Dailymotion Sitesi Neden Kapatıldı?

Fransa merkezli video paylaşım sitesi Dailymotion, mahkeme kararıyla erişime kapatıldı.


Dailymotion2008 yılınında da terör örgütü propagandası yapıldığı gerekçesiyle kapatılan Dailymotion, mahkeme kararıyla erişime takrar kapatıldı. Siteye girmeye çalışan internet kullanıcıları, "Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi aşağıda sayılanmahkeme kararları ile erişime engellenmiştir. T.C.Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 24.03.2009 tarih ve 2009/25 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır. Adana 9. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 08.11.2013 tarihli 2013/2422 D. İş ve / sayılı karar" uyarısıyla karşılaştı. Dailymotion'a gün içinde yalnızca TTNET kullanıcılarının erişemediği öğrenildi.

Yasağın, bir yayın kuruluşunun, yayın hakkı kendisinde olan bir içeriğin kaldırılması yönünde açtığı davayı kazandığı üzerine alındığı bildirildi. Firma avukatlarının karara itiraz ettiği, gerekli açıklamanın Dailymotion'un merkezinden yapılacağı öğrenildi.

Melih Gökçek Yine Aday Oldu!

Melih Gökçek yine Ankara'da Belediye Başkan adayı oldu, Seveni kadar sevmeyeni de çok olan Melih Gökçek bakalım bu seçimde istediğini alabilecek mi!


Melih Gökçek, Habertürk TV'ye konuştu, alacağı oyu açıkladıMelih Gökçek adaylığının açıklanmasından sonra bir televizyon kanalına röportaj verdi,

Gökçek, "Çok mutluyum, Allah'ıma hamd ediyorum. Ben aday adaylığımı yıllar önce ilan etmiştim. Bir dönem daha istediğimi söylemiştim. Başbakanımız da uygun gördü. Allah hayırlısı ise nasip etsin diye dua etmiştim. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

"Ankara'da bizim yaptığımız anketler bu seçimi geçen seçime nazaran çok daha önde bitireceğimizi gösteriyor. İnşallah yüzde 50'nin üzerinde olacak" diyen Gökçek, Aralık sonunda kampanyalarını başlatacağını söyledi.

Dragon City Mısır Görevi Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Mısır Görevi Hilesi ile Karşınızdayız.
Dragon City keyifle oynanan harika bir oyun. Siz değerli Dragon City kullanıcılarına yeni görev olan Mısır Görevini Kolaylıkla yapmanızı sağlayacağız. Aşağıdaki Videoda değerli arkadaşımız sizler için detaylı olarak anlattı. Keyifli oyunlar.
Gerekli Site : TIKLA 
Teşekkürler Dartmol

Bu hile www.bonusgala.com adresinden alıntıdır.

Baseball Heroes Seri Yenme Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Seri Yenme Hilesi ile Karşınızdayız.
Facebook’un en iyi beyzbol oyunu olan Baseball Heroes’in oyuncu sayısı her gün artmaya devam ediyor. Oyunda amaç size gelen maçları oynayarak takımınızı birinci yapmaktır. Bizde bu oyunda size kolaylık sağlayacak Yenme Hilesini paylaşıyoruz.
( CHEAT ENGİNE OLMADAN DOSYA ÇALIŞMAZ )
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
32 Bit İçin : TIKLA
64 Bit İçin : TIKLA
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza

Kredi Kartı Taksitlerine Sınır Getiriliyor!

kart,para
Kredi kartları ile alışveriş yapıp ödemelerini de taksite bağlayanlar üzülecek.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanlığı'na Mukim Öztekin, kredi kartlarında genel taksit sayısının 9 ayla sınırlanacağını söyledi. Konut kredisi hariç tüketici kredilerinin 36 ayı geçemeyeceğini de kaydeden Öztekin, gıda ve akaryakıt alımında taksitlendirilmeye izin verilmeyeceğini de belirtti.


Öztekin, "Taslakta, elektrikli ve elektronik eşya ile bilgisayar alımları, araç kiralama, telekomünikasyon ve kuyumculukla ilgili işlemlerde taksit sayısı 6 ay ile sınırlandırılırken, beyaz eşya ve mobilya alımlarında taksit üst sınırı 12 ay olarak belirlenmiştir. Gıda ve akaryakıt alımlarında taksitlendirmeye herhangi bir şekilde olanak verilmemiştir" dedi.

Farm Ville 2 Özel Bahçe Botu Hilesi

Selam arkadaşlar sizlere şimdi tanıtacağım bot harika. Kesinlikle yazıyı sonuna kadar okuyun.
Bu bot sizlerin basitçe son sistem bahçeleri dizayn etmenize yarıyor. İçerisindeki şablonlar sayesinde dakikalar içerisinde süper bir bahçeye kavuşuyorsunuz. İster 1 sevıye ister 20 olun , seçtiğiniz şablon kalıcı oluyor.
Nedir bu şablon olayı? Aşağıda gördüğünüz resimlerde 2 ayrı şablon resimlenmiştir. Bu şablonlar oyunun iskeletidir.Yani bahçe düzeniniz. Hangisini beğenirseniz onu uygulayınız.
Bu kadar mı? Hayır şablonlar yanında tüm hayvanlar tüm bitkiler tüm ihtiyaçlar yani oyunda aradığınız her şeyde sizlere bedavaya veriliyor.

Şablon 1

farm1

Şablon 2

farm2


Hilemiz nasıl yapılır?

Sevgili arkadaşlar hileyi yapmak için sizlere 1 bot 1 sablon dosyası oluşturduk.
1-Önce botu indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.
2-Şablonlar dosyasını indirin ve şablon videosunda gösterdiği yere atın.
3- Win7 win8 veya vista kullanıyorsanız bot simgesine sağ tıklayın yönetici olarak çalıştırın. xp kullanıyorsanız direk tıklayın.
4-Yapılış videosunu izleyin.

Gerekli Dosyalar

Gerekli Bot: İNDİR
Gerekli Şablon: İNDİR

Dikkat

Hile line tarafından çekilmiştir.
Video 2 tanedir birisi şablon yükleme diğeri botu çalıştırmadır.

Genel ayarlar bot çalışması

Şablon ekleme videosu

Monster Legends Gold Gems Food Map Exp Habitat ve Ejderha Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Gold Gems Food Map Exp Habitat ve Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Monster Legends Oyunu Aynı Dragon City Tarzındadır. Ufak Tefek Değişiklikler Vardır. Tabi Oyunda Gems Felan Önemlidir Şimdi Bu Hileyi Vereceğiz. Herkese Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA
Gerekli Site 2 : TIKLA
Önemli Not : Arkadaşlar 2 Site Olmasının Sebepi 2′sinden Birini Deneyin Hangisinde Olursa Onda Yapın 2′sini Beraber Açıp Daha Fazla Kasarım Diye Düşünmeyin Ban Yersiniz Sadece Tek Siteden Yapın.
Önemli Not 2 : Video’da Gems ve Map Yapılışı Gösterilmiştir Gold Food Exp İçin ise Alttan Get Gold Get Food Get Exp Butonları Bulunmaktadır Hangisini Almak İsterseniz O Butonlardan Birine Basın ve 10 Saniye Bekleyin.
Admin : Hamza
bu hile www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Social Park Sonsuz Gold Cash ve Level Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold Cash ve Level Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Social Park Oyunu En Zevkli Oyunlardan Biridir. Kısa Bir Anlatım Yapacak Olursak Kendi Lunaparkınızı Oluşturuyorsunuz ve Onu Geliştiriyorsunuz Tabi Bunları Geliştirirken Gold Cash Çok Lazım Oluyor ve Level’inizde Yeterli İtemleri Almak İçin İşe Yarıyor Şimdi Size Bunları Sonsuz Yapmayı Göstereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA 
Önemli Not : Arkadaşlar Site Kapanırsa 10-15 Dakka Sonra Tekrar Deneyin.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza
bu hile www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Social Empires Sonsuz Gold ve Cash Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Sonsuz Gold ve Cash Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Social Empires Oyunu Strateji Savaş Oyunu Tarzı Sevenlerin Oynayabileceği Bir Oyundur Bizimde Önerebileceğimiz Bir Oyun Tarzıdır. Facebookta Genellikle Tanınan Bir Oyundur Aynı Şirket Yapımcısının Birde Wars Oyunu Vardır. Biz ise Şimdi Social Empiresde Gold ve Cash Vereceğiz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA 
Önemli Not : Arkadaşlar Site Kapanırsa 10-15 Dakka Sonra Tekrar Deneyin.
Not : Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza

Bu hile www.trgala.com adresinden alıntıdır.

Daha fazla hile için TIKLA

Dragon City Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.
24.11.2013 Tarihiyle Hile Güncellenmiştir
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Güncel Gems Habitat ve Ejderha Hilesi İçin : TIKLA
Güncel Gold Food ve Exp Hilesi İçin : TIKLA
Önemli Not : Exp Gold Karşılığı Olur ve Gold Food 5-10 Tıklamadan Sonra Oyunu Felan Yenileyin 5-10 Dakka Ara Verin Sonra Devam Edin.
Not : Arkadaşlar Ban Yememek İçin Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza




Daha fazla hile için TIKLA

Dragon City Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesi

Merhaba Arkadaşlar Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesi ile Karşınızdayız.
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Dragon City Oyunu Facebook’un En Çok Oynanan Oyunlarından Biridir. Yani Çok Tutulmuş Sevilmiş Bir Oyundur Bizde Bu Güzel Oyunda Hileler Vermeye Çalışıyoruz Yaklaşık 75-80 Hile Verdik Hepside Sağlamdı. Şimdi İse Gems Food Gold Exp Habitat ve Ejderha Hilesini Veriyoruz Kolay Gelsin.
Gerekli Site : TIKLA ( GÜNCEL HİLE İÇİN TIKLAYIN )
Önemli Not : Exp Gold Karşılığı Olur ve Gold Food 5-10 Tıklamadan Sonra Oyunu Felan Yenileyin 5-10 Dakka Ara Verin Sonra Devam Edin.
Not : Arkadaşlar Ban Yememek İçin Video’yu İzleyiniz.
Admin : Hamza

Elysium Yeni Cennet 2013 filmi izle



Elysium Yeni Cennet izle
Yönetmen Neill Blomkamp
Senarist Neill Blomkamp
Oyuncular Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga
Türler Aksiyon, Drama, Sci-Fi, Thriller
Film Konusu : Sene 2154′te insanlar aralarında ikiye ayrılmışlardır.Bir grup varlıklı olanlar onlar Elysium adında uzayda yaşıyolardır.Diger grup ise çökmüş bir halde yıkık dökük dünyada yaşam savaşı veriyolardır.Dünyada yaşayanlar yoksulluğun hat safada olduğu bu yerden gitmek Elysium da ki yaşam şartlarına ihtiyaçları vardır. 2159 yılında toplum iki sınıftan oluşmaktadır: biri Elysium isimli insan yapımı bir uzay istasyonunda yaşayan zengin sınıf, diğeri ise aşırı nüfuslu ve hasarlı Yeryüzü'nde yaşayan fakir sınıf. Max başarılı olursa sadece kendi yaşamını kurtarmayacak aynı zamanda bu kutuplaşmış dünyalara eşitlik getirecektir..
Film etiketler : Elysium Yeni Cennet izle, Elysium Yeni Cennet full izle, Elysium Yeni Cennet hd izle, Elysium Yeni Cennet türkçe dublaj izle,

Korumalar – Schutzengel türkçe dublaj izle



Korumalar – Schutzengel  filmi izle
Süre: 102 dakika
Yönetmen: Til Schweiger
IMDb Puanı: 5..5
Yapım Yılı ve Ülkesi: 2012 - Almanya
Oyuncular: Til Schweiger, Luna Schweiger, Moritz Bleibtreu
Film Konusu : Korumalar – Schutzengel Filmi Full izle; Nina 15 yaşındadır ve korkutuçu bir cinayete tanıklık etmiştir. Mahkemece onu koruması için ordudan yeni ayrılmış olan ve oldukça yetenekli asker Max’a verilmiştir bu görev.Max küçük kızı güvendiği bir ailenin yanına götürür. Ancak Backer onların peşini bırakmaz ve kızı davadan çekmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Artık bundan sonrası Max ile Backer’ın arasındaki bir savaşa dönüşür.
film etiketler : Korumalar – Schutzengel  izle, Korumalar – Schutzengel  2012 filmi izle, Korumalar – Schutzengel full izle, Korumalar – Schutzengel  hd izle, Korumalar – Schutzengel  720p izle, Korumalar – Schutzengel  filmi full izle, Korumalar – Schutzengel  türkçe dublaj izle, filmizle, online filmizle, hd filmizle,

Hastanelerde Biyometrik Kimlik (Avuç İzi) Uygulaması Hakkında Bilgiler!

Avuç izi olmayan kişiler özel hastanelerde tedavi olamayacak. Bunun için de son 5 gün kaldı. Biyometrik kimlik doğrulama sistemine dahil olmanız gerekli.


Doktor Kapısından DönebilirsinizSosyal Güvenlik Kurumu’nun başlattığı Biyometrik Kimlik Doğrulama Sistemi için son 5 gün kaldı.

1 Aralık 2013 tarihinden itibaren özel hastanelerde avuç izi olmayan SGK'lıların tedavileri yapılmayacak. Bu sebeple bu ay sonuna kadar avuç izi tanımlamasına geçmiş olmanız gerekiyor.

12 Nisan 2013 tarihinden bugüne yaklaşık 1 milyon 200 bin kişi biyometrik kimlik ile kayıt altına alındı. Yine bu yöntemle yaklaşık 4 milyon 400 bin başvuru doğrulandı. Kurumun bu sistem sayesinde tedavi harcamalarında önemli oranlarda tasarrufa geçmeye başladığı öğrenildi.

1 ARALIK SON GÜN

Özel sağlık tesislerinde 01.12.2013 tarihi itibariyle biyometrik kimlik doğrulaması yapılmadan muayene provizyonu verilmeyecek. Bu da demek oluyor ki avuç izini tanımlatmayan hastalar özel hastanelerde sıkıntı yaşayacak.

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü, 12.04.2013 tarihindeki duyurusu sonrasındaki ilk başta 20 pilot ilde uygulanan biyometrik doğrulama sistemi, 01.09.2013 tarihinden itibaren ise özel sağlık tesislerinde olmak üzere tüm Türkiye’de geçildi. Biyometrik kimlik doğrulama sistemine üniversitelere bağlı hastanelerde de 01.09.2014 tarihine kadar geçilmiş olacak. 01.12.2013 tarihi itibariyle yine 2. Basamak özel sağlık tesislerinde biyometrik kimlik doğrulaması yapılmadan muayene provizyonu verilmeyecek.

BİYOMETRİK KİMLİK NASIL ALINACAK?

Biyometrik kimlik almak için neler gerekli?

*TC kimlik numarası olan nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi, pasaport gerekli.

NEREDEN ALINIR?

BİYOMETRİK kimliğinizi hastane bankolarına kurulan Biyometrik Kimlik Doğrulama Ünitesinde (BKDÜ) oluşturabiliyorsunuz. BKDÜ'de her iki ele ait biyometrik avuç içi verisi SGK kayıt sistemine geçiriliyor.

BU UYGULAMA NİYE VAR?

SGK, T.C. Kimlik numarasıyla yapılan usulsüzlükleri engellemek amacıyla, biyometrik yöntemlerle kimlik doğrulama sistemlerini kullanma yoluna gitti. SGK, biyometrik yöntemlerle kimlik doğrulanması ile sağlık hizmetinin sunulması sırasında vatandaşın gerçekten hastanede olup olmadığından emin oluyor.

DÜNYADA BİR İLK

Her insana özgü olarak var olan, kopyalanması kesinlikle mümkün olmayan ve sadece canlı olarak hastanın bizatihi kendisinin sağlık hizmet sunucusunda olması ile alınabilen biyometrik damar izi, dünyada da ilk olarak ve bu kadar büyük bir çapta SGK tarafından hayata geçirildi. Kurum yetkilileri, bu projenin dünya çapında bir başarı öyküsü olduğunun altını çizerek, gerek ülke ekonomisi, gerekse dünya ülkeleri ekonomileri açısından kayıp kaçakla mücadelede stratejik bir araç olarak çok önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekti.