Aklimi Oynatacağim türkce dublaj izle



Aklimi Oynatacağim izle
Gösterim tarihi: 10 Mayıs 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.0/10
IMDB puanı: 5.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Cecilia Roth, Javier Cámara, Pepa Charro
Tür: Komedi
Senaryo: Pedro Almodóvar
Yönetmen: Pedro Almodóvar
Orijinal İsim: Los amantes pasajeros 
Film Konusu : Meksika'ya gitmekte olan bir uçağın iniş takımları açılmamaktadır kalkış yaptığı noktaya dönmek isteyen uçağın ise bir müddet havada kalarak yakıtını bitirmesi gerekmektedir, bunu yolculardan saklamaya çalışan hostesler büyük bir çaba içerisinde olmasına rağmen , yolcular durumu öğrenir ve hayatlarındaki son saatleri geçirmekte olabileceklerini farkederler. Ölüm çok yakınlarındadır ve bu gerçek yolcuların çenesine vurur! Yaşamda artık saklayacak hiçbir şeyleri kalmadığından en gizli sırlarını, sakladıkları yönlerini birbirlerine tek tek anlatmaya başlarlar. Ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodovar’ın uzun bir aradan sonra komedi türünde çektiği bu tamamı bir uçakta geçen son film, bir grup uçak yolcusunun ölüme yaklaşmaları ve böylece bilinmezlerini diğerlerine anlatmaya başlamaları üzerinden ilerliyor. 
Film Etiketler :  Aklımı Oynatacağım, Aklımı Oynatacağım film, Aklımı Oynatacağım hd, Aklımı Oynatacağım izle, Aklımı Oynatacağım seyret, Aklımı Oynatacağım video, film, fragman  izle,  Aklımı Oynatacağım alt yazılı izle, Aklımı Oynatacağım hd izle, Aklımı Oynatacağım izle, Aklımı Oynatacağım tek parça izle

Red 2 türkce altyazi izle 2013



Red 2  filmi full izle
Gösterim tarihi: 02 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 7.2/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich
Tür: Aksiyon, Komedi, Suç
Senaryo: Erich Hoeber, Jon Hoeber
Yönetmen: Dean Parisot 
Film Konusu : Emekli CIA ajanlarının Avrupa'daki düşman avı sürüyor... Eski CIA ajanı Frank Moses emekli olmuştur ve son görevde birlikte çalıştığı arkadaşı Marvin Boggs iddialara göre bu esnada hayatını kaybetmiştir. Bu söylentiler esnasında Frank, kendisinden bir konu hakkında bilgi almaya gelen FBI ajanlarıyla karşılaşır. FBI, yirmi beş yıl önce kullanılan ve o andan itibaren ortadan kaybolan bir nükleer silahla ilgili bilgi toplamaya çalışmaktadır. Nightshade isimli bu görevi araştırmaya ikna olan deneyimli ajanlar, tehlikeli teröristler ve özen ajanlarla mücadele edecekleri bir dünya turuna çıkarlar. 
Film etkiketler :  Anthony Hopkins Filmleri, Catherine Zeta-Jones Filmleri, John Malkovich Filmleri, Red 2 filmi full izle, Red 2 hd izle, Red 2 türkçe altyazı izle, Red 2 izle, Red 2 online izle, Red 2 film izle

My Ninja Kritik Ve Damage Hilesi

My-ninja-token-item-hilesi 
Merhaba Arkadaşlar işte Kritik Ve Damage Hilesi ile karşinizdayiz
My ninja Facebookun sevilen oyunlarindan birisidir.Bir ninja olursunuz ve rakipleriniz olur bu rakipleri yenmek bazen zor olabilir ve sizde hileye başvurursunuz.İşte biz o rakiplerinizi yenmeniz için damage ve kritik hilesini veriyoruz.

Gerekli Program : TIKLA 

Bu Hile www.trgala.com adresinden alintidir.

Daha Fazla Ödül İçin TIKLA

Daha Fazla Hile İçin TIKLA