Kibariye, Kendisinden 20 Yaş Küçük Kocasının Fantazilerini Anlattı!

Sahnelerin güçlü seslerinden Kibariye, Posta'dan Canan Danyıldız'a çarpıcı açıklamalar yaptı. 53 yaşındaki Kibariye, kendinden 20 yaş küçük eşiyle mutlu bir evliliği olduğunu söyledi ve ekledi: "Ali benden yatakta her şeyi ister ben de hepsini yaparım"

"ALİ İSTEMEZ Mİ? HER ŞEYİ İSTİYOR"
Kibariye, "Yatakta birbirinize yetiyor musunuz? Senden dantelli çamaşırlar fanteziler bekler mi?" sorusuna "Ali bana ben de Ali'ye yetiyoruz çok şükür. Evet ister. Ali istemez mi? Yapıyoruz her şeyi yapıyoruz" yanıtını verdi.

Kibariye 20 yaş küçük kocasının fantazilerini anlattı

Mısır Püskülü İle Zayıfladılar!

Bu sezon rakip olacak olan ikili yeni projeleri için verdikleri kilolarıyla çok konuşuluyor. Çağatay Ulusoy 10 kilo, Hazal Kaya ise 8 kilo zayıfladı. Şeker hastası olduğu için çalışmadığı dönemde çok kilo aldığını belirten Hazal Kaya, yaptığı sıkı diyetle aç kalmadan kilolarından kurtulduğunu söyledi.

4 GÜN TENİS OYNADILAR
Diyet programı boyunca şeker, unlu gıdalar, kırmızı et, yağ ve baklagilleri ağzına koymayan Kaya, akşam 19.00'dan sonra hiçbir şey yemeyerek hedefine ulaştı. Ayrıca güzel oyuncu haftanın 4 günü tenis oynayarak kısa sürede eski formuna kavuştu.

MISIR PÜSKÜLÜ ZAYIFLATTI
Bugün'ün haberine göre, Yaklaşık bir yıldır spor yapan Çağatay Ulusoy'un formunu, bir dönem Sezen Aksu'nun da mutfağından eksik etmediği mısır püskülüne borçlu olduğu ortaya çıktı. Ulusoy, mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado yaprağından oluşan bitkisel çay kürü sayesinde 10 kilo verdi. Ayrıca yakışıklı oyuncu spordan önce ve sonra yarım kilo et yiyor.