Kings & Warlords Gems Hilesi

Kings & Warlords bildiğiniz gibi güncellendi. Yeni hilemiz ise biraz değiştirilerek kolayca yapılabiliyor.
5 Eylül tarihinde verdiğimiz  Kings & Warlords hilemizde sorun çıkmıştı. İşte yeni hileniz.
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
www.trgala.com dan alıntıdır.

Fashland Sonsuz Hile

Fashland hilesi dünya üzerinde henüz yoktu. Artık var.
Bilindiği gibi trgala.com dünyanın en büyük oyun hile sitesi. Bunu artık herkes bilmekte. İşte bir büyüklük daha!
Dikkat: Hile yapıldığında her çeşit meteryal sonsuz olabilmektedir. Deneye deneye lazım onlanları sonsuz yapın.
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
www.trgala.com dan alıntıdır.

Blockolicious Altın ve Skor Hilesi

Arkadaşlar sizlere Blockolicious oyununda bölümü bitirip rakiplerinizi alt edeceğiniz , Altınlar kazanıpYardımcı malzemeleri kolaylık ile edinebileceğiniz ve hızla kapalı bölümleri açabileceğiniz harika ve oldukça kolay bir hile göstereceğim.
Blockolicious OYNA
Gerekli Program Cheat Engine İNDİR

Hile Anlatım Videosu

Ashtaria vuruş şiddeti, alınan güçlü zırhve ilave can Hilesi

 Ashtaria oyununda ilk hilemiz ile sizlerleyiz. Hilede sizlere vuruş şiddeti, alınan güçlü zırhve ilave can sunulmaktadır. Keyifli oyunlar savaşçılar.
Not: Googleye hesap makinası yazarak hileye başlayabilirsiniz. (Videoda belirtilen gelişmiş hesap makinası googleden yapılmıştır.)
Hile kodu: x 8+6 (Mevcut değeri 8+6 ile çarpıyoruz. Toplamayınız 8 ve 6 yı)
trgala.com dan alıntıdır.
Teşekkürler Red White

Hile Anlatım Videosu

Millionaire City Sonsuz Hile

Millionaire City oyununda sizlere harika bir hile programı sunuyoruz. Aşağıdaki basamakları harfiyen uygulayın. 
Millionaire City hileleri Locker BLUE.EXE ile artık çok kolay. Bütün hileler tek pakette.
1) %6000 Baloncu çocuk bonus hilesi; Bütün ev kiralarını %6000 bonus ile toplayın.
2) Ticari binalar için Ekstra müşteri hilesi. Şehirdki bütün evlerde yaşayanlar uzaklığına bakılmaksızın bütün ticari binaların müşterisi olacak.
3) Kahveci hilesi . Kahveciden her 3 dakikada bir 800,000$’a kadar para kazanabilirsiniz. (Fazlası hata verir.)
4) Buldozer ve yol hilesi. (Artık tepelere ve göllere de yol ve ev yapabilirsiniz. Bütün araziyi kullanmak mümkün.
5) Bina(X,Y) boyutununda Xi (bina enini) 0 yapın. Böylece binaları üst üste koymak mümkün. Ayrıca dekorları da yolun kenarına değil üstüne koyabilirsiniz. Böylece gereksiz yer kaplamaz. Yollar da binaların altından geçebilir.
6) Hemen kira topla ile 2 veya 3 ünlük kiraya verilmiş evlerin kirasını 10 saniye sonra toplayabilirsiniz. Beklemeye son.
7) Hemen Ticari para topla ile ticari binalardan gelecek paralar için 3 dakika yerine 1.5 dakika bekleyeceksiniz. Kahveci ile birlikte kullanılabilir.
8) Toplu kiraya verme ve toplama aracındaki 6 dakikalık ücretsiz deneme süresi artık 18 saat. Oyundan çıkıncaya kadar aktif.
Teşekkürler TRGALA


Programı İNDİR
Hile Anlatım Videosu

Legend Online Altın kazanma

Herkesin çok sevdiği bir oyun olan Legend Online da sizlere Altın kazanma ile alakalı harika bir hile sunuyoruz. Hilemiz oldukça basit ve hepinizin zorlanmadan yapabileceği tarzda bir hile. Videoyu dikkatlice izleyin ve sağlam bir yan hesap bulun gerisi bol bol altın demek. Keyifli Oyunlar.
Legend Online Tanıtım TIKLA
Legend Online Elmas Kazanma TIKLA
Daha fazla Hile için TIKLA

Konu İle Alakalı Video

Ninja Zet Kritik Vuruş ve Kazanma Hilesi

Arkadaşlar güzel bir strateji ve savaş oyunu olan Ninja Zet oyununda sizlere sonsuz hile veriyoruz. Oyunda gerekli Can, zırh, Kritik Vuruş, İyileştirme, Hızla bölümleri bitirme ile alakalı herşey bulunmakta. Artık önünüzde hiç bir rakip duramayacak. Keyifli Oyunlar.
Ninja Zet OYNA
Gerekli Program Cheat Engine İNDİR
Gerekli Program 32 BİT İNDİR
Gerekli Program 64 BİT İNDİR

Hile Anlatım Videosu

Dragon Pop Dragon Pop

Arkadaşlar Dragon Pop Oyunu benzerlerinden etkileyici denemediyseniz tavsiye edebileceğim nitelikte güzel bir oyun. Oyunda altın kazanmak yaptığınız skor ile doğru orantılı olarak değişmekte. ve malesef damlaya damlaya birikmekte. Buna bir son vermek isterseniz eğer verdiğimiz hileyi uygulayın ve kazanın. Hem en yüksek skor size ait olacak hemde tek seferde milyonlarca altın kazanarak tüm yardımcı malzemelere ücretsiz sahip olabileceksiniz.
Dragon Pop Oyna
Gerekli program Cheat Engine TIKLA
Daha fazla Hile için TIKLA

Hile Yardımcı Videosu

Full oyun indirme sitesi


İnsanlar birçok oyun indirme siteleri arasında artık fark yaratan siteleri kullanmaktalar. Çoğu kullanıcı kaliteli içerik ve sorunsuz link paylaşımı yapan siteleri takip ediyor. Doğal olarak da bizim gibi insanlar en iyisini aramakta. Bu konuda alanında yeni ama bir o kadar kaliteli bir siteyi tanıtacağız.

Oyun, program ve film paylaşımlarının yapıldığı bu sitede aradığınız birçok konuyu bulabileceksiniz. Özellikle oyun serilerine bu site baya önem vermiş. Gta ve pes serileri ön planda. Gta vice city indirerek eskiyi yad edebilirsiniz ve eskiden saatlerimizi verdiğimiz o görevleri heyecanla tekrar yapabilirsiniz. Gta vice city indirmek için sitede detaylı açıklama yapılmış. Gerek kurulum gerekse sorunsuz link paylaşımıyla tam bir kullanıcı dostu bu site! Pes serilerinden bahsetmeden geçmek istemiyorum. Özellikle Pes 2014 indirmek için bu sene baya beklemiştik. Sitede pes 2014 indirmek için detaylı bilgi verilmiş. Oyunda grafik özellikleri baya geliştirilmiş. Özellikle futbolcu yüzleri, formaları, gol sevinçleri hepsi birebir benzetilmeye çalışılmış.

İndirmek istediğimiz dosyaları turbobit gibi sitelerden yavaş hızda indirmek zorunda kalıyoruz. Peki nasıl hızlı indireceğiz? Burada devreye internet download manager giriyor. idm indirerek bilgisayarınıza kurduğunuzda dosyaları daha hızlı bir şekilde indirebileceksiniz. Bu sitede idm indirerek crack kurmanıza gerek kalmıyor. Program direk crackli olarak paylaşılmış.

Site için detaylı açıklamada bulunduk. Çoğu kişi bu sitenin ne olduğunu merak etmiştir. Hemen söyleyelim. www.fulloyunindircen.com ! Blogspot altyapısıyla süper şekilde geri dönen bu siteyi sitemiz olarak destekliyoruz.