Pes 2014 Çalışan Crack İndir

Pes 2014 Crack İndir
Pes 2014 oyun piyasasına beklenildiği gibi çok hızlı bir giriş yaptı. Ülkemizde de kısa zamanda büyük satışlara ulaştı. Bu yazımızda sizler için Pes 2014 Çalışan Crak dosyasını sizlerle paylaşacağız. İndirme linki aşağıdadır. Pes 2014 crack dosyasını indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu dizine dosyaları kopyalayıp attığınız an oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz.


Rar şifresi: mehmetkilicsor

Sıla Tamam Mıyız Şarkı Sözü, Sıla Tamam Mıyız? Dinle

Sıla'nın seslendirdiği Tamam mıyız isimli şarkının sözlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sıla Tamam mıyız Şarkı Sözü

Tamam Mıyız Artık Taşınıyormuyuz
Yaraşıyormuyuz Zamana Yalanmıyız
İkimiz Bir Toz Dumanmıyız
Karışıyormuyuz Hayata Yaz Bir Kenera
Bu Aralar Şanslıyız Dört Köşe Kaplıyız
Ahhhh Ahhh Az Bile Az
Geç Bile Kaldık Nerden Dönsen Kar
Esasmıyız ibrişim Kuşakmıyız
Düğümmüyüz Rastgele Acarmıyız

Ne Olsa Aşarmıyız Arkadaşmıyız Seninle
Yaz Bir Kenara Bu Aralar Şanslıyız
Dört Köşe Kaplıyız Ahhh Ahhhh
Az Bile Az Geç Bile Kaldık
Nerden Dönsen Kar Yaz Bir Kenara
Bu Aralar Şanslıyız
Dört Köşe Kaplıyız
Ahhh Ahh Az Bile Az Geç Bile Kaldık
Nerden Dönsen Kar, Nerden Dönsen Kar

Sıla Tamam mıyız Şarkısı Dinle

Sgk Prim Borçlarını Silecek!

Sgk prim borçlarını silecek.

Genel Sağlık Sigortası prim borcu olduğu için sağlık hizmetinden yararlanamayanlara müjde geldi. 4 milyon vatandaşın prim borcu sıfırlanacak. Devlet 8 milyar liralık alacağını silecek.

VATANDAŞ BORCUNDAN KURTULACAK
18 yaşını doldurup, çalışmayan ve öğrenci olmayan herkesi kapsayan Genel Sağlık Sigortası prim borçlarına af geliyor. Önümüzdeki ay Torba Yasa Tasarısı'na konulacak düzenleme ile borçlu olduğu için sağlık hizmetinden yararlanamayan vatandaş, borcundan kurtulacak. Devlet borçların tamamını silecek.

KİMLERİ KAPSAYACAK
Takvim'de yer alan habere göre; 1 Ocak 2012 tarihinde yürürlüğe giren Genel Sağlık Sigortası (GSS) ile 18 yaşını dolduran, öğrenci olmayan ve sosyal güvence kapsamına girmeyen herkese, gelir durumuna göre prim ödeyerek sağlık hizmetinden yararlanma şartı getirildi. Yasal düzenleme ile tam 12.5 milyon kişi GSS kapsamına girdi. Bunların 8 milyonunun primleri devlet tarafından ödeniyor. 4 milyon kişinin ise prim ödemesi yapmadığı tahmin ediliyor.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Primlerini ödemeyen vatandaş, hastaneye gittiğinde durumu fark etti. GSS primlerinden yaklaşık 8.5 milyar lira toplaması gereken SGK'nın kasasına, 300 milyon lira girdi. Bunun üzerine başlatılan af çalımasında sona gelindi. Böylece devlet 8 milyar lira alacağını bir kalemde silecek.

PlayStation 4 te Bu Oyunlar Çok Konuşulacak!

Ps4 oyunları görücüye çıkıyor.


Türkiye'deki oyun tutkunları, Sony'nin yeni nesil eğlence konsolu PlayStation®4'ü (PS4™) heyecanla beklerken, PS4 ile birlikte sunulacak oyunlar da açıklanmaya başladı. First-person shooter aksiyon oyunu Killzone: Shadow Fall ve bir tür aksiyon platform oyunu olan Knack, PS4'ün lansmanıyla eş zamanlı sunulacak. PS4'ün en çok beklenen oyunları arasında gösterilen Drive Club Şubat, Infamous: Second Son ise Mart 2014'te oyunseverlerle buluşacak. Birbirinden özel 4 oyun da, Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri ve 199 TL satış fiyatı ile raflardaki yerini alacak.

Efsane serinin 6. oyunu Killzone: Shadow Fall PS4'e geliyor

Sony Computer Entertainment stüdyoları tarafından yeni nesil oyun konsolu PS4'te piyasaya sürülecek bir tür first-person shooter aksiyon oyunu olmakla beraber serinin satışa çıkacak altıncı oyunu. Killzone: Shadow Fall, PS4 lansmanında satışa sunulacak oyunlarından birisi.

3. oyundan 30 sene sonrasında geçen bir hikâye

Killzone: Shadow Fall, 3. oyundan 30 sene sonrasında geçen olayları kurguluyor. Vektan ve Helghast ırkları, çok büyük bir duvar ile ayrılmış bir şehirde birlikte yaşamaktadır. Aralarındaki soğuk savaş halen devam etmektedir fakat çok yakında şiddetli çatışmalara sahne olacaktır. Hikâye, bir ISA ajanı olan (The Interplanetary Strategic Alliance) Lucas Kellan'ın etrafında şekillenecektir. Savaş, futurist gezegen Vekta'yı içine çektiğinde, çok geçmeden doğru ile yanlış arasındaki çizgi silinmeye başlayacak. Shadow Marshall Lucas Kellan olarak, gerçekten nasıl bir kahraman olduğunuza karar vermek zorundasınız.

HEYECAN VERİCİ OYUNLARDAN BİRİ KNACK
Knack, Sony Computer Entertainment stüdyoları tarafından yeni nesil oyun konsolu PS4 ile piyasaya sürülecek bir tür aksiyon/platform oyunu. İlk kez 20 Şubat 2013 tarihinde PS4'ün lansman oyunlarından birisi olacağı duyrulan Knack, geliştirici firma Japan Studios tarafından tanınmış oyun direktörü Mark Cerny ile birlikte geliştirildi.

İNSANLAR GOBLİN IRKINA KARŞI
Türler arasındaki savaş, gitgide yayılmaya başlamıştır. İnsanlar ve Goblinler hayatta kalma savaşı vermektedir. Goblin ırkı, Gundahar isimli bir lider tarafından yönlendirilirken, insanların arasında eski medeniyetler üzerine araştırma yapan bir doktor, eski bir kalıntı bulur ve üstünde yapılan birçok deney sonrasında ortaya gizemli güçleri olan ve Knack adı verilen bir yaratık çıkar. Knack, etkileşimde olduğu nesneleri, kendi vücudunda birleştirme yeteneğine sahiptir ve 3 insan boyutuna ulaşabilir. Doktor, bu gizemli yaratığın, Goblinler'le yapılan savaşta önemli bir rolü üstleneceğine inanmaktadır.

Crash Bandicoot, Katamari Damacy ve God of War'a benzeyen bir oynayış tarzı

Oyuncular, oyunda, Knack'i kontrol edecek ve keşfdecekleri bölümler boyunca, nesneler veya objeler ile etkileşim içerisinde olacak. Bazı bölümlerde ise birbirinden farklı ve zorlu seviyede olan bulmacaları çözecek. Oyun direktörü Mark Cerny ise, yapmış olduğu bir açıklamada oynanışın, Crash Bandicoot, Katamari Damacy ve biraz da God of War'a benzeyeceğini açıkladı.

EN ÇOK BEKLENEN OYUN
PS4'ün en çok beklenen oyunları arasında gösterilen Drive Club Şubat, Infamous: Second Son ise Mart 2014 itibariyle oyunseverlerle buluşacak.

Dragon City Sınırsız Gold ve Exp Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sınırsız Gold ve Exp Hilesi ile Karşınızdayız.
18.11.2013 Tarihiyle Denenmiş ve Çalışmaktadır.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz XP ve Gold Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Önemli Not : Exp’in Olması İçin Gold’unuzun Olması Gerekiyor İlk Gold Sonra Exp Yapın.
Not : Video’yu İzleyiniz Notlar Var.
Admin : Hamza
Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA

Monster Legends Sınırsız Gold Food ve Exp Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sınırsız Gold Food ve Exp Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Monster Legends Oyunu Aynı Dragon City Tarzındadır. Ufak Tefek Değişiklikler Vardır. Tabi Oyunda Gold Food ve Exp Önemlidir Şimdi Bu Hileyi Vereceğiz Sonsuz Yapacaksınız . Herkese Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA ( Gold İçin )
Gerekli Site : TIKLA ( Gold İçin 2 )
Gerekli Site : TIKLA ( Gold İçin 3 )
Gerekli Site : TIKLA ( Food İçin )
Gerekli Site : TIKLA ( Food İçin 2 )
Gerekli Site : TIKLA ( Food İçin 3 )
Önemli Not : Arkadaşlar 6 Site Olmasının Sebepi 6′sinden Birini Deneyin Hangisinde Olursa Onda Yapın 6′sini Beraber Açıp Daha Fazla Kasarım Diye Düşünmeyin Ban Yersiniz Sadece Tek Siteden Yapın.
Not : Video’yu İzleyiniz Ban Yememek İçin Notlar Var. Video’da Sadece Food’un Yapılışı Gösteriliyor Aynı Şekil Goldu Açın Facebook İdi Oraya Kopyalayın Submite Basın.
Admin : Hamza
Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA





Marvel Avengers Alliance Yenme Bitirme Hilesi

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Yenme Bitirme Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Marvel Avengers Alliance Oyunu Güzel Bir Oyundur. Adındanda Anlaşılacağı Üzere Bu Oyun Yenilmezler Takımı Oyunudur. Yenilmezleri Genellikle Herkes Bilir Film’ide Vardır Çizgi Film’ide Bunun Oyunuda Yapıldı. Bizde Çeşitli Güzel Hileler Verdik . Şimdi ise Yenme Bitirme Hilesini Gösteriyoruz Kolay Gelsin.
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Maystro
Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA

Monster Legends Gems Map Habitat ve Ejderha Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Gems Map Habitat ve Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Monster Legends Oyunu Aynı Dragon City Tarzındadır. Ufak Tefek Değişiklikler Vardır. Tabi Oyunda Gems Felan Önemlidir Şimdi Bu Hileyi Vereceğiz. Herkese Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Önemli Not : Arkadaşlar 2 Site Olmasının Sebepi 2′sinden Birini Deneyin Hangisinde Olursa Onda Yapın 2′sini Beraber Açıp Daha Fazla Kasarım Diye Düşünmeyin Ban Yersiniz Sadece Tek Siteden Yapın.
Önemli Not : Kesinlikle Video’yu İzleyiniz Önemli Notlar Var.
Admin : Hamza
Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA



Social Empires Cash Hilesi

Selam dostlarım bu hile sizlere özel trgala güzel sesiyle çekildi=)
Bu hile ile neler yapılabilir? Oyunda gördüğünüz ve canınızın çektiği herşeyi alabilirsiniz.Gözünüz kalmasın diye bu hileyi sizlere verıyoruz.Aklınızda “acaba şunu nasıl alırım” veya “off şuda olsaydı” olmayacak. Ne istiyorsanız alın şehrinize koyun.
Dikkat etmeniz gereken; oyunun en altına inerek (Sayfanın) dili english yapmanız. İngilizce yaptıktan sonra ancak hile olabilmektedir. Oyun içi yaptığınız cashlar savaşa girince veya sayfa yenileyince gider. O yüzden cash yapıp harcayın. Trgalayıda unutmayın.
1 Dakikanı ayır konuya yorum yap =)
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA

Kitchen Scramble Hizli Yemek Pişirme Kalp Ve Para Hilesi

 Merhaba arkadaşlar Kitchen Scramble oyununda Hizli Yemek Pişirme Kalp Ve Para Hilesiile karşınızdayız. 
Yemekler pişirip, müşterilerinizin beğenesine sunduğunuz bu oyunda yemeklerin lezzeti kadar hızlı pişirilmeside önemli faktör. Ne kadar hızlı servis yaparsanız o kadar çok kalp ve bahşiş kazandığınızı unutmayın. Hepiniz mükemmel aşçılık yeteneğinizin yanında en hızlı aşçı olmalısınız. 

Gerekli Dosya : TIKLA 
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Maystro
Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA

Let’s Fish Seri Balik Çekme Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Seri Balik Çekme Hilesi İle Karşınızdayız.
Arkadaşlar Let’s Fish Oyununu Kimileri Bilir Kimileri Bilmez Güzel Bir Oyundur Balık İşini Türünü Sevenlerin Oyunudur. Tabi O Oyunda Güzel Bir Hile Paylaşıyoruz Seri Balik Çekme Hilesi ile Kolayca Balık Tutabilirsiniz ve Leveliniz Artar Rakiplerinize Fark Bile Takabilirsiniz. Neyse Arkadaşlar Bu Hileyi Kaçırmayın Kolay Gelsin
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Not : Videoyu izleyiniz.
Admin : Maystro

Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA

Dragon City Food Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Food Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Food Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site2 : TIKLA
Gerekli Site3 : TIKLA
Not : 3 Site Verilmesinin Sebebi Yedek Olmasi içindir.Hepsi Aynidir.Hangisi Açilirsa Ordan Hileyi Yapınız.
Not : Video’yu İzleyiniz Notlar Var.
Admin : Hamza
Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA

Top Eleven Token Hilesi

Merhaba Arkadaşlar token hilesini Göstereceğiz Bugün Sizlere.
Arkadaşlar Top Eleven Oyununu Herkes Biliyor Diyebiliriz. Oynamasanızda Duymuşsunuzdur. Şimdi Bu Oyunda  token hilesi
Göstereceğiz. Basit Bir Yapılışı Vardır. Herkese Kolay Gelsin.
Gerekli Program : TIKLA
Admin : Dartmol
Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA


Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA

Stick Run Skor Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Skor Hilesi İle Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Stick Run Oyunu Çok Eğlenceli Bir Oyundur. Bu Oyunda Yarışarak Para Kazana Bilir Ve Diğer Oyuncularla Yarışa Bilirsiniz Bizde Siz Bu Harika Oyunda Daha Fazla Skor Alın Diye Stick Run Skor Hilesi Yaptık Gelin Hep Beraber Bu Harika Hileyi Seyredelim. İyi Seyirler…
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Admin : Emirhan Kibar




Bu hile www.trgala.com dan alıntıdır.
Daha fazla hile için TIKLA
Daha fazla hediye için TIKLA

Pas ve kemik - rust and bone filmi izle



Pas ve kemik - rust and bone full izle
Tür: Dram, Romantik
Yapım: 2012
IMDB Puanı: 7,5
Yönetmen: Jacques Audiard
Oyuncular:  Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Armand Verdure
Film Konusu : (Pas ve kemik Rust and Bone) Romantik,dram türünde duygu yüklü güzel bir yapım özet olarak konusu, katil balina eğitmeni olan Stephanie ile 5 yaşındaki oğlunu kaybettikten sonra kimsesiz, evsiz ve parasız kalan Ali'nin yolları bir gece kulübünde çıkan kavga sonrası tesadüfen kesişir. Aslında tamamen ayrı dünyaların insanı olan Stephanie ve Ali'ye kader bir oyun daha oynar. ulaşılmaz gibi görünen Stephanie akvaryumdaki bir kaza sonucu kötürüm kalır ve Ali ömrünün geri kalanını Stephanie'nın mutlu olmasına adar.
Etiketler: Pas ve kemik 720p izle, Pas ve kemik filmini izle, Pas ve kemik full hd izle, Pas ve kemik izle, Pas ve kemik türkçe dublaj izle, Rust and Bone izle, Rust and Bone türkçe dublaj izle,  Rust and Bone 720p izle, Pas ve Kemik Full izle, Rust and Bone Altyazılı izle, Pas ve Kemik Türkçe Dublaj izle, Pas Ve Kemik Donmadan İzle, Pas Ve Kemik Filmi İzle, Pas Ve Kemik Filmini donmadan izle, Pas Ve Kemik Full Hd İzle, Pas Ve Kemik Türkçe Alt Yazılı İzle, Rust And Bone Filmini donmadan izle, Rust And Bone Filmini Seyret, Rust And Bone Türkçe Alt Yazılı İzle

Google Hafızayı Körertiyor!

Google ı bile google'den arar hale geldik!


Google Hafızayı KöreltiyorUnutkanlığın temel nedenleri stres, zihinsel yorgunluk, depresyon gibi faktörlerin yanına; arama motoru Google da eklendi.

Harvard Üniversitesi'nde yapılan yeni bir araştırmada, Google'nin unutkanlığa neden olduğu belirlendi.

Psikologlar Daniel Wegner ve Adrian Ward araştırma yapmak veya rapor yazmak için insanların saatlerce vakit ayırmak yerine kolaya kaçarak bilgileri Google'den elde ettiğine dikkat çekti.

Psikologlar, enerji harcamayan beynin tembelliğe alıştığını ve bu durumdaki insanlarında yakın tarihte neler olduğunu bile hatırlamakta zorluk çektiğini kaydetti.

Azizler Günü'nün Arifesi – All Hallows' Eve izle



Azizler Günü'nün Arifesi – All Hallows' Eve full izle
Tür: 2013 filmleri, Korku, Türkçe Altyazı, Yabancı Filmler
Yapım: 2013 ABD
IMDB Puanı: 4.5
Yönetmen: Damien Leone
Oyuncular: Katie Maguire , Mike Giannelli , Catherine A. Mccabe , Kayla Lian , Michael Chmiel
Film Konusu : Bakıcılık yapan genç bir kız Cadılar bayramında, katil bir palyaçonun işlediği cinayetleri izlerken, katil palyaçonun hedefi haline gelir. Vakit geçirmeyi amaçlayan geç kız televizyonda katil bir palyançonun  işlediği tuhaf ve korkunç cinayetleri izlerken inanılmaz bir biçimde palyançonun öldürmek için planladığı hedefi haline gelir.
Film Etiketler :  2013 ABD yılı filmleri, 2013 filmleri, 4.5 puan üzeri filmler, Azizler Günü’nün Arifesi, Azizler Günü’nün Arifesi filmi, Azizler Günü’nün Arifesi filmini hd izle, Azizler Günü’nün Arifesi filmini izle, Azizler Günü’nün Arifesi filmini seyret, Azizler Günü’nün Arifesi hd izle, Azizler Günü’nün Arifesi izle, Azizler Günü’nün Arifesi tek part izle, Azizler Günü’nün Arifesi – All Hallows’ Eve Türkçe Altyazılı izle filmi izle, Azizler Günü’nün Arifesi – All Hallows’ Eve Türkçe Altyazılı izle izle, Azizler Günü’nün Arifesi – All Hallows’ Eve Türkçe Altyazılı izle tek part izle, Azizler Günü’nün Arifesi – All Hallows’ Eve Türkçe Altyazılı izle Türkçe Dublaj İzle

Gurbette Aşk Dizisi Bilgileri, Resimleri...


Gurbette Aşk Dizisi Trt Ekranlarında..

TRT’nin yeni dizisi “Gurbette Aşk” yıllar önce Almanya’ya göç etmiş bir Türk ailenin hikayesini anlatıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan var.


Başrolleri Müge Boz, Gökhan Alkan, Bihter Dinçel, Cezmi Baskın, Wilma Elles, Sinan Çalışkanoğlu, Zuhal Yalçın ve Serhat Özcan gibi isimlerin paylaştığı dizi 24 Kasım Pazar 19.50'de TRT 1'de başlıyor.