Baseball Heroes Harika Hile

İşte size Beklediğiniz istediğiniz harika hile ;
Facebook’un en iyi beyzbol oyunu olan Baseball Heroes’in oyuncu sayısı her gün artmaya devam ediyor. Oyunda amaç size gelen maçları oynayarak takımınızı birinci yapmaktır. Bizde bu oyunda size kolaylık sağlayacak Kazanma Hilesini paylaşıyoruz.
 
Gerekli Program: Cheat Engine: (İndir)
Gerekli Dosya: TIKLA

Daha fazla hile için : TIKLA

Daha fazla ödül için :TIKLA 



Candy Crush Saga Hamle, Skor, Can Hilesi

Arkadaşlar merhaba


Oyun Adı : Candy Crush Saga

Hile Adı : Skor, Hamle ve Can Hilesi

Gerekli Program : Cheat Engine

Gerekli Dosya : TIKLA 

Daha fazla Facebook Oyun Hileleri için TIKLA 

Daha fazla facebook Oyun Ödülleri için TIKLA

Aşağıdaki videoyu izleyin ve uygulayın.







Türk Profosör Kanserin İlacını Bulduğunu İddia Etti!

Türk profosör mide kanserinin ilacını bulduğunu ve ilacın kanserli hücreyi tamamen öldürdüğünü iddia etti. Bu ilacında bir bitkiden elde edildiğini söyleyen Profosör, çalışmaları için devletten destek bekliyor. Şimdi herkes kanserli hücreyi öldürdüğü iddia edilen bitkiyi merak ediyor.Haberin Detayı...


"Kanserin yüzde yüz ilacını bulduk"Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde kanserin tedavisi için başlattığı çalışmaları yıllardır sürdüren Prof. Dr. Halis Süleyman, geçtiğimiz yıllarda mide kanserini önleyecek bir ilaç bulduğunu açıklamıştı.

Çalışmalarını hızlandırmak için Atatürk Üniversitesi'nden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne geçen Süleyman, burada sürdürdüğü çalışmaları neticesinde kesin sonuca ulaştı. Süleyman, hayvanlar ve kanser kültürleri üzerinde yaptığı deneylerde kanser hücrelerini yüzde yüz yok etmeyi başardı.

Tıp dünyasında devrim yaşatacak buluşun kaynağı şimdilik sır gibi saklanıyor. Bir bitkiden elde edilen etkin madde ile kansere yüzde yüz çözüm bulunurken, ilacın 1-2 yıl içerisinde insanlar üzerinde denenmeye başlaması planlanıyor. Süleyman, ilacın biran önce insanların hizmetine sunulabilmesi için destek bekliyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halis Süleyman, yaptığı deneylerde yüzde yüz başarı elde ettiğini belirterek "Aslında bu bitki. Fakat şimdilik ismini açıklamıyoruz. Hayvanların üzerinde, kanser modellerinde etkili bulundu. Bu bitki ekstresini alan hayvanların midesinde olsun, pankreasında olsun kanser modelleri gelişmedi. Ayrıca biz bu bitki ekstresini kanser kültürü hücresinde denedik. Kanser kültüründe kanser hücrelerini yüzde yüz öldürdüğünü gördük. Sağlıklı insan hücresine dokunmuyor. Sadece kanser hücresini yakalıyor ve kanser hücresini öldürüyor. Biz bunun heyecanı içerisindeyiz. Bu bitkinin etken maddesini elde ettik. Etken maddeyi tespit ettik. İnşallah bir iki yıl içinde klinik çalışmasını da tamamlayarak insanlar üzerinde de denemeye başlayabiliriz" dedi.

BULUŞ TÜRKİYE'Yİ DÜNYADA BİR NUMARA YAPACAK

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halis Süleyman buluşun sağlık alanında Türkiye'yi dünyada bir numaralı ülkesi yapabileceğini ifade ederek "Bu buluş sağlık alanında sadece üniversitemizi değil ülkemizi dünyanın bir numaralı ülkesi yapabilir. Ekonomisi olsun, gelişmesi olsun. Yılda sadece mide kanserinden ölen hastaların sayısı 1.5 milyon'u buluyor. Bu çalışmaların daha hızlı ilerlemesi için Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne geldim. Bu üniversiteyi başımın üzerinde taşımak istiyorum. İnşallah destek alıp bu çalışmalarımızı en kısa zamanda sonuçlandırırız" diye konuştu.

Tüm dünyanın peşinde olduğu çalışmaya Türkiye'den gereken destek sağlanmıyor. Süleyman dünyanın bir çok üniversitesinden davetler aldığını ancak bu çalışmanın patentinin Türkiye'de kalmasını istediğine vurgu yaparak "Desteğe ihtiyacımız var. Rektörümüz olsun dekanımız olsun bizi son derece destekliyor. Bir şeyler üretilmesini istiyor. Fakat maalesef ülkemizde üretim politikası yok. Devletten üretim noktasında bir talimat gelmiyor. Ben o talimatı istiyorum. Maalesef tıp alanında ülkemizde üretim politikası sıfır" diye konuştu.

Eğlenceye Gitti, Ayak Parmaklarını Emdirdi!

Doğum gününü Hollanda'da bir barda kutlayan İngiliz şarkıcı Nicola Roberts eğlencenin dozunu kaçırdı. Haberin Detayı...

Grubun diğer üyesi Kimberly Walsh ve şarkıcı Cheryl Cole doğum gününde Roberts'ı yalnız bırakmadı. Doğum gününü kutlamak için uyuşturucunun ve seks gösterilerinin bazı mekanlarda yasal olduğu Hollanda'nın Amsterdam şehrini seçen Roberts, bir gece kulübünde arkadaşları ile birlikte eğlendi.

Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde Roberts maskeli bir dansçının ilginç hareketi ile karsılaştı. Deri maske ve siyah eldivenler giyen dansçı Roberts'ın ayak parmaklarını emdi.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Roberts bu sırada çekilen fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Roberts fotoğrafa "Böylesi sadece Amsterdam'da görülür notunu düştü."

Ayak parmaklarını emdirdi
Ayak parmaklarını emdirdi

ABD'den Samsung'un Bazı Cep Telefonu Modellerine Yasak Geldi!

Amerika'dan Samsung'a darbe geldi. Bundan sonra samsung'un bazı cep telefonu modelleri Amerikada satılamayacak. Haberin Detayı..


Satışı yasaklandı!ABD Başkanı Barack Obama, Samsung'un bazı akıllı telefon modellerinin ülkede satışını yasaklayan yasayı onayladı.

Samsung'un son üç senedir ABD'li rakibi Apple ile girdiği telif hakkı ihlali davası hala devam ediyor. Fakat ABD'deki davalarda ibre Apple'dan tarafa kaymaya başladı. Her iki firmanında aldığı patentlerin birbiri tarafından izinsiz kullandığına kanaat getiren mahkeme, bundan sonraki işi parlamentoya bırakmıştı. ABD Parlamentosu ise her iki firmanın bazı modellerinin satışına yasaklama getiren yasalara imza atmıştı.

APPLE'A ONAY SAMSUNG'A RED
Apple'a getirelen yasaklama Bezay Saray'dan geri dönerken, aynı tutumdan Samsung yararlanamadı. Geçen Ağustos ayının sonunda Apple'a getirilen yasaklamaya Obama, red hakkını kullanırken, dün Samsung'a getirelen yasaklamaya onay verdi.

25 YIL SONRA İLK DEFA
Beyaz Saray 25 yıl aradan sonra ilk defa bir yasaya red hakkını kullanırken, aynı tutumdan Samsung'un yararlanamaması Güney Kore medyasında geniş yer aldı. Bazı uzmanlar ise Obama'nın Apple'e ayrıcalık yapmadığı, FRAND ilkesi gereğince zorunluluk derecesi taşıyan patentlerin kullanımında esneklik olduğuna dikkat çekti.

Obama'nın onadığı yasa gereğince ABD'de artık Galaxy S, Galaxy S 2, Galaxy Nexus ve Galaxy Tap satışları yasaklandı. Samsung'un hep yeni modeller üreterek karının büyük bir oranını burdan kazandığına dikkat çeken Güney Koreli bir çok teknoloji uzmanı, söz konusu kararın Samsung'a büyük bir etki yapmayacağını düşünüyor.

Doğal yol – scenic route izle Hd 2013



Doğal yol filmi izle
Gösterim tarihi: 23 Ağustos 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Dan Fogler, Josh Duhamel, Miracle Laurie
Tür: Gerilim, Dram
Senaryo: Kyle Killen
Yönetmen: Kevin Goetz, Michael Goetz
Orijinal İsim: Scenic Route, Doğal Yol 
Film Konusu : Scenic Route filminde, 2 arkadaş yıllar önce ayrı kalmış ve daha sonra birlikte gittikleri yolda arabaları bozulmuştur. Bu araba tam çöl gibi bir yerde bozulur ve bir başlarına ortada kalırlar. ajitasyonları fiziksel yüzleşmeye ve nihai bir bıçak çılgınlığına dönüşür. Rahatsızlık diye başlayan şey bir an da gerçek bir ölüm kalım meselesi olur. 
film etiketler :  Doğal Yol, Doğal Yol hd 720p izle, Doğal Yol ipad iphone izle, Doğal Yol izle, Doğal Yol tek parça izle, Doğal Yol türkçe dublaj izle, Scenic Route, Scenic Route izle, Scenic Route tek parça hd izle, Scenic Route türkçe dublaj izle 

Paranoyaklar türkce dublaj izle



Paranoyaklar full izle
Gösterim tarihi: 05 Eylül 2008
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
IMDB puanı: 6.2/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Daniel Hendler, Jazmín Stuart, Walter Jakob
Tür: Komedi
Senaryo: Gabriel Medina, Nicolas Gueilburt
Yönetmen: Gabriel Medina
Orijinal İsim: Los paranoicos, The Paranoids
Film Konusu : Luciano doğum günü partileri çalışır ve arkadaşı Manuel kız Sofia ile birlikte, onun TV programı, "Paranoids" tekrar İspanya'dan döndüğünde ilk uzun metrajlı yazıyor. Manuel değil mi her şey ve onun kariyerinde ve kadınlarla yardımcı olmaya çalışıyorum, sadece çatışma kötüleşir. Manuel iki gün Luciano ile Sofya ayrıldığında, o Manuel zayıf olarak arkadaşı da reddeder nitelikleri tarafından baştan edilir. Sofia değişir. Luciano da, ancak son anda o bütün hayatını yetiştirilmesi olan korkularını üstesinden gelebilir Ancak Manuel bir gün kız arkadaşı Sofia’yı işleri nedeniyle Luciano ile iki günlügüne yanlız bırakacak ve olaylar karışacaktır. 
film etiket : paranoyaklar full izle, paranoyaklar izle, paranoyaklar türkçe dublaj izle, paranoyaklar full izle, paranoyaklar izle, paranoyaklar filmi izle