Goley Ender Kart Hilesi İndir


Merhaba arkadaşlar bu yazımızda sizlere Goley hilesi olan ender kart hilesinden bahsedeceğiz. Goley hilesi günceldir ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Hileyi kullanmak için tek yapmanız gereken şey aşağıdaki linke tıklayıp gerekli adımları uygulamaktır.

Goley Ender Kart Kazanmak İçin

- Facebook sayfasını beğenin (Facebook sayfasına gitmek için tıkla)
- Beğendikten sonra sayfadaki fotoğrafa Goley'deki kullanıcı adınızı yazın.



İngilizlerin Arşivinden İnfaz Resimleri Çıktı!

Günümüzde "British Pathe" olarak bilinen "Pathe News"in arşivinden alınarak yayınlanan görüntüler, savaşın acımasızlığını bir kez daha ortaya koyuyor.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yayınlanan infaz fotoğraflarında, 1911-12 yıllarında Osmanlı İmparatorluğu ile İtalya arasında meydana gelen Trablusgarp Savaşı'ndaki bir görüntüye de yer verildi.

Libya'da Osmanlı İmparatorluğu'na karşı savaşan İtalyan askerleri, sokak ortasında bir infaz gerçekleştiriyor. Onlarca kişinin sokak ortasında idam edilecek asıldığı görüntülerle ilgili kesin bir bilgi yer almıyor.

İlk kez yayınlanan infaz görüntüleri

Hiç yayınlamadan arşivine kaldırdığı karelerden biri de İkinci Dünya Savaşı'nda Almanya'nın Braunschweig kasabasında kaydedilmiş. Bir Alman casusluk yaptığı gerekçesiyle Amerikan askerleri tarafından kurşuna diziliyor. Görüntüde birçok tabut yer alıyor.

İlk kez yayınlanan infaz görüntüleri