League Of Heroes Hilesi

Popüler bir android oyunun olan League Of Heroes oyununda amaç canavarları öldürerek zırh ve silahlar ile güçlü bir karakter oluşturmaya çalışmaktır. 

Sizlere paylaşacağımız League Of Heroes hilesi ile oyundaki zırh ve silahları bedavaya alıp kullanabileceksiniz. Böylece kolay yoldan çok daha güçlü bir karakter oluşturacaksınız. Hile denenmiştir ve çalışmaktadır. Hileyi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.



Bende Özledim Dizisi Ekranlara Veda Mı Ediyor?

Leyla İle Mecnun dizisinin bitirilmesi ile yeni dizi ile ekranlara gelen ekipte işler yolunda gitmiyor. Bende Özledim Dizisi reytinge kurban gidebilir

"Ben de Özledim" dizisinin 9. bölüm ile birlikte final yapacağı ve ekranlara veda edeceği iddia ediliyor.



Henüz yapımcı firmanın detaylı açıklama yapmadığı dizinin bitme nedeni olarak düşük reytingler gösteriliyor.

Ben de Özledim, Leyla ile Mecnun dizisine bile göndermeler içeriyordu. Hatta üçüncü bölümde yer alan Grand Theft Auto göndermesi ile oyuncu kitlesinin de kalbinde taht kurmayı başarmıştı.

LPG'ye Tarihi Zam Neden Yapıldı? Lpg Fiyatları...

Benzinden pahalı diye vazgeçen vatandaşa, hükümet lpg zammı ile yanıt verdi!


LPG'nin fiyatı ilk kez 3 lirayı geçti!Türkiye'de milyonlarca otomobilde yakıt olarak tercih edilen LPG'ye, bugünden geçerli olmak üzere 30 kuruşluk şok zam geldi. Zamla birlikte LPG'nin litresi 3.11 TL’ye çıktı. 30 kuruşluk artış, LPG'ye bir seferde yapılan en yüksek zam olması nedeniyle dikkat çekti. Enerji sektörü, LPG’ye gelen zamla sarsıldı. Zamma gerekçe olarak ‘yurt dışı maliyetlerdeki artış’ gösterildi. Ancak, petrol ve döviz kurunda değişiklik olmamasına karşın LPG'ye zam gelmesi soru işaretlerinin de gündeme gelmesine neden oldu. Zamla birlikte İstanbul'da 1 litre LPG’nin fiyatı, 2.81 TL’den, 3.11 TL'ye çıktı. Ankara’da ise 2.61 TL'den 2.91 kuruşa yükseldi.

TÜPGAZ DA ZAMLANDI

Otogazın yanı sıra evlerde kullanılan tüpgaza da zam geldi. Tüpgaz, rafineri çıkış fiyatı yüzde 15.4 oranında arttı. Sektör temsilcileri, tüpgazda artışın müşterilere yansımasına ilişkin soru üzerine, “Dağıtım şirketleri, bu zam sonrasında fiyatlarını yeniden gözden geçirecek. Bayilerine bildirecek” dedi.

Geçmişin Sırları Filmi full izle 2013



Geçmişin Sırları hd izle
Gösterim tarihi: 19 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.5/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Nick Nolte, Robert Redford, Stanley Tucci
Tür: Gerilim
Senaryo: Lem Dobbs
Yönetmen: Robert Redford
Film Konusu : Eşini kaybetmenin şokunu, uzun yıllar atlatamayan Grand kızı ile, birlikte yaşamına kaldığı yerden devam etmeye çalışmaktadır. Geçmişin Sırları izle bir dönem, savaş karşıtı militanlar arasında yer alan, ve suç örgütü olarak sayılan bu ekibin FBI tarafından aranması ile kimliğini gizlemek zorunda kalan. kahramanımız yıllar sonra kimliğinin ortaya çıkması ile, sorunlar yaşamaya başlar.
Film Etiketler :  geçmişin sırları 2013 full hd izle, the company you keep 2013 izle, the company you keep türkçe dublaj izle, geçmişin sırları izle, geçmişin sırları  720p izle, geçmişin sırları  filmi full izle,

Force of Execution filmi izle 2013



Force of Execution full izleİMDB Puanı : 7.1
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.8/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Danny Trejo, Steven Seagal, Ving Rhames
Tür: Aksiyon
Senaryo: Michael Black, Richard Beattie
Yönetmen: Keoni Waxman
Film Konusu : (Steven Seagal) (Danny Trejo) (Ving Rhames) Alexander Coates'in (Seagal) suç imparatorluğu O'na iyi hizmet etmiştir ve düşmanlarını yok etmiştir. Taaki bir numaralı adamı Roman Hurst normal bir işi halledemeyinceye kadar.
Film Etiketler : Force of Execution izle, Force of Execution filmi izle, Force of Execution  full izle, Force of Execution hd izle, Force of Execution  tek parca izle, Force of Execution  türkçe altyazı izle, filmizle, Force of Execution 720p izle,