GTA 5 İndir - GTA 5 Torrent İndir - GTA 5 Full İndir

GTA 5 Full Tek Link İndir.

Oyun piyasasına müthiş bir giriş yapan GTA 5 oyununu sizlerle paylaşıyoruz. Sitemizden GTA 5 Full Tek Link indirebilirsiniz. Oyun yine eskisi gibi görev sistemiyle ilerliyor. Ancak oyunu sadece görevleriyle düşünmek yanlış olur oyunda görev harici bir çok etkinlik de mevcut. Oynarken eğleneceğiniz zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir GTA 5 sizleri bekliyor.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri


İşletim sistemi: Windows 7, Windows 8 (64 bit)
İşlemci: intel i7/i5/i3 veya 4 çekirdekli AMD işlemcileri
Ram / Bellek: 4GB
Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) – Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
Harddisk: 30-35 GB

Özcan Deniz İmzalı, Su ve Ateş Film Fragmanı İzle!

Müzikten sonra Yönetmenlik koltuğuna oturan Özcan Deniz Yeni filmi Su ve Ateş ile sinema seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Su ve Ateş filminin 15 Kasımda vizyone girmesi bekleniyor. Sinema yerine İnternetten Su ve Ateş filmini izlemek isteyenler ise biraz daha bekleyecek :)

Geçtiğimiz dönemin ses getiren yapıtlarından 'Evim Sensin'in yönetmen koltuğunda oturan Özcan Deniz yönetmenlik alanında faaliyet göstermeye devam etti. 'Su ve Ateş' isimli filmiyle uzun zamandır gündemde olan Özcan Deniz, yeni filmine ait ilk fragmanı yayınladı.

Özcan Deniz'in yönettiği başrollerini Yasemin Allen, Pelin Akil gibi isimlerle paylaştığı filmi 'Su ve Ateş'in resmi fragmanı görücüye çıktı. Dram türündeki film, aşık olan bir adam ve aşkın yıktığı hayatları konu alıyor. Özcan Deniz aynı zamanda filmin senaryo yazarlığını da üstlenmiş durumda. Ateş ve Su Film Fragmanı İzle

Kredi Kartı İle Kurbanlık Almak Caizmidir?

Kurban Bayramın yaklaşması ile birlikte Alışveriş Merkezleri ve Marketler kurbanlık satışlarıda başladı. Kurbanlıkları Kredi kartı ile satan hatta 3 ay sonra ödemeye başla gibi kampanyalar yapılmakta. Ancak Kredi kartı ile taksit li kurbanlık alınması ve kesilmesi caizmidir. Bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Kredi kartına taksitle kurban kesilir mi?Samsun İl Müftüsü Yrd.Doç.Dr. Hayrettin Öztürk, kredi kartına taksitle kurbanlık hayvan satın almanın dinen caiz olduğunu söleyip bir hususa dikkat çekti. Öztürk, "Kredi kartına taksitle kurban kesilir ancak, borca faiz bulaşırsa o zaman caiz olmaz. Allah'a yaklaşma adına yapılan ibadete faiz bulaştırmış oluruz, dikkat göstermek gerekiyor." dedi.

Kimlerin Kurban Kesmesi Gerekir?
Samsun İl Müftüsü Yrd.Doç.Dr. Hayrettin Öztürk, kurbanlık hayvanların kredi kartına taksitle alınıp kesilebileceğini söyledi. Taksitle kurbanlık hayvan alıp kesmenin dinen caiz olduğunu söyleyen Müftü Öztürk, "Kurban kesmek Allah'a yaklaşma adına yapılan bir ibadettir. Deli olmayan, aklı olan ve 80 gram ve üzeri altın değerinde paraya sahip kişi, kurban kesmekle sorumludur. Kişinin durumu iyidir ancak parası olmayabilir. Bu takdirde o kişi rahat bir şekilde ödeyebileceğini düşüyorsa, kredi kartı ile kurbanlık hayvan alabilir ve kesebilir. Borç alarakta aynı işlemi yapabilir. Burada birşeye dikkat edilmesi gerekiyor. Eğer kredi kartı borcuna faiz girerse caiz olmaz. Allah'a yaklaşma adına yapılan ibadete faiz bulaştırmış oluruz, dikkat göstermek gerekiyor." dedi.

Painted Skin The Resurrection Türkce dublaj izle



Painted Skin The Resurrection izle
Gösterim tarihi: 28 Haziran 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.5/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Kun Chen, Wei Zhao, Xun Zhou
Tür: Fantastik, Gizem, Romantik
Senaryo: Wuershan
Yönetmen: Wuershan
Orijinal İsim: Ölümcül Güzellik 2  
Film Konusu : Eski bir tilki ruhu buzla kaplı bir hapishaneden kaçtıktan sonra insan olmak için çok zorlu bir yolculuğa çıkar ve krallığı yıkılmak üzere olduğu için soylu biriyle evlenmek isteyen çirkin bir prensese bağlanıyor. Yüzyıllar boyunca bir hücrede kalmış olan kötü tilki ruhu Xiaowei (Xun Zhou) özgürlüğünü yeniden elde ediyor ve güzelliğini erkekleri baştan çıkarıp onlara acı çektirerek korumayı planlıyor. Çünkü eğer bir adam tarafından koşulsuz sevilirse, ölümsüzlük kazanacak, böylece yeraltı dünyasından kaçıp insanlar arasında yaşayabilecektir Tüm kötülüklere hükmedebilmek ve amacına ulaşmak için güzelliğini en iyi şekilde kullanmak zorundadır ve en önemlisi onu koşulsuz sevebilecek bir adam bularak ölümsüzlüğe kavuşmalıdır. 
Film Etiketler :  Painted Skin The Resurrection filmini ful izle, Painted Skin The Resurrection filmini izle, Painted Skin The Resurrection izle, Painted Skin The Resurrection online izle, Painted Skin The Resurrection Türkçe dublaj izle 

Galatasaray Yönetiminden, Fatih Terim'e Büyük İhanet! Terim Kovuldu!

Galatasaray'da Şok!
Galatasaray başkanı ile Fatih Terim'in arasının açık olduğu biliniyordu. Başarılı bir sezonun ardından geçen sene şampiyonluğu kazanmış, Milli takımın oynayacağı 4 maç için teknik direktörlük görevine getirilmişti.Ünal Aysal'ın ise buna çok öfkelendiği biliniyor.İşte Fatih Terim'in  Galatasaray'dan Kovulma haberi...

Kritik saatler...Ünal Aysal başkanlığında bu akşam saat 17.00'de toplanan Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verdi.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün "Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık" açıklamasını yaptı.

Yönetimin bu kararı aldığı sırada idmanda olan Terim, haberi medyadan öğrendi.

Marie Krøyer 2012 türkçe dublaj izle



Gösterim tarihi: 27 Eylül 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Birgitte Hjort Sørensen, Sverrir Gudnason, Søren Sætter-Lassen
Tür: Biyografi, Dram
Senaryo: Anastassia Arnold, Peter Asmussen
Yönetmen: Bille August 
Film Konusu : 20. yüzyılın başında, Marie Danimarka'nın dünyaca ünlü ressam PS ile evli Krøyer. Bu ülkenin en beğenilen ve ünlü çiftler arasındadır. Zaman bütün büyük adamlar - politikacılar, iş adamları, soylular, bilim adamları, yazarlar ve telif - Krøyer tarafından tasvir olmak isteyen ve o istediği fiyat sorabilirsiniz. Onun tarafından boyanacak büyük bir onur ve büyük prestij ile birlikte gelir. Krøyer resimlerinde birkaç süslüyordu Marie, "Avrupa'nın en güzel kadını" olarak kabul edilir. Partiler, şampanya ve lüks: Birlikte kızları Vibeke ile hepsi en iyi yaşam sunduğu deneyim. Ancak, bu sadece cilalı yüzey. Altında cehennem yaşıyor. Krøyer manik depresyon ve frengi muzdarip. O Marie ve Vibeke yaptığı ilişki içinde de, herhangi bir sınırları olmayan bir köpük çılgın canavar için, neşeli ve iyimser olmaktan değiştirebilirsiniz. 
Film Etiketler : Marie Krøyer 2012 tr dublaj izle, Marie Krøyer film izle,Marie Krøyer izle, Marie Krøyer izle,

Yargıc Dredd filmi türkçe dublaj izle



 Gösterim tarihi: 23 Eylül 2012
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 8.0/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Jason Cope, Karl Urban, Lena Headey, Olivia Thirlby, Rakie Ayola, Warrick Grier, Wood Harris
Tür: Aksiyon, Suç, Bilim Kurgu
Senaryo: John Wagner
Yönetmen: Pete Travis 
Film Konusu : Dünyanın Atom Çağı'na girdiği karanlık bir gelecekte, bildiğimiz şehirler yok olmuş ve insanlar yüz binlerce nüfuslu megapollerde yaşamaya başlamıştır. Suça karşı zerre kadar acıması olmayan polis güçleri, suçlu potansiyali gördükleri her insanı acımasızca cezalandırmaktadır. Polis şimdi hem jüri, hem yargıç hem de cellattır. Bu Yargıçların en namlısı ise, Dredd'dir. BaşYargıç'tan bir gün Dredd’e, önemli bir görev verir: Cassandra Anderson isimle yeni bir Yargıç adayı eğitim için göreve çıkartılacaktır Dredd ve Cassandra dönemin en güçlü çetelerinden Ma-Ma’nın yönettiği dev Peach Trees Binası’ndaki bir cinayeti araştırmaya giderler. Fakat 200 katlı ve her yanının çete üyeleriyle sarıldığı bu binadan canlı çıkmaları mümkün olacak mıdır.. 
Film Etiketler : Yargıç Dredd 720p izle, Yargıç Dredd filmini izle, Yargıç Dredd full izle, Yargıç Dredd hd izle, Yargıç Dredd izle, Yargıç Dredd Tek parça izle, Yargıç Dredd filmi izle, Yargıç Dredd türkce dublaj izle,                                                                                 
         

Erkek akli Türkce dublaj izle (2013)



Gösterim Tarihi : 31 Mayıs 2013  
IMDB puanı: 4.7/10 
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.2/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Bill Murray, Charlie Sheen, Jason Schwartzman
Tür: Komedi
Senaryo: Roman Coppola
Yönetmen: Roman Coppola
Orijinal İsim: A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III 
Film Konusu : Charles işinde iyi, yakışıklı ve çapkın bir grafikerdir. Hem ünlü, hem zengindir ve hayatının aşkı olduğuna inandığı  Ne var ki hayatının aşkı Ivana birdenbire onu terk edince, yaşamı da altüst olur. Şüpheler içini kemirirken, kafası darmadumandır. Bu süreçte kendisiyle ancak sadık dostlarının yardımıyla yüzleşir. Bir yandan çok sevip aşk sevip, aşk acısı çekerken diğer yandan eski aşkından nefret etmektedir Özellikle kız kardeşininde sayesinde mükkemmel eski sevgilisi Izzy olmadan yaşamayı öğrenir. Onu halen çok seviyordur, diğer yandan da çok büyük bir nefret beslemektedir. Kendisini bu hallere düşürdüğü için, ondan intikam almak isteyecektir. 
Film EtiketLer :  Erkek Aklı filmini izle, Erkek Aklı full izle, Erkek Aklı izle, Erkek Aklı Think Like a Man direk izle, Erkek Aklı Think Like a Man filmini full izle, Erkek Aklı Türkçe Dublaj izle

Vikings Gone Wıld Gems Hilesi


Gerekli Program Cheat Engine 


Marvel Avengers Alliance Kazanma ve Para Hilesi






Gerekli Program: Cheat Engine 
Gerekli Kodlar : 
d0 30 20 80 ?? 63 ?? d1 11 02 00 00 20 48 10 0f 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 62 ?? 12 07 00 00 d0 62 ?? 4f ?? ?? ?? 10 d8 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 62 ?? 12 07 00 00 d0 62 ?? 4f ?? ?? ?? 10 b6 01 00 09 60 ?? ?? ?? 60 ?? 53 ?? 64 d0 66 ?? ?? 56 ?? 41 ?? 80 ?? 63 ?? 10 9c 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 87 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 72 01 00 09 d0 27 26 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 5d 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 43 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? d3 Arat
d0 30 20 80 ?? 63 ?? d1 11 02 00 00 20 48 10 0f 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 62 ?? 12 07 00 00 d0 62 ?? 4f ?? ?? ?? 10 d8 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 62 ?? 12 07 00 00 d0 62 ?? 4f ?? ?? ?? 10 b6 01 00 09 60 ?? ?? ?? 60 ?? 53 ?? 64 d0 66 ?? ?? 56 ?? 41 ?? 80 ?? 63 ?? 10 9c 01 00 09 d0 26 27 d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 87 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 72 01 00 09 d0 27 26 d3 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 5d 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? d2 66 ?? ?? ?? 46 ?? ?? ?? 80 ?? 63 ?? 10 43 01 00 09 d0 26 27 d3 66 ?? ?? ?? d2 Değiştir

İntikam Kursunu türkce dublaj izle




Gösterim tarihi: 28 Haziran 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.4/10
IMDB puanı: 5.7/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Jason Momoa, Sung Kang, Sylvester Stallone
Tür: Aksiyon, Suç, Gerilim
Senaryo: Alessandro Camon
Yönetmen: Walter Hill
Orijinal İsim: Bullet to the Head 
Film Konusu : Matz ve Colin Wilson'ın aynı isimli çizgi-romanından uyarlanan filmde ,Sylvester Stallone Jimmy Bobo isimli bir kiralık katili canlandırıyor , New York Polis Departmanı'ndan genç bir dedektifle birlikte tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan ikili, ortak bir amaç uğruna bir ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine ne çıkarsa yıkılacak ve intikam için her şey feda edilecektir. 
  

ilm etiketler :  Bullet to the Head 720p izle, Bullet to the Head tek parça izle, İntikam Kurşunu 720p izle, İntikam Kurşunu türkçe dublaj izle, İntikam Kurşunu  filmi izle, İntikam Kurşunu  full izle, İntikam Kurşunu  tekparca izle, İntikam Kurşunu  online film izle,