Herkes Ölecek Türkçe Dublaj izle


                                  
Gösterim tarihi: 17 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.4/10
IMDB puanı: 5.8/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Adelaide Clemens, Gary Grubbs, Luke Evans
Tür: Korku, Gerilim
Senaryo: David Cohen
Yönetmen: Ryûhei Kitamura
Orijinal İsim: No One Lives 
Film Konusu : Stres atmak için tatile çıkan bir grup gencin başına gelen dehşet verici olayları konu alıyor. Bir katilin ağına düşen gençlerden sadece bir tanesi katilin elinden kaçmayı başaracaktır. Ancak psikopat katil arkada hiç kimseyi bırakmamaya kararlıdır. Elinden kaçan genç kızı takip eder.
Film etiketler : Herkes Ölecek full izle, Herkes Ölecek hd izle, Herkes Ölecek filmi izle, Herkes Ölecek Türkçe dublaj izle, Herkes Ölecek tek parça izle,

Sabah Gazatesi ve Atv Satıldı!

Sabah Gazetesi ve Atv Kime Satıldı?


Sabah ve ATV satıldı!Sabah Gazetesi ve ATV televizyonu Kalyon Grubu'na satıldı. Konuyla ilgili Rekabet Kurulu kararı yayınlandı. Medya grubunun yeni sahibi Kalyon Grubu oldu...

Satışla ilgili Rekabet Kurulu kararı da yayınlandı. Satış tutarı henüz bilinmiyor.

Kararda şu ifadeler yer aldı:

Rekabet Kurulu, Zirve Holding A.Ş.’nin, çeşitli oranlarda Turkuvaz Grubu şirketlerinin hisselerini Çalık Holding A.Ş., Çalık Turizm Kültür İnş. San. ve Tic. A.Ş., Gapyapı İnşaat A.Ş. ve Ahmet Çalık’tan devralması işlemine izin verdi.

ZİRVE HOLDİNG KİMDİR?
Kararda adı geçen ve Kalyon Grubu şirketlerinden Zirve Holding'in İstanbul Ticaret Odası’na kaydı henüz 23 Ağustos 2013’te yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı konumunda ise Ömer Faruk Kalyoncu bulunuyor. Şirketin sermayesi ise 380 milyon TL olarak belirlendi.
Öte yandan Zirve Holding'in çatı şirketi olan Kalyon Grubu'nun yönetim kurulu başkanlığını Orhan Cemal Kalyoncu yapıyor.
Ticaret Sicil gazetesinde 29 Ağustos 2013 tarihinde kuruluş ilanı yapılan Zirve Holding'in kuruluş sırasındaki ismi Ayyıldız Holding. Daha sonra, ilk toplantıda bu isim Zirve Holding olarak değiştirildi.
380 milyon liralık sermayenin tamamı ise Ömer Faruk Kalyoncu tarafından taahhüt edildi.

Ayrıca Zirve Holding'in bazı iştirakleri de bulunuyor.
Ömer Faruk Kalyoncu'nun sahibi göründüğü GKS Enerji, RSY İnşaat gibi şirketler bunlardan bazıları.

Kalyon Grubu, metrobüs inşaatı ve 3. havalimanı ihalesini kazanan konsorsiyumun da içinde yer alıyor.
20 Mayıs 2012 tarihinde Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanan konsolide bilançosunda en büyük grup şirketlerinden biri olan Kalyon İnşaat'ın aktif büyüklüğü yaklaşık 476 milyon TL görünen Kalyon Grubu'nun diğer projeleri ise şunlar:

BAŞAKŞEHİR STADYUMU
IRAK ERBİL DUHOSK SU TEMİNİ PROJESİ
MELEN İSHALE HATTI
KKTC ASKILI SİSTEM SU GEÇİŞİ
NURDAĞI-ISLAHİYE YOL YAPIMI
ÇANAKKALE-EZİNE-AYVACIK YOL YAPIMI
Selimpaşa - Kumburgaz ve Çanta - Gürpınar ATIK SU TÜNEL İNŞAATI

Candy Crush Oyunu Neden Bağımlılık Yapıyor?

Candy Crush Saga adlı mobil oyun 2013 yılında hem iPhone, hem de iPad'lerde en çok kâr yapan oyun oldu.


New York, Paris, Londra, Tokyo veya Berlin'de evden işe gidenleri taşıyan herhangi bir trende bir tür kalabalık dikkat çekiyor. Ağızları açık, gözleri donuk, derin nefes alıyorlar, sadece bir şeye odaklanmışlar: Bir dizi kırmızı şekeri veya turuncu pastili yok etme çabası bu.

Oyun Facebook platformunda da oldukça popüler – o kadar ki, sitede oyuna bağımlı olduklarını kabul edenler için yardım grupları bulunuyor.

APPDATA HER GÜN 1 MİLYON DOLAR KAZANIYOR
Appdata, dünya genelinde Candy Crush Saga'nın kullanıcılarından her gün 1 milyon dolar kazandığını tahmin ediyor. Candy Crush Saga, kullanımı bedava ama daha zorlu seviyelere yardımcı olacak eklentilerin paralı olduğu oyunlardan biri.
Tutkunları her gün eklentiler, fazla canlar ve yüksek seviyelere ulaşım satın alıyor. Bu ufak satışlar eleştirildiyse de oyunu geliştiren İngiliz şirket King, son seviyeye ulaşan oyuncuların yarısının bunu hiçbir eklenti satın almadan başardığına dikkat çekiyor.
Candy Crush Saga'dan elde edilen gelirin miktarı King'in Amerika borsalarında halka arza hazırlandığına dair tahminleri de beraberinde getirdi.

King, insanların bilgisayar oyunu oynama alışkanlıklarının değişmesinden yararlandı. Bir zamanlar evlerinde konsol oyunu oynayan genç erkekler bilgisayar oyunlarının tasarımında fazlaca odaklanılan bir sınıftı. Ama mobil telefonların ve tablet bilgisayarların icat edilmesiyle demografik yapı da değişti – o kadar ki ortalama bir Candy Crush Saga oyuncusu 25 ile 45 yaş arası bir kadın.

21 yaşındaki öğrenci Amy Bolton oyunun stres azalttığını söylüyor.

King'in elde ettiği verilere göre Bolton gibi oyuncular gün boyunca oyuna girip çıkıyor. Gün içinde orada burada kaçamak eller sayesinde oyunda yüzlerce seviyeyi geride bırakmak mümkün. Bazı hevesli oyuncularsa şimdiye kadar 500 seviye programlayan King çalışanlarıyla başa baş gidiyor.

BAŞARI OYUNUN PÜRÜZSÜZ DEVAMLILIĞINDAN GELİYOR
Kullanıcılar kahvaltı sırasında laptoplarıyla Facebook'a bakarken bir oyuna başlayabiliyor, daha sonra işe giderken trende telefonlarıyla oyuna devam edebiliyor, işe vardıklarında da iPad'e geçebiliyor. King, başarısının bir kısmının oyunun bu pürüzsüz devamlılığından geldiğini söylüyor.

Candy Crush aslında yeni bir oyun değil. Oyun aslında dikkatli bir şekilde araştırılan ve iyi ayarlanan kavramların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş.

King'in tasarımına benzeyen birçok oyun bulunmakta. Candy Crush Saga aslında 80'li yıllarda kişileri kendilerine bağlayan Tetris ve Bubble Bobble gibi oyunlara büyük teşekkür borçlu.

King'in kurucularından Sebastian Knutsson, tasarlandığı sırada ekibinden kimsenin Candy Crush'ın bu kadar başarılı olacağını tahmin etmediğini söylüyor.

HAKLAR PARÇA PARÇA VERİLİYOR
Oyunun ana amacı ve hakların parça parça verilmesi, oyundan alınan zevkin arttırılması ve insanların daha fazla oyun için geri dönmesinin sağlanması için King tarafından özellikle tasarlanmış.

Knutsson "Candy Crush şirketi olmak istemediklerini" söylese de bu oyun King'in en değerli yapıtı. Şirketin 225 milyon kullanıcısının en büyük parçası bu oyunla ilgileniyor. iOS ve Facebook uygulamalarını analiz eden Appdata, Candy Crush Saga'nın aylık 137 milyon kullanıcısı olduğunu tahmin ediyor.

SEVİYE PROGRAMLANACAK
Ama oyunun gelir yapısı eleştirilerin hedefinde. Oyunu indirmek bedava olsa da kullanıcıların para harcamasını sağlayacak şekilde tasarlandığı iddia ediliyor.

Knutsson, King'in Candy Crush için seviye programlamaya devam edeceğini söylüyor. Yani bu bağımlılık yakında bitmeyecek.

Pirates Of The Caribbean (Locker BLUE)

_SS10 Locker Blue

Versiyon:13-12-19
.
Karayip korsanları için Locker BLUE.EXE
Bütün hileler tek pakette…

.
1) Süper Top (Falcon-1)  Daha fazla hasar, isabet oranı, atış hızı, mermi hızı ve menzil.
2) Süper Gemi : Daha fazla kargo kapasitesi.
3) Süper Savunma. Oyuna yeni başladıysanız ve hala Interceptor almak için seçenek sunuluyorsa, kaçırılmayacak fırsat.
4) Gemileri istediğiniz koordinatlara ışınlayın. (Yapım aşamasında, uzun mesafede sorun çıkarıyor)
7) Savunmayı kaldır. Saldıracağınız adadaki silahların gücünü azaltır..
8) Level değiştirici. Daha yüksek veya çok düşük seviyedeki geni ve dalara saldırmak için.

PROGRAMI İNDİR (RapidShare)



Dragon City Altın Yemek Level Elmas Hilesi



Dragon City





Merhaba Arkadaşlar Altın Yemek Level Elmas Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Altın Yemek Level Elmas  Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Site : TIKLA

Bu Hile ile Yapabilecekleriniz : 

Altın : 1-5M Arası Verir.
Yemek: 1500 le 5000 Arası Verir.
Elmas : Haftalık 5 Gems Verir.
Exp : 50-100K Arası Altın Karşılığı Verir.


Proxy Port Nası Alınır ve Bulunur ?

Proxy Port Bulma

Selam Arkadaşlar Bugün Sizlere Proxy Port Nasıl Bulunur Onu Göstereceğiz.

Arkadaşlar Bilindiği Üzere PROXY Port Artık Neredeyse Dragon City Hilelerinin Hepsinde Var Bunun Sebepi Ban Yememeniz İçin Koyulmuş Bişe Proxy Demek Sahte İp Üzerinden Hileyi Yapmak Demektir Buda Ban Yeme Olasılıgınızı Bayabi Düşürür. Birçok Arkadaşımız Proxy Port Nası Bulunur O Proxy Yazısını Görünce Yapamıyor ve Hileyide Yapamıyor Ban Yiyor Bugün Sizlere Proxy Port Bulma ve Almayı Göstereceğiz Arkadaşlar Bu Sayede Artık Sizde Bileceksiniz. Herkese Kolay Gelsin.

Proxy Port Sitesi : TIKLA

Proxy Portları Kontrol Etme Sitesi ( Çalışıyormu Diye ) : TIKLA

Not : Port’u 8080 Veya 80 Olması Tercihimizdir Ötekiler Pek Sağlam Olmuyor.


Dragon City Sınırsız Altın Hilesi (YENİ)

dragon-city-gold
Merhaba Arkadaşlar Sınırsız Altın Hilesinin Güncel Versiyonu İle Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Altın  Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Site : TIKLA

Proxy Port Bulma ve Alma : TIKLA

Not : Video’da Başka Bir Hile Gösterilmiştir Video’da Dediğim Gibi Facebook İd Alın User Key Alın Submit Butonuna Basın Proxy Bulmak İçinde Yukarda Link Var Kolay Gelsin.


Dragon City Sınırsız Food Hilesi (YENİ)



dragon-city-food-trgala

Merhaba Arkadaşlar Sınırsız Food Hilesinin Güncel Versiyonu İle Karşınızdayız.

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Sonsuz Food  Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.

Gerekli Site : TIKLA

Proxy Port Bulma ve Alma : TIKLA

Not : Video’da Başka Bir Hile Gösterilmiştir Video’da Dediğim Gibi Facebook İd Alın User Key Alın Submit Butonuna Basın Proxy Bulmak İçinde Yukarda Link Var Kolay Gelsin.

Baseball Heroes Otomatik Yenme Hilesi

baseball heroes

Merhaba Arkadaşlar Otomatik Yenme Hilesi ile Karşınızdayız.

Facebook’un en iyi beyzbol oyunu olan Baseball Heroes’in oyuncu sayısı her gün artmaya devam ediyor. Oyunda amaç size gelen maçları oynayarak takımınızı birinci yapmaktır. Bizde bu oyunda size kolaylık sağlayacak  Otomatik Yenme Hilesini paylaşıyoruz.

( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA

32 Bit İçin : TIKLA

64 Bit İçin : TIKLA


The King Of Towers Skill ve Kule Hilesi Güncel

The King Of Towers

Merhaba Arkadaşlar Skill ve Kule Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar The King Of Towers Güzel Oyundur. Yeni Açılmasına Rağmen Kullanıcısı Hergün Artmaktadır. Biz Bu Güzel Oyunda Birçok Çeşit Hile Verdik Şimdi ise Skill ve Kule Hilesini Göstereceğiz. Güzel Bir Hiledir Kapanmadan Yapın. Kolay Gelsin.
 
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA

32 Bit İçin : TIKLA

64 Bit İçin : TIKLA



Criminal Case Hızlı Bölüm Bitirme ve Geçme Hilesi Güncel

criminal-case-trgala

Merhaba Arkadaşlar  Hızlı Bölüm Bitirme ve Geçme Hilesi ile Karşınızdayız.

Arkadaşlar Criminal Case Oyunu Dedektif Oyunlarını Sevenin Kesinlikle Oynaması Gerekiyor Önerdiğimiz Bir Oyunlardandır. Criminal Case Facebookta Kısa Sürede En Çok Oynanan Oyunlar Arasında Yer Almıştır. Biz ise Bu Oyunda  Hızlı Bölüm Bitirme ve Geçme Hilesini Göstericeğiz Kolay Gelsin.

( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )

Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA

32 Bit İçin : TIKLA

64 Bit İçin : TIKLA

Bu Hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Hükümet Kadın 2 Film İndir


Hükümet Kadın 2'de ilk filmden 7 yıl öncesine gidiliyor; Xate ve kocası Aziz Veysel'in Faruk ile olan rekabet münakaşalarına tanık oluyoruz. Xate'in Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olmasına henüz yedi yıl vardır ve şimdilik belediye başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşamaktadır. Faruk'un bitmek bilmeyen koltuk sevdasının kökeni de bu günlere dayanmaktadır. Xate, sıradan sabahlardan birinde Aziz Veysel'i evden uğurlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu kötü sürpriz de Xate ve Faruk'u bir kez daha karşı karşıya getirir. Daha da beklenmedik olanı ise tüm kasabalıyı şaşkına çeviren 'erken seçim' kararıdır. Sitemizden Hükümet Kadın 2 film indir




 Film İndir