WeChat İndir, WeChat Nasıl Kullanılır, WeChat Özellikleri...

http://www.wechat.com/img/logo.png WhatsApp benzeri bir programı tanıtmaya çalışacağız. Öncelikle şunu söylemeliyim ki WhatsApp'tan daha çok özelliği olan bir Program WeChat,

Ayrıca Akıllı telefonunuzun olmasıda gerekmiyor. İnternete bağlanan bir telefonada WeChat programını indirip kullanabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza normal ifadeler dışında resimler , ses mesajları gönderebiliyorsunuz hatta görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz. WeChat Programını indirmek için tıklayın.

 İşte WeChat'te ile ilgili bilgiler ve sıkca sorulan sorular.

  • WeChat nedir?
  • WeChat yeni ve güçlü bir mobil iletişim aracıdır. Ses, görüntü, fotoğraf ve metin mesajları göndermeyi destekler. Ayrıca grup sohbetleri yapabilir veya konuşmak için yakınınızda yeni arkadaşlar bulabilirsiniz. WeChat; iOS, Android, Windows Phone, Symbian, ve Blackberry cihazlarında çalışır.
WeChat neler yapabilir?
WeChat ile, sesli mesaj metin veya resim yoluyla arkadaşlarınızla anında sohbet edebilirsiniz. Ayrıca birden fazla arkadaşla birlikte sohbet etmek için grup sohbetleri oluşturabilirsiniz.
  • WeChat ücretsiz mi?
  • WeChat'i indirmek, kurmak ve kullanmak ücretsizdir. Ancak internet hizmeti için sağlayıcınıza ücret ödemeniz gerekebilir.
WeChat'te Sesli mesajlar için herhangi bir bölge kısıtlaması var mı?
Hayır. Arkadaşlarınızla her yerde sohbet edebilirsiniz.
  • WeChat'e Nasıl kaydolunur?
  • WeChat'te Facebook hesabınız ile oturum açabilir veya telefon numaranızla kaydolabilirsiniz.
WeChat'te Parolamı nasıl geri alırım?
Oturum açma sayfasındaki "Parolanızı mı Unuttunuz?" seçeneğini tıklatın ve yönergeleri izleyin.
  • WeChat kullanıcıları telefon numaramı görür mü?
  • Hayır, telefon numaranız WeChat'te gösterilmez.
WeChat ID ile WeChat Takma Adı arasındaki fark nedir?
WeChat ID, arkadaşlarınızın sizi bulmak için arayabilecekleri benzersiz adınızdır. WeChat ID yalnızca bir kere değiştirilebilir. Takma Ad, diğer WeChat kullanıcılarına gösterilen birincil adınızdır ve istediğiniz sıklıkta değiştirilebilir.
  • WeChat'te Arkadaşlarımı nasıl bulabilirim?
  • Arkadaşlarınız doğrudan WeChat ID veya telefon numaraları ile arayabilir veya telefon adres defterinizi WeChat’in arkadaşlarınızı sizin Önerinizle bulmasına izin verecek şekilde bağlayabilirsiniz.
WeChat'te Mesaj geçmişi nasıl silinir?
Tek bir mesajı veya tüm görüşmeyi silebilirsiniz. Dokunmatik ekranlı cep telefonunda, mesaja dokunup bekleyin veya sohbette sola doğru kaydırın. Klavyeli cep telefonunda lütfen Seçenekler -> Sil komutunu seçin.
  • WeChat'te Mesajımın alıcı tarafından okunup okunmadığını nasıl anlarım?
  • Üzgünüz, bunu anlamanın yolu yok. Bunun, diğer kullanıcının özel bilgisi olduğunu düşünüyoruz ve açıklamıyoruz. Ancak yine de, cevap yazdıklarını görebilirsiniz.
WeChat'te Resim albümüm ne kadar gizli?
Resmim üzerinde yapılan tüm yorumları tüm kişilerim görebilir mi?
Arkadaşlarınız, yalnızca kendilerinin de arkadaşı olan kullanıcıların yorumlarını görür.
  • WeChat'te Resimlerimin görünürlüğünü kısıtlayabilir miyim?
  • Evet. Görünürlüğü Özel'e ayarlayabilirsiniz, resmi sadece siz görürsünüz. Resmi diğer arkadaşlarınıza gönderirken Özel'i seçtiğinizde, resim sadece size ve seçilen arkadaşlarınıza görünür olur.

Albümüm Kişiler listemde olmayanlara görünür mü?
Albümünüzün bir kısmı Kişiler listenizde olmayanlara da görünebilir. Kullanıcı bulma özelliği başlatırsanız, en son 10 resminiz aynı özelliği kullanan başka birine görünür hale gelir.

İşte Programdan resimler