bunda?” diye karşılık verdi.

Sakarya Meydanı’nın hızla kalabalıklaşması ve bazı erkeklerin rahatsız etmesi sonucu iki kız çareyi kaçmakta buldu

http://im.haberturk.com/galeri/2013/09/20/431239/9651b4195977398b9c7a4332e7381b34_k.jpg?1379679590

Kötü Ruh Türkce Dublaj izle (2013)



Gösterim tarihi: 19 Nisan 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.0/40
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Fede Alvarez
Tür: Korku
Senaryo: Fede Alvarez, Rodo Sayagues
Yönetmen: Jane Levy, Lou Taylor Pucci, Shiloh Fernandez
Orijinal İsim: Evil Dead 
Film Konusu : Mia uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle zor günler geçirmiştir ve yeni bir kararın eşiğindedir. Abisi David ve sevgilisi Natalie ve çocukluk arkadaşları Olivia ve Eric’ten kendisine destek olmalarını ister. Beşi birden hafta sonunu Tennessee ormanlarındaki aileden kalma rüstik kulübeye geçirmeye karar verirler.Orada buldukları bir kitap onların herşeyini değiştirecek ve hayatlarını bir kabusa çevirecektir, kitabın adı “Ölümün Kitabı” olması dahi onlar için korkmaya yetecektir. 
Film Etiketler : evil dead full izle, evil dead izle, kötü ruh 2013 izle, kötü ruh izle, kötü ruh türkçe dublaj izle, kötü ruh filmi izle, kötü ruh full izle, kötü ruh online izle, kötü ruh izle,

Extrem Snowboarding Skor Hilesi


Gerekli Program: Cheat Engine


Pet Vegas Coins Hilesi



Gerekli Program: Cheat Engine

Kayıp Kurşunlar film izle türkce dublaj




Gösterim tarihi: 14 Ağustos 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Gang Chen, Hei-Yi Cheng, Xiang Bin
Tür: Aksiyon, Gizem
Senaryo: Chi-Leung Law, Sin Ling Yeung
Yönetmen: Chi-Leung Law
Orijinal İsim: Xiao shi de zi dan 
Film Konusu : Yağmurlu bir gecede Şangay yakınlarındaki bir silah fabrikasında çalışan genç bir kadın, bir kutu mermi çaldığı için, patron Ding tarafından Rus ruletiyle cani bir şekilde öldürülür. Bir buçuk ay içerisinde işçilerden bazıları esrarengiz bir biçimde öldürülmüş olarak bulunur, üzerlerinde ise hiç mermiye rastlanmaz. İşçiler arasında ölümcül bir lanetin kol gezdiği söylentileri yayılır. Bu söylentiler ve cesetler üzerine bir dedektif ve ortağı olayı çözmek üzere görevlendirilir. İşçiler arasında ölümcül bir lanetin kol gezdiği söylentileri yayılır. Bu söylentiler ve cesetler üzerine bir dedektif ve ortağı olayı çözmek üzere görevlendirilir. 
Film Etiketler :  Kayıp kurşunlar film izle, Kayıp kurşunlar filmi izle, Kayıp kurşunlar full izle, Kayıp kurşunlar izle, Kayıp kurşunlar sinema izle, Kayıp kurşunlar tek link izle

Sitick Figure Badminton Kazanma Hilesi



Gerekli Program: Cheat Engine 

Aziz Yıldırım İyice Saçmaladı! Evlat Acısı Çekiyorsa Evinde Otursun!

Vicdan yaralayan polemik!Mehmet Ali Aydınlar'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısına, oğluyla ilgili soru üzerine gözyaşlarına hakim olamaması damga vurmuştu.

Aynı gün yazılı bir açıklama yaparak Aydınlar'ın acısını paylaştığını duyuran Yıldırım bugün ise Aydınlar'a çok ağır sözlerle yüklendi. Yıldırım önce Sabah Gazetesi'nden Sevilay Yükselir'e ardından da Skorer'e konuştu.

İşte her iki haber...

AZİZ YILDIRIM'IN SKORER'E YAPTIĞI AÇIKLAMA İSE ŞÖYLE:

Yıldırım, "Bugün medyada sizin hakkınızda bir röportaj çıktı. Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili bir takım spekülasyonlar yapılıyor. Bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi;

"Bakın ben önceki gün Fenerbahçe org'da bir açıklama yaptırdım. 'O'nun evladı bizim evladımız, O'nun acısı bizim acımızdır" dedim. Hala da bu sözlerin arkasındayım. Ama bu konuyu kullanarak beni karalamaya çalışıyorlar. Ve bunu sistemli bir şekilde yapıyorlar. Evlat acısı üzerinden kim fayda sağlamaya çalışıyorsa o ahlaksızdır, şerefsizdir. Benim NTV'deki anlattıklarım çok nettir. O dönem Mehmet Ali Bey benim dostumdu. Acısı çok büyüktü. Ve biz bunu yakından görüyorduk. Acısını azaltmak için ona elimizi uzattık. Ve mecburduk da. Ama bizler çok büyük sıkıntılar yaşarken çok büyük acılar çekerken o bizi arkamızdan vurdu. Bütün söylediğim budur. Hala bunun da arkasındayım."

Fenerbahçe Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Benim ne Mehmet Ali Bey ile ne de herhangi bir kimseyle Aziz Yıldırım olarak hiçbir husumetim yoktur. Benim derdim Fenerbahçe'ye zarar veren ve Fenerbahçe'ye ihanet edenlerledir."

Sabah gazetesinden Sevilay Yükselir, Aziz Yıldırım'ın Aydınlar'ın basın toplantısında oğlu ile ilgili gelen soru üzerine yaşadığı duygusalar anlar için "Niye üzülecekmişim ki. Üzülecek bi durum yok çünkü numara yapıyor" dediğini yazmıştı.

Marvel Avengers Alliance Turnuva Kazanma Level ve Para Hilesi



Gerekli Program: Cheat Engine 
Gerekli Kodlar
d0 30 20 80 ?? 63 ?? d1 11 02 00 00 20 48 10 0f 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 62 ?? 12 07 00 00 d0 62 ?? 4f ?? ?? ?? 10 d8 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 62 ?? 12 07 00 00 d0 62 ?? 4f ?? ?? ?? 10 b6 01 00 09 60 ?? ?? ?? 60 ?? 53 ?? 64 d0 66 ?? ?? 56 ?? 41 ?? 80 ?? 63 ?? 10 9c 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 87 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 72 01 00 09 d0 27 26 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 5d 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 43 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? d3 Arat
d0 30 20 80 ?? 63 ?? d1 11 02 00 00 20 48 10 0f 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 62 ?? 12 07 00 00 d0 62 ?? 4f ?? ?? ?? 10 d8 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 62 ?? 12 07 00 00 d0 62 ?? 4f ?? ?? ?? 10 b6 01 00 09 60 ?? ?? ?? 60 ?? 53 ?? 64 d0 66 ?? ?? 56 ?? 41 ?? 80 ?? 63 ?? 10 9c 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 87 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 72 01 00 09 d0 27 26 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 5d 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 43 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? d2  

Jelly Splash Bölüm Geçme Hilesi


Gerekli Program: Cheat Engine

Ttropical Bubbles Puan Hilesi


Gerekli Program: Cheat Engine

Pool Live Tour Güncel Hile


Gerekli Program: Cheat Engine 
Gerekli Dosya: TIKLA

Legend Online Dünya Refah derecesi Hilesi


Gerekli Program: Cheat Engine


Hidden Shadows Sonsuz Roket Hilesi


Gerekli Program : Cheat Engine
Öncelikle oyunu ve cheat engine programını açın. Tarayıcınızı seçin ve Value Type kısmını Doubleyapın. Value kısmına sahip olduğunuz rozet sayısını yazıp first scan diyin. Bir görev gerçekleştirip rozeti eksiltip elde ettiğiniz sayıyı tekrar value kısmına yazın ve next scan diyin. Çıkan sonuçları aşağı alıp value kısmına 999999999 yazıp oyunu yenileyin. Hilenin kalıcı olduğunu göreceksiniz. Rozet oyunda bulduğunuz kanıtları analiz etmenize yarıyor ve sanırım bir rozet daha kullanırsanız beklemeniz gerekmeden analiz ediyor. Aşağıdaki videoda da detaylı olarak anlatılmıştır. Herkese iyi oyunlar arkadaşlar. İyi birer polis olup Gracetown’u kurtaralım   


I Am Playr Taktik Füzeci Ödülü

Pearl Peril Yeşil Para Cash Ödülü

Murder İn Provence Onlarca ödül Yağmuru

Survival Run With Bear Bedava Eşya Alma Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine 

Fish Paradise 3D Hilesi



Gerekli Program: Cheat Engine