Thor 2 Karanlık Dünya filmi full izle



Burdan Türkçe Altyazi İzleyebilirsiniz.  İzle 
IMDB Puanı: 7.7
Yapımı : 2013, ABD
Tür : Aksiyon , Fantastik , Macera
Süre : 130 Dk.
Oyuncular : Chris Hemsworth , Natalie Portman , Tom Hiddleston , Anthony Hopkins , Zachary Levi
Film Konusu : Tanrıların dünyanın ötesindeki mücadelesi devam ediyor. İlk filmde babası tarafından güçleri elinden alınarak dünyaya sürgün edilen Thor, kendisini yenilmez yapan çekicini yeniden kullanmaya ve kendi hükümdarlığı olan Asgard’a geri dönmeye hak kazanmıştı. Ölümsüz Thor, Buz Devleriyle işbirliği yapan ve hükümdarlığı ele geçirmeye çalışan kardeşi Loki'den sonra şimdi de antik Dark Elves güçleriyle çarpışacak. Evreni tekrar karanlığa boğmak isteyen kötü güçlere karşı Thor’un birşeyler yapması gerekiyor fakat bununla tek başına mücadele edemeyeceği için kardeşi Loki’den yardım alması gerekti..  Film Etiketler : Thor 2 - Karanlık Dünya filmi full izle, Thor 2 - Karanlık Dünya  izle, Thor 2 - Karanlık Dünya  filmi izle, Thor - Karanlık Dünya hd izle, Thor - Karanlık Dünya  full izle, Thor - Karanlık Dünya 2013 filmi izle, Thor - Karanlık Dünya full izle, Thor - Karanlık Dünya 2013 filmi izle,

Sevginin Böylesi... 1 Yıl Kocasının Cesedi İle Yaşadı!

Sevginin böylesi...

Brüksel'de bir kadın, tam bir yıl boyunca kocasının cesediyle aynı yatakta uyudu!

Daily Telegraph’ın haberine göre, 79 yaşındaki Marcel H. geçen yıl Kasım ayında evinde astım krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ancak kocasını çok seven 69 yaşındaki eşi ölümünü kimseye bildirmeyerek olağan hayatına devam etti.

Cesedin zaman içinde mumyalaşmasına ve çıkan kokulara rağmen komşuların da durumu fark etmemesi sayesinde kadın, tam bir yıl boyunca kocasının cesediyle beraber uyudu. Olay ancak, ev sahibinin son bir yıldır daire kirasının ödenmediğini polise şikayet etmesiyle ortaya çıktı.

Eve gelen polis yaşlı adamın yataktaki mumyalaşmış cesediyle karşılaştı.

Adli tıp uzmanları, sıcak ve kuru ortamlarda cesetlerin mumyalaşmasının mümkün olduğunu belirtti.

1 Yıl Kocasının Cesediyle Uyudu!

Acun Ilıcalı Kanal Aldı, 40 Kişiyi İşsiz Kaldı!

Acun Ilıcalı Kanal aldı ama 40 kişi işsiz kaldı!


Acun Ilıcalı TV 8'de 40 Kişinin İşine Son VerdiAcun Ilıcalı'nın Tv8'i satın almasının ardından yeniden yapılanma süreci başladı. İlk olarak kanalın 40 kişilik haber merkezi kapatılıyor. Haber spikeri Bilge Yurtdagülen, bu gelişmeyi twitter 'dan böyle duyurdu: Bitti... tv8 haber merkezi artık yok... Bu akşamki Ana Haber Bülteni ile kepenkleri indiriyoruz...

"15 YILLIK KOŞUNUN SONUNA GELDİK" 

Tv8'in ilk haber bültenini Kaan Yakuphan sunmuştu. Dün akşam son kez ekrana gelen bültenin sunumunu da yine Kaan Yakuphan yaptı. Yakuphan “15 yıllık koşunun sonuna geldik. Geçen yıllarla çok şey değişse de biz sadece işimizi yaptık. Artık demir alma zamanı. Bu akşam son...” sözleriyle izleyicilere veda etti.

"HABER İSTEMİYORUM" 

Acun Ilıcalı, kanalı satın aldıktan sonra insanlara mutluluk veren bir yayın yapacaklarını belirterek " TV8'de haber olmayacak" demişti. Kanalın eski sahibi Mehmet Nazif Günal' kanalın içini boşaltarak ve tüm personelin tazminatlarını ödeyerek Ilıcalı'ya teslim edecek.

"Acun Ilıcalı artık kendi programlarının tekrarlarını yayınlayarak belki de ilginç bir kanal oluşturma peşinde!"

Rizelileri Korkutan Açıklama! 70 Bin Kişi Suya Gömülecek!

Rize'de binlerce apartmanın zemininin sağlam olmadığı ve bu apartmanların yıkılacağı iddia edildi. Rize'de uzmanların dikkat çektiği tehlikeli alandaki binalarda 70 bin kişi yaşıyor.


Korkunç İddia: Rize Çökebilir!Rize İnşaat Mühendisleri Odası, yıllar önce deniz doldurularak kazanılan ve yaklaşık 70 bin kişinin yaşadığı alandaki binaların yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu açıkladı. Odanın hazırladığı raporda güçlendirme çalışması ile ayakta kalabilecek birkaç binanın dışındaki tüm binaların yıkılarak, dolgu alanı tekniğine uygun inşa edilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Oda Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Murat Yazıcı, dolgu alanında yapılan incelemelerin ardından hazırladıkları raporu açıkladı. Rize kent merkezinin büyük bölümünü oluşturan dolgu alanında 1970’li yıllardan sonra inşa edilen binalarda yaklaşık 70 bin kişinin yaşadığını ifade eden Yazıcı, şunları söyledi:

"Rize’deki dolgu alanı, denizin büyük taşlar ile doldurulması ile kazanıldı. Taşların arasına kum veya balçık gibi malzeme ile karışım yapıldı, alanın oturması beklendi. Bu alanlar daha sonra imara açılarak 3 kat halinde yapı izni verildi. Ancak binalar, mühendislik ilke ve hesapları yerine usta, kalfa zihniyeti ile inşa edildi, yani tekniğine uygun yapılmadı. Bina temelleri, deniz suyu seviyesinin altında tuzlu su olan alana elle beton dökülerek inşa edildi.

Beton sağlıklı dökülmedi, hafriyat derinliği uygun yapılmadı, dolgu alanındaki yapılar yapım tekniğine uygun inşa edilmedi. Daha sonra da bu binalara ilave kat izinleri verilmeye başlandı ve risk artarak devam etti. 3 katlı binalar zamanla 10 veya 12 katlı binalar haline geldi. ’Bina taşır mı, taşımaz mı? Altındaki temel yapısı düzgün mü, değil mi?’ irdelenmeden binalara ilave katlar çıkılmaya başlandı. Temeli sakat, beton kaliteli değil, tuzlu su altında kalan demirler paslanmış. Binanın kendisi taşıyacak kesitlerinin hiçbiri yok."

’DEMİRLER, PARMAKLA KIRILABİLİR HALE GELMİŞ’

Dolgu alanındaki bazı binalarda yaptıkları teknik incelemede yapıların oturulabilecek durumda olmadığını sapktadıklarını vurgulayan Yazıcı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bina temelleri deniz dolgusu ile kazanılan alanda tuzlu su altında kaldığı için demir özelliğini kaybetmiş, çapı düşmüş. Hatta bir çok demir parmakla kırılabilir hale gelmiş. Beton özelliğini kaybetmiş, taşıyıcı özelliği kalmamış. Sahil kesiminde 5- 6 binada inceleme yaptık. Hiçbir sınıfa giremeyecek beton kalitesine rastladık. Dolgu alanındaki binaların tamamının ömrü yarılanmış, binalar yorulmuş.

Dolgu alanı inşaat tekniğine uygun yapılmayan binalar tuzlu su altında kaldığı için risk teşkil ediyor. Bu binaların bu saatten sonra güçlendirilmesi mümkün müdür? Bazıları güçlendirilebilir ama çoğunun yıkılıp yeniden yapılmasını tavsiye ederiz. Yeniden inşa ederken tuzlu su ile temeli ayırabiliriz, sağlam zemine kadar inebileceğimiz kum kazıkları ile bu binaları tesis edebiliriz."

’KENDİ BAŞINA ÇÖKEN BİNALAR GÖRMEYE BAŞLAYACAĞIZ’

Dolgu alanındaki binalarda yaşayan 70 bin civarında kişinin risk altında olduğunu belirten Yazıcı şöyle konuştu:

"Şehir merkezinin tamamı dolgu alanı üzerinde tesis edildiği için gün içinde rakam daha da artıyor. Dolgu alanları üzerinde dershaneler, okullar ve bir çok kamu binası var. Sadece konut olarak düşünmemek lazım. Belki de önümüzdeki 10- 15 yılda kendi başına çöken binalar görmeye başlayacağız. Bunun için deprem tetikleyici olur mu? Evet, olur. Karadeniz’deki göçük depremleri yeni fay hatları oluşturursa risk artar. O zaman Rize’yi büyük bir tehlike ve facia bekliyor demektir. Bunu beklemeden bir an önce çözümler sağlanmalı, bunlara yönelik hamleler yapılmalı."

Başlangıç – Inception filmi full izle



Başlangıç – Inception
IMDB Puanı: 8.8
Yapım :2010 - USA
Tür:Aksiyon, Macera, Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim
Süre:148 Dakika
Dil:Türkçe Dublaj
Oyuncular:Leonardo Di Caprio, Joseph Gordon-Levitt
Yönetmen:Christopher Nolan
Film Konusu : Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği her şeye malolmuştur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız başlangıçı tamamlayabilirse... Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak..
Film etiketler : Başlangıç 720 p izle (2013), Başlangıç filmi izle (2013), Başlangıç HD izle (2013), Başlangıç Tek parça izle (2013), Başlangıç Tek part izle (2013), Başlangıç Türkçe altyazılı (2013), Başlangıç Türkçe dublaj (2013), İnception 720 p izle (2013), İnception filmi izle (2013), İnception HD izle (2013), İnception Tek parça izle (2013), İnception Tek part izle (2013), İnception Türkçe dublaj izle (2013), İnception Türkçe dublaj (2013) 

Hindistan Cevizi Yağı Yararları, Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Kullanılır?

Hindistan cevizi Yağının Yararları, Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Kullanılır?

Hindistan cevizi yağı, doğru kullanıldığı zaman, harika bir antioksidan görevi görür. Sağlığınıza ve güzelliğinize büyük faydaları vardır. Peki hindistan cevizi yağını nasıl kullanacaksınız? İşte doğru kullanım yolları ve ipuçları:

1- Bütün hindistan cevizi yağları aynı değildir
İşlem görmemiş, saf ve organik hindistan cevizi yağlarını tercih edin.

2- Saç maskesi için kullanın
Hindistan cevizi yağının içinde bulunan bileşenler saç gövdesinde oluşan kırılmaları düzeltmede yardımcı olur. Saça güç ve esneklik sağlar.

3- Saçınızda yağ varken saçınızı kurutmayın
Bu, saçınızın yağlı görünmesine sebep olabilir.

4-Cildinizi nemlendirin
Organik hindistan cevizi yağını az bir miktar elinize döküp, vücudunuza sürebilirsiniz. Çatlamış el ve topuklar için de idealdir.

5- Yüzünüz için tercih etmeyin
Eğer akne probleminiz veya cildinizde istemediğiniz gözenek problemleri varsa, bu yağı yüzünüze sürmeyin, gözeneklerinizi tıkayabilir.

6- Yemeklerinizde kullanın
Sıvı halde iken salatalarda, katı halde iken tereyağı yerine kullanabilirsiniz.